- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Selam canım.bende su an için bir yaramazlık yok.ben de 10 gün sonra doktora gidicem.bakalım ne diycek.bana doktorlar plasentam hakkında pek ipucu vermiyorlar daha.aranızda en yeni gebe benim,tam belli değil o yüzden.hayirlısı artık.totalis olmasın da napiim az kapatmasına bile razıyım.yeterki yine totalis olmasın..bana da hiç zaman geçmiyor yaaa...
Haklısın canım bende öyle yapicam artık...çıkarsa çıkar çıkmazsa oluruna birakcam...benim ki de epey açmadı.kız olduğunu öğrendik bir seferde net olarak.sonrakinde yine açmadı.kızlar açmaz diyorlar ama ne kadar doğru bilmem.benim sporlarım tüm vücutta süper etkiliydi o yüzden devam ettim 3 yıl.başka hiç bir şey o kadar eritemezdi yani.
dert etme canım.geçen ben de kontrole kadar içim içimi yedi.sonra aynı olduğunu görünce peşini bıraktım.en azından stres yapmıyorum.çıkacağı varsa çıkar.çıkmazsa da A llah kerim:)
Selam kızlar.bu mesajım özellikle mersenneye.nerelerdesin arkadaşım? Eşim araştırmalara başladı işarasında fırsat buldukça oraya buraya tel acıpbilgi almaya çalışıyor.öğrendikleri pek iç açıcı değil.sgk ile anlaşmasıolmayan bir hastaneye acil doğuma gittiğin zaman bile doğum olduktan sonra bebegi kuvözü karşïlayan bir hastaneye yollayabiliyorlarmış.ya da kuvoz parasını ödeyemeyeceğini anladıklarında boş kuvöz yok dyebiliyorlarmış.boş kuvöz oldugu halde yok denilebililrmi acaba?denilebilir heralde.meğer bukuvöz işi çok zormuş yaa.ünversite hastanesine gitmek istemiyorum ama orada bile şansına belkikuvöz bulamayabilirsin.nerede varsa bebeğini oraya götüreceksin.hastane hastane dolaşacaksın.ne fena yaa.çok zor bir durum.inşallah erken doğum yapmayız da kuvöze gerek olmaz.kafam allak bullak.eşim bagcılar sgkyı arıyomuş açmıyorlarmış.bir muhattap bulduğunda yerine gidip yüzyüze konuşacak.
Kısacası şimdiki bilgilerden sgk ile anlaşması olmayan hastanelerde kuvözün karşılanması çok zor...
pepuke cim senden cesaret buluyorum çok allah razı olsun bende ilk duyduğumda doğana kadar almayacaktım ama sonra farkettimki hiç doğmayacak gibi ümitsizleşiyorum günaha giriyorum gibi geliyor hevesim kırılıyor sonra dedim alayım allah nasip ederse giyecek olurda bişey olursada allahın takdiri yani böyle bişeyler alınca onu kucağımda hayal edebiliyorum cesaret buluyorum kendimde hayırlısı allahtan bugün itibariyle 24.haftama girdim ve cumartesi gittiğimde çıkmadığını söyledi 2 hafta sonra gel vajinal bakalım dedi ama farkediyorum önceki kontrollerimde çok ileri sokuyordu ultrasonu şimdi sadece ucunda bakıp hemen çekiyor hayırlısı allahtan inşallah 38.hafta doluncaya kadar sorun çıkmazda hayırlısıyla kurtuluruz bebeğimle hep dua ediyorum doktor o ana kadar hiç bişey belli olmaz diyorSelam canım.bende su an için bir yaramazlık yok.ben de 10 gün sonra doktora gidicem.bakalım ne diycek.bana doktorlar plasentam hakkında pek ipucu vermiyorlar daha.aranızda en yeni gebe benim,tam belli değil o yüzden.hayirlısı artık.totalis olmasın da napiim az kapatmasına bile razıyım.yeterki yine totalis olmasın..bana da hiç zaman geçmiyor yaaa...
hamd olsun allaha 24.haftama girdim hiç kanama olmadı ama bu günlerde fazla geziniyorum korkuyorumda burda panayır var eşim de panayıra çıktı ek iş yani hırdavat malzemeleri satıyor annemlerde havlu pijama satıyor onların yanına gitmedende duramıyorum birazdan ekmek arası bişeyler hazırlayıp çıkıcam kızımla beraber bu arada pepukeyle facede arkadaş olduk seninlede olabilirizHayırlısı olsun canım..kanaman vs varmı..çok şükür benim bir aydır Yok kanama..
