- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
benim durumum doktorum beni korkutmasada nette okuduklarım,beni çok korkuttu dün gittiğimdede marjinal plasentan devam ediyor 15 gün sonra alttan bakıcaz dedi kan takviyesi gerekebileceği için geçen gittiimizde kanı bulmak bizim sorumluluğumuz demişti dün sorduk hastanenin sorumluluğu ama 3-4 akrabanız kapıda beklese çok iyi olur dedi herhangi bir duruma karşı dedi tüplerimin bağlanması gerektiğini tekrar söyledi zaten bir kızım var allahın izniyle birde oğlum olacak eşimde istedi bağlanmasını tamam dedik çok olağan üstü bir durum olurda bebek isterseniz biraz masraflı olur ama ameliyatla tüpler açılır yada tüp bebekle hamile kalabilirsin dedi allah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bu topikteki arkadaşlar hepsi süper güven verici çok iyiler onların sayesinde allahında izniyle korkularımı atllattım tabi son 2-3 hafta kala ne olur bilemiyorum26 eylüle alırız dedi 15 haftam kaldı
Hadi hayırlısı canım benim normal doğum tarihim 8 eylüle denk gelior ama sezeryan olunca daha erkene kalır diye düşünüyorum..Alttan neden bakacakmış ya uffff
Hayırlı haberini bekliyoruz, bence herşey yolunda,rahat ol :)
günaydın kızlar bugünde kimseler yok topikte
kızlar allah kısmet ederse doğumdan sonra korse takmayı düşünen ve fikri olan varsa paylaşırmı tombiş olmama rağmen benim göbeği yoktu kızım da sezeryan oldum sonrada acıdan takamadım yağ birikintisi oldu iğrenç bunda bari dayanıp taksamda düz olsa diye geldi aklıma sizce......?
benim bir kızım var kısmetse buda erkek bütün kış eve kapanıcaz diye düşündüm birde süt olsun diye ryeriz tam olur takan arkadaşları okudum dümdüz olmuşlar sizede sorayım dedim:26::26::26:canım neden korse düşünüyorsun ki?
ben sporla erittim tüm göbeğimi.hatta önceden kalanlarda gitmişti.oğlumun doğumundan sonra bu hamileliğime kadar spor yapıyordum.öncesinde fazla kilolarım için aralıksız yapmıştım hergün.sonra kontrol amaçlı.videolarım var,her sabah yapardım.en son göbekde kilolar kalınca 8 dakikalık bir videoyu yapmaya başladım.hemen hemen iki yıl ara ara yaptım.hamilelik öncesi kilomdan 10 kilo da daha vermiştim o dönemlerde.Allah sağlık,sıhhat verirse doğumdan sonra yine yapmak istiyorum inşaALLAH.
bebeğime henüz hiç bir şey almadım.pek de heveslenmeye fırsatım olmadı şimdiye dek.mide bulantıları,plesanta olayı,hastanede yatmalar,sonrasında uzun bir grip derken ancak kendime geldim.h.sonu bir arkadaşımın bebeğini görünce heves geldi bana da.hayırlısı bakalım.
bu arada burdaki arkadaşların bebeklerinin cinsiyetleri ne?
Slm kızlar nasil gidiyor varmı bi yaramazlık...benim 21.de dr dr randevum var zaman hiç geçmiyor sanki...sizlerde sondurumlar nasil? Inş bu gittigimde plesentam yukarı çıkmış olur.. hoş çok gezdim bu ara çok şükür bi yaramazlık yok allahın izniyle...inşallah herşey yolunda gider... Nasil gecicek şu 10 gün ya bilemiyorum...
benim bir kızım var kısmetse buda erkek bütün kış eve kapanıcaz diye düşündüm birde süt olsun diye ryeriz tam olur takan arkadaşları okudum dümdüz olmuşlar sizede sorayım dedim:26::26::26:
inşallah çıkmıştır canım benimki çıkmamış
kızlar allah kısmet ederse doğumdan sonra korse takmayı düşünen ve fikri olan varsa paylaşırmı tombiş olmama rağmen benim göbeği yoktu kızım da sezeryan oldum sonrada acıdan takamadım yağ birikintisi oldu iğrenç bunda bari dayanıp taksamda düz olsa diye geldi aklıma sizce......?
canım neden korse düşünüyorsun ki?
ben sporla erittim tüm göbeğimi.hatta önceden kalanlarda gitmişti.oğlumun doğumundan sonra bu hamileliğime kadar spor yapıyordum.öncesinde fazla kilolarım için aralıksız yapmıştım hergün.sonra kontrol amaçlı.videolarım var,her sabah yapardım.en son göbekde kilolar kalınca 8 dakikalık bir videoyu yapmaya başladım.hemen hemen iki yıl ara ara yaptım.hamilelik öncesi kilomdan 10 kilo da daha vermiştim o dönemlerde.Allah sağlık,sıhhat verirse doğumdan sonra yine yapmak istiyorum inşaALLAH.
bebeğime henüz hiç bir şey almadım.pek de heveslenmeye fırsatım olmadı şimdiye dek.mide bulantıları,plesanta olayı,hastanede yatmalar,sonrasında uzun bir grip derken ancak kendime geldim.h.sonu bir arkadaşımın bebeğini görünce heves geldi bana da.hayırlısı bakalım.
bu arada burdaki arkadaşların bebeklerinin cinsiyetleri ne?
Slm kızlar nasil gidiyor varmı bi yaramazlık...benim 21.de dr dr randevum var zaman hiç geçmiyor sanki...sizlerde sondurumlar nasil? Inş bu gittigimde plesentam yukarı çıkmış olur.. hoş çok gezdim bu ara çok şükür bi yaramazlık yok allahın izniyle...inşallah herşey yolunda gider... Nasil gecicek şu 10 gün ya bilemiyorum...
benim ki de epey açmadı.kız olduğunu öğrendik bir seferde net olarak.sonrakinde yine açmadı.kızlar açmaz diyorlar ama ne kadar doğru bilmem.benim sporlarım tüm vücutta süper etkiliydi o yüzden devam ettim 3 yıl.başka hiç bir şey o kadar eritemezdi yani.Canım bazen ne kadar spor yaparsan yap sezaryen yüzùnden sarkma oluyor ve korse takmak işe yarıyormuş diye duydum.ama doğum yaza gelince korse zor olur ama hava serinse giyilebilir bence.
Ben hamileliğimin sonuna kadar bebeğe alışveriş yapmayı düşünmüyorum.geçen sene yaptım elimde acı hatıralar olarak kaldılar.belki herşey yolunda giderse 8 aydan sonra yaparım.
Benim bebiş bacaklarını açmadı teyzesi daha belli değil cinsiyetimiz.19 gün sonraya inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?