Plasenta previa

Hadi hayırlısı canım benim normal doğum tarihim 8 eylüle denk gelior ama sezeryan olunca daha erkene kalır diye düşünüyorum..Alttan neden bakacakmış ya uffff

Merhaba kızlar,haftasonu herkes kocişleriyle gezmelerde galiba,oohhhh sefanız olsun gezin tozu ama sakın ha yormayın kendinizi.ben de şimdi çıkıcam kocişimle.öptüm hepinizi,sonra görüşürüzz...

kızlar allah kısmet ederse doğumdan sonra korse takmayı düşünen ve fikri olan varsa paylaşırmı tombiş olmama rağmen benim göbeği yoktu kızım da sezeryan oldum sonrada acıdan takamadım yağ birikintisi oldu iğrenç bunda bari dayanıp taksamda düz olsa diye geldi aklıma sizce......?

ben düşünüorum ama sezeryanda bi süre takamıoruz galiba?

merhaba,ben de okuyorum ama işten yazmaya pek fırsat olmuyor.bugün rüyamda doğuma gidiyordum.dr. arıyorum,işe bildiriyorum....bir telaş.......doktor çok kanamalı olacak ameliyat diyor vs,vs.
oğlum su çiçeği olmuş.3 gündür ateşliydi.gece farkettim su çiçeklerini.:)uyutmadı 2 saat beni.sonra uyuyunca böyle rüya gördüm.başım ağrıyor hala.akşamı zor edeceğim galiba.kasıklarımda yine bir baskı var.kaslarımın zorlandığını hissediyorum.resmen yırtılıyor sanki.ayaklarımı uzatıp oturuyorum işte.
hepiniz iyisiniz çok şükür.

canım neden korse düşünüyorsun ki?
ben sporla erittim tüm göbeğimi.hatta önceden kalanlarda gitmişti.oğlumun doğumundan sonra bu hamileliğime kadar spor yapıyordum.öncesinde fazla kilolarım için aralıksız yapmıştım hergün.sonra kontrol amaçlı.videolarım var,her sabah yapardım.en son göbekde kilolar kalınca 8 dakikalık bir videoyu yapmaya başladım.hemen hemen iki yıl ara ara yaptım.hamilelik öncesi kilomdan 10 kilo da daha vermiştim o dönemlerde.Allah sağlık,sıhhat verirse doğumdan sonra yine yapmak istiyorum inşaALLAH.
bebeğime henüz hiç bir şey almadım.pek de heveslenmeye fırsatım olmadı şimdiye dek.mide bulantıları,plesanta olayı,hastanede yatmalar,sonrasında uzun bir grip derken ancak kendime geldim.h.sonu bir arkadaşımın bebeğini görünce heves geldi bana da.hayırlısı bakalım.
bu arada burdaki arkadaşların bebeklerinin cinsiyetleri ne?

Slm kızlar nasil gidiyor varmı bi yaramazlık...benim 21.de dr dr randevum var zaman hiç geçmiyor sanki...sizlerde sondurumlar nasil? Inş bu gittigimde plesentam yukarı çıkmış olur.. hoş çok gezdim bu ara çok şükür bi yaramazlık yok allahın izniyle...inşallah herşey yolunda gider... Nasil gecicek şu 10 gün ya bilemiyorum...

benim bir kızım var kısmetse buda erkek bütün kış eve kapanıcaz diye düşündüm birde süt olsun diye ryeriz tam olur takan arkadaşları okudum dümdüz olmuşlar sizede sorayım dedim:26::26::26:

inşallah çıkmıştır canım benimki çıkmamış

Hayırlısı olsun canım..kanaman vs varmı..çok şükür benim bir aydır Yok kanama..

Benim de ikinci doğumumdan sonra gobeğimde yağ birikintisi oldu biraz.marks and spencerdan korse aldım 100 tlye.ama bir kere kullandım.fenalık geldi yaz mevsimiydi cünkü.sikıntıya hiç gelemem.ama kızmetse bu sefer inşallah kullanırım.

Canım bazen ne kadar spor yaparsan yap sezaryen yüzùnden sarkma oluyor ve korse takmak işe yarıyormuş diye duydum.ama doğum yaza gelince korse zor olur ama hava serinse giyilebilir bence.

Ben hamileliğimin sonuna kadar bebeğe alışveriş yapmayı düşünmüyorum.geçen sene yaptım elimde acı hatıralar olarak kaldılar.belki herşey yolunda giderse 8 aydan sonra yaparım.

Benim bebiş bacaklarını açmadı teyzesi daha belli değil cinsiyetimiz.19 gün sonraya inşallah...

Selam canım.bende su an için bir yaramazlık yok.ben de 10 gün sonra doktora gidicem.bakalım ne diycek.bana doktorlar plasentam hakkında pek ipucu vermiyorlar daha.aranızda en yeni gebe benim,tam belli değil o yüzden.hayirlısı artık.totalis olmasın da napiim az kapatmasına bile razıyım.yeterki yine totalis olmasın..bana da hiç zaman geçmiyor yaaa...

Selam kızlar.bu mesajım özellikle mersenneye.nerelerdesin arkadaşım? Eşim araştırmalara başladı işarasında fırsat buldukça oraya buraya tel acıpbilgi almaya çalışıyor.öğrendikleri pek iç açıcı değil.sgk ile anlaşmasıolmayan bir hastaneye acil doğuma gittiğin zaman bile doğum olduktan sonra bebegi kuvözü karşïlayan bir hastaneye yollayabiliyorlarmış.ya da kuvoz parasını ödeyemeyeceğini anladıklarında boş kuvöz yok dyebiliyorlarmış.boş kuvöz oldugu halde yok denilebililrmi acaba?denilebilir heralde.meğer bukuvöz işi çok zormuş yaa.ünversite hastanesine gitmek istemiyorum ama orada bile şansına belkikuvöz bulamayabilirsin.nerede varsa bebeğini oraya götüreceksin.hastane hastane dolaşacaksın.ne fena yaa.çok zor bir durum.inşallah erken doğum yapmayız da kuvöze gerek olmaz.kafam allak bullak.eşim bagcılar sgkyı arıyomuş açmıyorlarmış.bir muhattap bulduğunda yerine gidip yüzyüze konuşacak.
Kısacası şimdiki bilgilerden sgk ile anlaşması olmayan hastanelerde kuvözün karşılanması çok zor...

Bana doktor vermişti sezaryenden sonra ama takamadım.Kış olmasına rağmen fenalık geldi 4-5 gün taktık sonra çıkardım.Annem bizim zamanımızda sıkı sıkı sararlardı demişti.Demek ki bir etkisi var.Takabilen taksın tabi bi zararı yok sonuçta.Tabi korseye güvenip yemeği de abartmamak lazım :)))

benim ki de epey açmadı.kız olduğunu öğrendik bir seferde net olarak.sonrakinde yine açmadı.kızlar açmaz diyorlar ama ne kadar doğru bilmem.benim sporlarım tüm vücutta süper etkiliydi o yüzden devam ettim 3 yıl.başka hiç bir şey o kadar eritemezdi yani.

dert etme canım.geçen ben de kontrole kadar içim içimi yedi.sonra aynı olduğunu görünce peşini bıraktım.en azından stres yapmıyorum.çıkacağı varsa çıkar.çıkmazsa da A llah kerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…