- 22 Şubat 2010
- 1.552
- 44
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.461
aman aman sabah sabah ne güzel haberler duydum.
Allah ne kadar büyük.pepukeciğim canım çok sevindim.aynı acıları bir daha yaşamamanı çok istiyordum senin.
kames senin yüzünün gülmesine de çok sevindim.Allah hep güldürsün.güzel kızını sağlıkla kucağına alırsın inşaALLAH canım.
rıza beye ben de mi gitsem acaba.herkesi mutlu ediyor.
benim bebeğim çok küçükken doktorum sezeryan dikişine tutunmuş demişti.acaba plesantam da orayamı yapıştı?
neyse ya artık negatif bir şey düşünmek istemiyorum.mutluyum,mutluyuz............
Allah büyük,hepimize güzel günler gösterecek.
bu arada misafirlerim gittiler.bir kısmı daha önce gitmişti.
hepsi çok memnun olarak dua ede ede gitti.
gelinin evimizden çıkmış olmasına ailesi çok mutlu oldu.
bir ayrıntıdan bahsedeyim;kızımız 6-7 ay önce buraya kaçtı,aynı gün eşim,eniştesi vs.araya girerek ailesine gönderdi kızı.sonra nişan vs.oldu.biraz hassas bir durum olduğu için kızın babası burda amcasının evinden çıkmasını istedi.sanırım sahipsiz gibi görmesinler diye düşündü.düğüne ben gitmedim ama aylardır söylenen abisi,amcası epey oynamışlar.
her şeyi tam oldu.eminim o da öyle bir hata yaptığına pişman olmuştur.insanın en mutlu gününde ailesinin olmaması çok zor olurdu sanırım.Allah mesut etsin inşaALLAH.
Pepuke ve kames ikiniz adina da cok sevindim. insallah sirayla herkesin iyi haberlerini aliriz. bende cumartesi dabah gidiyorum bakalim bi gelisme olcak mi. gerci yapisik nasil ciksin? Gece de agrim oldu cok korktum. hala kendime gelemedim. ama buradan iyi seyler okumak cok guzel. sonu da hayirli olsun insallah.
mrb kızlar giremedm yine fburak canım senin söylediklerini uyguluyorz anestal pomad sürüyorum zorla dünden beri dıında ceviz gibi şişlik var başka yapmam gereken bişey varmı bildiğin o şişlikten kremi düzgün akıtmıyorum içine bugün daha iyi çünkü henüz tuvalete girmedi
herkese merhabalar kızlar bende sabah randevu aldım yarın saat 11 de bakalım gayırlı haberle gelirim inşallah
ciddi ciddi ben de düşünüyorum.telefonu vardı bende.randevu alayım.Teşekkür ederim canım inşallah hiçbirimiz kotü şeyler yaşamayiz.istersen sen de bir rıza beye gorün derim.ikinci yada ücüncü bir gözün değerlendirmesi herzaman iyidir.ama o gözlerin sahibi de çok önemli.senin kafanı daha çok kariştıracak alelade bir doktor olmamalı.bu anlamda rıza bey biçilmiş kaftan diyebilirim.şıp diye sorunun ne olduğunu anliyor.şimdiye kadar binlerce riskli gebelik takip etmiş üstelik te doktorlara has ukalalıktan hiç pay almamış şeker birisi.
Misafirlerinin mutlu ayrılıp sana dua etmelerine çok sevindim.misafirin duası makbuldür çünkü.gelinin evinizden çıkması da güzel olmuş orada da dua almışsınızdır neticede kaçan bir kızın haysiyeti söz konusu.bu kızlara cok kızıyorum kaçınca değerlerini düşürüyorlar hem cahillik hem gençlik.sanki evlenince başlarına talih kuşu konacak saniyorlar.neyseki kötü başlayan bir hadise güzel neticelenmiş.hayırlı olsun tekrar.senin de için rahattır şimdi.hayatta en güzel sey insanın vicdanının rahat olması bence..
Pepuke ve kames ikiniz adina da cok sevindim. insallah sirayla herkesin iyi haberlerini aliriz. bende cumartesi dabah gidiyorum bakalim bi gelisme olcak mi. gerci yapisik nasil ciksin? Gece de agrim oldu cok korktum. hala kendime gelemedim. ama buradan iyi seyler okumak cok guzel. sonu da hayirli olsun insallah.
fburak çok çok sevindim.
