- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.901
aa ilk gebeliklerde pek olmaz derler bide.. bizimkininde sebebi eski sezeryan dikişimizmiş zaten:) hahaha vasiyet de iyiymiş. Benim ilk gebeliğim. O yüzden o aklıma gelmedi. Ama bari bi bebeğimi görseydim dedim :) tamam siz isterseniz geçin diğer topiğe. Ben sizi orada rahatsız ederim
aa ilk gebeliklerde pek olmaz derler bide.. bizimkininde sebebi eski sezeryan dikişimizmiş zaten..
gel canım ne rahatsızlığı biz rahatsız olmayız hiç...
:) hahaha vasiyet de iyiymiş. Benim ilk gebeliğim. O yüzden o aklıma gelmedi. Ama bari bi bebeğimi görseydim dedim :) tamam siz isterseniz geçin diğer topiğe. Ben sizi orada rahatsız ederim
Canım maalesef hoşgeldin. Ama ama ama sen üç çocuğunda da mı previa oldun???Çok sağolun arkadaşlar... İnsan aynı durumu yaşayıp atlatmış olanları görünce rahatlıyor...
Benim üçüncü çocuğum... Üçünde de oldu... Sizlerde olmayabilir.. Benim rahim yapımdan kaynaklanıyor. Bunda rahmin alınma riski eski sezaryen yerine yapışmış olma ihtimaliymiş... Tabii ihtimal... İnşallah gerek kalmaz... !6 gün hastanede yattım 9 günü yoğun bakımda... Şimdi kanamam yok çok şükür... Doktorlar ne kadar durdurabilirsek yaklaşımında... Akciğer geliştirici iğneyi yaptılar... O da içimi rahatlatıyor...
Tek korkum son zamanlarımı hastanede geçirmek zorunda kalmak...
Gerçi bebek iyi şu anda 2,5 kg yi geçmiş oması lazım... İnşallah en hayırlı zamanda olur..
Sizler gibi olabilirmiyim acaba.. Bebeklerinizi almışsınız maşallah elinize..
Ah bacııııım, benim de ilk gebelikti. O yüzden çok tırsıyorum ben. İlk gebelik ve totalis! İşte tüm korkularım bu yüzden.aa ilk gebeliklerde pek olmaz derler bide.. bizimkininde sebebi eski sezeryan dikişimizmiş zaten..
gel canım ne rahatsızlığı biz rahatsız olmayız hiç...
Canım maalesef hoşgeldin. Ama ama ama sen üç çocuğunda da mı previa oldun???yoksa ben mi yanlış anladım??
Hoş en son gittiğim Dr. Bana "evet, illaki previa olacaksın. Ama korkma tıp da teknoloji de çok gelişti. previa bizim için önemsiz, yeterki acreata olmasın" dedi. Beni de baya bir rahatlatın açıkçası..
Ah bacııııım, benim de ilk gebelikti. O yüzden çok tırsıyorum ben. İlk gebelik ve totalis! İşte tüm korkularım bu yüzden.
Bu arada pepukeciğimin Face teki resimlerine bakarken yorumlarınızı gördüm. Herhalde bu fburakla mersenne dedim ve izinsiz resimlerinize baktım. Kusura bakmayın kızlar.
Ammaaaa canım Fatih ne kadar yakışıklı bir oğlan annesi maşallah ona yahu!!!
Bu arada senin yorumunun üzerine yazan da mersenneyse, arkadaşım da pek bi güzelmiş yani...
Bir de pepuke ve dağcı, kızlar siz o pepukeciğimin paylaştığı videodaki ameliyatı geçirdiyseniz çabuk ayağa kalkmışsınız be canım arkadaşlarım!!! Hoş benim de rahmi kurtarmak için hep içini kazıdıklarını söylemişlerdi ama. Size ayrı bir saygı duydum kızlar....
