Plasenta previa

Senindemi 21 de hayırlısı olsun ins yoktur biseyinde bizede moral olur..

Haklısın canım bende öyle yapicam artık...çıkarsa çıkar çıkmazsa oluruna birakcam...

sende benim gittim yere git hem sanada yakın kuvezde ucretsiz... Sgk karşılıyor kuvezi..

pepuke cim senden cesaret buluyorum çok allah razı olsun bende ilk duyduğumda doğana kadar almayacaktım ama sonra farkettimki hiç doğmayacak gibi ümitsizleşiyorum günaha giriyorum gibi geliyor hevesim kırılıyor sonra dedim alayım allah nasip ederse giyecek olurda bişey olursada allahın takdiri yani böyle bişeyler alınca onu kucağımda hayal edebiliyorum cesaret buluyorum kendimde hayırlısı allahtan bugün itibariyle 24.haftama girdim ve cumartesi gittiğimde çıkmadığını söyledi 2 hafta sonra gel vajinal bakalım dedi ama farkediyorum önceki kontrollerimde çok ileri sokuyordu ultrasonu şimdi sadece ucunda bakıp hemen çekiyor hayırlısı allahtan inşallah 38.hafta doluncaya kadar sorun çıkmazda hayırlısıyla kurtuluruz bebeğimle hep dua ediyorum doktor o ana kadar hiç bişey belli olmaz diyor
Hayırlısı olsun canım..kanaman vs varmı..çok şükür benim bir aydır Yok kanama..
hamd olsun allaha 24.haftama girdim hiç kanama olmadı ama bu günlerde fazla geziniyorum korkuyorumda burda panayır var eşim de panayıra çıktı ek iş yani hırdavat malzemeleri satıyor annemlerde havlu pijama satıyor onların yanına gitmedende duramıyorum birazdan ekmek arası bişeyler hazırlayıp çıkıcam kızımla beraber bu arada pepukeyle facede arkadaş olduk seninlede olabiliriz

Aman canım olmasında kanaman ins benim arada yokluyor işte..

sende benim gittim yere git hem sanada yakın kuvezde ucretsiz... Sgk karşılıyor kuvezi..

Sen nereye gidiyodun canım avcılar medicanamiydı? Ama oyle rAstgele bir doktora gidememki yaa.alelade bir doktor bana bakmaz eğer gene totalis olursam.doktorlar previadan korkuyorlar eğer deneyimli değillerse.bana daha yakın olan beylidüzü medicana var bazen oraya gidiyorum.bayağı güzel bir yer.muayenede sgk geçiyor ama doğumda bilmiyorum.10 gün sor yine gidicem o zaman sorarım umarım geciyordur yaa..

Azracım Allah hepimizden razï olsun canım.sana cesaret verdiğime çok sevindim ne mutlubana.canım içinden nasıl geliyorsa öyle davran eğer bebişine ciciler almak istiyorsan al madem heves ediyorsun kursağında kalmasın.herşey sonuçta kader kısmet...inşallah hepimizin yüzü güler yavrukuşlarımızı kucaklarımıza alırız..

yok canım benimki sadece bir öneriydi ... sonuçta dediğin gibi küvöz meselesi olursa altından kalkamaya biliriz ..onun için iyice araştır emin olki problem yaşama..

Üzülme canım, bebeklerimiz sağlıklı, önemki olan o:)

Canım sen hangi hastaneye gidiyorsun.Senin bu doktor tüplerin bağlanmasına neden bu kadar takıntılı anlamadım. Bilmediğimiz bir rahatsızlıpın mı var? Eğer öyleyse geçmiş olsun. Öyle değilse, senin doktorun dereyi görmedin paçayı sıvıyor. Bugüne kadar o kadar yazı okudum, yarısı böyle forumlarda yarısı bilimsel. Ama tüplerin bağlanması v.s.duymadım Üstelik seninki de benim ki gibi marjinal. Bu durumda o dediği ihtimaller pek olmuyor. Sen gönlünü rahat tut.

Merhaba kızlar,haftasonu herkes kocişleriyle gezmelerde galiba,oohhhh sefanız olsun gezin tozu ama sakın ha yormayın kendinizi.ben de şimdi çıkıcam kocişimle.öptüm hepinizi,sonra görüşürüzz...

günaydın kızlar bugünde kimseler yok topikte

Ben geldim, burdayım 2 gün bilgisayarımdaki dijital fotoğraflardan albüm yaptım (12 yıllık dünya kadar foto).Kendimi öyle bir kaptırmışım ki zaman geçmiş.

