• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plasenta previa

iki isim deçok güzel inşallah Allah isimlerini kulaklarına okumayı,onları senelerce isimleriyle çağırmayı nasip eder.biz de oğlumuzun ismini Eymen koyacağız.kaybettiğimiz bebeğimin adı da Eymendi ama nasip olmadı.eşim yine aynı isimde ısrar ediyor.annemler de olumlu karşıladı.battaniyesine de işlemiştim.başka isim aramak istemiyorum.hayırlısı artık.sağlıklı bir doğsun da isim kolay.
fburakçım sen nerede oturuyorsun?geçen toriuma gittim dedin de,ben beykentte oturuyorum,beylikdüzü yani.sen avcılardamısın yoksa?bebekler doğunca görüşürüz belki.gelecek yıl hep beraber bir yerlerde buluşmalıyız.hepinizle tanışmak istiyorum.
Canim benim evet avcilardayim ben.. benim ablam toriumda calisiyor.. guzellik uzmani ablam.. bizim buradan serviste var ucretsiz 30 dakkada bir aklimiza estikce gidiyoruz oglumla teyzesinin yanina... Tabi her gittigimizde dunyanin parasini harciyoruz biseyler goruyorum ya bebise ya abisine hoopp batmisiz hemen...
Aslinda bizim burayi biliyirsundur pek baska yere gitme ihtiyaci duymuyor insan gezicek vakit geciricek yerimiz bol... Ablama diyorum senin yuzunden geliyorum buralara batiyorum hep senin yuzunden..

Canim dedigin gibi hele bi dogsunlar birazcik toparlansinlar oyle bir bulusma ayarlayalim goruselim mutlaka ne guzel olur...
Icinde kalmasin canim koy eymen ismini bebegine...
Adas olacaklar bizimkiker..
Esime kalsa koymayacak eymen ismini is yerinde arkadasinin oglunun adiymis diye.. bende dedim ilkinde 2 isim kondu birine bile Ben karar veremedim ablamla sen koydunuz dedim kimseyi karistirmam dedim... Kimligi esim cikatttiracak orda dedim baska bi isim yazdirirsan dedim ki yapar bilirim huyunu hic bir hakkimi helaletmem dedim iki elim yakanda olur dedim konuya noktayi koydum canim.. yoksa bildigini okur inatcidir allahtan inanci yuksekte ordan inadini kiriyorum...

Ayy su zaman gecsede kavussak birer birer bebislerimize ... Cok merak ediyorum onu sabirsizlaniyor insan zaman gecsin istiyor biran once... Allahtan ekime geliyor dogumum kasima nasil dayanirdim bilemiyrum...

Son düzenleme:
inşallah canım inşallah hepimizin yüzü gülecek bebeklerimizle beraber.yeterki onlar iyi olsun.ne zormuş şu hamilelik süreci.beni iyi analiz etmişsin canım.ben hala daha hamileliğin tadını tam çıkarıyor sayılmam.hep ileriki haftalara bakarız diyorum.sanki doktor yanlış görmüş previaymışım gibi geliyor bazen.delimiyim neyim.:27:sanki bir sonraki kontrolde doktor yanlış görmüşüz previa var dicek sanıyorum.ama bu his zamanla geçecek sanırım.yine de hamileliğimin başlarına nazaran bin kat iyiyim şükür.şunu da anladımki bu tamamen kader.totaliste bile rahat rahat sezaryen yapılabiliyor.benim yaşadığım uç birşeydi.sık yaşanılan birşey değil yani.ben hissediyorum kames te sen de buradaki tüm arkadaşlarım da sağ salim zamanında yavrularını doğuracaklar Allahın izniiyle.:nazar::nazar::nazar:

inşaALLAH bitanem inşaALLAH.
hepimizin duaları sayesinde canım benim.
bu hamileliğimde fazla duygusallaştım sanki.geçen görümcem rahmetli kayınpederimin ölmeden önce eşimin resmini önüne koyup ''bu boynumu büküyor''deyişini anlattı.ağlıyacaktım zor tuttum kendimi.eşim 18 yaşındayken ölmüş babası.evlenirken babasızlığını çok hissettirmişti abileri.rahmetlinin içine doğmuş galiba.
ben eve gidiyorum.hayırlı akşamlar canım.:54:

kızlar çatlaklar için bişey yapıyomusunuz? ben her akşam lierac jel sürüyorum.siz neler yapıyosunuz?