Mersenne nin yorumu yok canim. Baskasina bakmissin. :)
ahahahahaaa hadi ya! Ama onunda küçük bi kızı vardııııı! Kimdi ki acep o hatun??:44:neyse... onların altındaki de benim şekerim bu arada
Canım maalesef hoşgeldin. Ama ama ama sen üç çocuğunda da mı previa oldun???yoksa ben mi yanlış anladım??
Hoş en son gittiğim Dr. Bana "evet, illaki previa olacaksın. Ama korkma tıp da teknoloji de çok gelişti. previa bizim için önemsiz, yeterki acreata olmasın" dedi. Beni de baya bir rahatlatın açıkçası..
Ah bacııııım, benim de ilk gebelikti. O yüzden çok tırsıyorum ben. İlk gebelik ve totalis! İşte tüm korkularım bu yüzden.
Bu arada pepukeciğimin Face teki resimlerine bakarken yorumlarınızı gördüm. Herhalde bu fburakla mersenne dedim ve izinsiz resimlerinize baktım. Kusura bakmayın kızlar.
Bu arada senin yorumunun üzerine yazan da mersenneyse, arkadaşım da pek bi güzelmiş yani...
Bir de pepuke ve dağcı, kızlar siz o pepukeciğimin paylaştığı videodaki ameliyatı geçirdiyseniz çabuk ayağa kalkmışsınız be canım arkadaşlarım!!! Hoş benim de rahmi kurtarmak için hep içini kazıdıklarını söylemişlerdi ama. Size ayrı bir saygı duydum kızlar....
İnşallah canım benim.. Benim içinde mutlu son olur inşallah... Sana katılıyorum canım. Pozitif düşünce ve duayla yeneceğim bunu, biliyorum ama ben yapı olarak da biraz pesimistimdir yani:26:neyse sizin ve ailemin duaları var, ona güveniyorum bencanım percireata videosuna baktın di mi canım?ben de dün sayfaya girdim ama videoya tekrar bakmayı gözüm almadı.
evet zor bir ameliyattı hocamız bile mutlulukla izledi iyileşme süremizi,çok mutlu oldu bizi iyi gördükçe.başkaları nasıl toparladı bilmiyorum ama aldığımız duaların faydası da oldu diye düşünüyorum.
sen de Allah'a güven,iyi geçeceğine inan canım.negatif düşündükçe kötü şeyler seni buluyor.üstesinden gelmediğimiz ve çaresiz kaldığımız her ne varsa Allah yanımızda olur inşaALLAH.
hayırlısıyla hamileliğin başlasın sen nerde ne yapacağını biliyorsun canım.sonuna kadar tedbirini alıp sabırla devam edeceksin.
bebeğin doğduktan sonra bir ömür mutluluk kalacak.previa vs. tarih olacak senin için.
Hayır kuzum ya ne düşük ne kürtaj ne ameliyat ne bi darbe... Diyorum ya ilk gebelikti diye. Sapasağlamdı güya rahim..canım benim ekleseyindin bizi yaa öyle bakıp kaçmak olurmu çok ayıp yahuu :)
sende ilkti demek canım peki kürtaj veya rahimle ilgili operasyon geçirdinmi onlarda sebep olurmuşş.. hadi biz sezeryanlıyız ondan diyolar sebebi belli..
İlkindecesur doktorum normal doğum yaptırdı..Kanama fazlalığından günlerce bayıldım her ayağa kalktığımda... Sonra kan verdiler de kendime geldim çok şükür.. ikinci sezaryen oldu.. Bu ikinci sezaryen.. Destein için çok teşekkürler..çok az kalmış rahat ol.ben 35 haftanın sabahında doğum yaptım.pepuke gibi ileri seviyedeydim.16.haftamda ve14.haftamda kanamam oldu sonra olmadı.sezaryen dikişine yapışıktı benimki de.son günlerini geçirmezsin canım.son haftalarda riske girmemek için bekletmiyorlar kanamdan sonra.içini ferah tut,Allah'a sığın.sağlıklı bir şekilde atlatırsın eminim.diğer bebeklerinde ameliyatını nasıl yaptılar previaysan?