şekeri kafana takmışsın sanırım.bir süre önce de previayı düşünmekten bunalıma girmiştim.
nasıl previayı unuttuysan şekeri de takma tatlım.
ben d epreviayı attım kafamdan.en azından strese girip,öleceğimi düşünmekten.
bugün eski hastanemin ordan geçerken 3 ay önce ne denli bunalım içinde olduğumu hatırladım.
Allah'a sığınıyorum,neylerse güzel eyler.
ben buraya ilk geldiğimden bu yana hep duam burdaki herkesin previadan hayırlısıyla kurtulması.
sizlerin birer birer güzel haberlerini aldıkça çok seviniyorum.Allah hepimizin dualarını duyuyor.
kaç gündür misafirlerim var.sağolsunlar beni hiç yormuyorlar ama uyku düzenim bozuldu mecburen.
şimdi herkes düğünde,ben oğlumla evdeyim.yarın iş var,dinlenmem lazım.
herkese merhabalar kızlar bende sabah randevu aldım yarın saat 11 de bakalım gayırlı haberle gelirim inşallah
canım benim sorma en son hatat demiştim ya pereviayı takmıyorum istediği yerde dursun isterse hiç çıkmasın keyfi bilir diye ... pozitif düşüncemidir nedir anlamadım valla bi gittim 2 hafta içinde yerine yerleşmiş nihayet :)) darısı hepinizin başına inşallh ...
şekeride salaldım gitti ama hala şu şekerli su ile aramı düzeltemedim ... onuda aşıcam inşallh ama önümde 2 şeker yükleme daha var( acaba diyorum yanımda birini götürsem şekerli suyu yerime omu içse napsa ((
ayyyy canımmmmmmmmmmm bu e güzel haber böyle süper ötesiiii valal kendime bukadar sevindim desem inan yalan olurEvet ben geldim kızlar herkese selamlar..vallahi hala inananmıyorum bir yanlişlık mı oldu doktorun gözüne perde mi indi falan diyorum ama bende previa mrevia yokmuuuuşşşherşey yolundaymış plasenta olması gereken yerdeymiş.sevgili doktorum bana çok guzel moral verdi.kahkahalı esprili bir muayene oldu.ustüne üstlük artı ucret ödettirmeden hem detaylı usg yapti hem dopler yaptı.sevgili riza madazlı hocam sizi çok seviyorum.buradan da yaziyorum ki herkes okusun.yalnız malesef ona doğurtamicam sanırım çünkü muhasebeyle benim sigorta işini konuştuk sanırım sigortam doğum konusunda elimde patladı.bu durumda istedikleri kadar indirim yapsınlar toplam 10000 tlye falan geliyor.doktorum şu an için normal bir gebesin her yerde sezaryenini olabilirsin bana lüzum yok dedi.yine de 22. Haftamda şeker,kan ve idrar testlerini yaptırıp yine ona gidicem sonrası Allah kerim.acibademde sünnet te 1500 tlymiş bu arada.
Muayene sıramı beklerken kames bacımla tanıştık.salona girişinden koltuğa itinayla oturuşundan Anladım kames olduğunu.o benden sonraydı ama durumu daha elzem olduğundan sıramı verdim o çıkar çıkmaz beni odaya aldıklarından hocanın ona ne dediğini dinleyemedim.eve gidince yazcam dedi ama daha yazmamiş.yüzleri gùlüyordu inşallah herşey yolunda gider.doktorun odasındayken kamesi sordum size netten arkadaşımı yolladım hocam o da benim gibi totalisli dedim korktukları gibi değil onları yine doktorlarına yolladım gayet iyi dedi çok sevindim.inşallah iyi olur sonu da..
İşte boyle benden haberler kizlar.nedense psikopata bağlamişım hala inanasım gelmiyor,mutlu olmaya korkuyorum sanki havalara girdigim an bisey olacakmiş gibi.ben biraz boyleyim işte şimdiye kadar hayatimda güzel olacak gibi gorünen bazi şeyler sonunda olamadı ya da kotüye gitti sanırım bu yüzden tam sevinemiyorum yani seviniyorum ama tedirginlik içinde...yine de şu an rahatladım diyebilirim.umarım ben de yavrumu sağ salim kucağıma alabilirim.artık bu bana uzak bir hayal değil
İnşallah arkadaşlar siz de guzel haberler alırsıniz herşey yolunda gider umarım..herkesin iyi ve mutlu olmasını istiyorum
ayy ne güzel bak ne güzel haber bu zaten ben o haftaları göreceğine nedense inanıyordum ... senin adına çok sevindim gerçekten...inşallah sağ salim güzel bi şekilde kavuşacaksın bebğine...gece sabaha kadar uyumayınca gunduz uykusuna yattık gelır gelmez.ancak gırebıldık.