Burdayım öğretmenim burtayım Nasılsın arkadaşım,yeğenim nasıl bakıyım :) Canım eşin sizin bölgedeki SGK da yetkili ile görüştü mü? En doğru kaynak orası. Hastanelerle görüşürseniz cevap aynı. O yüzden SGK dan bir isim bulun, sonra acıbademe gittiğinizde küvezi sorun. Hayır biz ödemiyoruz derlerse SGK daki adamı arayın acıbademdeyken. Bence küvez parasını SGK karşılayacak :) iyi düşün iyi olsun.

Sen de iyisindir inşallah canım. Ben 20. hafta hastaneme gittiğimde küvez ücretini konuşacağım. Gerekirse SGK yı araya sokacağım. Baktım halen olacak gibi değil, Medical parka gideceğim. Büyük ve donanımlı hastane.

Plasentan 38. haftada bile yukarı çıkabilir canım, çok duydum böyle. Bebeğini zaten sağlıcakla kucağına alacaksın. Yorulmadığın sürece bu hastalığın sana yaşattığı en büyük kayıp,normal doğum yapamaman. Ben bir tek buna üzülmüştüm işin aslı. Yok kanamaymış, yok plasenta aşağıda yukarıda umursamıyorum, çünkü kendime iyi bakıp yorulmuyorum. Ben hamilelkten önce normal doğum düşüncesine o kadar alışmıştım ki, bu plasenta olayı olduğunda ve doktor sezeryan dediğinde dudaklarımı çocuk gibi büzmüştüm. Şimdi onu da kabullendim :) Yaa benim 20. haftam 25. Haziran oluyor. O güne kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum, bebeğimi özledim

Bu arada panayırlara bayılırım. Uzun zamandır gitmiyorum tabii. Size ailecek iyi eğelenceler ve hayırlı işler :)

Son düzenleme:

Canım ben de 30. haftalara kadar pek bir şey almak istemiyorum. İstisna yapıp babalar günü hediyesi aldım bebeğimize, babaya aldık ama bebek giyecek O da eşimin bu aralar kafası dağınık, ona motivasyon olsun diye aldım. 30. haftadan önce de kendime gecelik takımı, emzirme sütyeni, hasta bezi v.s. alacağım, acil doğum ihtimaline karşı bir kenarda kalsın diye Böyle diyorum ama bakalım zaman ne gösterecek :)

Tessekkur ederim iyiyim canım... Inşallah medical parktan olumlu cevaplar alırsın...benimde 20 haftam ayın 21 de doluyor 9 guncuk var bi türlü geçmiyor sanki... medical parkta bende bi ara fizik tedaviye gitmiştim ozaman oranın fizyo terapisti akrabamdi şimdi ayrıldı ordan. O hiç begenmezdi ordaki dr ları sgk hastanesinden bi farkı yok derdi... Inş dr arayışların sona erer canım benim suan o yönden bi sıkıntım yok çok şükür...

Sekerim hasta bezini napcan? Hasta bezine gerek yokki.. kalin gecelik pedler varya onlardan alcan kendine...bende bişey almicam demiştim geçen bi magazaya girdim nezamandir nette arastiriyordm bebek bakin çantalarını 70 tlden aşağı adam gibi bişey yoktu
neyse mağazada ilk gözüme cantalar takıldı 50 tl bide icinde bebek sampuani bebek yağı bebek losyonu sabunu pudrasi vs alana çantası hediye kacirmadim onu aldim.. bide ona bakarken oyuncakli yan yatis yastığı gördüm pufidik pufidik onuda aldim tabi..sonra daha bakinmak istemedim yoksa durduramicaktim kendimi bebisime dükkanı alicaktim nerdeyse. Alış veriş manyağı olunca helebide o bebis mağazasında oyle guzel şeyler görünce yanında bi durdiyenin olması şart.. neyseki oguncuk kendime hakim oldum bidahaki sefere sanırım yapamayabilirim.

Son düzenleme:
kızlar oğlum su çiçeği onu doktora götüreceğim ve evdeyim bugün.

Geçmiş olsun çok mizmizlaniyodur şimdi.. benim oglaninda bi sıkıntısı var anlamadım sabahın körü dikti ayağa beni..soruyorum yok bişey diyo ama mız mız baya...

kızlar oğlum su çiçeği onu doktora götüreceğim ve evdeyim bugün.
geçmiş olsun canım benim kızımda 7 yaşında hala çıkarmadı
panayır süperdi işler kötü olsada çok gezdik heryerim şişti acaba 71 le kaldım 75 dim 3 gündür 77 ye yakın gösteriyor tartı şişlikle alakası varmıdır kilomu aldım

canım bana baştan yaşadığım sıkıntı düzgünce anlatılmadı kendim en korkunç hikayeleri okuyarak öğrendim oyüzden sıkıntı stres hepsi bir arada geçti sayenizde atlattım napalım bağlarsa bağlar allah geride kalanlara ömür versin bi taraftan düşününcede iyi olur aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…