günaydınlar hamişler,
bu saatlerde pek olmuyorsunuz ama olsun ben uğrayayım dedim.
hepinizin yazdıklarını okudum ama tek tek yazmayacağım işten dolayı.
azraa ellerine sağlık,bu sıcakta kızartmayla uğraşmak zor.afiyet olsun,sağlık sıhhatle yiyin.resimlerini de gördüm,tatlı bir hatunsun.
marjinal olup,normal doğum yapan arkadaşımıza da hayırlı olsun diyorum.demek ki marjinalde normal doğumda yapılıyormuş.bana bir kaç kişi söylemişti ama previada olmaz diyordum.
pepuke,fburak sıcaktan epey muzdarip olmuşsunuz.yaz hamileliği gerçekten zor oluyor.bu benim ikinci ve tam yazı geçirmiş olacağım.geçen hafta daha bunaltıcı geçmişti.cumartesi gecesi de çok zorlandım tsıcaktan.gündüz rüzgar vardı çok şükür zorlanmadım.
siz evde sıkıldınız ben de tam tersi evde olmaktan çok mutlu oldum.sürekli evde olmadığım için sanırım.:)
geçen hafta ev çok kalabalıktı ve çok yorucu geçmişti.bu hafta sakin,düzenli bir evde dinlenmek iyi geldi.pazar biraz daha yorucu oldu.ev topla,çamaşır katla,vs.........

mersenne tatlım,bazı haftalarda bebişler birden büyüyorlar.kızında kendine yer açıyordur,gererek.:)
aynı şeyler bende de oldu 2-3 hafta önce.hala tüm vücuduyla dönmeye çalışıyor.o zaman karnım daha da geriliyor.
azraa seninle aynı haftada sayılırız.benim karnım öne doğru,sivri gidiyor.senin ki normal dağılmış.
işte bazı arkadaşlar ısrarla oğlum olacağını iddia ediyor karnıma göre.bir de yüzüm parlamış,çirkinleşmemişim.kızlar da çirkinleşilirmiş.

üç ayrı doktor artı dopler kızım olacağını beyan etse de.