- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
kızlar merhaba
yıne ben yıne hastane odam bu yaz tatıle gıdemedıgım ıcın degısıklık olsun dıye haftada uc gun hastaneye gelıyorum. bugun yıne asırı kanamam oldu bu seferkı daga farjku ve yogundu.ntsye baglandık sukurkı bebegım ıımıs.bılındık nıdılat serum vs.hıc sevmıyoru su hastende odalarını::
kızlar merhaba
yıne ben yıne hastane odam bu yaz tatıle gıdemedıgım ıcın degısıklık olsun dıye haftada uc gun hastaneye gelıyorum. bugun yıne asırı kanamam oldu bu seferkı daga farjku ve yogundu.ntsye baglandık sukurkı bebegım ıımıs.bılındık nıdılat serum vs.hıc sevmıyoru su hastende odalarını::
kızlar merhaba
kızlar bugün kızım bana demezmi anne sen ölürsen ben naparım bende gözler doldu onda öyle olurmu kızım bişey olmaz allah korusun dedim ben ozaman babanemin kızı olurum dedi çok sever onu hala yüzüne baktıkça ağlıyorum tutamıyorum kendimi halbuki biraz yukarı çıkmış dedi doktorum korkum geçmeye başlamıştı tekrardan ger geldi
Kızlar dünden beri sinirlerim ziplamis durumda.... Ben bu insanları anlayamıyorum... Dün kuzenimin kızının dogum Gunu vardı annem ablam eşim oğlum gittiler ben evde kaldım.. biraz uzak oturuyolar diye... Kuzenimin yeğeni sormuş neyi olcak diye erkek demiş esim tüh keşke kız olsaydı demiş densiz.. bide yetmemiş ben çok havaliymisim da nasıl olduda evlenip çocuk çoluk bakmisimda hiç bana göre şeyler degilmiste... Bende hava ne gezer densizmidit nedir.. kuzen atlamış hemen lafa o çok amaçtır hepimizden iyi annelik yapıyor o çocuğuna demiş... Benim avanak eşimde hiç bi cevap vermemiş... Densiz kadın ya eşimin ailemin yanında benim lafımi olmadım ortamda bu şekilde niye ettiyse... Gördüm yerde yolucam o yellozu 2 gündür sinirlerim zipladi...
kuzuuum buralardayım ama yüreğim ağzımda, kapı ardından laf dinleyenler gibi gizli, sessiz takip ediyordum seni. biliyorsun kendimi seninle çok özdeşleştirdim. sanki sen ne yaşarsan ben de aynısını yaşayacakmışım gibi geliyor. o yüzden bu haftada marjinalisse kesin yukarı çıkar diye düşünüp ağladım, erkek olduğu için ağladım. yani sizin ağlamanız çok normal tatlım. eşin de ne yapsın.. önceki oğlanı sen kucağına almayı hayal ettin, eşin ise koşup, güreşip, maç yapmayıCanım benim nerelerdesin sen yaaaAllah razı olsun canım darısı başına inşallah.senin benim için ağlamana ben de ağladım.inşallah ben de senin güzel haberlerini alırım.allah sabreden kullarına mükafaatını veriyor bi şekilde, ya bu ya da öte tarafta.ben daha mükafaatımı almış değilim ama en azından güzel bir haber almak eşimle yüreğimize su serpti.doktor plasentasyona bakalım şimdi dediğinde eşimle yüreğimiz ağzımızdaydı ben total diyeceğini beklerken yoğunluk yukarıda deyince eşim ağlamaya başladı ben de muslukları açtım biraz kızım da yanımızdaydı bizi görünce onun da gözleri dolmuş.erkek deyince de eşim çifte mutluluk yaşadı.artık cinsiyet hiç düşünmüyordu hatta kız hissediyordu ama bu haber onun sevincini katladı.onu da anlıyorum koşturup oynayacağı,güreş tutup maç yapacağı kendine benzeyen bir oğlu olmasını istiyor.herkes ister tabi ama önemli olan sıhhatli ve hayırlı olması öncelikle.Rabbim sana da yaşatsın bu mutluluğu canım benim.hepimiz alnımiza yazılanları yaşıyoruz inşallah senin de yüzün gùler hep dualarımdasın güzel kalpli arkadasım
benimki kızdıHoşgeldin ve tekrar geçmiş olsun diyelim :) Sen bizden deneyimlisin, umarım hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız. Benim de marginalis canım, o yüzden pek önemsemiyorum. Kendime dikkat ediyorum, hep uzanıyorum, yorulmuyorum, o kadar. Sen totalisi atlatmışsın marginalis sana çerez gelirDualarım tüm hamileler için. Bir yerde okumuştum ama doğruluk payı yüksek sanırım, previa çoğunlukta erkek çocuklarında oluyor diyordu.