Canim ben surmedim hic bisey daha ... Oglumda surmemistim catlatmamisti 2 kilo aldim ondan sanirim ama bundan cok ufak olmus catlak 7 kilo aldim normaldir... Aslinda alip sursem iyi olacak...
Ben simdilik gogus catlaklari icin modela nun kremini aldim oonu suruyorum bide gunluk maden suyu iciyorum goya bebek gazli olmuyomus gunde 1 tane icince.. dogunca gorcez bakalim olcakmi olmucakmi...

Ben de catlak kremi kullanmiyorun. Cilt doktorlari fayda etmez diyor zaten. İlk hamileligimde olmadi. Simdi olmasini bekliyorum. Zaten bu kadar buyuk karin catlamasa sasiririm.

Cumartesi doktora gitmistim bir degisiklik yok. Zaten yapisik onun da yukari cikmasini beklenmiyordu.

Yurumekte zorlandigim icin alisverise simdiden cikmam gerekiyordu. bugun Eminonune gittim. Gecelik felan biraz alisveris yaptim. Komda hicbisey kalmamis. Hayal kirikligi oldu. Keske gecen sefer alsaymisim. Ama aldigim da guzel icime sindi.Brikac tulum aldim. alt ust rahat seyler aldim havuzluhandan. Seker,sepet, sus vs. karar verdim gibi. Hafta sonu gidip esimle alicaz onlari. Anlasamiyoruz ki. O cok sade istiyor ben de bu sefer biraz suslu olsun istiyorum. Oraya goturunce ikna ederim. Eve alip gelsem begenmeyecek felan ugrasamam simdi.Cumartesi kizimi doktora goturuyorum Ulus'a oradan donuste ugriycak tekrardan. İncirlide begendigim 1,75 ya da 1,5 TL ( Hatirlayamadim :) )olan suslu magnetli anahtarlik orada 1 TL. Aklinizda bulunsun derim. Fiyatlar dusuyor bayaga. Pazarlik mutlaka edin tabi.
A birde devlet hastanesinde ya da SGK anlasmali hastanelerde ( cogunda olmadigini duydum ama olani da vardir) dogum yapacaklar icin tek kullanimlik camasirlar satiliyor. İlk dogumumda hastane vermisti. Simdi dogum yapacagim yerde olacagini sanmiyorum. Hastanede pek rahat oluyor. Kullan-at tavsiye ederim. Hastaneyi arayip soramayacagima gore ben aldim.

KIZLAR İYİSNZ İNŞALLAH:3: ÇOK YORULDUM ANNEM GELDİDE BİRRAZ TEMİZLK YAPTIK BU HAMİLELİK BENİ İYİCE TİTİZLEŞTİRDİ EŞİM DELİRDİN DİYO HERYER PİS GELİYO :31:EYMEN MİHRİMAH SADECE ONLARI GÖRDÜM KIZLAR ÇOK GÜZEL İSİMLER BENİM OĞLUMDA MUSTAFA ASAF:nazar::nazar::nazar:TANIŞTIĞMIZA MEMNUN OLDUK:46::46::46:

Ben de catlak kremi kullanmiyorun. Cilt doktorlari fayda etmez diyor zaten. İlk hamileligimde olmadi. Simdi olmasini bekliyorum. Zaten bu kadar buyuk karin catlamasa sasiririm.

Cumartesi doktora gitmistim bir degisiklik yok. Zaten yapisik onun da yukari cikmasini beklenmiyordu.

