- 7 Ekim 2009
- 4.295
- 5.168
- 398
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.921
az bir şey ama yine de ihmal etme.kahverengi de olsa önemli.bu haftalarda kasıklarında baskı fazla olur.bir süre sonra geçer.benim de aşırı baskı vardı.zaten plesanta sezaryen dikişine yapışmış ha bire aşağı zorluyordu kendine yer bulmak için.rahmimin de şeklini bozmuş uzamış aşağı doğru.benim kasığımdan aşağıya doru sanki kaslarım içten içten yırtılmış gibi acıyoru.bu baya sürdü.o dönemlerde ben de yukarı çıkar ümidiyle işten gelip ayaklarımı yukarı uzatıp yatıyordum.her dr.a gidişimde heyecan yapıyordum.en son baktım hala aynı yerde bıraktım peşini,gittiği yere kadar dedim.Ya arkadaşlar benim iki gündür öğleden sonra akıntıyla kahvemsi bişey geliyor ama çok az. Doktor pembe,kırmızı değilse içeride kalanlardır demişti. ama akıntıyla gelmesi tuhaf geldi çünkü 2 gün önceye kadar böyle bir akıntı yoktu. Bir de kasıklarım çok rahatsız, öğleden sonra ve akşamları çok gergin oluyor. Aslında çoğunlukla yatıyorum iş güç yapmıyorum ama neden öyle oluyor anlamadım. Sabahları hiç öyle değil. Doktorla konuşsam mı yoksa bu normal mi?
İlkindecesur doktorum normal doğum yaptırdı..Kanama fazlalığından günlerce bayıldım her ayağa kalktığımda... Sonra kan verdiler de kendime geldim çok şükür.. ikinci sezaryen oldu.. Bu ikinci sezaryen.. Destein için çok teşekkürler..
35. haftada doğum yapmana doktor mu karar verdi..
Benim rahim anomalim var..Bu yüzden plasentam yukarı yerleşemiyor.. Total de olmuyor, marjnal.. Geçmiş olsun canım sana da.. Bu durumda olup 4 çocuğu olan arkadaşım var...
benim drda sezeryan dedi az aşağıdaydı .. benim sonra yukarı çıktı plesentam ama önceki sezeryan doğum olduğu için benim yine sezeryan oldu..
belkide plesentanız yukarı çıkmış olabilir ondan demişte olabilir...
Ya siz çalışmışsınız ama bana doktorum direk 20 günlük rapor verdi. Bu çocuk yata yata büyüyecek. Çalışmak yok dedi. Acaba benim doktorum mu abarttı yoksa kanamam çok olduğu için mi öyle dedi ne dersiniz?
Arkadaşlar başka topiğe gitmeyin bence. Burada bebeklerinizden konuşup previa nın o kadar da kötü olmadığını gösteriyorsunuz bize. Çok moral oluyor gerçekten. Sizinle iletişimde olabilmek bizim için büyük nimet. Topiği şişirmek diye düşünmeyin bence. Burada sizin gibi tecrübelere çok ihtiyaç var. 2 gündür sayenizde moral buldum. Hatta o kadar inandım ki herşeyin güzel gideceğine; kızıma isim bile koydum. Allah sizden razı olsun diyorum. Bence gitmeyin.
Canım maalesef hoşgeldin. Ama ama ama sen üç çocuğunda da mı previa oldun???yoksa ben mi yanlış anladım??
Hoş en son gittiğim Dr. Bana "evet, illaki previa olacaksın. Ama korkma tıp da teknoloji de çok gelişti. previa bizim için önemsiz, yeterki acreata olmasın" dedi. Beni de baya bir rahatlatın açıkçası..
Ah bacııııım, benim de ilk gebelikti. O yüzden çok tırsıyorum ben. İlk gebelik ve totalis! İşte tüm korkularım bu yüzden.
Bu arada pepukeciğimin Face teki resimlerine bakarken yorumlarınızı gördüm. Herhalde bu fburakla mersenne dedim ve izinsiz resimlerinize baktım. Kusura bakmayın kızlar.
Ammaaaa canım Fatih ne kadar yakışıklı bir oğlan annesi maşallah ona yahu!!!
Bu arada senin yorumunun üzerine yazan da mersenneyse, arkadaşım da pek bi güzelmiş yani...
Bir de pepuke ve dağcı, kızlar siz o pepukeciğimin paylaştığı videodaki ameliyatı geçirdiyseniz çabuk ayağa kalkmışsınız be canım arkadaşlarım!!! Hoş benim de rahmi kurtarmak için hep içini kazıdıklarını söylemişlerdi ama. Size ayrı bir saygı duydum kızlar....
Kahverengi akıntı doktorunun dediği gibi eski kanamanın yeni dışarı çıktığını gösteriyor. Sen tedbiri elden bırakma ve doktorunu ara. Herkesin rahatsızlığı ve bünyesi farklı seni yanlış yönlendirmeyelimm, kötü birşey olmadığına eminim ama doktorunu aramaya çekinme.Geçmiş olsun bol bol dinlenYa arkadaşlar benim iki gündür öğleden sonra akıntıyla kahvemsi bişey geliyor ama çok az. Doktor pembe,kırmızı değilse içeride kalanlardır demişti. ama akıntıyla gelmesi tuhaf geldi çünkü 2 gün önceye kadar böyle bir akıntı yoktu. Bir de kasıklarım çok rahatsız, öğleden sonra ve akşamları çok gergin oluyor. Aslında çoğunlukla yatıyorum iş güç yapmıyorum ama neden öyle oluyor anlamadım. Sabahları hiç öyle değil. Doktorla konuşsam mı yoksa bu normal mi?