canım normalde 24-26. hafta diyorlar ama benim dr. 30a kadar yükselme ihtimali var demişti. bizim bir arkadaşın 27. haftadan sonra marjinale dönmüştü. umutsuz olma lütfensagol canım benım totalıs zaten bundan sonrada duzelme ımkanı yok son bır ayda o kdar cok yıprandımkı en ufak guzel soz benı mutlu edıyor.i
çok geçmiş olsun canım, ilaçlarla da olsa allahın izniyle 35i geçeceksin inşallah...kızlar merhaba
canııım, sen hiiç yorulma, biz yolarız onuKızlar dünden beri sinirlerim ziplamis durumda.... Ben bu insanları anlayamıyorum... Dün kuzenimin kızının dogum Gunu vardı annem ablam eşim oğlum gittiler ben evde kaldım.. biraz uzak oturuyolar diye... Kuzenimin yeğeni sormuş neyi olcak diye erkek demiş esim tüh keşke kız olsaydı demiş densiz.. bide yetmemiş ben çok havaliymisim da nasıl olduda evlenip çocuk çoluk bakmisimda hiç bana göre şeyler degilmiste... Bende hava ne gezer densizmidit nedir.. kuzen atlamış hemen lafa o çok amaçtır hepimizden iyi annelik yapıyor o çocuğuna demiş... Benim avanak eşimde hiç bi cevap vermemiş... Densiz kadın ya eşimin ailemin yanında benim lafımi olmadım ortamda bu şekilde niye ettiyse... Gördüm yerde yolucam o yellozu 2 gündür sinirlerim zipladi...
kuzuuum buralardayım ama yüreğim ağzımda, kapı ardından laf dinleyenler gibi gizli, sessiz takip ediyordum seni. biliyorsun kendimi seninle çok özdeşleştirdim. sanki sen ne yaşarsan ben de aynısını yaşayacakmışım gibi geliyor. o yüzden bu haftada marjinalisse kesin yukarı çıkar diye düşünüp ağladım, erkek olduğu için ağladım. yani sizin ağlamanız çok normal tatlım. eşin de ne yapsın.. önceki oğlanı sen kucağına almayı hayal ettin, eşin ise koşup, güreşip, maç yapmayı. tabi bir oğlu olsun ister...
geçen cuma dr.a gittim .yine bebiş yasak bana. hoş serbest dese bile şu kanser olayı netleşmeden gebe kalmak istemiyorum canım. ama enteresan gelişmeler var.. sen 9. ayda gebe kalmıştın değil mi canım? ben dr. ne zaman izin verirse o zaman düşünüyorum ama en az 1 yılı tamamlarım..
ya bu arada senin prenses resmen genç kız olmuş yahu.pek bi özeniyorum gördükçe.
allah hepimizin yüzünü güldürsün kuzum. dualarınızda olmak dileğiyle
benimki kızdıve ilk gebelikti. ne şans ama değil mi???
canım normalde 24-26. hafta diyorlar ama benim dr. 30a kadar yükselme ihtimali var demişti. bizim bir arkadaşın 27. haftadan sonra marjinale dönmüştü. umutsuz olma lütfen...