Yurumekte zorlandigim icin alisverise simdiden cikmam gerekiyordu. bugun Eminonune gittim. Gecelik felan biraz alisveris yaptim. Komda hicbisey kalmamis. Hayal kirikligi oldu. Keske gecen sefer alsaymisim. Ama aldigim da guzel icime sindi.Brikac tulum aldim. alt ust rahat seyler aldim havuzluhandan. Seker,sepet, sus vs. karar verdim gibi. Hafta sonu gidip esimle alicaz onlari. Anlasamiyoruz ki. O cok sade istiyor ben de bu sefer biraz suslu olsun istiyorum. Oraya goturunce ikna ederim. Eve alip gelsem begenmeyecek felan ugrasamam simdi.Cumartesi kizimi doktora goturuyorum Ulus'a oradan donuste ugriycak tekrardan. İncirlide begendigim 1,75 ya da 1,5 TL ( Hatirlayamadim :) )olan suslu magnetli anahtarlik orada 1 TL. Aklinizda bulunsun derim. Fiyatlar dusuyor bayaga. Pazarlik mutlaka edin tabi.
A birde devlet hastanesinde ya da SGK anlasmali hastanelerde ( cogunda olmadigini duydum ama olani da vardir) dogum yapacaklar icin tek kullanimlik camasirlar satiliyor. İlk dogumumda hastane vermisti. Simdi dogum yapacagim yerde olacagini sanmiyorum. Hastanede pek rahat oluyor. Kullan-at tavsiye ederim. Hastaneyi arayip soramayacagima gore ben aldim.

asudçum alışverişlerin hayırlı olsun,güzel günlerde kullanman dileğiyle canım..valla ben çatlak jelim olmadan yapamam:52: kalçalarımda baya çatlağım var genç kızken olmuş olan.oysaki hiç kilolu olmadım ama bünye meselesi.evlenmeden önce güzellik merkezinde biryıl kadar estetisyenlik yaptım ilk defa orada göbek çatlaklarını görüp dehşete kapılmıştım.eğitimini aldığım için biraz biliyorum.olmuş çatlaktan kurtulmak çokzor ama olmasını önlemenin yöntemi var.ama çatlaklar için özel üretilenleri kullanmak lazım,bebek yağı,vazelin ya da kakao yağı falan işe yaramaz.basenlerimde olduğu için çatlağa eğilimliyim göbeğimde olmasın diye iki hamilelğimde de bu ürünü kullandım tek bir çatlağım yok.selülit,kılcal damar çatlağı falan var zaten herbişey var ama bari göbeğimde olmasın istiyorum.hamileliğin son haftalarında bir günde aniden çatırçatır çatlanabiliyor.göbişini ihmal etme derim ben:27:
ben henüz o zevkli alışverişlere başlamadım daha zaman var inşallah eylül ekim gibi düşünüyorum kısmetse.aman bebek ve ben iyi olalım da gerisi teferruat..

hayırlı akşamlar,biz geldik kızımla.
işte pek rahat olamıyorum.bir okuyorum bir kapatıyorum.bazen mesaj yazıyorum bir saat sürüyor ara verdiğim için.
eve gelince pek oturmuyorum pcye.aslında çok yorgunum.kızım ateşlendi.onun yanında biraz uyuklayım derken zil çaldı.

asud hayırlı olsun canım.sağlık,mutlulukla kullanın aldıklarınızı.

benim ilk hamileliğimde göbeğimin altında olmuştu.sporla göbeğimi eritince kaybolmuştu.oğlumda ve bunda aynı yerlerden devam.ekstra olur mu son aylarda bilemiyorum.

işten bir arkadaşın bebeği oldu 15 gün önce.arkadaşlar ona gittiler.imrendim doğrusu.
Rabbim inşaALLAH hepimize de o mutlu günleri gösterir.

azra fazla yoruyorsun son günlerde kendini canım.
ramazanın son haftası doğum iznine çıkacağım bu şekilde giderse.eşim de bana evde kalınca kendini yormandan korkuyorum diyor.insanın görünce illaki gözüne batıyor işler.

