- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.541
merhaba bayanlar geçen hafta plesentam marjınaldı ve ben normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım 37+4ü bulduk rabbıme şükür yata yata gecirdim ve sonunda normal yolla doğurdum %99.9 sezeryan denmesıne rağmen evde sancıları çektım hastaneye gittiğimde 1,5saat sonra doğdu darısı sizlere inş.
merhaba bayanlar geçen hafta plesentam marjınaldı ve ben normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım 37+4ü bulduk rabbıme şükür yata yata gecirdim ve sonunda normal yolla doğurdum %99.9 sezeryan denmesıne rağmen evde sancıları çektım hastaneye gittiğimde 1,5saat sonra doğdu darısı sizlere inş.
Ooohhhh ellerine sağlık canım afiyetle yiyin inşallah.acaba ben de yapsammï? Ya bozulursa? Domates konservesinden başka bişey yapmadım tarifini yazarsan çok sevinirim,üşenmezsem ben de yaparım.kışa rahat olur.
Kizlar herkese selamlar,sevgiler..dün annemlerdeydim kardeşim koyceğizdeydi uzun zamandır miniş yeğenimi çok özlemiştik ona kostuk hasret giderdik.bugün de kızımı ve arkadaşını alıp sinemaya götürdüm.dr previa yok dedi ya acısını çıkartıyorum ama bu sıcakta akl olan mecbur olmadıkça dişarı çıkmaz.yakın mesafeler olmasına rağmen yoruldum helak oldum.bacaklarım,ayaklarım çok fena yaa sanki beni tasımıyo sanırım biraz psikolojik çünkü gečen yıl doğum yaptıktan sonra hiç ayakta kalamıyordum neredeyse bacaklarıma dopler yaptirdım bişey çïkmadı,ortopediden de bisey çıkmadı,dr nörolojiye yonlendirdi,psikiyatriste gittim antidepresana basladıktan sonra baya geçti.ama şimdi yine var çok yurüyemiyorum.ayaklarım sisiyor simdiden basladı.yandım ben.
Bu arada ben de uyuyamıorum ama gobekten diil sicaktan
Bazen nefes almakta bile zorlanıyorum.sicaktan çok rahatsiz olan bi tipim.klima oturma odasında sabahi orda ediyorum.bölük pörçùk bir uyku.sabah ta en erken 10da uyanıyorum o da sersem gibi.şu yaz bi bitse öfff..
amin canım bence sende yap herkes yapsın çok zevkli hep aynı şeyleri düşünmekten alıyor insanı biberleri küçük doğrayıp yağda kavurdum kavurduğum biberlerin üstüne rendelediğim uzun dometesleri döküp 15 dakka kadar kaynatıp kepçeyle sıcak sıcak doldurdum ters çevirdim patlıcanlarıda kızarttım biberleride kızarttım peçetenin üstüne aldım küp doğradığım domatesleri az yağda pişirdim kepçeyle onlarıda doldurdum ters çevirdim az öncede boş olan bulaşık makinamı 70 dereceye ayarladım ve kaynattım okadar daha taze fasulye biber patlıcan közlemesi yapıcam nasipse birde domates kurutup biberleri közleyiz çektirip 3-4 şişe kahvaltılık kıyma salça yapıcam
kızlar sanırım ramazanda hava sıcakları biraz düşecekmiş ...
inşallah düşer...
dün sahile inmiştim burda bir kalabalık bir kalabalık ne olduğunu anlayamadım başta dedim bu ne izdiham var ...
meğer ajda pekkan nineciğim geliyomuş konseri varmış :)))
hatun 2 saat gecikmeli geldi tabi millet tam 2. şarkısını söylerken dağılmaya başladı :)))
şarkıda şuydu ne güldüm ama .. senin yerinde olsam ufak ufak uzarım durmam pılımı pırtımı toplar giderim :))) bende aynen gidişe geçmiştim ama gel gelelim güzelim sahil çekilmez haldeydi ve bende inmiş bulunmaktaydım çok pişman oldum çokkkkk... hem benim bu iki canlı halimle ne işim vardı orda bilsem adımımı atarmıydım hiç ki geçen gün arkadaşım bana tarkan konseri için bilet almış düşün yemedi ona bilem gitmedim yani( şuanda bugün plaja gidicek denize giricektim tabi dünkü yorgunluktan onada kalkıp gidemedim pinekliyorum böle evde pazar pazarr ((
bende evde pinekleyenlerdenim 12 den sonra komşunun sünnet cemiyetine gittik geldik açtık klimayı yatışıyoruz kızımada zorla ders yaptırmaya çalışıyoruz çok cadı sanki ben yapacam yorgunmuş hanım hep dinlenme pozisyonunda babanesi 7 de herakşam parka götürüyor saat tammamlıyor evde cadı
ohh ne güzel benimde cadde ama çok gezintilik biyer değil çok sıkıcıBenimde oğlan öyle işine gelmeyince yorgun oluyor...