Teşekkürler dağcı ve mesenne. Gerçekten de iyi ki buldum sizi
Ay evet ya! Herkesin ayyyynı benim gibi olan bi tanıdığı çıkıyor! Ama daha ne olduğunu bile bilmiyorlar. Doktor bilmemkime de yat demişmiş o da yatmış falan. Umurumda değiller. Bugün internetten izlemediğim dizileri açtım izledim. Kızım gelene kadar tembellik yaptığımı düşüneceğim. Bugün hastalığı düşünmedim bile. Ben çok nazlı biriyimdir. Ama zorda kalınca öyle bir cengaver çıkıyor ki içimden ben bile şaşıyorum. Kızım da bana benziyor belli ki :) plasentayı yukarı çekiverecek ikimiz de gezeceğiz :)
Bizim insanımız böyle genelde, ne olduğunu bilmez ama benzer durumda tanıdığı mutlaka vardır, ağzı olan konuşuyorOhhh, bol bol yat dizi izle canım, zaten sürekli dinlenirsen inan ki previa olayını düşünmene gerek kalmaz. Zaten kış mevsimindeyiz, en güzeli evde yatmak. Biz yazın sıcağında karpuz gibi yata yata büyüdük
cevap için teşekkür ederim.yok yukarı çıkmamış, çıkma ihtimali de yok ama normal doğum olabilir dedi. üstelik ilk hamilelik dolayısı ile tedirginim doktor da uzak olunca.ama kanama olmaz artık dedi.
Güzel kızmış kames..hemen senin paptyaya bakmaya gidiyorum. Benim yerime de kokla annesiiiiii...Canım işini kolaylaştırayım, ben ikinci fotoda ilk yorumu yazanım, ismim Aygül :) sarı kıyafetli olan benim minik papatyam :) Gördüğün kişi esra ise Kames oluyor kendisi.
Ay bekliyorum. Benim koca senin oğlana bayıldı, bayıldıtobeguk canım fotoları bilgisayara aktarabilirse eşim koyacağım.
Ah bacııııım hele ben son güne kadar çalıştım. Rapor falan vermedi bana. Normal hayatına devam et dedi pis Dr. O kasıklardaki baskıdan yürüyemiyordum bile ben. Boş ver Dr. Yat dediyse yat, yatmaktan daha güzel bir şey var mı be gülüm???Ya siz çalışmışsınız ama bana doktorum direk 20 günlük rapor verdi. Bu çocuk yata yata büyüyecek. Çalışmak yok dedi. Acaba benim doktorum mu abarttı yoksa kanamam çok olduğu için mi öyle dedi ne dersiniz?
Güzel kızmış kames..hemen senin paptyaya bakmaya gidiyorum. Benim yerime de kokla annesiiiiii...
Siz beni gördünüz mü kızlaaaar. Tontoşum ben tontoooooş
Ay bekliyorum. Benim koca senin oğlana bayıldı, bayıldı
Ah bacııııım hele ben son güne kadar çalıştım. Rapor falan vermedi bana. Normal hayatına devam et dedi pis Dr. O kasıklardaki baskıdan yürüyemiyordum bile ben. Boş ver Dr. Yat dediyse yat, yatmaktan daha güzel bir şey var mı be gülüm???
Güzel kızmış kames..hemen senin paptyaya bakmaya gidiyorum. Benim yerime de kokla annesiiiiii...
Siz beni gördünüz mü kızlaaaar. Tontoşum ben tontoooooş
Ay bekliyorum. Benim koca senin oğlana bayıldı, bayıldı
Ah bacııııım hele ben son güne kadar çalıştım. Rapor falan vermedi bana. Normal hayatına devam et dedi pis Dr. O kasıklardaki baskıdan yürüyemiyordum bile ben. Boş ver Dr. Yat dediyse yat, yatmaktan daha güzel bir şey var mı be gülüm???
Mersenneciğim senin pıtırcık pek bi Nazlı, tek atımlık kurabiye gibi duruyor. Maşallah annesi maşallaaah
Yalnız bendeki de nasıl bir iştahsa bütün bebekleri yemek sever gibi seviyorum.
Arkadaşlar hem plasenta previa olup hem clexane kullanan bar mı aranızda? Benim kan pıhtılaşma sorunum vardı ve kan sulandırıcı iğne kullanıyordum. Kanamam olunca medicanadaki doktorum bıraktırdı. Benimki tüp bebek tüp bebeği yapan doktorumu aradım bugün. O da clexanı bırakmak yok. Doğuma kadar devam dedi. Arada kaldım ben şimdi. Bu sabah iğneyi yaptım. Kanama olmadı ama kahverengi leke arttı. Tüpbebek doktorum onunla alakalı değil devam edeceksin diyor. Diğeri ondan olur biraz daha bekle sonra başlarız diyor. Bilgisi, fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?