Plasenta previa

Maasallah canim. Allah gonlune gore versin insallah.kilo felan cok iyi. 37.3 de dogurdum ben de. Seninkide pisti artik bak. Artik rahatsin cok sukur.
Allah kavustursun. Hacilari karsilamak da ayri bi guzellik. Benim anne baba da haci.
Ogun gelsin esin iceri girmek isteyecektir bunun icin de gerekli durumaburunur heralde. :)

Selin'in atesi var biraz. Bana bugece uyku yok. Biraz telas yaptim. Defnem de ates bilmiyorum pek coksukur. Bebekken hic atesi cikmadi. Selin'inbelliydi zaten,butun gun uyudu. Hic uyumayan cocuk simdi uyanmiyo. Insallah artmaz da gece gece hastanelik olmayiz. Acil doktorlarini hic sevmem. Hep 37 nin altindaydi simdi 37.3 e cikti. Biraz indi simdi sanirim. Cadi olcturmuyo. Koltukaltinda kuduruyo, kulaktan elletmiyo. Su alindan olceri kim soracakti doktora. Ben unuttum sormayi. C.tesiyye not aldim bakalim. Sorucam insallah. O kadar cok sey not ettim ki.

Geçmiş olsun canım, kızımız iyileşir hemencecik inşallah. Ateşölçeri ben soracaktım canım, kendi doktoruma sormuştum ama ona bebek doktorunuz karar verir, hem ne bu acele sonra alırsınız diyip cevaplamadı. Sen kendi doktoruna sorunca, cevabı buraya da yazarsın. Bazen düşünüyorum; bu yeni bebekler niye sürekli hasta oluyor, eskiden daha az hastalık mı oluyordu, yoksa anne babalarımız mı farketmiyordu... Diyorum, çok hormonlu şeyler yiyoruzi hiç birşey doğal değil, o yüzden mi böyle.

Allah selinimize şifa versin canım, misafirlerim geldi, öptüm

Saol canim. Atesi dustu simdilik. Gece konustuk doktorla. Gerekirse bugun fitil vericem. Sabaha kadar uyumadim. Buyuk kizimda gece kustu. Ciplak geziyo usutmus. Rezil bi geceydi. Allah beterinden korusun.
Gercekten gunbegun sagliklari bozuluyor. 38 dolmadan dogunca daha zayif oluyomus bunyeleri. Kizim 41. Hafta dogdu ates felan bilmezdi. Tek derdi reflu oldu. Hala cevresinden daha iyi. Ama beli karni acik geziyo. Simdi arada usutuyo suslu kizim.
Mutlaka paylasirim burda dereceyi de. Ilk 3 ay kulaktan olculmuyor ama. Koltukalti ya da makattan. Memorial derece veriyo koltukalti. O is goruyor. Bi de chicco var bende o da iyi. Braun kulaktan da ilerisi icin iyi. Alindan insallah uygunsa onu sorcam, zor oluyo koltukalti vs.
Keyfine bak bu gunlerin tadini cikar :)

herseyin yolunda olmasina sevindim... Kizinin kilosuda iyiymis... Bizimkine yakin kilonuz suan... Benim oglusumun karnimda oldugu son gundesin suan... Dogumuna cok az kalmis bakalim nezaman gelicek basking kizin...
Dogumlarin geneli 15 gun oncesi veya sonrasi olurmus umarim sonrasi olmaz...

Suan tetikte bekliyorum acaba pepukemi senmi once dogurcan... Bak ben sirami kaptirmadim pepukeye...

Saka bi yana hayirlisiyla bi kucaklayin bebislerinizide bizde rahatlayalim dimi ama...

Canim cok gecmis olsun...
Bian halin canlandi gozumde be zor bir gece gecirmissin...
Umarim suan ikiside daha iyidir...

Bende dunku yorgunlugumun ustune gecede sabahladim... Gozumden uyku akiyor annecim gelsede biraz uyusam 2 saat bile olsa yeter. Uykuya cok ihtiyacim var suan...

Uykuuuu birazcik uyku butun istegim buydu...

Fena pilim bitmis durumda suan...