KIZLAR İYİSNZ İNŞALLAH:3: ÇOK YORULDUM ANNEM GELDİDE BİRRAZ TEMİZLK YAPTIK BU HAMİLELİK BENİ İYİCE TİTİZLEŞTİRDİ EŞİM DELİRDİN DİYO HERYER PİS GELİYO :31:EYMEN MİHRİMAH SADECE ONLARI GÖRDÜM KIZLAR ÇOK GÜZEL İSİMLER BENİM OĞLUMDA MUSTAFA ASAF:nazar::nazar::nazar:TANIŞTIĞMIZA MEMNUN OLDUK:46::46::46:

temizliğinizi güle güle kullanın canım(ne demekse:1:)
oğlunun ismi çok güzelmiş bizim sülalede çok mustafa var bu yüzden biz düşünmedik ama çok severim güzel isim.bakarsın bebişlerimiz arkadaş olurlar:3:

hayırlı akşamlar,biz geldik kızımla.
işte pek rahat olamıyorum.bir okuyorum bir kapatıyorum.bazen mesaj yazıyorum bir saat sürüyor ara verdiğim için.
eve gelince pek oturmuyorum pcye.aslında çok yorgunum.kızım ateşlendi.onun yanında biraz uyuklayım derken zil çaldı.

asud hayırlı olsun canım.sağlık,mutlulukla kullanın aldıklarınızı.

benim ilk hamileliğimde göbeğimin altında olmuştu.sporla göbeğimi eritince kaybolmuştu.oğlumda ve bunda aynı yerlerden devam.ekstra olur mu son aylarda bilemiyorum.

işten bir arkadaşın bebeği oldu 15 gün önce.arkadaşlar ona gittiler.imrendim doğrusu.
Rabbim inşaALLAH hepimize de o mutlu günleri gösterir.

azra fazla yoruyorsun son günlerde kendini canım.
ramazanın son haftası doğum iznine çıkacağım bu şekilde giderse.eşim de bana evde kalınca kendini yormandan korkuyorum diyor.insanın görünce illaki gözüne batıyor işler.

hoşgeldiniz canım sen ve kızın:49:ablaya da geçmiş olsun bu çocuklar kışın ateşlenmez nedense yazın daha çok hasta oluyorlar sinie bozucu.ateşi hiç sevmem çok huzursuz oluyorum korkuyorum çıkacak diye.kızım büyüdü kocaman oldu sık ateşlenmiyor şükür.ama bebekler çok ateşlenirler öff yandık Allah yardımcımız olsun.

canım evde olunca birsürü şey insanın gözüne batıyor.eşin bence kendini yormandan korkmasın senin yapma ihtimalin olan şeyleri bir zahmet kendi senden önce yapsın:52:

hoşgeldiniz canım sen ve kızın:49:ablaya da geçmiş olsun bu çocuklar kışın ateşlenmez nedense yazın daha çok hasta oluyorlar sinie bozucu.ateşi hiç sevmem çok huzursuz oluyorum korkuyorum çıkacak diye.kızım büyüdü kocaman oldu sık ateşlenmiyor şükür.ama bebekler çok ateşlenirler öff yandık Allah yardımcımız olsun.

canım evde olunca birsürü şey insanın gözüne batıyor.eşin bence kendini yormandan korkmasın senin yapma ihtimalin olan şeyleri bir zahmet kendi senden önce yapsın:52:

sağol teyzesi.epeydir pek ateşlenmiyordu.
ben biraz alıştım sanırım.kızımda çok panik yapardım.çocuklar artınca normal bir şey gibi geliyor.uzun süren ateşte yine korkuyorum tabi ki.çocukların başında bekledikçe hiç düşmüyor sanki.:)

eşim akşamdan akşama yapar da evde iki çocukla doğum izni nasıl olur acaba.:18::52:

mıhrımah sultan guzel ısım vallahı ben hala bulamadım bırsey ya

sağol teyzesi.benim de aklımda pek isim yoktu.yiğenime sordum.o da mihrimah olsun dedi.benim de hoşuma gitti,öyle alıştık.
senin fıstığa da güzel bir isim koyar annesi.
nasılsın,inşaALLAH zamanında sağlıkla doğar canım.hayırlı haberlerini alırız burdan.:)

