- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
merhaba arkadaşlar.benimde ilk hamileliğimde plasenta previa totalis vardı.33. Haftada doğum yaptım.oğlum şimdi 9 yaşında.ve ben ikinci oğluma hamileyim.ayrıntılı usg yaptırdım bugün.plasenta previa olduğum kesinleşti.ama total değil şükür.marjinalmiş.allah hepimizin yardımcısı olsun.inşallah sağlıklı doğumlar yaparız.allahım inşallah 36-37. Haftaları görürüm.dualarım sizinle kızlar.sizde benim için dua edin lütfen.
merhaba arkadaşlar.benimde ilk hamileliğimde plasenta previa totalis vardı.33. haftada doğum yaptım.oğlum şimdi 9 yaşında.ve ben ikinci oğluma hamileyim.ayrıntılı usg yaptırdım bugün.plasenta previa olduğum kesinleşti.ama total değil şükür.marjinalmiş.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.inşallah sağlıklı doğumlar yaparız.ALLAHım inşallah 36-37. haftaları görürüm.dualarım sizinle kızlar.sizde benim için dua edin lütfen.
guızel haberler okumak ne kadar guzel
keske banada bırı totaalıs olmadıgımı soylese.daha once dogum yapan totalıs olan arkadaslar tecrubelerını bızımle paylasırmısınız
Arkadaslar selam 1 gunde bayaga mesaj gelmis. benim durumu soran olmus. benim de previa. İçim aciyo kizlar.dun yaz okulunda kizimin uzerine egitmen bozuntusu dusmus. bana oyle demediklerinden sadece incinme dusuncesiyle yasam hastanesine goturulmesini kabul ettim. ogretmeniyle gittim. kirikmis. hemen ilgisiz hastaneden cikip acibademe goturduk. bu durumda kucagama da alamiyorum,rontgene giremiyorum cok zor bir gun gecirdik. eşim anca yetisti vs. diyecegim su ki, yaşam hastanesi acile almiyor. doktor yok diyor. o an zaten ugrasmadan odeyip cikiliyor. pazartesi gunu sikayet edicem. daha fa acil olabilecek hastalar icin. okula en yakin hastane yasamdi. ve kol kirik. oradan acibademe gittim. yatarak sigortam acili karsiliyor onunla odedim.aksini kabul etmiyor ve bu civardaki en yakin en iyi hastane oldugu icin bozusamam. okuldan da alirim ama derdimin para olmadigini anlatip sadece sikayetci olucaz. ayrintiya girip kafa sisirmeyim de cok ihmalleri var. neyse...bu acilleri sgk ya odetmek her yigidin harci degil sanirsam. ben kesinlikle oyle durumlarda ki mevzu kizimsa ugrasmazmisim.
Sevgiler
günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım???
inşallah bu bebişinide sağlıcakla kucağına alırsın .. totalisi yaşadıktan sonra marjinalis sanırım yanında çerez kalır..merhaba arkadaşlar.benimde ilk hamileliğimde plasenta previa totalis vardı.33. haftada doğum yaptım.oğlum şimdi 9 yaşında.ve ben ikinci oğluma hamileyim.ayrıntılı usg yaptırdım bugün.plasenta previa olduğum kesinleşti.ama total değil şükür.marjinalmiş.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.inşallah sağlıklı doğumlar yaparız.ALLAHım inşallah 36-37. haftaları görürüm.dualarım sizinle kızlar.sizde benim için dua edin lütfen.
kocaman bi karpuz yutmuş gibiyim ... bu sıcaklardan bunaldım.. şu doplerii çekinseydim hayırlısıyla dr cuma sorucam şöyle yakın çevrede biyerlere tatile gitmem ne diyo((yoksa çok büyük depresyona giricem böle evde otur otur...
Kilo aslında önemli değil veririz ama doğumda zorluk oluyormuş galiba bir de son aylarda bebekte şeker hastalığı olabiliyormuş sanırım, öyle birşeydi hatırlamıyorum. 14. haftaydı doktor elevit almana gerek yok artık dedi, onun yerine az balık yediğim için balık yağı, demir ve süt,yoğurdu az tükettiğim günler için kalsiyum verdi bana.Canım benim doktor erkek ama sağolsun ilk 3 ayda 2 kilo aldım diye bana fazla kilo alıyorsun dikkat et demişti, sonradan daha dengeli beslendim az kilo aldım birşey demedi :) Şu an 18+5 deyim ve toplamda 3,5- 4 kilo aldım (gün içinde değişiyor, sabah akşam tartılıyorum). Eşimin arkadaşının eşi aynı hastanede başka bir doktora gidiyordu (kadın doktor), kadın toplamda 32 kilo almış (tek gebelik) doktoru bir kere bile dur dememiş :) :) Bende içimden ; erkek doktorlar kendi eşlerinin kilolu olmasını istemeyeceği için hamile kadınların da kilo almasını istemiyorlar diye düşünmüştüm, empati kuruyorlar diyeSanırım biz hep doktorları genellemeye çalışıyoruz. Haklısın, biz kilo almayalımda kim alsın yakında tam semirmelik olacağım vallahi, en son 17 yaşımda 59 kiloyu görmüştüm, son 16 yıldır 48-55 kilo arasında oluyordum, şimdi yine 58,5-59 kiloyum. Merak ediyorum doğum zamanında kaç kilo olacağım. Bizim ev Allah'a şükür genelde serin. Tüm gün salonda uzanıyorum, akşam üstleri hafif güneş alıyor, işte o zaman tam karpuz gibi hissediyorum kendimi. Zaten sabah akşam karpuz yiyorum, hayatımda bu kadar yememiştim.
