- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Tessekkur ederim iyiyim canım... Inşallah medical parktan olumlu cevaplar alırsın...benimde 20 haftam ayın 21 de doluyor 9 guncuk var bi türlü geçmiyor sanki... medical parkta bende bi ara fizik tedaviye gitmiştim ozaman oranın fizyo terapisti akrabamdi şimdi ayrıldı ordan. O hiç begenmezdi ordaki dr ları sgk hastanesinden bi farkı yok derdi... Inş dr arayışların sona erer canım benim suan o yönden bi sıkıntım yok çok şükür...
Sekerim hasta bezini napcan? Hasta bezine gerek yokki.. kalin gecelik pedler varya onlardan alcan kendine...bende bişey almicam demiştim geçen bi magazaya girdim nezamandir nette arastiriyordm bebek bakin çantalarını 70 tlden aşağı adam gibi bişey yoktu
neyse mağazada ilk gözüme cantalar takıldı 50 tl bide icinde bebek sampuani bebek yağı bebek losyonu sabunu pudrasi vs alana çantası hediye kacirmadim onu aldim.. bide ona bakarken oyuncakli yan yatis yastığı gördüm pufidik pufidik onuda aldim tabi..sonra daha bakinmak istemedim yoksa durduramicaktim kendimi bebisime dükkanı alicaktim nerdeyse. Alış veriş manyağı olunca helebide o bebis mağazasında oyle guzel şeyler görünce yanında bi durdiyenin olması şart.. neyseki oguncuk kendime hakim oldum bidahaki sefere sanırım yapamayabilirim.
kızlar oğlum su çiçeği onu doktora götüreceğim ve evdeyim bugün.
geçmiş olsun canım benim kızımda 7 yaşında hala çıkarmadı
panayır süperdi işler kötü olsada çok gezdik heryerim şişti acaba 71 le kaldım 75 dim 3 gündür 77 ye yakın gösteriyor tartı şişlikle alakası varmıdır kilomu aldım
canım bana baştan yaşadığım sıkıntı düzgünce anlatılmadı kendim en korkunç hikayeleri okuyarak öğrendim oyüzden sıkıntı stres hepsi bir arada geçti sayenizde atlattım napalım bağlarsa bağlar allah geride kalanlara ömür versin bi taraftan düşününcede iyi olur aslında
Ben geldim, burdayım2 gün bilgisayarımdaki dijital fotoğraflardan albüm yaptım (12 yıllık dünya kadar foto).Kendimi öyle bir kaptırmışım ki zaman geçmiş.
kızlar oğlum su çiçeği onu doktora götüreceğim ve evdeyim bugün.
sağol canım.sabah epey mızmızdı.doktora gittik.şimdi teyzesinde.ben de işe döndüm.Geçmiş olsun çok mizmizlaniyodur şimdi.. benim oglaninda bi sıkıntısı var anlamadım sabahın körü dikti ayağa beni..soruyorum yok bişey diyo ama mız mız baya...
sağol canım.küçükken çıkarması iyi deniyor.kreş arkadaşlarından biri de aynı gün ateşlenmiş.bir yerden kaptılar sanırım.geçmiş olsun canım benim kızımda 7 yaşında hala çıkarmadı
panayır süperdi işler kötü olsada çok gezdik heryerim şişti acaba 71 le kaldım 75 dim 3 gündür 77 ye yakın gösteriyor tartı şişlikle alakası varmıdır kilomu aldım
canım bana baştan yaşadığım sıkıntı düzgünce anlatılmadı kendim en korkunç hikayeleri okuyarak öğrendim oyüzden sıkıntı stres hepsi bir arada geçti sayenizde atlattım napalım bağlarsa bağlar allah geride kalanlara ömür versin bi taraftan düşününcede iyi olur aslında
sağol canım.iki gündür bacağımda bir ağrı var.Geçmiş olsun canım, hemen iyileşir inşallah. Sen de kendine dikkat et.
inşallah kendi hastanenden olumlu cevap alırsında dğiştirmek zorunda kalmazsın..Sağol canım. Doktorumu henüz değiştirme niyetim yok benim. 20. haftada memoriala kendi doktoruma gideceğim yine. Sonra eşimle hem kendi doktorumuzla hem de hastaneyle görüşeceğiz, sonuca göre plan yapacağız. Aslında Fulya-Beşiktaşta benim önceden gittiğim ve çok sevdiğim özel bir hastane vardı. İstanbul cerrahi hastanesi. Oraya sordum, küvezi SGK karşılıyormuş. Ama acil bir durumda İstanbul trafiğinde çok uzak oolur diye pek istemiyorum. Bu arada medical park hakkında söylediklerin için sağol canım. Ben oraya hiç gitmedim, işin aslı o hastaneyi düşüncede hiiiiç istemiyorum ama zorunlu kalırsam belki demiştim.
