Plasenta previa

Dün akşamdan beri internette kızıma kıyafet, oyuncak bakıyorum. Ne de olsa kız. Ona neler alacağımı görünce morali düzelir ,daha sıkı tutunur :) ehuehu

Dün akşamdan beri internette kızıma kıyafet, oyuncak bakıyorum. Ne de olsa kız. Ona neler alacağımı görünce morali düzelir ,daha sıkı tutunur :) ehuehu
merak etme annesi onlar bizden güççlü.ben kendimi çok kötü hissettiğimde onun o canlı kalp atışlarını duyarak moral buluyordum.ve bir süre sonra dedim ki bu bebek doğacak ve yaşayacak.
previada en önemli nokta erken öğrenmen.tedbirini alıp devam ediyorsun canım.bak sen çok şanslısın bizler yeni atlattık prevayı ve hepimiz güzel bitirdik.pepuke ve benim ki çok ileri seviyedeydi.Allah karşımıza bu işin uzmanını çıkardı çok şükür.kuzularımız da sağ salim doğdular.

kilolu olsan bu ne kadar kilo doğum yapamazsın derlerdi.boşver düşünme,onu Yaratan ona sahip çıkar.:)

En azından previa konusunda için rahattır canım artık. Stres konusunda haklı, previada stres kanamayı arttırabiliyor, üstelik bebek ve hamilelik için de iyi değil. Canım, benim kanamlarım oldu ve ben ona rağmen çok sakindim, hiç panik yapmadım, internetten ve doktorumdan kanama olunca ne yapmam gerektiğini öğrndim ve içim hep rahattı. Sen de rahat ve sakin ol, kızına güzel güzel kıyafetler beğenmeye devam et, insanın keyfi yerine geliyor. Ben bu doktora detaylı için gitmiştim ve previa konusunda çok rahatlatmıştı beni, diğer söylemleri rahatsız ettiyse aldırma canım, Zayıf görünce belki iyi beslenmiyorsun ya da bazı hamileler gibi rejim yapıyorsundur diye düşünmüştür, kim bilir ne diye öyle saçmaladı

gözün aydın en azından previadan yana sorun yok çok şükür.. bol bol yat dinlen ozaman bebeğin için .. onu nekadar çok tutarsan okadar iyi elbette ama 36. haftanı bitirdiğinde hiç korkma artık allahın izniyle küvöze bile girme ihtimali çok düşük ..

bizde göya previa topic'ini bırakacaktık doğurunca ama baya bi yeni arkadaşlar gelmişler ... eh bizde tecrübeli anneler olarak artık sizlere destek olmalıyız diye düşünüyorum .. tabi benim biraz vakit sıkıntım var bebeğim çok huysuz olduğundan bi tarafa girip yazsam bi diğerine bakamıyorum hatta bazen hiç birine yazamadan çıkıyorum (

kızlar bugün kontrolde doktor plasenta duruşu için bilgisayara yaza hemşireye plasenta previa dedi.ben de merak ettim ne olduğunu .artık aşağı inmiş demekmiş yani doğum yakın sanıyorum.doktor heran sancılanabilirsin dedi

anladım canım işte benim doktorumda güya 2 hafta sonra bakıp trüne karar vericek rahmi tamamenmi kapatmış diye öyleyse zaten kesinlikle normal olmaz dedi

benim anlamdığımda bu yaa canım 10 gün tam 10. gün tekrar gittim daha öncesine kadasr kaç doktora bakıldım böyle birşey çıkmadıda şimdi çıktı işin ilginç yani bendede kasık ağrısı çok ourdu yürüyemezdim dışarda falan demekki vardıda bakmadılar diyorumgünahları boyunlarına ne diyebilrimki işte ben aslında doktrumdan çok mennundum taki bu şüheye düşene kadar aklım çok karışık canım :44::26:

Normal yapamazsin buyuk ihtimalle neden sezeryana almadilar Seni, bekliyosunuz ? Hic anlamadim.

Allah saglikla kurtarsin.

inşallah canım allah razı olsun insallah hepimiz bebeklerimizi sağ salim alırız kucağımıza

Biz burada çoğumuz sağlıcakla minişlerimize kavuştuk canım asud da öyle,senin olayın farklıdır muhtemelen bugün yarın kucaklarsın kuşunu, Allah bir avazda kurtarsın canım seni..

benim kasık ağrım çook fazlaydı.doğuma kadar hep öyle bir baskı vardı.
benim de gittiğim bazı dr.lar ben söyleyinceye kadar normal demişlerdi.hatta doplerciye de ben söylemiştim previa diye.

kızlar cuma gunu doktora gıttımde ilişkiyi yasakladı ve bişeye (doktorun ne dedıgını anlamadıgım ıcınbişey dıyorum tutamadım aklımda )uzanıyor bebek dedı ben tam anlamadım şimdi bu konuyu gorunce bunu mu dedı tam hatırlamıyorum kanamam olurmuş ilişki olursa biraz büyüsün dedi anlaymadım acaba bende de mı bu plesenta previa ouff kafama takıldı eger varsa bırz buyusun neden desin ? kızıma bırsey olur dıye cok korkuyorum kafama takıldı ruyalarımda hep kanamam oluyorrr

Plasenta asagada, on duvarda, rahim agzinda vs. demis olabilir mi? Kendini yorma, dediklerini uygula. Kanaman felan olmamis. Bu haftada tam teshis konmaz, erken, meraklanma. Sen her ihtimale karsi dikkat edeceksin. Onlem almis sanirim doktorun. Cok stres yapma. Dikkatle devam et. Zaten her hamile dikkat ediyor.

Gebeliklerin başında ( hatta bir yerde okumuştum % 90ında) plasenta previa oluyor canım. Ama zamanla rahim ve bebk büyüdükçe yukarıya çıkıyor..doktorun önlem almış sadece. (Aşağıya diye tahmin ediyorum) uzanıyor olması da iyi bir şey çünkü bu yukarı çıkma durumu var demektir. Sonuçta erken gebelik dönemindesin. Ki Dr bebek aşağıya uzanıyor demiş anladığım kadarıyla, plasenta dememiş..
Bence içini rahat tut canım. Stres yapıp kötüyü çağırmaneticede sadece varsayımlar üzerine düşünüyorsun.. Allah'ın izniyle sağlıcakla kucağına alacaksın bebeğini

çok teşekkür ederim arkadaşlar içimi çok rahatlattınız içim daralıyordu durmadan rüyamda kanamam oluyor kanamam olucak korkusuyla yaşıyor gıbı bıseyım 3 gundur kendımı her an kanamam olacak gibi hissediyorum korkuyorum biraz bu cuma test sonuclarımı almaya gidicem sorucam detaylı öğrenicem artık

Kesinlikle sor. Herkesin ayri. Bunlari okuyunca moralin bozulur. En dogrusunu doktorun soyleyebilir. Gerci hersey icin erken.

Kesinlikle sor. Herkesin ayri. Bunlari okuyunca moralin bozulur. En dogrusunu doktorun soyleyebilir. Gerci hersey icin erken.

Doktor da biraz büyüsün dedi bakalım nolucak evet her şey için cok erken umarım her şey yolunda olucak . Devlet hastanesinde ne kadar yardımcı olsalarda özelde ki gibi ayrıntılı anlatmıyor sırf bu yüzden özele mi gitsem dıye düşünüyorum ne bilim ouff yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…