pepuke vallahı o kadar ınsan ıcınde nasıl tanıdın benı:)yakamda kırmızı gulde yoktu bravo.adına ınanılmaz sevındım senın ıcın.ne kadar guzel bır haber.cok mutlu oldum ger cekten .sırasınıda verdı bana arkdasım sagolsun.bu arada pepukenın guzeller guzelı kızınıda gordum masallah ah ah benım kzımda dogsada buyuse o kdar .
rıza bey gercekten cok babacan tavurlı bır adam ben sahsen bu kdar beklemıyordum ınanılmaz sekılde benı rahatlattı.kızımın renklı resmını bıle gosterdı bana masallah cok buyumus aynı ben :) totalis kısmına gelınce rıze bey korkulcak ,rahımın alınmasını gerektırıcek,olumcul bır kanama yapıcak bır durum degıl dedı .bız hatta ameliyatı onun yapmasını ıstedıgımız soledık hıc gerek hastenınıze devam edın ,doktorun yapılması gerekenı yapmıs zaten dedı bu kadar korkulcak bırsey yok dedı.sezeryandan sonra ıkıncı gebelıkte akreta olma olası fazl adedı.plesantanda komple bır yapısma yok bebekten sonra alınır bu dedı.hatta 37 .haftaya kdar cok rahat tasırsın bebegı,kendı doktorunada soyle 36 haftadan once aldırma cocogu dedı. acayıp motıve ettı benı sagolsun.kızımda ıkı hafta once dogum pozısyonunda ve asagıda duruyordu bebegım ters donmus yukarı cıkmıs::)zaten hareketlerınıde ıkı gundur yukarda hıssedıyordum.ay evın ıcınde hareket bıle edebılrısın bana rıza bey.doguma kadar arada moral bulmak ıcın gıdeyım dıyorum.
bu guzel haberlere dayanamayarak esımle bır bucuk ay sonra ılk kez denız kenarında yemege gıttık denızı gordum kızlar denız cok mutlu oldum
allah herkesın hepımızın yuzunu guldursun ınsallahh
şekerim ben buradayım hiçbir yere gitmiyorum.fburak ta buralarda ayol pazar günü hepiniz firardayken biz onla kaynattık sayfaları doldurduk kız okumadın mı
fena fikir değil yani.:)
bu arada ben de yaptırmadım daha.uzun süre aç kalmam gerekiyor.göze alamadığımdan uzattım şimdiye kadar.
şeker meker çıkmaz inşaALLAH.
Sağol asudçum eksik olma,umarim cmt günü sen de müjdeli haberlerle gelirsin.değişiklik olmasa da inan o da bir nimet.zaman geciyor çünkü tek ihtiyacın olan şey bu,bir gün bir gündür..bu arada sana ciger geliştirici yapilmışmıydı?
canım ne olacak saç kestirmeyle güldürdün beni bak :)) ben oğlumda kestirmiştim kaç kere hemde bundada kestiricem hatta boyatacağım :)))kızlar aranızda saç kestiren varmı şuan çocuklar duymasın meltem varya atv de saçımı aynı öyle yapmak istiyorum allah nasip ederse doğumdan sonraya bırakmalıyım sanırım ne olur ne olmaz diye nette alakası yok yazıyor ama korkuyorum 2 ay daha dişimi sıkıcam inşallah
ya aç kalması bişey değil diyelimki akşam 9 da bişey yedin ertesi gün 9 gibi gitsen oluyo yani .. aç aç o şekerli suyu içmek beni mahvediyo .. bide içtin 1 saat test için bekliyosun yine aç milaç ... o bir saat sanırım ömrümde geçirdiğim en uzun 1 saatlerden biriydi aç aç bulanan bulana(
ama işte yaptırmamız lazım bebişimiz için kendimiz içinde tabi ...
kızlar aranızda saç kestiren varmı şuan çocuklar duymasın meltem varya atv de saçımı aynı öyle yapmak istiyorum allah nasip ederse doğumdan sonraya bırakmalıyım sanırım ne olur ne olmaz diye nette alakası yok yazıyor ama korkuyorum 2 ay daha dişimi sıkıcam inşallah
ben 7 de kalkıyorum.çocukları hazırlıyorum,kahvaltılarını...vs........
kendim hazırlanıp işe geliyorum.ekstra efor harcayınca çoktan acıkmış oluyorum.
işte de çalışıyorum mecburen.o şekerli suyu içip beklemek çok zor geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?