Canım daha önce hiç doğum yapmadım, bilmiyorum ama doğum yapanlardan duyduğum normal ped yetmiyormuş, zaten hastanelerde o yüzden hasta bezi öneriyormuş. Ha belki benim hastane de gerek yoktur böyle bir şeye, çünkü maaşallah kuaförü, doğum fotoğrafçısını, lohusa şerbeti v.s. hastane hediye ediyor. Gerekli olursa onu da veriyorlardır. 9.000-10.000 TL. alınca böyleBir de previa olanlarda doğumdan sonra çok daha fazla kanama olabilyormuş, muş diyorum çünkü herkes aynı değil. Ama benim ablam sezaryen yaptığında hasta bezi full kan olmuştu. Ayrıca benim regl dönemlerinde bile normal ped yetmez bana (gece pedleri hem de), kanlı bir aileyiz sanırım O yüzden ben 1 adet hasta bezi yanımda bulundurmayı düşünüyorum, tedbir için. Zaten bildiğim kadarıyla onlar tekli de satılıyor, pakete gerek yok.
Bu arada bebek bakım çantasını çok iyi fiyata almışsın gerçekten.Her yerde en az 100 TL. sen nereden aldın?
sağol canım.sabah epey mızmızdı.doktora gittik.şimdi teyzesinde.ben de işe döndüm.
sabah tam çıkacaktım uyandı,kaşınıyorum diye.
sağol canım.küçükken çıkarması iyi deniyor.kreş arkadaşlarından biri de aynı gün ateşlenmiş.bir yerden kaptılar sanırım.
sağol canım.iki gündür bacağımda bir ağrı var.
Merhaba canım seni gördüğüme sevindim merak etmeye başlamıştım.aklıma kötü şeyler gelmeye başlamıştı mazallahh..
Eşime bağcılar sgkyı aramasını söylemişler de o yüzden senden hakan beyin telini istedim.netten bulamadım.sgk da sürekli mesgul.hastanede psikologluk yapan bir arkadaşım var.dediki sgk anlaşması olmayan hastane sen acil gelsen bile dogumunu yaptırdıktan sonra bebeği başka hastaneye sevk ediyorlarmış.hiçbir özel hastane madem hastamız bizi seçmiş yavrusu da bizim yavrumuz iyileşene kadar kuvozümüzden ücretsiz yararlansın demiyor.bir yolunu bulup başlarından savıyorlarmış.tabi bunlar hep 3 .şahısların anlatımı.eşim iş yoğunluğundan henüz tam kendini veremedi.araştıracak daha.ben bulaşmak istemiyorum bunalıma giriyorum.simdiye kadar her işimi esimin ve kızımınkiler de dahil herşeye ben karar verip araştırıp uygulamışımdır.artık benimle ilgili bu önemli konuya sen el at ben sadece sağlığımla ilgilenmek istiyorum.bunlar beni strese sokuyor dedim esime.o da tamam dedi.bakalım neler yapabilecek.hayırlısı artïk.10 gün sora medicana beylikdüzüne gidicem o zaman sorucam herşeyi.sanırım sgk geçerliymiş.san da çok uzak değil.memorial kıllık čıkarırsa burayı düşünürsün.geçen yıl sezareyn 5000 tlydi.sigortanla hicbişey ödemezsin.inşallah hepimizi için en güzeli olur yaa.inşallah hiçbirimiz zor durumda kalmayız..
inşallah kendi hastanenden olumlu cevap alırsında dğiştirmek zorunda kalmazsın..
canım ben sezeryanla yaptım doğumumuda ondan dedim zaten sezeryan yerine bişey gelse seni rahatsız eder..orda ona ek kalın gazlı bez vermişlerdi benim sık sık değiştirdimden bi sorun olmadı..evet hastane pahalı olunca bi çok şeyi içinde oluyor.. canım çanta cihicco nun kampanyası içindede dediğim gibi sampuanı , sabunu , yağı , pudrası vs var zaten ürünler okadar tutar .. ben bunları sevi bebeden aldım çantada güzel bi çanta 50 tlcik verdim sadece .. bence kaçmaz çok uygun ..yani bende baya bi araştırdım nette en kötüsü 70 tl idi oda yani boş çanta .. hem çantam oldu hemde bakım ürünleri bebişimin ..mutlaka bakın bi sevibebeden ..
