- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.421
Dinlen tabi canim. Dunbenimki de rekor kirdi uyumama konusunda. Emmeye cabaladi gece 2 ye kadar. Sonra bi fiskirtti. Yerine koyamiyacagim icin mama hazirladim. Ugrasa ugrasa 30 icirebildim. 3 te uyudu. Sonrada uyanmadi. Zorla sabah emzirdim bes dakka. Sonra tekrar uyudu. Yani bayildi. Butun gun bes dakika uyumadi. Sok oldu herkes. Gorunce inandilar butun gun uyumadigina. Defnemde uyumazdi zaten. 8 aya kadar gunde yarim saat gunduz uykusu vardi. Onu da birakti. Gece de saat basi kalkardi.
Defnem gece isemeleri arttirdi. Cok dikkat et canim.
Sutunle kal canim. Bol bol
Canim valla omesaji yazdim cirladi... Meme verdim yeni uyudu... Pilimde bitti valla anliyorum seni...
Allah yardimcimiz olsun...
Peki kizinin kilo alimi nasil? Uykusuzda zor ya benim gozler kayiyor gidiyor...
Aaaamin.minimumda canim.sutun olsun minimum olsun dedi doktor. buna sukur.
Aliyor ama dimi onemli olanda o canim... Bizimkide daha Dr gitmedik ama mamada veriyorum ya sanki tombisledi gibi biraz.. gunde 2 veya 3 kez veriyorum 60ml bazen tamamini bitiriyor bazende yarisini iciyor.. bakalim kontrol gunu belli olcak ne almis ne almamis...
Aliyodur insallah canim. mama da icince rahat ediyo insan.sut azken tabi. benimki icmmiyo,kusuyo bide mama almiyo. ama buna ragmen kilo artiyo. az alsin bosverdim.onemli olan saglikla min
alsin. 10 gunluk goturcen di mi?bizim sarilikti ya 2 gunde bi tartisi vardi. yetmedi saglik ocagina goturup tarttim
ama simdi normale dondum sanki
ahh canim sanirim hepimiz yorgunuz.. sabah kalktim bebekle ugrasmaktan oglen kahvaltimi zor ettim... Suan oyle uykum varki anlatamam ... Yorgunum yorgunnnn...merhaba kızlar,hergün bitmek bilmeyen bir yoğunluk var evde.buraya bakıyorum ama mesaj yazmaya fırsat olmuyor.gece çok uyanınca sabahları erken kalkamıyorum.geç kalkınca da iş bitmiyor.pazar günü 2 ayımız doldu çok şükür.gerçek doğumuna göre 3 haftalık.
son günlerde huyu değişti sanki.çok yoruyor beni.
fburak ve asud inşaALLAH sütleriniz artar,normale döner.
pepuke ve mersenneden ses yok.
Bugunde bir kere verdim mama 4 gibi... Napayim mecbur kaliyorum artik yorgun dusuyorum veriyorum... Mamayi alinca tabi doyuyor bi guzel uyuyor... Vermesem memede surekli daha kucuk emerken siziyor memeden cekince hemen agliyor... Yazik bebeme saatlerce emmekten yorgun dusuyor....
Ilk haftaya gore en azindan datum azaldi 4 biberon veriyordum simdi 1 veya 2 veriyorum 24 saatte...
Bizim kontrol yarin canim.. 2. Topuk Kani alincakmis isitme testi yapilcakmis...
Bakalim yarin nasil cikacak tartisi... Bizimki Allahtan aliyor mamayi yoksa cok zorlanirdim sanirim cok huysuzlaniyor... Bigece direndim mama vermiyim diye sabahi sabah ettik sonunda verdim mamayi uyuduk ikimizde...
Aliyor olmasi iyi canim az maz napcan canim keske mamayi alsaydi iyi olurdu...