Dün gece saat 3 e kadar eski kotlarımdan 2 tane hamile şortu yaptım kendime. Bir pantolonumun iki yanından üçgen şeklinde kestim, oraya ve bel kısmına esnek kumaş ile yama yaptım, geçici dikişlerini yaptım bedenime göre, paçalarına da dantel işledim. Evde kayınvalidemin verdiği eski bir dikiş makinası var, henüz bakımı yapılmadı çalışmıyor. Ben de bugün terziye götürdüm mecburen. Terzi dedi hamile pantolanlarının genelde göbek kısmından kesip yama yapıyoruz sizinki biraz değişik olmuş dedi :) Göbek kısmından kesilince çok göze batıyor, çünkü ilk önce herkes ön profilimizi görüyor, ben de yanlardan kestim, daha az göze batıyor . Çok hoşuma gitti valla. Hamile pantolon/şortları en az 70 TL. lerden başlıyor ve bir daha giyemeceğiz şey için o kadar parayı sokağa atmak istemedim. Hem de kendime hobi yaratmış oldumTerzi en fazla 10 dakikalık mesafede yavaş yavaş gittim geldim, bebek adımlarıyla :) ama eve geldiğimde pancar gibi kıpkırmızı olmuştum, ilk defa böyle oldu. Gelir gelmez 1 litre su içtim. Bu ara günde 3 litre su içiyorum herhalde. Hamilelikten önce günde 2 bardak su içerdim, o da belki.
merhaba arkadaşlar.benimde ilk hamileliğimde plasenta previa totalis vardı.33. haftada doğum yaptım.oğlum şimdi 9 yaşında.ve ben ikinci oğluma hamileyim.ayrıntılı usg yaptırdım bugün.plasenta previa olduğum kesinleşti.ama total değil şükür.marjinalmiş.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.inşallah sağlıklı doğumlar yaparız.ALLAHım inşallah 36-37. haftaları görürüm.dualarım sizinle kızlar.sizde benim için dua edin lütfen.
guızel haberler okumak ne kadar guzel
keske banada bırı totaalıs olmadıgımı soylese.daha once dogum yapan totalıs olan arkadaslar tecrubelerını bızımle paylasırmısınız
Arkadaslar selam 1 gunde bayaga mesaj gelmis. benim durumu soran olmus. benim de previa. İçim aciyo kizlar.dun yaz okulunda kizimin uzerine egitmen bozuntusu dusmus. bana oyle demediklerinden sadece incinme dusuncesiyle yasam hastanesine goturulmesini kabul ettim. ogretmeniyle gittim. kirikmis. hemen ilgisiz hastaneden cikip acibademe goturduk. bu durumda kucagama da alamiyorum,rontgene giremiyorum cok zor bir gun gecirdik. eşim anca yetisti vs. diyecegim su ki, yaşam hastanesi acile almiyor. doktor yok diyor. o an zaten ugrasmadan odeyip cikiliyor. pazartesi gunu sikayet edicem. daha fa acil olabilecek hastalar icin. okula en yakin hastane yasamdi. ve kol kirik. oradan acibademe gittim. yatarak sigortam acili karsiliyor onunla odedim.aksini kabul etmiyor ve bu civardaki en yakin en iyi hastane oldugu icin bozusamam. okuldan da alirim ama derdimin para olmadigini anlatip sadece sikayetci olucaz. ayrintiya girip kafa sisirmeyim de cok ihmalleri var. neyse...bu acilleri sgk ya odetmek her yigidin harci degil sanirsam. ben kesinlikle oyle durumlarda ki mevzu kizimsa ugrasmazmisim.
Sevgiler
kızlar kım hangı hasteneye gıdıyor.ve daha once ozellıkle totalıs ıken sezeryan olanalr han gı hastede oldu amelıyatlarını
ben napım kardes uc hafta oldu kalkmadan yatıyorum su oluyorum resmen yazlık va rgıdemıyorum bu yaz ıcın degısıklık olsun demıstık bu hafta tatıle gıdıyorduk.otel rez.ıptal etmek zournda kaldık.cok bunaldım .
kızlar kım hangı hasteneye gıdıyor.ve daha once ozellıkle totalıs ıken sezeryan olanalr han gı hastede oldu amelıyatlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?