- 7 Ekim 2009
- 4.295
- 5.168
- 398
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.561
canım benim.Allah yardımcın olsun,kolaylık versin inşaALLAH.canım ben sureklı yatıyorum .işede gıdemıyorum ıkı ay olucak nerdeyse.doktora bır tek dısarı cıkıyorum o da tın tın araba ıle ıste .evde de daha bu hafta kalkmaya basladım.oda suyumu falan almaya vs.ınan cok bunaltıcı.depresyona gırdım gırıyorum az kaldı:)
olur ama bir süreliğine.eminim evde kafayı yerim.Ben senin yerine çalışsam, sen de evde dinlensen olmaz mıŞu an iş aramıyorum ya bütün işler beni buluyor, tersine dünya. Geçen hafta yine bir iş görüşmesine çağırdılar, içim gidiyor, o kadar sıkıldım ki evde :) Gerginlik konusunda muhtemelen haklısın canım, kızım 20. haftadan beri çok hareketli vallahi, ben bu kadar hareket edeceğini tahmin etmiyordum. Genelde 26.haftadan sonra çok hareketli olur deniyor, bakalım o haftalarda neler yapacak yaramazımız :) Bu arada bana da hep erkek diyorlardı, güzelleşmişim v.s. Ama kızımız 20. haftada bacaklarını öyle bir açtı ki, bakın ben buradayım, bir daha beni oğlum diye sevmeyin dedi
Kızımızı erkek diye 4 hafta oğlum diye sevdik :) Kendine iyi bak canım, iyi çalışmalar.

istersin bulamazsın,istemezsin ayağına gelir kısmetin.ben de ilk kızımın hamileliğinde ayrılmıştım.4 yıl evdeydim.işe zorla girdim yani.hiç istemiyordum ve olmasın diye dua ediyrodum resmen.ve 4,5 yıldır çalışıyorum.oğlum işe başladıktan kısa süre sonra oldu,büyüdü.darısı ikinci kızıma inşaALLAH.
benim tüm bebişlerim 4.ayda harekete başlıyorlar.artarak devam ediyor tepikleri.:)son ayda ayaklarını görebiliyorum artık karnımda.
ilk kızımı ben de 4 ay oğlum diye sevmiştim.adı bile vardı.kız olduğunu öğrenince çok şaşırmıştım.yine o zamanlarda karnımın şeklinden yorum yapanlar olmuştu.ben de onlara inanmışım demek ki.:)

sıcaklara dikkat et de canım.canim neguzel misafir olayini atlatmissin..
Sende evde otursan bizim gibi bunalirdin... Evde durmakta cok zor.... Dun misafirim vardi aksam onlar gider gitmez kendimi gece gece sokaga attim.... Allahtan bizim burda gecede insan kalabaligi var sokaklar civil civil.... Butun sikintimi attim geldim mis gibi uyudum evde...
Bugunde birazdan arkadaslarla avm Ye gidicem torium diye bi avm var pufur pufur... Ordan annemin evine gidicez gezip tozup stres atiyorum ev bana batiyor... Aylarca sabrettim yattim evde ben bile sasiyorum kendime
rabbim sabrini vermis demekki...
Ehh previayida atlatigima gore hakkim ama gezmek degilmi...
Kizlar. Benim haftam Ibsen gittiginden benim dogum kurban bayramina denk geliyor sanirim daha erkende alabilir bebisimi ... Hayirlisi olsun hakkimda ..
evde sürekli kalmak çok sıkıcı tabiki canım.son aylara kadar gez canım doya doya.
Son düzenleme: