- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
Tessekkur ederim iyiyim canım... Inşallah medical parktan olumlu cevaplar alırsın...benimde 20 haftam ayın 21 de doluyor 9 guncuk var bi türlü geçmiyor sanki... medical parkta bende bi ara fizik tedaviye gitmiştim ozaman oranın fizyo terapisti akrabamdi şimdi ayrıldı ordan. O hiç begenmezdi ordaki dr ları sgk hastanesinden bi farkı yok derdi... Inş dr arayışların sona erer canım benim suan o yönden bi sıkıntım yok çok şükür...
Sağol canım. Doktorumu henüz değiştirme niyetim yok benim. 20. haftada memoriala kendi doktoruma gideceğim yine. Sonra eşimle hem kendi doktorumuzla hem de hastaneyle görüşeceğiz, sonuca göre plan yapacağız. Aslında Fulya-Beşiktaşta benim önceden gittiğim ve çok sevdiğim özel bir hastane vardı. İstanbul cerrahi hastanesi. Oraya sordum, küvezi SGK karşılıyormuş. Ama acil bir durumda İstanbul trafiğinde çok uzak oolur diye pek istemiyorum. Bu arada medical park hakkında söylediklerin için sağol canım. Ben oraya hiç gitmedim, işin aslı o hastaneyi düşüncede hiiiiç istemiyorum ama zorunlu kalırsam belki demiştim.