çok geçmiş olsun canım, ilaçlarla da olsa allahın izniyle 35i geçeceksin inşallah...
canııım, sen hiiç yorulma, biz yolarız onudaaa.. arada seni de yolarız!!! ya niye kendini yıpratıyorsun sen? değmeyen insanlar için canını üzüyorsun. yazık kızcağız havandan savrulmuş, kompleks yapmış işte. havan varsa da ohhhh, sefan olsun canım! kendine iyi bak moralini düzelt lütfen. inan senden ve bebeğinden daha değerli bir şey yok tatlım!!
uzun yazdım kızlar kusura bakmayın... öpüyorum hepinizi
slm iyi aksamlar arkadaslar yazdiklarinizi okudum,,, benim problemimde plasenta accreata tam tersine yani plasenta rahime yapisik oluyor dogumda gelmiyor yani ilk dogumumda gelmedi ve ben kan kaybettim bir ay falan kendime gelemedim,,,,simdi iki sene sonra tekrardan hamileyim ve 36 hafta,,,doktoruma gittim acaba sezeryanmi olsam diye oda hayir normal dogum yap dedi ama pda yani belden asagi narkoz dedi ,,eger plasentan gelmesse narkoz verip ameliyatla alicaklarmis,,,,,sezeryan olsanda ayni sekilde olucak diyor ama suan hersey normal ultrsondada birsey gözükmüyor yani belkide olmaz diyor ama ben cok korkuyorummmmm sürekli rüyalar görüyorum,,,,acaba bu durumu yasayn arkadaslar varmiii..................
Canım inşallah sen de en uygun ve hayırlı zamanda yeniden hamile kalırsın. Sen plasenta previalı hastalardan duyduğum kız bebek sahibi olan ikinci kişisin. Zaten doktorlarda kesin değil ama çoğunlukla erkek çocuklarda diyor.Sen de ne yazık ki azınlıkta kalmışsın. Allah hiç kimseyi evlat acısıyla sınamasın, derdi veren Rabbim dermanı da versin. Bu ara pepukeye bir hastalıktan bahsetmişsin, sen misin bilmiyorum. Kim hasta ise Allah ona da tez zamanda şifasını versin.
ins canim hayirlisi olsun ama inan bilgisayarda arastirmak aslinda iyidegil herkez farkli farkli seyler yaziyor ve kafam cok karisior
Allah sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin de ne plesanta ne rahim kelimelerini duymak istemiyorum.selam canım.kızının iyi olmasına çok sevindim maşallah,inşallah kazasız belasız gecer bu günler.seninki total değildi sanırım.pis plasenta bu plasentaları yerinden söküp dövüp sövmek istiyorum yaa.çok üzüyolar bizi.inşallah sonunda seviniriz de bebeklerimiz doğup büyüdüğünde onlara anlatacak doğum hikayelerimiz olur bu yaşadıklarımız.
canım benim Allah ikinizi de korusun inşaALLAH.bugünler de geçecek canım.kızlar merhaba
benim de karşılaştığım insanların yüzde sekseni böyleymiş.yatarak geçirmişler.bir şey olmamış.hatta normal doğum yapanlar bile var.Kızlar, son günlerde benim mi hormonlarımda bir sorun var bilmiyorum ama şöyle diyaloglar yapanlara sinir oluyorum
"aaa bizim bir komşu vardı o da yatarak geçirdi, hiçbir şey olmadı zamanında doğurdu,önemli birşey olmadı"
Cevabım: Rahatsızlığı neydi acaba? bir sürü yatma sebebi var, benim ki bildiğin gibi şu sebepten dolayı diyorum ve bu durumda 24 hafta doğuranda var 40 hafta doğuran da ya da ....
1-2 hafta sonra aynı insan
"aaa bizim bir akrabanın gelini vardı o da yatarak geçirdi, zamanında doğurdu"
Bende mi sorun var bilmiyorum. Bu söylemlere çooook gıcık oluyorum. Şeye benziyor bu, çocuk elini keser, kanar siz de birşey yok, acımaz, geçer dersiniz, bu da aynı derece önemsememezlik.
Ama bir kişi kalkıp yanınıza gelip, aaa senin yorulmaman lazım, gelip yardımm ediyim, azcık yemek yapıyım demez. O yatarak hamilelik geçiren akrabalar ya da komşular da benim gibi yalnız mıydı acaba?