pepuke cim senden cesaret buluyorum çok allah razı olsun bende ilk duyduğumda doğana kadar almayacaktım ama sonra farkettimki hiç doğmayacak gibi ümitsizleşiyorum günaha giriyorum gibi geliyor hevesim kırılıyor sonra dedim alayım allah nasip ederse giyecek olurda bişey olursada allahın takdiri yani böyle bişeyler alınca onu kucağımda hayal edebiliyorum cesaret buluyorum kendimde hayırlısı allahtan bugün itibariyle 24.haftama girdim ve cumartesi gittiğimde çıkmadığını söyledi 2 hafta sonra gel vajinal bakalım dedi ama farkediyorum önceki kontrollerimde çok ileri sokuyordu ultrasonu şimdi sadece ucunda bakıp hemen çekiyor hayırlısı allahtan inşallah 38.hafta doluncaya kadar sorun çıkmazda hayırlısıyla kurtuluruz bebeğimle hep dua ediyorum doktor o ana kadar hiç bişey belli olmaz diyor
hamd olsun allaha 24.haftama girdim hiç kanama olmadı ama bu günlerde fazla geziniyorum korkuyorumda burda panayır var eşim de panayıra çıktı ek iş yani hırdavat malzemeleri satıyor annemlerde havlu pijama satıyor onların yanına gitmedende duramıyorum birazdan ekmek arası bişeyler hazırlayıp çıkıcam kızımla beraber bu arada pepukeyle facede arkadaş olduk seninlede olabiliriz
sende benim gittim yere git hem sanada yakın kuvezde ucretsiz... Sgk karşılıyor kuvezi..
Sen nereye gidiyodun canım avcılar medicanamiydı? Ama oyle rAstgele bir doktora gidememki yaa.alelade bir doktor bana bakmaz eğer gene totalis olursam.doktorlar previadan korkuyorlar eğer deneyimli değillerse.bana daha yakın olan beylidüzü medicana var bazen oraya gidiyorum.bayağı güzel bir yer.muayenede sgk geçiyor ama doğumda bilmiyorum.10 gün sor yine gidicem o zaman sorarım umarım geciyordur yaa..
kızlar geldim şimdi plasentamın durumu aynıymış yani yukarı çıkmamış 15 gün sonra yine gidicem alttan bakıcak bu sefer bebeğimiz iyi herşeyi normalmiş hamd olsun napalım hayırlısı olsun allah beterinden korusun...
benim durumum doktorum beni korkutmasada nette okuduklarım,beni çok korkuttu dün gittiğimdede marjinal plasentan devam ediyor 15 gün sonra alttan bakıcaz dedi kan takviyesi gerekebileceği için geçen gittiimizde kanı bulmak bizim sorumluluğumuz demişti dün sorduk hastanenin sorumluluğu ama 3-4 akrabanız kapıda beklese çok iyi olur dedi herhangi bir duruma karşı dedi tüplerimin bağlanması gerektiğini tekrar söyledi zaten bir kızım var allahın izniyle birde oğlum olacak eşimde istedi bağlanmasını tamam dedik çok olağan üstü bir durum olurda bebek isterseniz biraz masraflı olur ama ameliyatla tüpler açılır yada tüp bebekle hamile kalabilirsin dedi allah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bu topikteki arkadaşlar hepsi süper güven verici çok iyiler onların sayesinde allahında izniyle korkularımı atllattım tabi son 2-3 hafta kala ne olur bilemiyorum26 eylüle alırız dedi 15 haftam kaldı
Merhaba kızlar,haftasonu herkes kocişleriyle gezmelerde galiba,oohhhh sefanız olsun gezin tozu ama sakın ha yormayın kendinizi.ben de şimdi çıkıcam kocişimle.öptüm hepinizi,sonra görüşürüzz...
günaydın kızlar bugünde kimseler yok topikte
Selam kızlar.bu mesajım özellikle mersenneye.nerelerdesin arkadaşım? Eşim araştırmalara başladı işarasında fırsat buldukça oraya buraya tel acıpbilgi almaya çalışıyor.öğrendikleri pek iç açıcı değil.sgk ile anlaşmasıolmayan bir hastaneye acil doğuma gittiğin zaman bile doğum olduktan sonra bebegi kuvözü karşïlayan bir hastaneye yollayabiliyorlarmış.ya da kuvoz parasını ödeyemeyeceğini anladıklarında boş kuvöz yok dyebiliyorlarmış.boş kuvöz oldugu halde yok denilebililrmi acaba?denilebilir heralde.meğer bukuvöz işi çok zormuş yaa.ünversite hastanesine gitmek istemiyorum ama orada bile şansına belkikuvöz bulamayabilirsin.nerede varsa bebeğini oraya götüreceksin.hastane hastane dolaşacaksın.ne fena yaa.çok zor bir durum.inşallah erken doğum yapmayız da kuvöze gerek olmaz.kafam allak bullak.eşim bagcılar sgkyı arıyomuş açmıyorlarmış.bir muhattap bulduğunda yerine gidip yüzyüze konuşacak.