Sağol arkadaşım :) Dün gece sana yazarken internetten baktım Beylikdüzü'nde SGK müdürlüğü yok, Küçükçekmece de varmış. Hakan Beyin telefonu 6317850 dahili 200 canım. Kusura bakma geç oldu söylememBugün site yönetim başkanıyla görüşmem vardı. Bir inşaat firmasından fiyat almışlar onu değerlendirdik falan... Pek burada değildim yine.Sonuçlardan haberdar beni de, öptüm .
Amin, inşallah canım. Valla previa falan umurumda değil hastane işini bir halletsem. Bakalım ne olacak :)
Bilmiyorum ki be canım, ama benim hatırladığım ablamın dikiş yerine hiç bir şey gelmiyordu, hiç rahatsız olmadı . Bezi tam olarak bağlamıyorlardı, kendim görmüştüm çünkühatta çocuk yapmaktan soğumuştum o zaman. Bir de hasta bezine rağmen ablamın yatağıda mahvolmuştu Bünyeye göre değişiyor demek ki canım. Bunun için erken zaten, hastane daha sonra gerekenleri söyler sanırım. Ben özellikle kendimle ilgili olan eşyaları karnım şişmeden almak istiyorum. Benim sıcak havalara alerjim var biraz,tansiyonum düşer ve kafama hemen güneş geçer. Sonra midem bulanır ve ateşim çıktığı için hüngür hüngür ağlarım (komik bir yan etki) Hamileyken kim bilir nasıl olurum. Ben de düşündüm, en azından gecelikmiş, terlikmiş, v.s. erkenden tamamlayayım dedim. Bebek şeylerini sonra ben internetten hallederim ya da iki annem, halası, dayısı, teyzesine söylerim onlar halleder :) Çocuk bakım ürünleri ile ilgili (pişik kremi,pudra v.s.), geçen sene ki kasım anneleri şöyle demiş. Bebeğe sakın pişik kremi, pudra falan almayın sonra hepsini atmak zorunda kalıyorsunuz. Çünkü bebek doktorları başka ,ilaçlar veriyor. Ama chicconun kampanyasını görmüştüm, gerçekten o kadar şeye çok uygun fiyat. Bir ara onu da alırım :) Kendine ve yeğenime iyi bak şeker :)
Bu bebek çantaları nasıl? Fiyatları da uygun geldi, sizce de öyle mi?
http://www.unnado.com/kampanya_detay.php?kampanya_id=TWpVeE1BPT0=
Telden girdiğim için bakamadim üyelik ıstiyor..
Evet doğru diyorsun yazın kolayda kışın sığmıyor eşyaları...hele arabasiz falan gidersen biyere oda çok zorBüyük çanta ile kozmetik çantası mantıklı geldi bana. Yeni bebekli annelere bakıyorum bir çanta yetmiyor herhalde, giysisiydi,ilacıydı,battaniyesiyd, v.s... Böyle ikisi bir arada iyi olur diye düşündüm. Ama dışları pamuklu bu çantaların. Aslında anne çantalarının su geçirmez bir malzeme olması lazım. Kışın bununla dışarıya arabasız çıksam sırıl sıklam olur çanta. Haksız mıyım? Senin aldığının dış yüzeyi nasıl, su geçirir mi?
Eki Görüntüle 443091 Eki Görüntüle 443092
çok sinirlerim bozuldu kaç ggündür tartı 77 yi gösteriyor nasıl biranda 71 den 77 oldum çok yemiyorum da yaz meyveleri salata tatlıda yemiyorum napıcam ben ya doktor oroferon vermişti sabah aç iç diye bende kahvaltıdan 2 saat sonra alıyorum onda kilo almış olabilirmiym acaba?
bilemicem ama tuzu çok tüketmiş olabilirmisin acaba vucut su tutmuş olabilir. valla bende ne alemdeyim bilmiyorum :))) aldım başımı gittim tombiş bişi oldum.. pazar günü teyzemler geldi misafirliğe sen şimdiden böyleysen seni son aylarını düşünemiyorum dedi... artık kaldıramıcan kendini dedi :))) göbeğimin maşallahı var yani .. bide dalga geçtiler azcık hasta bezi bağlarız sana yatarsın doğuma kadar diye gıcık oldum tabi ... oğlumda sadece 2 kilo almıştım bunda hep yatmaktan sanırım 6 kilocuk almış bulunuyorum belkide 7 dir bilemicem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?