kızlar hepimize maşallah :nazar::nazar::nazar:kanama şikayet yok sanırım kimsede aman allah nazarlardan saklasın 27 temmuzda plasenta kontrolüm var çıktımı bakacak allahım inşallah çıkar diye dua ediyorum hepimize ayrıca açlık şekeerim 57 çıkmıştı yine devam 15 gün diyete dedi tekrar bakılacak ama bu sefer çok fazla uymadım sağlık ocağındaki doktor şekerin falan yyok abartmadan yiyebilirsin dedi tabi oturup 1 kilo baklava yemiyorum ama herşeyinde az tadına bakıyorum yani meyvede kısıtlamıyorum artık bakalım kaçç çıkacak el uyuşmam içinde b12 vermişti doktorada bana dokunuyor sarhoş gibi oluyorum demiştim 3. günde aynı tansiyon çıkması gibi oldu bulantı baş dönmesi 2 gündür içmiyorum bakalım rabbi hepimize hayırlısıyla bebeciklerimiz koklamayı nasip etsin o küçücük elleri ayaları sevmeyi nasp etsin amin:55::55::55:

kızlar hepimize maşallah :nazar::nazar::nazar:kanama şikayet yok sanırım kimsede aman allah nazarlardan saklasın 27 temmuzda plasenta kontrolüm var çıktımı bakacak allahım inşallah çıkar diye dua ediyorum hepimize ayrıca açlık şekeerim 57 çıkmıştı yine devam 15 gün diyete dedi tekrar bakılacak ama bu sefer çok fazla uymadım sağlık ocağındaki doktor şekerin falan yyok abartmadan yiyebilirsin dedi tabi oturup 1 kilo baklava yemiyorum ama herşeyinde az tadına bakıyorum yani meyvede kısıtlamıyorum artık bakalım kaçç çıkacak el uyuşmam içinde b12 vermişti doktorada bana dokunuyor sarhoş gibi oluyorum demiştim 3. günde aynı tansiyon çıkması gibi oldu bulantı baş dönmesi 2 gündür içmiyorum bakalım rabbi hepimize hayırlısıyla bebeciklerimiz koklamayı nasip etsin o küçücük elleri ayaları sevmeyi nasp etsin amin:55::55::55:

Aaa nasil olduda busefer randevularimiz tutmadi seninle.... Benimki bu cumartesi bende yeniden seker yuklemesi yaptiricam...
Insallah Plesentanla ilgili iyi haberlerle donersin...

Aaa nasil olduda busefer randevularimiz tutmadi seninle.... Benimki bu cumartesi bende yeniden seker yuklemesi yaptiricam...
Insallah Plesentanla ilgili iyi haberlerle donersin...

evet hayret benimki 27 sine verdi bu sefer:1::1::1:

kızlar benimden dizden aşağı bacaklarım çok ağrıyor el uyuşmasına b12 verdi yanetki yaptı bıraktım sadece oroferon ve efap balık yağı kullanıyorum magnezyum alsam dedim gerek yok dedi nolucak benim bacaklarımdaki ağrı böyle acayip değişik bir ağrı sizlr hang marka kullanıyorsunuz bende almalımıyım çok ağrıyor uyutmayacak kaddar şuan bile çok ağrıyor fdaha pazara çıkıcam offfffff

kızlar benimden dizden aşağı bacaklarım çok ağrıyor el uyuşmasına b12 verdi yanetki yaptı bıraktım sadece oroferon ve efap balık yağı kullanıyorum magnezyum alsam dedim gerek yok dedi nolucak benim bacaklarımdaki ağrı böyle acayip değişik bir ağrı sizlr hang marka kullanıyorsunuz bende almalımıyım çok ağrıyor uyutmayacak kaddar şuan bile çok ağrıyor fdaha pazara çıkıcam offfffff