Bende az bi yemek vs yaptım kuzencigim aradı geliyormus bana... Onlarla çıkarız biyerlere.. bizim buralar cok müsait gezmeye bitarafimiz sahil bi yanımız göl kenarı. Çok islek bir meydsnimiz var ... Gezicek yer gani gani yani.. bide sıkılıyorum sicaklardan
kızlar merhaba
hamıle kalmayı dusundugum zaman annem bekle dıyordu yaza gelmesın cok cekersın dıye cunku bende yaz cocogum .ay ne kadar haklıymıs dun sabah yedıde uyudum.hem karnımdan donemıyorum hemde nefes alma acısında cok zorluk cekıyorum .ve ınanılmaz carpımtın oluyor nıdılattan kaynaklı.bır bucuk ay daha nasıl dayanıcam bılmıyorum.kızımı son gunlerde yukarda hıssedıyorum tekmelerı gobek delıgımın baya uzerınde rıza hocada yukarı cıkmıs yukarı demıstı plesanta asagıda tabı hala bakalım yarın kendı doktoruma gıtmem lasım ama esım ızın alabılırse tek basıma dısarı cıkmam ımkansız cunkus
azraa ellerıne saglık bu rada bende ıstıyorumm:::)
kızlar merhaba
hamıle kalmayı dusundugum zaman annem bekle dıyordu yaza gelmesın cok cekersın dıye cunku bende yaz cocogum .ay ne kadar haklıymıs dun sabah yedıde uyudum.hem karnımdan donemıyorum hemde nefes alma acısında cok zorluk cekıyorum .ve ınanılmaz carpımtın oluyor nıdılattan kaynaklı.bır bucuk ay daha nasıl dayanıcam bılmıyorum.kızımı son gunlerde yukarda hıssedıyorum tekmelerı gobek delıgımın baya uzerınde rıza hocada yukarı cıkmıs yukarı demıstı plesanta asagıda tabı hala bakalım yarın kendı doktoruma gıtmem lasım ama esım ızın alabılırse tek basıma dısarı cıkmam ımkansız cunkus
canım benım son bır bucuk aydır yogun kanamam ve sancıalrım oldu sancım basladıktan sonra kanamada baslıyor nıdılat ısımlı ılacda sancıyı kesıyor.yan etkısıde kalp uzeırnde malesef tolera edemıyorum ılacıayy çarpıntı bnm kabusum yaama sebebini ne yazmışsınız anlayamadım??
canım benım son bır bucuk aydır yogun kanamam ve sancıalrım oldu sancım basladıktan sonra kanamada baslıyor nıdılat ısımlı ılacda sancıyı kesıyor.yan etkısıde kalp uzeırnde malesef tolera edemıyorum ılacı
günaydınlar hamişler,
bu saatlerde pek olmuyorsunuz ama olsun ben uğrayayım dedim.
hepinizin yazdıklarını okudum ama tek tek yazmayacağım işten dolayı.
azraa ellerine sağlık,bu sıcakta kızartmayla uğraşmak zor.afiyet olsun,sağlık sıhhatle yiyin.resimlerini de gördüm,tatlı bir hatunsun.
marjinal olup,normal doğum yapan arkadaşımıza da hayırlı olsun diyorum.demek ki marjinalde normal doğumda yapılıyormuş.bana bir kaç kişi söylemişti ama previada olmaz diyordum.
pepuke,fburak sıcaktan epey muzdarip olmuşsunuz.yaz hamileliği gerçekten zor oluyor.bu benim ikinci ve tam yazı geçirmiş olacağım.geçen hafta daha bunaltıcı geçmişti.cumartesi gecesi de çok zorlandım sıcaktan.gündüz rüzgar vardı çok şükür zorlanmadım.
