- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.501
canım benim sende kendini üzecek bir durum yok.
bak doktorunda güzel şeyler söylemiş.normal bir sezeryan olacaksın inşaALLAH.bebeğin de iyiymiş.güçlü bir şekilde hayata tutunuyor annesi.ben de 76 kiloyum.midem düzeldikten sonra ben de dikkat etmeye çalışıyoruum.bundan sonra sadece bebişlerimiz kilo alır inşaALLAH.önümde koca bir dosya ve yüzlerce evrak var beni bekleyen.
hepinizi öpüyorum kızlar.mersenne seni de bir kaç gündür görememiştim,alışınca insan biri olmasa arıyor.
Sevgili previalı yoldaşlarım:)
Bişi sorucam ne kadar ev işi yapıosunuz yada neler yapıosunuz ne kadar dinleniosunuz tamam istirahat dedi ama hiçmi bişi yapmıycaz ben tam anlayabiilmiş değilim??
ooo maaşALLAH ellerine sağlık.:)Sağol canım buralardayım, evvelki gün pastaneciliğe özendim, eşime bol bol kahvaltılık poğaça, biskivü gibi şeyler pişirdim, bütün günümü aldı vallahi. Bugün de diş doktoruma gittim ama hamilelik sonrasına attı diş yapımını. Hazır evden çıkmışken alışveriş merkezine uğradım. Ama anladım ki bu havalarda dışarı çıkmamak en güzeli. Çook feci yaa, piştim kızlar. Bugün 4 litre su içtim herhalde. Yakında damacana ile dolaşacağım2 gündür çok yazamasam da burayı hep takip ediyorum. Zaten bu sitede takip ettiğim tek topik burası. Ne zaman buradaki herkes doğum yapar, bebeğini kucağına alır, bu forumu o zaman bırakırım :) Zaten şuracıkta kaç kişiyiz
ben totalisttim.sadece evi toparlıyorum.bir kaç kez bulaşıkları makineye koydum .12-13. haftalarda camların aşağılarını silmiştim,üstleri eşim silmişti.sonra hep temizlikçi aldım.ütü vs.de yapmıyorum.belki günlük çocuklara bir iki şey acil olarak yapıyorum.uzun zamandıır ne ev süpürüyorum,ne de siliyorum.çalıştığım için ve özellikle özel durumumdan dolayı çok dikkat etmeye çalışıyorum.en rutin yaptığım sabah kahvaltısı ve çocukları hazırlamak.normale dönünceye dek böyle idare edeceğiz artık.Sevgili previalı yoldaşlarım:)
Bişi sorucam ne kadar ev işi yapıosunuz yada neler yapıosunuz ne kadar dinleniosunuz tamam istirahat dedi ama hiçmi bişi yapmıycaz ben tam anlayabiilmiş değilim??
Seninle ayni gumus beklenen dogumumuz....
Ben gecen yuklettim bi ton pazarlik yaptim drla yirtamadim 50mg dusurttum zorla... Tam oh bitti derken yuksek cikti ayin 21 de bidaha yaptiricam 22000 cal diyet yapiyorum suan...
mrb kızlar okuyamadımda sabah eşim kontrole gitti hemoroid ve anal fisürden ameliyat olmuştu 2 hafta önce hala kötüydü doktoru pek beğenmedim bu zamana kadar geçmeliydi demiş tekrar ilaç vermiş 10 güne geçmesse tekrar ameliyat olucak inşallah iyileşir
Evet beklenen günümüz aynı :) hayırlısı bakalım o zamanı bekliyecek mi bebişler...Sonuçları aldık 100'lük yüklememiz temiz şükür inş sizinkide en kısa zamanda normale döner...Amin :))
Canım hayırlısı olsun bak dr'un güzel haberler vermiş bebek sağlıklı ne güzel vardır bunda da bir hayır inş...Dün şeker yüklemesi yaptırırken bekleme bölümünde bayanlar bekliyor tabi jinekoloji ve menopoz bölümü felan var konuştuk biraz sen hamişsin herhalde dediler evet dedim.Onlar meğersem tüp bebek için bekliyorlarmışçok sağolun kızlar hayırlısı olsun napalım çıkmassada çıkmaz yani vardır ondada bir hayır
Allah yardımcısı olsun ya ne zordur şimdi.inşaALLAH bir daha aynı şeyleri yaşamaz.
hemoroidde ameliyat pek iyi sonuç vermiyor.sonrasında yine tekrarlayabiliyormuş.inşaALLAH olmaz canım.
inşaALLAH canım.
ben inanıyorum burdaki herkes normal zamanında sağlıkla doğumunu yapacak.sen de dahil.:))
Rıza bey nerde ?yani hangi hastane de görev yapıyo belki yazmışsınızdırda ben kaçırmışımdır...
rıza bey bakırkoy acıbademde.salı gunlerı sadece orda oluyoır dıye bılıyorum .cerrahpasda hasta bakmıyor yalnız .kendı ozel muayenehanesıde var yıne bakırkoyde fakat orda herhangı bır sıgorta ıle anlasması yok .kredı kartıda gecerlıde degıl.o yzuden hastane daha mantıklı gıbı.ben ve pepuke 1o temmuzda acıbademdeydık.benım tekrar ona gıtmeme gerek kalmadı kendı doktoruma yonlendırdı benı.fakat pepukeden duydugum ıkı hafta ızınlıymıs sanırım .o yuzden sımdıden randevu almak gerekır.bende ılk alıdıgmda 15 gun sonraya vermıslerdı.Rıza bey nerde ?yani hangi hastane de görev yapıyo belki yazmışsınızdırda ben kaçırmışımdır...
Evet beklenen günümüz aynı :) hayırlısı bakalım o zamanı bekliyecek mi bebişler...Sonuçları aldık 100'lük yüklememiz temiz şükür inş sizinkide en kısa zamanda normale döner...Amin :))
mrb kızlar okuyamadımda sabah eşim kontrole gitti hemoroid ve anal fisürden ameliyat olmuştu 2 hafta önce hala kötüydü doktoru pek beğenmedim bu zamana kadar geçmeliydi demiş tekrar ilaç vermiş 10 güne geçmesse tekrar ameliyat olucak inşallah iyileşir
uykusuz her gece yorgun olesıye:)
saat 04.30 hala uyuyamadık kızımla ey buyuk allahım gobegımın uzerıne yatıp uyumayı ozledımm
evet o plesentasi yukari cikan sanslilardan biride benim....
Cok sukur suan ne agrim var ne yururkenki kasiklsrimdaki kramplarim sancilarim... Cok sukur hepsini geride biraktim... Darisi sizlerin basina Insallah...
Dr bana bebek buyudukce guclendikce Ben cikacagini dusunuyorum demisti ve oylede oldu...
Benimde Dr um cikmazsa sadece normal doguramazsin dedi.. seninki tam kapatiyorsa cok dikkat et kendini kolla surekli Insallah hic birsey olmayacak sag salim kucagina alicaksin brbisini Insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?