- 7 Ekim 2009
- 4.295
- 5.168
- 398
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.921
az bir şey ama yine de ihmal etme.kahverengi de olsa önemli.bu haftalarda kasıklarında baskı fazla olur.bir süre sonra geçer.benim de aşırı baskı vardı.zaten plesanta sezaryen dikişine yapışmış ha bire aşağı zorluyordu kendine yer bulmak için.rahmimin de şeklini bozmuş uzamış aşağı doğru.benim kasığımdan aşağıya doru sanki kaslarım içten içten yırtılmış gibi acıyoru.bu baya sürdü.o dönemlerde ben de yukarı çıkar ümidiyle işten gelip ayaklarımı yukarı uzatıp yatıyordum.her dr.a gidişimde heyecan yapıyordum.en son baktım hala aynı yerde bıraktım peşini,gittiği yere kadar dedim.Ya arkadaşlar benim iki gündür öğleden sonra akıntıyla kahvemsi bişey geliyor ama çok az. Doktor pembe,kırmızı değilse içeride kalanlardır demişti. ama akıntıyla gelmesi tuhaf geldi çünkü 2 gün önceye kadar böyle bir akıntı yoktu. Bir de kasıklarım çok rahatsız, öğleden sonra ve akşamları çok gergin oluyor. Aslında çoğunlukla yatıyorum iş güç yapmıyorum ama neden öyle oluyor anlamadım. Sabahları hiç öyle değil. Doktorla konuşsam mı yoksa bu normal mi?
İlkindecesur doktorum normal doğum yaptırdı..Kanama fazlalığından günlerce bayıldım her ayağa kalktığımda... Sonra kan verdiler de kendime geldim çok şükür.. ikinci sezaryen oldu.. Bu ikinci sezaryen.. Destein için çok teşekkürler..
35. haftada doğum yapmana doktor mu karar verdi..
Benim rahim anomalim var..Bu yüzden plasentam yukarı yerleşemiyor.. Total de olmuyor, marjnal.. Geçmiş olsun canım sana da.. Bu durumda olup 4 çocuğu olan arkadaşım var...
benim ileri seviyede olmasına rağmen iyiydi durumum.38 bile göreceğime inanıyordum.son gün evde biraz fazla hareket ettim.aşırı erik yedim.o gaz yapmış.akşam mutfakta oturup barbunya temizlerken o gaz sıkıştıkarnımda ve bağırsaklarımda bir hareket oldu.gidip uzandım ama ishal olmuştum affadersin.sürekli wc.sonra bir baktım hafif kan gelmiş.çok fena oldum.devam edince hocayı aradım.acil hastaneye koştuk.kanama azdı ve gece durdu ama hocam yeni yoğun bir kanamayı göze almak istemedi.sabah ameliyat oldum.akşam sancım da varmış ben bağırsak ağrısından anlamamışım.
marjinal bize göre çok çok iyi canım.kolaylıkla atlatırsın inşaALLAH.yukarı çıkma ihtimalinde çok yüksek.