Canim gecmis olsun ... Cokmu yoruyorsun kendini sen .. benim simdilik agrim yok kramplarim oluyordu kalsyum magnrzyum aliyordum biraktim Simdilik gerek yok dedi Dr suan tek kan hapi iciyorum ben...

kızlar merhaba,bugün arkadaşım ve çocuklarla arkadaşımın yazlığına gidecektik günübirlik,tam sabah hazırlandık arkadaşımın bizi almasını beklerken planlar suya düştü amcası kalp krizi geçirmiş.her şerde bir hayır vardır gidemedik inşallah amcası iyidir arıyorum açmıyor.bugün de kızımın 3 arkadaşı geldi kudurdular,oynadılar vakit geçti.ben de bugün büyükçekmece kolandan altan beyden detaylı ultrason için randevu aldım.geçen tıl benim teşhisi ilk o koymuştu.adamı gözüm tuttu.yine ona detaylıya gidiyim diyorum.30 temmuza gün verdiler.rıza hoca biraz baktı ama öyle 20dk falan ıncık cıncık sürmemişti.altan bey daha uzun bakıyor ve rapor veriyor.bakalım hayırlısı.yeterki içim rahatlasın.
kimsede ses seda yok mersenne site işlerine gömüldü herhalde.herkes iyi olsun da iş güç arasında veriyosunuz haberleri nasıl olsa:1:

günaydın canım.benim de 3 ay önce sızlamayla başladı.sonra kalçama kadar şiddetli bir ağrı oldu.iki gün çektim acile gittim.acilde pek anlamadılar ama kas gevşetici verdiler.bir hafta kullandım ağrıdıkça.normalde de kasığımın ordan bacağıma bir ağrı giriyor.oğlumda da olmuştu.mağnezyum verdi dr.iki üç haftadır kullanmıyordum,yeniden başladım.işte sürekli oturup kalkınca aksıyorum,kramp giriyor.
dr. bana yuvarlak kutuda vermişti,şimdi toz vermiş.içiyorum mecburen.kan şurubum var hergün 1 tane.vitaminde alıyorum.normalde ilaç pek almam ama hamileyken rutine giriyor.
kanım düşüktü başından bu yana.önce kan iğnesi oldum 1-2 ay.şimdi harnup pekmezi içmeye zorluyorum kendimi.:((
ameliyatta bir sorun çıkmasın diye açıkcası tüm çabam.takdir Allah'ın tabi.
ağrıya dayanamazsan doktora git canım.artınca çok zor oluyor.
kızlar merhaba,bugün arkadaşım ve çocuklarla arkadaşımın yazlığına gidecektik günübirlik,tam sabah hazırlandık arkadaşımın bizi almasını beklerken planlar suya düştü amcası kalp krizi geçirmiş.her şerde bir hayır vardır gidemedik inşallah amcası iyidir arıyorum açmıyor.bugün de kızımın 3 arkadaşı geldi kudurdular,oynadılar vakit geçti.ben de bugün büyükçekmece kolandan altan beyden detaylı ultrason için randevu aldım.geçen tıl benim teşhisi ilk o koymuştu.adamı gözüm tuttu.yine ona detaylıya gidiyim diyorum.30 temmuza gün verdiler.rıza hoca biraz baktı ama öyle 20dk falan ıncık cıncık sürmemişti.altan bey daha uzun bakıyor ve rapor veriyor.bakalım hayırlısı.yeterki içim rahatlasın.
kimsede ses seda yok mersenne site işlerine gömüldü herhalde.herkes iyi olsun da iş güç arasında veriyosunuz haberleri nasıl olsa:1:

