- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Ben ameliyatımı cerrahpaşada oldum.şimdi bakırkoy acıbademe ve beylikduzü medicanaya gidiyorum.
buna şükür deyelim inşallah çıkacak hepimizinkiler yoktur canım gönlünü ferah tut inşallh normal çıkacak öyle düşün öyle olsunkocaman bi karpuz yutmuş gibiyim ... bu sıcaklardan bunaldım.. şu doplerimi bi çekinseydim hayırlısıyla dr cuma sorucam şöyle yakın çevrede biyerlere tatile gitmem ne diyo((yoksa çok büyük depresyona giricem böle evde otur otur...
Arkadaslar selam 1 gunde bayaga mesaj gelmis. benim durumu soran olmus. benim de previa. İçim aciyo kizlar.dun yaz okulunda kizimin uzerine egitmen bozuntusu dusmus. bana oyle demediklerinden sadece incinme dusuncesiyle yasam hastanesine goturulmesini kabul ettim. ogretmeniyle gittim. kirikmis. hemen ilgisiz hastaneden cikip acibademe goturduk. bu durumda kucagama da alamiyorum,rontgene giremiyorum cok zor bir gun gecirdik. eşim anca yetisti vs. diyecegim su ki, yaşam hastanesi acile almiyor. doktor yok diyor. o an zaten ugrasmadan odeyip cikiliyor. pazartesi gunu sikayet edicem. daha fa acil olabilecek hastalar icin. okula en yakin hastane yasamdi. ve kol kirik. oradan acibademe gittim. yatarak sigortam acili karsiliyor onunla odedim.aksini kabul etmiyor ve bu civardaki en yakin en iyi hastane oldugu icin bozusamam. okuldan da alirim ama derdimin para olmadigini anlatip sadece sikayetci olucaz. ayrintiya girip kafa sisirmeyim de cok ihmalleri var. neyse...bu acilleri sgk ya odetmek her yigidin harci degil sanirsam. ben kesinlikle oyle durumlarda ki mevzu kizimsa ugrasmazmisim.
Sevgiler
canım sanırım doktorun rıza madazlı ıdı acıbademın hangı hastensınde netten baktım ama bulamadım
buna şükür deyelim inşallah çıkacak hepimizinkiler yoktur canım gönlünü ferah tut inşallh normal çıkacak öyle düşün öyle olsun
çok geçmiş olsun canım allah beterinden korusun
inşallah bu bebişinide sağlıcakla kucağına alırsın .. totalisi yaşadıktan sonra marjinalis sanırım yanında çerez kalır..
amin canım etmezmiyiz hiö bende dün gittim biraz yukarı çıkmış inşallah çıkar dedi doğumun nasıl geçmişti gerçekten çokmu kanamalı geçiyor benimde marjinal:26::26::26:
inşallah canım.ben gerçekten çok zor günler geçirmiştim.dediğin gibi marjinal olmasına üzülmek şöyle dursun sevindim bile.
Selamlar canım.dün akşamdan beri giremedim arkadaşım gelmişti yatıya demin gitti.mesajlar almış başïnı yürümüş maşallah.şortlarını güle güle giy ellerine sağlık canım.ne güzel elinden dikiş geliyor maşallah.ben dikisten anlamam daha doğrusu oğrenmeye üşendim.bir ara ipek kurdele nakışı yaptım en son geçen sene oğluma battaniye islemiştim çiçekli böcekli ismini yapmıştım kullanamadım.ben hiç su içemiyorum zorluyorum kendimi ama pek susamıyorum yaa bir de içmediğim halde sürekli wcye gidiyorum gece gündüz.
Senin kilon iyi yaa hiç şikayet etme valla bir kere boyun uzun.ben adile naşit gibiyim maşallah.zaten 60kiloyla hamile kaldım.doğum kilolarımı veremeden.4 aylıkken 64 kilo oldum 9 ayı görürsem inşallah heralde pilates topuna dönerim.kilo bişey diil verilir de dediğin gibi saglık sorunları çıkabiliyor bir de bende fazla ödem oluyor.tuza dikkat etmem lazım.eleviti iki günde bir alayım dedim arkadaşım kıyamet kopardı hemen esime ispiyonladı her gün içiyorum mecburen.
Medicana bahçelievler kadrosu, tanıdığınız iyi doktor var mı?
[TABLE="class: hekimformvaluedetail"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD] Ali Süha Sönmez[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Eylem Yıldırım
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Düzgün Korkmaz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Bekir Savaş Aksoy
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Özlem Dülger
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Ergün Eriçek
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bunlar da medical park bahçelievler kadrosu, tavsiyelerinize ihtiyacım var
Emine Ergül
Fazile Akyüz Gölgeci
Hale Uzer
Nadide Korkut
Suat Süphan Erşahin
Hoşgeldin ve tekrar geçmiş olsun diyelim :) Sen bizden deneyimlisin, umarım hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız. Benim de marginalis canım, o yüzden pek önemsemiyorum. Kendime dikkat ediyorum, hep uzanıyorum, yorulmuyorum, o kadar. Sen totalisi atlatmışsın marginalis sana çerez gelirDualarım tüm hamileler için. Bir yerde okumuştum ama doğruluk payı yüksek sanırım, previa çoğunlukta erkek çocuklarında oluyor diyordu.