Kısacası şimdiki bilgilerden sgk ile anlaşması olmayan hastanelerde kuvözün karşılanması çok zor...
sende benim gittim yere git hem sanada yakın kuvezde ucretsiz... Sgk karşılıyor kuvezi..
pepuke cim senden cesaret buluyorum çok allah razı olsun bende ilk duyduğumda doğana kadar almayacaktım ama sonra farkettimki hiç doğmayacak gibi ümitsizleşiyorum günaha giriyorum gibi geliyor hevesim kırılıyor sonra dedim alayım allah nasip ederse giyecek olurda bişey olursada allahın takdiri yani böyle bişeyler alınca onu kucağımda hayal edebiliyorum cesaret buluyorum kendimde hayırlısı allahtan bugün itibariyle 24.haftama girdim ve cumartesi gittiğimde çıkmadığını söyledi 2 hafta sonra gel vajinal bakalım dedi ama farkediyorum önceki kontrollerimde çok ileri sokuyordu ultrasonu şimdi sadece ucunda bakıp hemen çekiyor hayırlısı allahtan inşallah 38.hafta doluncaya kadar sorun çıkmazda hayırlısıyla kurtuluruz bebeğimle hep dua ediyorum doktor o ana kadar hiç bişey belli olmaz diyor
hamd olsun allaha 24.haftama girdim hiç kanama olmadı ama bu günlerde fazla geziniyorum korkuyorumda burda panayır var eşim de panayıra çıktı ek iş yani hırdavat malzemeleri satıyor annemlerde havlu pijama satıyor onların yanına gitmedende duramıyorum birazdan ekmek arası bişeyler hazırlayıp çıkıcam kızımla beraber bu arada pepukeyle facede arkadaş olduk seninlede olabiliriz
Azracım Allah hepimizden razï olsun canım.sana cesaret verdiğime çok sevindim ne mutlubana.canım içinden nasıl geliyorsa öyle davran eğer bebişine ciciler almak istiyorsan al madem heves ediyorsun kursağında kalmasın.herşey sonuçta kader kısmet...inşallah hepimizin yüzü güler yavrukuşlarımızı kucaklarımıza alırız..
Sen de iyisindir inşallah canım. Ben 20. hafta hastaneme gittiğimde küvez ücretini konuşacağım. Gerekirse SGK yı araya sokacağım. Baktım halen olacak gibi değil, Medical parka gideceğim. Büyük ve donanımlı hastane.
Sekerim hasta bezini napcan? Hasta bezine gerek yokki.. kalin gecelik pedler varya onlardan alcan kendine...bende bişey almicam demiştim geçen bi magazaya girdim nezamandir nette arastiriyordm bebek bakin çantalarını 70 tlden aşağı adam gibi bişey yoktuCanım ben de 30. haftalara kadar pek bir şey almak istemiyorum. İstisna yapıp babalar günü hediyesi aldım bebeğimize, babaya aldık ama bebek giyecekO da eşimin bu aralar kafası dağınık, ona motivasyon olsun diye aldım. 30. haftadan önce de kendime gecelik takımı, emzirme sütyeni, hasta bezi v.s. alacağım, acil doğum ihtimaline karşı bir kenarda kalsın diye Böyle diyorum ama bakalım zaman ne gösterecek :)
kızlar oğlum su çiçeği onu doktora götüreceğim ve evdeyim bugün.
geçmiş olsun canım benim kızımda 7 yaşında hala çıkarmadıkızlar oğlum su çiçeği onu doktora götüreceğim ve evdeyim bugün.
Plasentan 38. haftada bile yukarı çıkabilir canım, çok duydum böyle. Bebeğini zaten sağlıcakla kucağına alacaksın. Yorulmadığın sürece bu hastalığın sana yaşattığı en büyük kayıp,normal doğum yapamaman. Ben bir tek buna üzülmüştüm işin aslı. Yok kanamaymış, yok plasenta aşağıda yukarıda umursamıyorum, çünkü kendime iyi bakıp yorulmuyorum. Ben hamilelkten önce normal doğum düşüncesine o kadar alışmıştım ki, bu plasenta olayı olduğunda ve doktor sezeryan dediğinde dudaklarımı çocuk gibi büzmüştüm. Şimdi onu da kabullendim :) Yaa benim 20. haftam 25. Haziran oluyor. O güne kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum, bebeğimi özledim
sağol canım pepuke 1 sen 2 dağcı 3 çok destek oluyorsunuz haa bu arada diğer arkadaşlarda ayrıca destek kıızzz siz ne cesaretli insanlarsınız maşalllah inşallah çıkard hepimiz rahatlarızzzzzzz:13::13::13::13:
Bu arada panayırlara bayılırım. Uzun zamandır gitmiyorum tabii. Size ailecek iyi eğelenceler ve hayırlı işler :)
Canım sen hangi hastaneye gidiyorsun.Senin bu doktor tüplerin bağlanmasına neden bu kadar takıntılı anlamadım. Bilmediğimiz bir rahatsızlıpın mı var? Eğer öyleyse geçmiş olsun. Öyle değilse, senin doktorun dereyi görmedin paçayı sıvıyor. Bugüne kadar o kadar yazı okudum, yarısı böyle forumlarda yarısı bilimsel. Ama tüplerin bağlanması v.s.duymadımÜstelik seninki de benim ki gibi marjinal. Bu durumda o dediği ihtimaller pek olmuyor. Sen gönlünü rahat tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?