siz evde sıkıldınız ben de tam tersi evde olmaktan çok mutlu oldum.sürekli evde olmadığım için sanırım.:)
geçen hafta ev çok kalabalıktı ve çok yorucu geçmişti.bu hafta sakin,düzenli bir evde dinlenmek iyi geldi.pazar biraz daha yorucu oldu.ev topla,çamaşır katla,vs.........
mersenne tatlım,bazı haftalarda bebişler birden büyüyorlar.kızında kendine yer açıyordur,gererek.:)
aynı şeyler bende de oldu 2-3 hafta önce.hala tüm vücuduyla dönmeye çalışıyor.o zaman karnım daha da geriliyor.
azraa seninle aynı haftada sayılırız.benim karnım öne doğru,sivri gidiyor.senin ki normal dağılmış.
işte bazı arkadaşlar ısrarla oğlum olacağını iddia ediyor karnıma göre.bir de yüzüm parlamış,çirkinleşmemişim.kızlar da çirkinleşilirmiş.üç ayrı doktor artı dopler kızım olacağını beyan etse de.
canım benim haftasonu hep dua ettim hepimize.özellikle asud,azraa,sen ve totalist olan kendime.:)tüm arkadaşlarıma sağlıkla vaktinde doğum yapmamız için.kızlar merhaba
ben de yarın tam 28 olacağım.salıdan salıya haftam değişiyor.ben de 25 eylül diye hesaplıyorum doğumu,erken olmazsa tabi ki.mrb canım sağol ben bugün itibariyle 28+1 oldum 38+1 de yani 10 hafta sonra 24 eylül pazartesi allah kısmet ederse bebeğimi sağ salim alıcam inşallah kucağıma geceleri hiç uyuyamıyorum bende dünde komşunun 20 yaşında ikiz oğlunun biri denizde boğuldu akşam hiç uyuyamadım hep gözüme geldi sabah bir uyandım baş dönmesi mide bulantısı nedir çözemedim tansiyonum normalde 10-6 dır 11-7 geldi yüksekte değil limon sıktım içtim şimdi hala kafam sarhoş gibi sanırım üzüntüden
günaydınlar hamişler,
azraa ellerine sağlık,bu sıcakta kızartmayla uğraşmak zor.afiyet olsun,sağlık sıhhatle yiyin.resimlerini de gördüm,tatlı bir hatunsun.
marjinal olup,normal doğum yapan arkadaşımıza da hayırlı olsun diyorum.demek ki marjinalde normal doğumda yapılıyormuş.bana bir kaç kişi söylemişti ama previada olmaz diyordum.
pepuke,fburak sıcaktan epey muzdarip olmuşsunuz.yaz hamileliği gerçekten zor oluyor.bu benim ikinci ve tam yazı geçirmiş olacağım.geçen hafta daha bunaltıcı geçmişti.cumartesi gecesi de çok zorlandım sıcaktan.gündüz rüzgar vardı çok şükür zorlanmadım.
siz evde sıkıldınız ben de tam tersi evde olmaktan çok mutlu oldum.sürekli evde olmadığım için sanırım.:)
geçen hafta ev çok kalabalıktı ve çok yorucu geçmişti.bu hafta sakin,düzenli bir evde dinlenmek iyi geldi.pazar biraz daha yorucu oldu.ev topla,çamaşır katla,vs.........
mersenne tatlım,bazı haftalarda bebişler birden büyüyorlar.kızında kendine yer açıyordur,gererek.:)
aynı şeyler bende de oldu 2-3 hafta önce.hala tüm vücuduyla dönmeye çalışıyor.o zaman karnım daha da geriliyor.
azraa seninle aynı haftada sayılırız.benim karnım öne doğru,sivri gidiyor.senin ki normal dağılmış.
işte bazı arkadaşlar ısrarla oğlum olacağını iddia ediyor karnıma göre.bir de yüzüm parlamış,çirkinleşmemişim.kızlar da çirkinleşilirmiş.üç ayrı doktor artı dopler kızım olacağını beyan etse de.
Çok geçmiş olsun Acil şifalar diliorum yan etkisi kötü olmuş şimdi yatıomusun sürekli?
canim neguzel misafir olayini atlatmissin..günaydınlar hamişler,
pepuke,fburak sıcaktan epey muzdarip olmuşsunuz.yaz hamileliği gerçekten zor oluyor.bu benim ikinci ve tam yazı geçirmiş olacağım.geçen hafta daha bunaltıcı geçmişti.cumartesi gecesi de çok zorlandım tsıcaktan.gündüz rüzgar vardı çok şükür zorlanmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?