- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.941
Arkadaşlar hem plasenta previa olup hem clexane kullanan bar mı aranızda? Benim kan pıhtılaşma sorunum vardı ve kan sulandırıcı iğne kullanıyordum. Kanamam olunca medicanadaki doktorum bıraktırdı. Benimki tüp bebek tüp bebeği yapan doktorumu aradım bugün. O da clexanı bırakmak yok. Doğuma kadar devam dedi. Arada kaldım ben şimdi. Bu sabah iğneyi yaptım. Kanama olmadı ama kahverengi leke arttı. Tüpbebek doktorum onunla alakalı değil devam edeceksin diyor. Diğeri ondan olur biraz daha bekle sonra başlarız diyor. Bilgisi, fikri olan var mı?
hmmm anladım canım bana alakası yok demişlerdi. Düşük, doğum sayısyla alakalı demişlerdi ama demek ki var. Siz biliyor musunuz böyle bir doktor?
Hmmm anladım canım bana alakası yok demişlerdi. Düşük, doğum sayısyla alakalı demişlerdi ama demek ki var. Siz biliyor musunuz böyle bir doktor?
Evet canım kanamam olmadığı için 25. Haftama kadar pp olduğumu bilmiyordum. Ayrıntılıya da Ankara'nın (güya!!!) en iyi perinatoloğuna gitmiştim. O bile "plasenta normal yerleşimli ve alt segmente uzatır" diye yazdı rapora. Hem de totalis olan bana!!! Çünkü hayvan herif bakmamış bile plasentanın yerine. Zaten öğrendikten kısa süre sonra olanlar oldu canımTobeguk senin kanaman olmadığı için mi rapor vermedi. O da değişikmiş. Adam biraz fazla rahatmış galiba :) benim gebeliğimin başında gittiğim bi doktor vardı. O da aşırı rahattı o yüzden bi daha gitmedim. Nelere dikkat etmem gerek diye sorunca bana paraşütle atlama bir de tekvando yaparken karnına sert darbe alma dedi. Çok anlamsız baktığımı hatırlıyorum bi daha da gitmem dedim. Seninki de öyle bişeydi galiba :)
Ekleyeyim canım..ımmmmh, mis mis, yemem miiiii???Kames güzel kız ama buralara uğramaz oldu artık. Facete eklesene bizi canım, adını bilmediğim için hangisi sensin bilemedim
Sağol canımcığım, vereyim sana çıtır çıtır ye, fırından taze çıktıBen de senin gibiyim canım, öpücükle doymam, yiyesim gelir genelde :)
Canım Ankara'da hem riskli gebeliklere bakan hem tüp yapan Dr lar var. Orada da vardır mutlaka. İyice bir araştır bakalım canım..Arkadaşlar hem plasenta previa olup hem clexane kullanan bar mı aranızda? Benim kan pıhtılaşma sorunum vardı ve kan sulandırıcı iğne kullanıyordum. Kanamam olunca medicanadaki doktorum bıraktırdı. Benimki tüp bebek tüp bebeği yapan doktorumu aradım bugün. O da clexanı bırakmak yok. Doğuma kadar devam dedi. Arada kaldım ben şimdi. Bu sabah iğneyi yaptım. Kanama olmadı ama kahverengi leke arttı. Tüpbebek doktorum onunla alakalı değil devam edeceksin diyor. Diğeri ondan olur biraz daha bekle sonra başlarız diyor. Bilgisi, fikri olan var mı?
Memorial daki doktorlardan hiç hoşLanmıyorum ayrıca zaten o da uzak. Normalde medicanayı da sevmem ama doktorum dilek kaya güney o kadar tatlı biri ki anlatamam. Sırf onun için gidiyorum. Ama haklısınız bir de uzmana gitmek lazım. Ali utku öz e gidebilirim. Bahçelievler daha yakın. peki bir sorum daha var. Bu aralar gitmeli miyim? Şu anda 15+4 üm. uzmanlar genelde 20. Haftadan sonra belli olur diyorlarmış. 20. Haftadan sonra çıkmazsa mı gideyim?
Memorial daki doktorlardan hiç hoşLanmıyorum ayrıca zaten o da uzak. Normalde medicanayı da sevmem ama doktorum dilek kaya güney o kadar tatlı biri ki anlatamam. Sırf onun için gidiyorum. Ama haklısınız bir de uzmana gitmek lazım. Ali utku öz e gidebilirim. Bahçelievler daha yakın. peki bir sorum daha var. Bu aralar gitmeli miyim? Şu anda 15+4 üm. uzmanlar genelde 20. Haftadan sonra belli olur diyorlarmış. 20. Haftadan sonra çıkmazsa mı gideyim?
slm kızlar benimde dün kontrolumde plasenta previa olduğu çıktı daha 10 gün öncesine kadar kaç doktora gittiysem böyle birşey söylenmedi detaylıdada normaldi ama dün doktorum önde olduuğunu 2 hafta sonrasına gelmemi söyledi alttan bakıcakmış yukarı çıkmazsa sezeryan dedi ben 31 haftamdayım bu saatten sonra dönermi acaba bilgisi olanlar varmı :26::26::26:
Slm. 31. Hafta 10 gunde alta gecmesi biz az bilenlere cok mantikli gelmedi. Bi kere previa cokrahatsizlik veriyor. Agirlastiriyo. Previa da ozellikle son zamanlarda nasil alttan bakacak. Bakilmiyor biliyorum. Geri donermi diyorsan, bu haftada asagi indiyse yukari da cikar bumantikla. Ama yasadiklarimizagore zor. Korkulacak bi durum yok, ama previaysan cok cok dikkatli olmalisin. Dikkatle, iyi bir doktorla hepimiz basardik. Diger previa yasamis arkadaslarim alttan muayene konusuna yorum yapacaktir. Ben olsam hemen baskabir doktor daha yapip previayi onatirdim. Cunku onemli birsey bu geri donup okursan.
slm kızlar benimde dün kontrolumde plasenta previa olduğu çıktı daha 10 gün öncesine kadar kaç doktora gittiysem böyle birşey söylenmedi detaylıdada normaldi ama dün doktorum önde olduuğunu 2 hafta sonrasına gelmemi söyledi alttan bakıcakmış yukarı çıkmazsa sezeryan dedi ben 31 haftamdayım bu saatten sonra dönermi acaba bilgisi olanlar varmı :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?