Selam kızlar,yan tarafıma yatar şekilde okuyup yzıyorum bebeğin poposu sanırım artık ney bilmiyorum beni oturur pozisyonda durdurtmuyor.hiçbirinizi unutmuş değilim hep takipteyim.minnoşlarınızı kokluyup seviyorum maşallah onlara.
Mersennecim bebeğinin kilo almasına çok sevindim bazen usg ölçümleri yanlış çıkabiliyor ben hiç güvenmiyorum.ne kadar sıksam da galiba senden önce doğurucam canım bir aksilik olmazsa kasımın 11inde kıymetli yükümden ve bu çin işkencesi stresimden kurtuluyorum.dün kontrole gittim de, ateş hoca biraz daha ileri tarihe attı ama bu son tarihten daha ileriye atmaz heralde.kötü haber rahmimi alması kesinleşti hatta rahim ağzımı da alacak.duyunca biraz dumur oldum ihtimali biliyordum ama yine de ümidim vardı.neyse öyle işte sonuçta bunu da yaşayacakmışım bunları,artık tek isteğim o güne kadar bir kanamam olmaması,bebeğimin ve benim operasyondan iyi çıkmamız.bu günlerimi daha da dikkatli geçirmem lazım,daha çok yatmam ve dikkat etmem..sabır sabır sabır...

pepuke ben de merak ediyordum seni.her şeyin yolunda olmasına çok sevindim.ayrıca eğer olursa oğlun benimle aynı gün doğmuş olacak.
ateş hoca rahim ağzını neden alacakmış söyledi mi canım?

fburak kontrolünüzün iyi geçmesine sevindim.abisine benzediyse yakışıklıdır bebişin.

dün biz de 2. ay aşılarını olduk.canı kıymetli kızım nasıl ağladı görmeliydiniz.susturamadım bir türlü.iki bacaktan,bir de koldan.öldü ağlamaktan kuzucuğum.gece de ateşlendi.

son günlerde işler hiç bitmiyor.buraya bile uğrayamaz oldum.

asud geçmiş olsun hepinize canım.ateşini nasıl düşürebildin,ilaç da fazla alamazlar?

mersenne her şeyin yolunda olması çok iyi.şaka gibi bir kaç hafta sonra hamişimiz kalmayacak hayırlısıyla.:)

Sabir sabir gercekten canim. Sabrin sonu selamet olacak insallah.
Allahtan umit kesilmez. Belki acinca gerek olmadigini gorecek. Dualarimiz hep seninle olacak.
10 kasim defnemin dogum gunu.
11 kasim da evlilik yildonumumuz.

Benim yeğenim 39. hafta doğdu canım, ama hep hasta ne yazık ki. Artık kader mi, başka faktörler mi bilmiyorum vallahi. Büyük kızının da hastalanması kötü olmuş, zaten her şey üst üste gelir hep, Allah sana sabır ve güç versin, desene hep uykusuzsun Annelik zor iş, korkmaya başladım :)

Sağol canım benim, doktor büyümeye devam ediyor deyince sevindik, artık doğduğunda kilosu kaç çıkar bilmem, kimisi son ultrasondan az, kimisi çok çıkıyor, büyüsünde isterse zayıf olsun. Dediğin gibi inşallah 15 gün öncesinde gelir canım, ben kızıma kavuşmak istiyom artık Benim SAT a göre 18 Kasım, Pepuke 19 Kasım, inşallah sıramı kaptırmayacağım

mersenne her şeyin yolunda olması çok iyi.şaka gibi bir kaç hafta sonra hamişimiz kalmayacak hayırlısıyla.:)

Teşekkür ederim canım, az kaldı vallahi, biz de pepukeyle kavuşalım bebeklerimize yeni forum açıp oradan devam ederiz,ehhhh bu kadar sıkıntının üstüne terfi edelim artık, özellikle son gününe kadar previa, damar gibi sorunlarla uğraşan sizler, bu forumun en önemli annelerisiniz. Umarım bu foruma bir daha kimse uğramaz :)