merhaba canım.önceki gün facede senin fotolara baktık kızımla.kızını çok sevdi.:)
çok tatlı bebişler de vardı maaşALLAH.
Allah şifa versin,iyidir inşaALLAH.bu yıl o kadar çoğaldı ki kalp krizi.Allah kimseye göstermesin.
detaylıda için daha rahat olur canım.dün haberlerde gördüm.tam gün yasası iptal olmuş.inşaALLAH proflar geri dönerler devlete.şu an muallaktayım.ameliyatımı yapacak dr.um yok henüz.kontrol için gidiyorum bir kaç doktora.marmaranın profları hep özelde.muayeneye gitsem de doğumda onlar oladıktan sonra bir anlamı yok.inşaALLAH bana yetişir bu yasa.
bir de doğum sonrası izin 6 aya çıkacakmış.ne sevindim ne sevindim.:52::52::52::32:
bir aksilik olmazda kabul olur çabucak.yoksa 2 aylıkken işe başlıyacağım.
son zamanlarda hep söyleyip duruyordum 6 ay olsa diye.eşime diyorum;devlet beni duydu mu diye.:)
inşaALLAH bundan sonra ki zaman hepimizi güldürecek öyle bir his var içimde.:34:

Son düzenleme:
günaydın canım.benim de 3 ay önce sızlamayla başladı.sonra kalçama kadar şiddetli bir ağrı oldu.iki gün çektim acile gittim.acilde pek anlamadılar ama kas gevşetici verdiler.bir hafta kullandım ağrıdıkça.normalde de kasığımın ordan bacağıma bir ağrı giriyor.oğlumda da olmuştu.mağnezyum verdi dr.iki üç haftadır kullanmıyordum,yeniden başladım.işte sürekli oturup kalkınca aksıyorum,kramp giriyor.
dr. bana yuvarlak kutuda vermişti,şimdi toz vermiş.içiyorum mecburen.kan şurubum var hergün 1 tane.vitaminde alıyorum.normalde ilaç pek almam ama hamileyken rutine giriyor.
kanım düşüktü başından bu yana.önce kan iğnesi oldum 1-2 ay.şimdi harnup pekmezi içmeye zorluyorum kendimi.:((
ameliyatta bir sorun çıkmasın diye açıkcası tüm çabam.takdir Allah'ın tabi.
ağrıya dayanamazsan doktora git canım.artınca çok zor oluyor.

merhaba canım.önceki gün facede senin fotolara baktık kızımla.kızını çok sevdi.:)
çok tatlı bebişler de vardı maaşALLAH.
Allah şifa versin,iyidir inşaALLAH.bu yıl o kadar çoğaldı ki kalp krizi.Allah kimseye göstermesin.
detaylıda için daha rahat olur canım.dün haberlerde gördüm.tam gün yasası iptal olmuş.inşaALLAH proflar geri dönerler devlete.şu an muallaktayım.ameliyatımı yapacak dr.um yok henüz.kontrol için gidiyorum bir kaç doktora.marmaranın profları hep özelde.muayeneye gitsem de doğumda onlar oladıktan sonra bir anlamı yok.inşaALLAH bana yetişir bu yasa.
bir de doğum sonrası izin 6 aya çıkacakmış.ne sevindim ne sevindim.:52::52::52::32:
bir aksilik olmazda kabul olur çabucak.yoksa 2 aylıkken işe başlıyacağım.
son zamanlarda hep söyleyip duruyordum 6 ay olsa diye.eşime diyorum;devlet beni duydu mu diye.:)
inşaALLAH bundan sonra ki zaman hepimizi güldürecek öyle bir his var içimde.:34:
ay ne zamn cıkıyormus bu ızın acaba .sut ıznı ıle 5v ay ucretlı ızın hakkım var ama erken cıkacagım ıcın bebek 4 aylık olucak ıse baslayınca .ay zaten ıkı ay evde yattıktan sonra ben ev hanımı moduna gırdım hıc canım gıtmek ıstemıyor

canım sana sevdiğim kız isimlerini yazayım belki aralarından beğendiğin olur
Reyyan
Ece
Sare
Cemre
Selva
Elbi
Defne
İpek
Elif

elife bayılırım ama en yakın arkadasımın ısmı.en basta defne dıye dusundum ondan da anneemler vazgecırdı.ipekde guzel.tsk ederız :)

bu arada aksam uzerı doktora gıdıcem.bıraz gunes cekılsınde sıcakta buharlasmayalım kızımla:)ıns guzel seyler duyarım yıne

Back