Plasenta previa

merhaba arkadaşlar.benimde ilk hamileliğimde plasenta previa totalis vardı.33. haftada doğum yaptım.oğlum şimdi 9 yaşında.ve ben ikinci oğluma hamileyim.ayrıntılı usg yaptırdım bugün.plasenta previa olduğum kesinleşti.ama total değil şükür.marjinalmiş.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.inşallah sağlıklı doğumlar yaparız.ALLAHım inşallah 36-37. haftaları görürüm.dualarım sizinle kızlar.sizde benim için dua edin lütfen.

amin canım etmezmiyiz hiö bende dün gittim biraz yukarı çıkmış inşallah çıkar dedi doğumun nasıl geçmişti gerçekten çokmu kanamalı geçiyor benimde marjinal:26::26::26:

guızel haberler okumak ne kadar guzel
keske banada bırı totaalıs olmadıgımı soylese.daha once dogum yapan totalıs olan arkadaslar tecrubelerını bızımle paylasırmısınız

Hoşgeldin ve tekrar geçmiş olsun diyelim :) Sen bizden deneyimlisin, umarım hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız. Benim de marginalis canım, o yüzden pek önemsemiyorum. Kendime dikkat ediyorum, hep uzanıyorum, yorulmuyorum, o kadar. Sen totalisi atlatmışsın marginalis sana çerez gelir Dualarım tüm hamileler için. Bir yerde okumuştum ama doğruluk payı yüksek sanırım, previa çoğunlukta erkek çocuklarında oluyor diyordu.

keske banada bırı totaalıs olmadıgımı soylese.daha once dogum yapan totalıs olan arkadaslar tecrubelerını bızımle paylasırmısınız

Merak etme canım totalisde olsan yakında bebeciğini kucağına alacaksın, sonra aaa boşu boşuna kendimi ne kadar sıkmışım diyeceksin. Bak yeni arkadaş totalis iken doğum yapmış, şimdi oğlu turp gibi 9 yaşında Senin güzel haberlerini de biz okuyacağız.

sagol canım benım totalıs zaten bundan sonrada duzelme ımkanı yok son bır ayda o kdar cok yıprandımkı en ufak guzel soz benı mutlu edıyor.i

Arkadaslar selam 1 gunde bayaga mesaj gelmis. benim durumu soran olmus. benim de previa. İçim aciyo kizlar.dun yaz okulunda kizimin uzerine egitmen bozuntusu dusmus. bana oyle demediklerinden sadece incinme dusuncesiyle yasam hastanesine goturulmesini kabul ettim. ogretmeniyle gittim. kirikmis. hemen ilgisiz hastaneden cikip acibademe goturduk. bu durumda kucagama da alamiyorum,rontgene giremiyorum cok zor bir gun gecirdik. eşim anca yetisti vs. diyecegim su ki, yaşam hastanesi acile almiyor. doktor yok diyor. o an zaten ugrasmadan odeyip cikiliyor. pazartesi gunu sikayet edicem. daha fa acil olabilecek hastalar icin. okula en yakin hastane yasamdi. ve kol kirik. oradan acibademe gittim. yatarak sigortam acili karsiliyor onunla odedim.aksini kabul etmiyor ve bu civardaki en yakin en iyi hastane oldugu icin bozusamam. okuldan da alirim ama derdimin para olmadigini anlatip sadece sikayetci olucaz. ayrintiya girip kafa sisirmeyim de cok ihmalleri var. neyse...bu acilleri sgk ya odetmek her yigidin harci degil sanirsam. ben kesinlikle oyle durumlarda ki mevzu kizimsa ugrasmazmisim.
Sevgiler

çok çok geçmiş olsun.. aciller ücretsiz diyolarda gel gelelim hastaneye gidince öyle değil malesef.. insan canıyla uğraşırken diğer taraftan hastaneyle uğraşmak çok zor ... bizim genel sağlık sigortamız olduğu için sorun yaşamıyoruz ama olmayan insanlar için gerçekten çok zor bi durum... acillere acilen el atması lazım devletin .. en azından öyle bir durumda şikayet etmek şart sonrasında.

günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım???