.
aynen öyle gerçekten .. inancımızda olmasa dayanılacak gibi bişey değil rabbim sabrını veriyor bi şekilde ...İnşallah canım benim.. Benim içinde mutlu son olur inşallah... Sana katılıyorum canım. Pozitif düşünce ve duayla yeneceğim bunu, biliyorum ama ben yapı olarak da biraz pesimistimdir yani:26:neyse sizin ve ailemin duaları var, ona güveniyorum ben
Bu arada oğlunun pek bi ciddi ama o kızı görmeyeyim, ısırırım yanaklarınııııııııı
Hayır kuzum ya ne düşük ne kürtaj ne ameliyat ne bi darbe... Diyorum ya ilk gebelikti diye. Sapasağlamdı güya rahim..
Ve sana enteresan bir şey söyleyeyim mi bana bebeğimin fiziksel engelli olabileceği söylenmişti. 5 dr. un üçü aldır demişti. Ben Rabb'imden geldi, başım gözüm üstüne deyip aldırmamıştım. Sonra ayrıntılıda sağlam olduğu anlaşılmıştı ve dünyalar benim olmuştu. Ben o zaman "Rabbim beni imtihan etti ve ben bu sınavı geçtim" diye sevinmiştim. Bir buçuk ay sonra da kaybettim kızımı zaten. Meğer Allah " bu bebeğin ömrü yok, bakalım canını kendimi alacak, rızama mı bırakacak" demiş. Şükür ki sebebi ben olmadım..
Nasip canım, nasip. Öteye yol yok. Olacak olduktan sonra istediğimiz kadar dikkat edelim, en iyi Dr.ları bulalım fasafiso...aslında bu yüzden üzülüp canımı sıkmamda saçma çünkü beklediğimiz, istediğimiz değil olacak olan oluyor ama işte beynim kalbime söz geçiremiyo
Neyse bugünümüze şükür....
kesin sende eşine vasiyetini yazmışsındır :) başka çocuğun varmıydı bilmiyorum ama bizim büyük çocuklar için sanırım bu previayı öğrenir öğrenmez ilk yaptığımız işti vasiyet yazmak :)) yapmayan varmıydı kızlar ? ben yoktu diye hatırlıyorum .. hepimiz öleceğimizi sanıyorduk buraya ilk geldiğimizde.. çok şükür hepimiz hala burdayız..
Ne güzel yaa... Allah hepimize göstersin inşallah..
Ben 9 gün kanamayla yoğun bakımda yattım... Yatağa, makinelere bağlı iken hep kabir kim bilir nasıl diye düşündüm.. Çok çalışmamız lazım çook..
Bu arada bişey sormak istiyorum.. Sezaryeniniz genel mi oldu, lokal mi...
neyse kötü kötü şeyler getirme aklına .. bende çok bozdum bi ara kafayı bide sürekli yatınca insan daha fazla kuruyor kafada...
benimde kanamalarım oldu ama öyle foşur foşur olmadı zaten sürekli yatıyordum yattığım yerde oluyordu dr'a gittiğimde hep durmuş oluyordu...
ben 2 sezeryanımıda genel anesteziyle yaptım .. buseferkini spinal veya epidural istiyordum ama bazı olumsuz şeyler okudum çok ağrılar oluyormuş aylarca vs bazı kişilerde oda gelip beni bulur dedim genelde karar kıldım..
Ne güzel yaa... Allah hepimize göstersin inşallah..
Ben 9 gün kanamayla yoğun bakımda yattım... Yatağa, makinelere bağlı iken hep kabir kim bilir nasıl diye düşündüm.. Çok çalışmamız lazım çook..
Bu arada bişey sormak istiyorum.. Sezaryeniniz genel mi oldu, lokal mi...
kaç haftalık doğdu bebeğin, o haftaya kadar hep yattın mı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?