Basta demekki sut yetmedi ondan sarilik olmus olabilir... Banada sekerim duser sarilik olur mama baslamaliyiz dediler... cok sukur sarilik olmadik... Bide oda zor ya isik misik veriyolar bekliyorsun sabaha kadar...
37 haftaliklarin cogunda oluyo dediler. Tabi sutte en basta daha daha da azdi. Iyilesmedi. Ama cok da kotuye gitmedi sukur.
Bizimkide yapisik. Hersey meydanda yani. Kapatamiyorum bi turlu.
Iyi cikar canim insallah.
Aslinda genelde bir cok bebekte oluyor... Kyzenlerimin hep oldi arkadadlariminda oldu...
Benim buyukte olmadi sarilik bundada Simdilik yok bisey...
Benimde meme hep acikta canim ayni durumdayiz valla...
günaydın. benim bir sorum oacaktı sizlere. 26. haftada bebeğin eşinin az aşağıda olduğunu söyledi doktorum. 29. haftada az kanamam oldu.30. haftalık oldu şimdi hala plasenta bebeğin kafasının yanında acaba geri çekilir mi doktorum büyük ihtimal sezaryan dedi. ilk hamilelik acaba sorun çıkar mı sezaryanla ilgili. yada başka bişeyle ilgili kafam çok karıştı.
Buyukte benimde olmadi. 41. Hafta dogmustu ama. selin cok tikaniyo hala ona sıkılıyorum. c.tesi kontrolu var bakalum ne diycek.
Teyzoslar bizde bugun ilk kontrolumuze gittik...
Masallah herseyi guzel cikti .. bir tek gobekte kanama vardi hafif dr k vitamini tekrarlamak gerekiyor dedi.. dogdugunda yapilmis ama kanama olunca 2. Dozu vuruyorlqarmis..
Isitme testine gittik bebek yogun bakimda yapiliyirmus... Baya sira vardi bekledik biraz... Bir hemsire alip veriyordu bebekleri.. Neyseki sira bize geldi bizim bebek gitti gelmiyor.. icerden sesler geliyor sunun saclara bak gamzelere bak vs gulme sesleri geliyor... Kali acildi 5 hemsire birinin kucakta bizim oglus var bi an bi korktum ne oluyor diye bi terslik var sandim.. Neyseki hersey yolundaymis... Hemsireler dediki Kim bu yakisiklinin annesi benim dedim firladim...
Sizi cok merakettik valla dediler sev doyamadik dediler... Dedimki gulerek beni gorunce hayal kirikligi yasamadiniz Insallah dedim.. yok yok dediler abiside pek yakisikliymis ona benziyor dediler falan.. zor aldim ellerinden oglumu yiyeceklerdi nerdeyse...
Cok sukur sorunsuz evimize geldik ama cok yorulmusum yerimden kipirdayamiyorum...
Boyle guzel haberlerle yorulursan yorul
Bidaha yedirme oyle kuzunu. Kicini felan kasiyip okusaydin bol bol.
Isitme testini ben emzirieken yapmislardi :)
Benimkinin de kanamisti. 2 ayri doktora goturdum. Biri k vitamini vurmayinca digerine gittim. O da gerek yok bisey yapmaya dedi. Cok erken dustu ya ondan mi ki.seninde erken.
Ha bu arada erken Dusme olayiyla alakasi yok canim .. abiside ayni 4. Gun dusurdu onda olmadi oyle bisey..
Bu gittigim dr Pihtilasma ile alakali dedi... Dedim 4. Gun dustu ondanmi yok dedi ..erken dusurur 3 gunde dusende var 15 gunde dusende var dedi...
vel hasil tekrar ettik k vitaninini... Cok aglafdi susturdum topuk kanina gittim ordada agladi... Cok yoruldu oyle bir uyuyorki sorma.
Benim uyumayan bebe debugun uyanmadi. Emmiyo da dogrudurust.delirtecek beni.gece otururuz artik. Biraktigim yerde uyuyo. Sekeri dustu kesin ac bil ac.esim gelsin banyoya sokucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?