Şimdi fburak'ıda okuyunca 20.haftadan sonra bizde hassaslık mı artıyor acaba diyorum.
sezeryan de problem yoksa normal doğum tercih etme canım.bizim ki de rahime yapışıyor.sezeryan mecburi.kanama da plesanta yapıştığı için çok oluyor.şimdiye kadar bir problem görünmediyse içini ferah tut canım.aynı şeyleri yaşayacak değilsin tabi ki.slm iyi aksamlar arkadaslar yazdiklarinizi okudum,,, benim problemimde plasenta accreata tam tersine yani plasenta rahime yapisik oluyor dogumda gelmiyor yani ilk dogumumda gelmedi ve ben kan kaybettim bir ay falan kendime gelemedim,,,,simdi iki sene sonra tekrardan hamileyim ve 36 hafta,,,doktoruma gittim acaba sezeryanmi olsam diye oda hayir normal dogum yap dedi ama pda yani belden asagi narkoz dedi ,,eger plasentan gelmesse narkoz verip ameliyatla alicaklarmis,,,,,sezeryan olsanda ayni sekilde olucak diyor ama suan hersey normal ultrsondada birsey gözükmüyor yani belkide olmaz diyor ama ben cok korkuyorummmmm sürekli rüyalar görüyorum,,,,acaba bu durumu yasayn arkadaslar varmiii..................
kızlar herkese ıyı dıleklerı ıcın tesekkurler
gecen hafta hastaneye yattıgımda ıkı doz halınde cıger gelıstırıcı ıgne yapıldı.ama ben bebegımın kuveze gırnmesını hıc ıstemııyorum her anne gıbı .cok sukur bugun daga ıyıyız.sabah tekrar nts ye baglandık kanamamızda kesıldı bu szekılde gıttıg takdırde doktorum 34.haftada alacagını soyledı.cok kucuk olucak ama 27.haftadn ıyıdır deyıp kendımı tesellı edıyorum.
merak edenler ıcın serum nıdılat progeston ığne oluyorum.evde de nıdılata devam edıcem .
bu arada benımde kızım olucak
kızlar bugün kızım bana demezmi anne sen ölürsen ben naparım bende gözler doldu onda öyle olurmu kızım bişey olmaz allah korusun dedim ben ozaman babanemin kızı olurum dedi çok sever onu hala yüzüne baktıkça ağlıyorum tutamıyorum kendimi halbuki biraz yukarı çıkmış dedi doktorum korkum geçmeye başlamıştı tekrardan ger geldi
kuzuuum buralardayım ama yüreğim ağzımda, kapı ardından laf dinleyenler gibi gizli, sessiz takip ediyordum seni. biliyorsun kendimi seninle çok özdeşleştirdim. sanki sen ne yaşarsan ben de aynısını yaşayacakmışım gibi geliyor. o yüzden bu haftada marjinalisse kesin yukarı çıkar diye düşünüp ağladım, erkek olduğu için ağladım. yani sizin ağlamanız çok normal tatlım. eşin de ne yapsın.. önceki oğlanı sen kucağına almayı hayal ettin, eşin ise koşup, güreşip, maç yapmayı. tabi bir oğlu olsun ister...
geçen cuma dr.a gittim .yine bebiş yasak bana. hoş serbest dese bile şu kanser olayı netleşmeden gebe kalmak istemiyorum canım. ama enteresan gelişmeler var.. sen 9. ayda gebe kalmıştın değil mi canım? ben dr. ne zaman izin verirse o zaman düşünüyorum ama en az 1 yılı tamamlarım..
ya bu arada senin prenses resmen genç kız olmuş yahu.pek bi özeniyorum gördükçe.
allah hepimizin yüzünü güldürsün kuzum. dualarınızda olmak dileğiyle
Allah sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin de ne plesanta ne rahim kelimelerini duymak istemiyorum.
canım benim Allah ikinizi de korusun inşaALLAH.bugünler de geçecek canım.
şu duayı oku;SÜMMESSEBİYLE YESSERAH SÜMME AMETEHÜFE AGBERAH.
dualarımız seninle bebişince canım.
benim de karşılaştığım insanların yüzde sekseni böyleymiş.yatarak geçirmişler.bir şey olmamış.hatta normal doğum yapanlar bile var.
takma kafana her yerde aynı canım:)
sezeryan de problem yoksa normal doğum tercih etme canım.bizim ki de rahime yapışıyor.sezeryan mecburi.kanama da plesanta yapıştığı için çok oluyor.şimdiye kadar bir problem görünmediyse içini ferah tut canım.aynı şeyleri yaşayacak değilsin tabi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?