Plasenta previa

Teşekkür ederim canım inşallah hiçbirimiz kotü şeyler yaşamayiz.istersen sen de bir rıza beye gorün derim.ikinci yada ücüncü bir gözün değerlendirmesi herzaman iyidir.ama o gözlerin sahibi de çok önemli.senin kafanı daha çok kariştıracak alelade bir doktor olmamalı.bu anlamda rıza bey biçilmiş kaftan diyebilirim.şıp diye sorunun ne olduğunu anliyor.şimdiye kadar binlerce riskli gebelik takip etmiş üstelik te doktorlara has ukalalıktan hiç pay almamış şeker birisi.

Misafirlerinin mutlu ayrılıp sana dua etmelerine çok sevindim.misafirin duası makbuldür çünkü.gelinin evinizden çıkması da güzel olmuş orada da dua almışsınızdır neticede kaçan bir kızın haysiyeti söz konusu.bu kızlara cok kızıyorum kaçınca değerlerini düşürüyorlar hem cahillik hem gençlik.sanki evlenince başlarına talih kuşu konacak saniyorlar.neyseki kötü başlayan bir hadise güzel neticelenmiş.hayırlı olsun tekrar.senin de için rahattır şimdi.hayatta en güzel sey insanın vicdanının rahat olması bence..

Sağol asudçum eksik olma,umarim cmt günü sen de müjdeli haberlerle gelirsin.değişiklik olmasa da inan o da bir nimet.zaman geciyor çünkü tek ihtiyacın olan şey bu,bir gün bir gündür..bu arada sana ciger geliştirici yapilmışmıydı?

canım benim o şişlik için ilaç veriyolar bir kutu zorlanmış demekki varis ve hemoroit ilaci adını unuttum çok zaman geçti o o şişliği geçiriyor canım ... ama dra sorun siz onu ben hemoroidden ameliyat olmadım sklero terapi oldum ama ameliyatla ilgili bi şişlikse bilemem ama benimde oldu öyle çok acıyan şişliğim bi kutu kullandım bitir demişti kutuyu ... çok geçmiş olsun ya ne zor bu sıcakta eşinin işi

ciddi ciddi ben de düşünüyorum.telefonu vardı bende.randevu alayım.
burda bir prof daha var.telde görüşmeme rağmen o da aynen rıza bey gibi olumlu konuşmuş ve çok yardımcı olmaya çalışmıştı.
ulaşım konusu bana çok sıkıntı olmazsa rıza bey yoksa burdaki profa gideyim.
proflarda olmayan hava asistanlarda var.demekki insan ne kadar dolu olursa o kadar mütevazi oluyor.
birden aklıma geldi,rıza bey bana da diyormuş plesanta yerinde,sorun yok.

inşaALLAH canım hepsi çok dua etti bir nefeste kurtar diye.:)
bu halde sana sıkıntı olduk,hakkını helal et dediler sürekli.
biz de onlara alışmıştık,gidince ev pek boş kaldı.

senin de güzel haberlerini alacağız inşaALLAH canım.
hamilelerin duası kabul olurmuş.burdaki herkes hamiş.Allah birbirimize ettiğimiz duaları hayırlısıyla kabul eiyor inşaALLAH.

canım benim sorma en son hatat demiştim ya pereviayı takmıyorum istediği yerde dursun isterse hiç çıkmasın keyfi bilir diye ... pozitif düşüncemidir nedir anlamadım valla bi gittim 2 hafta içinde yerine yerleşmiş nihayet :)) darısı hepinizin başına inşallh ...

şekeride salaldım gitti ama hala şu şekerli su ile aramı düzeltemedim ... onuda aşıcam inşallh ama önümde 2 şeker yükleme daha var ( acaba diyorum yanımda birini götürsem şekerli suyu yerime omu içse napsa ((

fena fikir değil yani.:)
bu arada ben de yaptırmadım daha.uzun süre aç kalmam gerekiyor.göze alamadığımdan uzattım şimdiye kadar.
şeker meker çıkmaz inşaALLAH.

ayyyy canımmmmmmmmmmm bu e güzel haber böyle süper ötesiiii valal kendime bukadar sevindim desem inan yalan olur

busefer artık at kafandan bütün olumsuzlukları inşallh oğluşunu sağ salim kucağına alıcaksın...

sendemi sünnet ettiricen doğar doğmaz bende ettiricem çünkü oğlumda çok sorun yaşadım şu pipisi yüzünden çok şükür oda sünnet oldu rahatladık ...

ayy ne güzel bak ne güzel haber bu zaten ben o haftaları göreceğine nedense inanıyordum ... senin adına çok sevindim gerçekten...inşallah sağ salim güzel bi şekilde kavuşacaksın bebğine...

şekerim ben buradayım hiçbir yere gitmiyorum. fburak ta buralarda ayol pazar günü hepiniz firardayken biz onla kaynattık sayfaları doldurduk kız okumadın mı

ahhha kızlar ben iyim ya aylardır yapamadıklarımı yapıyordum :)))) tabiri caizzse totomun üstüne oturmadım desem yeridir :)))

fena fikir değil yani.:)
bu arada ben de yaptırmadım daha.uzun süre aç kalmam gerekiyor.göze alamadığımdan uzattım şimdiye kadar.
şeker meker çıkmaz inşaALLAH.

ya aç kalması bişey değil diyelimki akşam 9 da bişey yedin ertesi gün 9 gibi gitsen oluyo yani .. aç aç o şekerli suyu içmek beni mahvediyo .. bide içtin 1 saat test için bekliyosun yine aç milaç ... o bir saat sanırım ömrümde geçirdiğim en uzun 1 saatlerden biriydi aç aç bulanan bulana (
ama işte yaptırmamız lazım bebişimiz için kendimiz içinde tabi ...

İnsallah hayirlisi. Yapilmadi. Bakalim c.tesi ne diyecek. Ciger gelistirici sanki 32 den sonra yapiliyor diye duymuştum ama bilmiyorum: Umuyorum gerekmez de kendi kendine 37 yi bulur.

kızlar aranızda saç kestiren varmı şuan çocuklar duymasın meltem varya atv de saçımı aynı öyle yapmak istiyorum allah nasip ederse doğumdan sonraya bırakmalıyım sanırım ne olur ne olmaz diye nette alakası yok yazıyor ama korkuyorum 2 ay daha dişimi sıkıcam inşallah

canım ne olacak saç kestirmeyle güldürdün beni bak :)) ben oğlumda kestirmiştim kaç kere hemde bundada kestiricem hatta boyatacağım :)))

ben 7 de kalkıyorum.çocukları hazırlıyorum,kahvaltılarını...vs........
kendim hazırlanıp işe geliyorum.ekstra efor harcayınca çoktan acıkmış oluyorum.
işte de çalışıyorum mecburen.o şekerli suyu içip beklemek çok zor geliyor.

ben 3 ay önce kestirdim.:)

bende işte ogün kalkıp gidiyorum tek... anneme bırakıyorum diğer işleri oğlanın kalkması kahvaltısı vs onları beklesem işim zor .. kalkıyorum giyinip çıkıyorum hastanede yürüme mesafemde zaten yakın ... ama işte o şekerli su yokmu onla benim sorunum bide dediğin gibi 1 saat bekliyosun aç milaç o adamı öldürüyo gerçekten ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…