Plasenta previa

teşekkürler bide bu değerler farklı hastanelerde yapılan sonuçlar bu durumda değerlerin farklı çıkmasına neden olabilir mi?

Olabilir tabii. Aynı yerde yaptır canım. Her hastane ya da klinik testlerde farklı cihaz v.s. kullanıyor, cihazların kalibrasyonları farklı v.s. O yüzden son yaptırdığın yer neresi ise bir sonrakinde de orada yaptır bence.

teşekkürler bide bu değerler farklı hastanelerde yapılan sonuçlar bu durumda değerlerin farklı çıkmasına neden olabilir mi?

Farklı yerlerde yaptirdiysan olabilir. Ilkini nerde yaptirdiysan onu tekrar et yada 2. Nerde yaptirdiysan 2. Günü onu tekrar et..Malesef bende bilerek bu durumu yaşadım şimdiki gebeligimde 480 çıktığı halde drum testin tekrarindan sonra bakicaz demişti..diğerinde artmadı düşük yaptım Malesef..ama suda var artadabilir oyuzden dra git o tekrar tekrar o testi isteyecek artışını takip edicek..ınş kat kat artar değerin...

sağol canım doktora gittim ama oda bişey anlamadı tam olarak pazartesi tekrar tahlile çağırdı bilemiyorum çok üzüldüm

Üzülme canım. Daha hiç bir şey bilmiyorken kendini boşuna üzme. Her hastane doğru test yapmıyor. Benim doktorum o yüzden gebelikteki kan tahlillerimi hep güvenilir yerlerde yaptırmamı, bazı yerlerin yanlış sonuçlar çıkarttığını söylemişti.

Evet şekerim aynen oyle... Teyzesi benim oğlum çok akıllı o konuda ben otururum biyerde oda benim onu göreceğim yerlerde oynar hep...

Kızlar selam,eşim demin acibademi arayıp kuvözü karşılayıp karşılamadıklarınï sormuş.sgk ile anlaşmaları olmadığından karşılamadıklarını soylemişler.hani hastanenin sgk anlaşması olsun olmasın kuvöz karşılanmak zorundaydı? Ben yanlış mıanladım yoksa acıbadem yalan mısöylüyor? Pürüz çıkaracaklarını biliyodum.

Canım dedim ya Memorialda aynı acıbadem gibi dedi. SGK daki adam o yüzden beni arasınlar, bakalım nasıl oluyormuş dedi:) Siz SGK ile konuşun, eşin mutlaka SGK daki yetkilinin ismini telefonunu alsın ki, acıbademe gittiğinizde acıbadem ile SGK sizin yanınızda telefonla konuşsun.:)

doktorumda farklı merkezler dedi ama benim içim pek rahat etmiyor sizce ilk yaptırdığım yerde bugün birkez daha test yaptırsammı gerçi daha sabah kan verdim ama sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin bana 2 yıldır olmuyordu ilk kez hamile kaldım onada sevinemedim bile

Canım bence son yaptırdığın yerde yaptırman daha iyi olur gibi. Burada mesele hangisinin doğru olduğu değil. Her iki merkezde şu an halen aynı cihazı kullanıyor. İki merkezde yanlış ölçüyor olsa bile aynı yanlışlık oranıyla ölçmeye devam ediyorlar. Önemli olan bir öncekine göre 2 kat artması. Bence son yaptırdığın yere git, bir daha kan ver. İnşallah artmıştır. 2-3 saatte çıkıyor zaten sonuç. Bize de bildir.

Oy oy akıllı bıdık, hayırlı evlat :) Havalar güzel tabii, çocuk oyun istiyor, yerim onu ben :)

Aynen öyle canim..bana geçen diyoki anne bebek dogsun. Senle ozaman oyun oynayacağım..idtaketmis yani durumumu üstüme atlamiyor artık..çok çene yaptım kaçtılar biz byyy..

son yaptırdığım yerde doktorum pazartesi bir daha yaptır dedi o zaman senin dediğin gibi yaparım artık 3 gün nasıl geçecek bilmiyorum .inşallah olumlu olur .çok teşekkürler cevaplar için

Evet canïm uyanık olmalıyız.ödemiyoruz lafını duyunca hemen pısmamalıyız,mücadele etmeliyiz.onlar tabi oyle söylicek.

son yaptırdığım yerde doktorum pazartesi bir daha yaptır dedi o zaman senin dediğin gibi yaparım artık 3 gün nasıl geçecek bilmiyorum .inşallah olumlu olur .çok teşekkürler cevaplar için

Hayırlı haberini bekliyoruz, bence herşey yolunda,rahat ol :)

Bizim burdaki medicanaya yeniden sordum kuvez ücretsiz ama acil Malesef ücretli dediler... Acil gitsek anlaşıldı ugrasicaz bunlarla..

Inşallah iyi haberlerini alırız pazartesi günü..

mrb kızlar varmı ağrı sızı allah korusun ters bişeyler umarım yoktur okumaya yetişemiyorum sizleri maşallah muhabbet koyulaşmış günlerdir bakamıyorum yarın randevum var lütfen banada dua edin inşallah hayırlı haberle gelirim

Bizde şimdilik bi yaramazlık yok insallahta olmaz...yarın ins güzel haberlerle dönersin canım..

kızlar geldim şimdi plasentamın durumu aynıymış yani yukarı çıkmamış 15 gün sonra yine gidicem alttan bakıcak bu sefer bebeğimiz iyi herşeyi normalmiş hamd olsun napalım hayırlısı olsun allah beterinden korusun...

Azracım buradan cvp vereyim dedim.Topikten haberdar ettiğin için teşekkür ederim..İlk haftalarda belli oldu doğum yolun tamamen kapalı çıkma ihtimali de var dedi çıkmazsa ne olur dedim sezeryan olursun dedi başka hiçbirşeyle beni korkutmadı..Şu ana kadar bi sıkıntımız olmadı çok şükür annemlerin yanına Antalya'ya geldim İstanbuldan uçakla..Birkaç hafta sonra dönüş düşünüorum nasipse.Burada bir doktora göründüm uçak için rapor veremem risklisin sen dedi plesentadan dolayı..Kendi doktorumu aradım arka koltukta yatarak yavaş yavaş gel bişey olmaz dedi..İşte böyle Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..

Senin durumun ne?

benim durumum doktorum beni korkutmasada nette okuduklarım,beni çok korkuttu dün gittiğimdede marjinal plasentan devam ediyor 15 gün sonra alttan bakıcaz dedi kan takviyesi gerekebileceği için geçen gittiimizde kanı bulmak bizim sorumluluğumuz demişti dün sorduk hastanenin sorumluluğu ama 3-4 akrabanız kapıda beklese çok iyi olur dedi herhangi bir duruma karşı dedi tüplerimin bağlanması gerektiğini tekrar söyledi zaten bir kızım var allahın izniyle birde oğlum olacak eşimde istedi bağlanmasını tamam dedik çok olağan üstü bir durum olurda bebek isterseniz biraz masraflı olur ama ameliyatla tüpler açılır yada tüp bebekle hamile kalabilirsin dedi allah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bu topikteki arkadaşlar hepsi süper güven verici çok iyiler onların sayesinde allahında izniyle korkularımı atllattım tabi son 2-3 hafta kala ne olur bilemiyorum 26 eylüle alırız dedi 15 haftam kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…