kocaman bi karpuz yutmuş gibiyim ... bu sıcaklardan bunaldım.. şu doplerimi bi çekinseydim hayırlısıyla dr cuma sorucam şöyle yakın çevrede biyerlere tatile gitmem ne diyo ((yoksa çok büyük depresyona giricem böle evde otur otur...

inşallah bu bebişinide sağlıcakla kucağına alırsın .. totalisi yaşadıktan sonra marjinalis sanırım yanında çerez kalır..

ben napım kardes uc hafta oldu kalkmadan yatıyorum su oluyorum resmen yazlık va rgıdemıyorum bu yaz ıcın degısıklık olsun demıstık bu hafta tatıle gıdıyorduk.otel rez.ıptal etmek zournda kaldık.cok bunaldım .

kızlar kım hangı hasteneye gıdıyor.ve daha once ozellıkle totalıs ıken sezeryan olanalr han gı hastede oldu amelıyatlarını

Selamlar canım.dün akşamdan beri giremedim arkadaşım gelmişti yatıya demin gitti.mesajlar almış başïnı yürümüş maşallah.şortlarını güle güle giy ellerine sağlık canım.ne güzel elinden dikiş geliyor maşallah.ben dikisten anlamam daha doğrusu oğrenmeye üşendim.bir ara ipek kurdele nakışı yaptım en son geçen sene oğluma battaniye islemiştim çiçekli böcekli ismini yapmıştım kullanamadım.ben hiç su içemiyorum zorluyorum kendimi ama pek susamıyorum yaa bir de içmediğim halde sürekli wcye gidiyorum gece gündüz.
Senin kilon iyi yaa hiç şikayet etme valla bir kere boyun uzun.ben adile naşit gibiyim maşallah.zaten 60kiloyla hamile kaldım.doğum kilolarımı veremeden.4 aylıkken 64 kilo oldum 9 ayı görürsem inşallah heralde pilates topuna dönerim.kilo bişey diil verilir de dediğin gibi saglık sorunları çıkabiliyor bir de bende fazla ödem oluyor.tuza dikkat etmem lazım.eleviti iki günde bir alayım dedim arkadaşım kıyamet kopardı hemen esime ispiyonladı her gün içiyorum mecburen.

Merhaba kader arkadaşım.ben de gecen yïl totalistim ama senden daha erken haftalarda doğum yaptım.Allah oğluna uzun ömürler versin ikincisini de sağ salim kucağına alırsın inşallah.şimdiki hamileleiğimde ben de totalis olmadığımï öğrenerek çok rahatladım.daha tam belli değil ama yine previa olabilir.inşallah son haftalarını görüp erken doğum yapmazsın canım..

Totalisli olup ta 9 ayı gören o kadar çok hamile var ki şaşırırsın.resmen herşey taktiri ilahi.kimisi marjinal oluyor hep kanıyor kimi totalisli de hiç kan görmeden doğumunu yapıor.açıklaması çok zor..

Ya çok geçmiş olsun yavrucağına,çok zor ve sinir bir durum.görünmez kaza işte Allah beterinden saklasın canım.inşallah hemen iyileşir.küçüklerde kırık zordur..haklısın bu özel hastanelerle uğraşmak güçlü sinirler ve çan çan konuşabilme yeteneği ister.biraz çirkef ve çaçaron olacaksın.hamile halimizle bu çok zor.en azından benim için.haksızlıga hiç gelemem ama uğraşmak için de güç gerek o da bende yok bu aralar.Allah sana kolaylık versin..

Al bendende okadar. Bu belim tutulup duruyor sürekli derdim yetmezmiş gibi...ağrı sızı yatmaktan gına geldi...kanama olur yat düzelir tamam yatma oh demeye fırsat kalmadan bel tutulur yine yat...bu hamilelikte bisey oldu bu belime 2 gun iyi 5 gün kötü... 1 kilo 700 gr almışım dr kızdı ama yattım dedim ozaman normal dedi. Oglumda 2 kilo almıştım 9 ayda ne guzel bi hamilelikti kiymetini anlamamidim ozaman.. allah yardımcımız olsun...

kızlar kım hangı hasteneye gıdıyor.ve daha once ozellıkle totalıs ıken sezeryan olanalr han gı hastede oldu amelıyatlarını

ben avcılar medicana ya gidiyorum. Ilk benim previa olayım.. dr dan memnunum sağolsun çok ilgileniyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…