evet doğruluk payı yüksek.yapılan araştırmalar daha çok erkek bebeklerde olduğunu gösteriyormuş.bence marjinalde olsa dikkat et kendine.benim doğumdan sonra yaşadıklarım daha can yakıcıydı.yavrum doğumdan sonra yoğun bakımda kaldı tam 15 gün sonra görebildim oğlumu.çünkü doğum yaptığım hastanede bebek yoğun bakım servisi olmadığı için yakın bir şehirdeki üniv.hastanesinde yatıyordu.ve ameliyatım zor olduğu için gidemedeim yanına .izin vermemişti doktorlar.yoğun bakımdaki en kötü durumda olan benim bebeğimmiş.hememn hemen 50 bebek arasında.sonra iyileşti hızla.doktorlar mucize bebek adını takmışlar bebeğime..veoğlum doğumda 5 dakika oksijensiz kaldığı ve kasılmalarından dolayı spastik teşhisi kondu bir aylıkken.ama kesin olarak 6 aya kadar bekleyelim dendi.ömrümden ömür gitti.2 yaşına kadar nörolog ve çocuk psikologların elinde tabiri caizse top gibi yalpalandık durduk.6 aylıkken konulması gerekn teşhis 2 yaşında bir problem yok denerek konuldu.spastik teşhisi konulan oğlum ALLAH a şükür yaşıtlarından daha ilerde her konuda.şimdi 9 yaşında.ve 3 senedir en büyük tutkusu uzay.ve bilim sanat merkezinin sınavlarına girdi.demem o ki yaşadıklarım beni 10 sene daha yaşlandırdı.ama şükür yürüyemez konuşamaz dedikleri oğlum 2 yaşında masallar anlatıyor,20 ye kadar sayıyordu.vede 14 aylıkken yürüdü.ALLAHım kimseyi çocuğuyla sınamasın .çok zor şeyler yaşadım ama sonu güzel oldu elhamdüllillah.
zor imtahanlar atlatmışsın gerçekten .. 15 gün bebğinden ayrı kalmanda üzücü ama ona sağlıkla kavuşmuşsun sonunda.. rabim bidaha ayırmasın inşallh ..neyseki bu kötü tecrübelerini atlatmışsın oğlun yanında eminim hepsini sana unutturmuştur.. rabbim bidaha yaşatmasın inşallah.
fburak canım senle aramızda 1 gün varmış.ne güzel.hadi inşallah ben 6 kasımda sende 7 kasımda doğum yaparız.
evet doğruluk payı yüksek.yapılan araştırmalar daha çok erkek bebeklerde olduğunu gösteriyormuş.bence marjinalde olsa dikkat et kendine.benim doğumdan sonra yaşadıklarım daha can yakıcıydı.yavrum doğumdan sonra yoğun bakımda kaldı tam 15 gün sonra görebildim oğlumu.çünkü doğum yaptığım hastanede bebek yoğun bakım servisi olmadığı için yakın bir şehirdeki üniv.hastanesinde yatıyordu.ve ameliyatım zor olduğu için gidemedeim yanına .izin vermemişti doktorlar.yoğun bakımdaki en kötü durumda olan benim bebeğimmiş.hememn hemen 50 bebek arasında.sonra iyileşti hızla.doktorlar mucize bebek adını takmışlar bebeğime..veoğlum doğumda 5 dakika oksijensiz kaldığı ve kasılmalarından dolayı spastik teşhisi kondu bir aylıkken.ama kesin olarak 6 aya kadar bekleyelim dendi.ömrümden ömür gitti.2 yaşına kadar nörolog ve çocuk psikologların elinde tabiri caizse top gibi yalpalandık durduk.6 aylıkken konulması gerekn teşhis 2 yaşında bir problem yok denerek konuldu.spastik teşhisi konulan oğlum ALLAH a şükür yaşıtlarından daha ilerde her konuda.şimdi 9 yaşında.ve 3 senedir en büyük tutkusu uzay.ve bilim sanat merkezinin sınavlarına girdi.demem o ki yaşadıklarım beni 10 sene daha yaşlandırdı.ama şükür yürüyemez konuşamaz dedikleri oğlum 2 yaşında masallar anlatıyor,20 ye kadar sayıyordu.vede 14 aylıkken yürüdü.ALLAHım kimseyi çocuğuyla sınamasın .çok zor şeyler yaşadım ama sonu güzel oldu elhamdüllillah.
benimki marjinal canım .. ama kanamam hep oldu başından beri az çok oldu yani .. ama geçen ayın 14 dünde bu yaan bi vukaat yok.. bende temmuzun 6 sını bekliyorum sabırsızlıkla dopler çektiricem ogün drum istedi .. bebeğe kan akışına bakışlıcakmış plesentadan ... bide bende zaten kansızlık var ilaçta kullanıyorum ama inşallh bi sorun yoktur .. olmadığını umuyorum olsa gelişiminede etki ederdi diye düşünüyorum ... bakalım 6 sında ne olacak ..sağol canım inşallah.senin total mi marjinal miydi.
Gerçekten zor günler yaşamışsın, içim burkuldudediğin gibi Allah kimseye yaşatmasın. Sanırım en güzeli (ben bilemem ama), o kadar kötü ihtimalden sonra 2 yaşındaki sorun yok teşhisini duymandır, ölüp dirilmek gibi olsa gerek. Allah güzel oğluna uzun ve sağlıklı ömürler versin. Hepimizin bebekleri sağlıkla doğsun, başka ne isteyebiliriz ki hayattan :)
benimki marjinal canım .. ama kanamam hep oldu başından beri az çok oldu yani .. ama geçen ayın 14 dünde bu yaan bi vukaat yok.. bende temmuzun 6 sını bekliyorum sabırsızlıkla dopler çektiricem ogün drum istedi .. bebeğe kan akışına bakışlıcakmış plesentadan ... bide bende zaten kansızlık var ilaçta kullanıyorum ama inşallh bi sorun yoktur .. olmadığını umuyorum olsa gelişiminede etki ederdi diye düşünüyorum ... bakalım 6 sında ne olacak ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?