mersenne canim cok saol. Gercekten ust uste geliyor. Yarin buyuk kizim oncelik aldi doktorda .kusuyo karni agriyo. Usutme degil diye korkuyorum artik. Hafif ates oldu dustu.
Gozun korkmasin. Boyle boyle buyuyolar iste. Iki olunca bolunmek zor oluyo. Ikisini birden cevirmek beden gucunden baska seyler gerektiriyor. ( Seninde gonlune gore diyorum ) Bir tane tek isin olacagi icin daha rahat edersin. Zaten en az 4 ay birliktesin di mi? Hastalik getiren baska bir kardes olmayacak. Buyuklere de dikkat edersin. Cozulur : D
herseye bedel bu cimcimler.
Yarin asimiz vardi ikisi de olamayacak. Haftaya da kizimin dogum gunu. Kicugun gene hafta ici verem asisi var. bencildiyeye gidicem? Arada evlilik yildonumu kaynar gider.
Bu arada sizden iyi haberler alcaz. Ooooo yogun gunler olacak :)

Rahim ağzında da damarlanma var herhalde bilemiyorum tam.seninkini aldı mı? Rahim ağzının fonksiyonunu bilmiyorum araştırmak ta istemiyorum aslında.önemliyse bir de ona üzülmiyim.

Rahim ağzında da damarlanma var herhalde bilemiyorum tam.seninkini aldı mı? Rahim ağzının fonksiyonunu bilmiyorum araştırmak ta istemiyorum aslında.önemliyse bir de ona üzülmiyim.

maşallah kazasız belasız 35.haftaları gördün darısı başıma
inşallah amelyatta ne rahmin nede rahim ağzın alınmaz allah yardımcın olsun

11 kasimmm oylemi gununuz... Super hic birsey kalmamis...
Biliyirum cok zor ama biraz daha sabir cok as kalmis...
Benimde son haftalarim cok agrili gecti.. inan dogum yaptigimda en cok p agrilarimdan kurtulduguma birde ne istersem yiyebilecek olmama sevindim... Hos hala yiyemeyorum ya canim bisey istemiyor...

Minnosuma kavustum ya rahatladim sanirim aklima bisey gelmiyor .. minnosumu yiyip doyuyorum...

Rabbim insallah eymen' ine sag salim kavusmayi nasip etsin ... Sizde bizim gibi yumus yumus sarilin koklasin insallah...

canim abisinin kopyasi ayni bebeklikleri... Ikisinin fotosunu koysam yan yana okadar benziyolarki... Ikisininde gozler iri cekik agiz burun yanaklar ayni... Yanliz eymenin

burnunun icy azcik basik abiye gore bide yanaklari gamzeli.. gerisi ayni koca ayakli abisi gibi...
Zaten usg lerini karsilastiriyordum cok benzedigini ozamanda anlamistim...

Gobekte bir kanama sorunu var ominous disinda bisey yok cok sukur...
Sarilik falanda bakmaya gerek gormedi dr olsa bellow olurmus zaten gozbebeklerinden...

Topuk kanindanda bisey cikmazsa sukur bir sorun yok..

Sunnet dusunuyordum bu gobek gibi oda surekli kanarmi acaba? O durum korkuttu beni.. Dr da bi kac ay bekleyin dedi sunnet icin ... Bizde beklemeye karar verdik bakalim...

Sekerim Insallah kalmaz ama kasilma sanci yok henuz daha geliyorum ben dememis baksana...
Insallah fazla bekletmez seni... Benim baya agrilarim baslamisti nst dede cikti o haliyle 8 gun sonrasi sezeryan gunu verdi beklemez daha fazla dedi... Zaten daha oncede bu bayramdan dolayi endiseliyim dedimde ozaman nst iyi cikmisti ben burdayim dedi telas yapma dedi .. sonraki kontrolde kendini beni telaslandirdi durmaz dedi zaten son gunlerde agrilarim coktu bayrami cikartamicam belluydi...

Anlasilan pepukeden gelicek once guzel haberler nasipse sonrada senden...
Hayirlisiyla sag salim bi kavusunda ha once ha sonra...

Bizde derin bir ohhh cekelim dimi artik..

Bu arada isim dusundunuzmu guzel prensesine annesi..

Kızlar doğum tarihini ne hikmetse yanlış yazmışım,19 kasım olacak inşallah.tam 37 haftanın sonunda.yaklaşık 2 hafta sonra.mersenneciğimle bugün konuştuk onun normal doğum tarihi de 18 iymiş.bakalım hangimiz önce doğurucaz.inşallah ikimiz de güzel güzel doğururuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…