- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.521
uykusuz her gece yorgun olesıye:)
saat 04.30 hala uyuyamadık kızımla ey buyuk allahım gobegımın uzerıne yatıp uyumayı ozledımm
Az kaldı canım, son 10 haftan. Sonra prensesler gibi uyursun :) Benim uyku düzenim de dengesizleşti iyice. Gece 12:30 gibi eşimle yatıyoruz, o hemen uyuyor, ben 1 saat yatakta dönüyorum ama nafile, sonra salona gelip televizyona bakarak ya da bilgisayarda oyalanarak uyuyakalıyorum, 11 gibi uyanıyorum. İlk 3 ayım ne güzeldi. Sabah 7:30 da kalkıyordum.
kizlar selam, cok yazamiyorum ama sık sık okumaya calisiyorum sizi. plasentasi yukari cikanlar varmis, cok sevindim. Bize de umut oluyor bunlar.
ben persembe doktora gittim hala asagida ama durumu iyi dedi. tamamen kapatiyormus su an ve ilk aylarda kanama cok olmaz dedi. 3. trimesterda dikkat etmemi soyledi, sanirim son 3 ayda cikmazsa daha cok yaticam.. benim doktor cok rahatti son randevuda, previali olan hastalari hic sorun cikmadan dogumlarini yapmis, kan olayindan da bahsetmedi. cok ciddiye almiyor bu durumu ama cikmazsa sezeryan gibi seyler soyledi.
rahatladim biraz, kotu hikayeleri cok okuma dedi :) Allah yardimcimiz olsun hepimizin, ins en kolay ve saglikli sekilde atlatiriz su donemlerimizi.
Geçmiş olsun canım. Kendine iyi bakıp, yorulmadıktan sonra korkulacak bir şey yok zaten. Önemli olan bol bol dinlenmen, inşallah dinlenme imkanın vardır.
Ben hali hazirda henuz uyuyorum son aya kadarda uyurum sonra bende uyuyamam sanirim...
Allahtan ben genelde sag ve soluma aradada sirt ustu yatiyorum o sebepten hic zorlanmiyorum ...
Ben de yüzüstü yatmıyorum, o yüzden rahatım ama ne zaman sağ tarafıma ya da sırtüstü yatsam bizim kız kıpı kıpır oluyor, sevmiyor. Benim önceki doktor 24. haftadan itibaren sadece sola yatmak lazım demişti. Ama ben daha çok sırtüstü yatmaya alışığım sanırım. Önümüzdeki hafta perşembe günü eski JFK daki doktora gideceğim yine, bakalım o ne diyecek:)