- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.581
Canim benim evet avcilardayim ben.. benim ablam toriumda calisiyor.. guzellik uzmani ablam.. bizim buradan serviste var ucretsiz 30 dakkada bir aklimiza estikce gidiyoruz oglumla teyzesinin yanina... Tabi her gittigimizde dunyanin parasini harciyoruz biseyler goruyorum ya bebise ya abisine hoopp batmisiz hemen...iki isim deçok güzel inşallah Allah isimlerini kulaklarına okumayı,onları senelerce isimleriyle çağırmayı nasip eder.biz de oğlumuzun ismini Eymen koyacağız.kaybettiğimiz bebeğimin adı da Eymendi ama nasip olmadı.eşim yine aynı isimde ısrar ediyor.annemler de olumlu karşıladı.battaniyesine de işlemiştim.başka isim aramak istemiyorum.hayırlısı artık.sağlıklı bir doğsun da isim kolay.
fburakçım sen nerede oturuyorsun?geçen toriuma gittim dedin de,ben beykentte oturuyorum,beylikdüzü yani.sen avcılardamısın yoksa?bebekler doğunca görüşürüz belki.gelecek yıl hep beraber bir yerlerde buluşmalıyız.hepinizle tanışmak istiyorum.
Aslinda bizim burayi biliyirsundur pek baska yere gitme ihtiyaci duymuyor insan gezicek vakit geciricek yerimiz bol... Ablama diyorum senin yuzunden geliyorum buralara batiyorum hep senin yuzunden..
Canim dedigin gibi hele bi dogsunlar birazcik toparlansinlar oyle bir bulusma ayarlayalim goruselim mutlaka ne guzel olur...
Icinde kalmasin canim koy eymen ismini bebegine...
Adas olacaklar bizimkiker..
Esime kalsa koymayacak eymen ismini is yerinde arkadasinin oglunun adiymis diye.. bende dedim ilkinde 2 isim kondu birine bile Ben karar veremedim ablamla sen koydunuz dedim kimseyi karistirmam dedim... Kimligi esim cikatttiracak orda dedim baska bi isim yazdirirsan dedim ki yapar bilirim huyunu hic bir hakkimi helaletmem dedim iki elim yakanda olur dedim konuya noktayi koydum canim.. yoksa bildigini okur inatcidir allahtan inanci yuksekte ordan inadini kiriyorum...
Ayy su zaman gecsede kavussak birer birer bebislerimize ... Cok merak ediyorum onu sabirsizlaniyor insan zaman gecsin istiyor biran once... Allahtan ekime geliyor dogumum kasima nasil dayanirdim bilemiyrum...
Son düzenleme: