Plasenta previa

Herkese iyi bayramlar kızlar,güzel haberlerinizi okudukça mutlu oluyorum maşallah diyorum.her biriniz yuvalarınızda minik kuşlarınızla mutlu huzurlu çokça telaşlı annelik yapıyorsunuz.ben fazla ms yazamıyorum ama her gün girip okuyorum mutlaka.oturur vaziyette çok kalamaıyorum malum karnımda çok baskı var kaburgamı fena zorluyor.dün annemlere geldim değişiklik olsun diye.ama zaten rahatım yok annemin evi de olsa rahatım daha da kaçtı.dışarı da çıkamıyorum mal gibi uzanıyorum.yata yata danalara döndüm.dün akşam turşu yedim ellerim şişti kendimi çok şişko hissediyorum.bebek hep sağ tarafımda beni bazen çok rahatsız ediyor.biraz ortalasa eşit kullansa mekanını ama yok anneyi düşünen yok.kızım da solumdaydı o da rahatsız ederdi.aha bak gene süremi doldurdum başladı ufak ufak.canlarım size çok güzel bayram gibi bayram diliyorum.hepimizi çok seviyorum.iyiki varsınız..

sevinmemmi hemde nasil mutlu oldum kendi adima size hemen haber Bermuda olmam bana ne buyuk mutluluk bir bilebilsen... Hepimizin mutlulugu daim olsun omur boyunca...

Aynen bende oyle hissediyorum sanki taniyormusum gibi geliyor.. sizinle sevinip uzuluyorum.. azcik kaybolsaniz vukaatli bir topic oldugundan endise ediyorum...
Bi cogumuz kurtulduk cok sukur..

Mersennede Insallah yakinda guzel haberlerini vericek bize...

Burda suan en cok en zor durumda olan pepuke ve tobeguk arkadasimizin guzel haberlerini almayi istiyorum tabi tobeguk' a daha var ama olsun biz sabirla onuda beklicez 9 dogursakta insallah oda bir gun guzel haber vericek bize...

Ikisi bu topic'in melek anneleri ..

canim sen iyi olda arada birde olsa yaz bize kaybolma da hemen endise ediyorum.. gerci hep pozitif dusunmeye calisiyorum ama Su beynimdeki Kurtlar rahat vermiyor.
Insallah Mersennede sende yakin zamanda dogum yapacaksiniz.. bizi daha fazla bekletmeyecekdiniz... Surda bir kac haftaniz kaldi allahin izniyle 40 larimiz karisacak...
Sobrada nasipse yaza bebislerimizle guzel bir bulusma yapicaz... Ayy hayali bile guzel valla.. o gunlerde gelicek insallah..

kızalr eınıze hayırlı bayramlar bızım bayram şekerımız erken geldı sukur sağlıklı geldı cok rısklı gebelıkler gecıran arkadaşlarıız 40.hadftada kucagına alırken ben bıden 37 de alıverdım kucagıma oğlumu şukur sağlık sorunumuz yok rabbım doğum yapcak arkadaşlarımıza sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın

Hayirli olsun.Allah anali babali buyutsun. cogumuz 37 yi dolduramadik. Coj sukur sagliklari yerinde.daha guzel bir bsyram oldu bak

Allah en hayırlı vakitde nasip etsin canım.mihrimahı sarılık için kontrole gittiğimizde bir hamile vardı,doplere girmeyi bekleyen.37 haftalıktı,plesantasında yaşlanma varmış.erken doğacaktı sanırım.kireçlenme aynı şey mi?

bu arada ben hala sizlerin 37leri gördüğünüze inanamıyorum.daha dün gibi fburakın 6 haftası vardı,pepuke 28.haftadaydı.

senin kız da eminim nazlı olur.hem annesinin babasının ilk göz ağrısı.o daha başka olacak.mihrimah hanım henüz bir tebessüm etmedi.anne karnındayken o kadar ciddi ve stresli büyüdü şimdi de devam ediyor.doğduğunda minicik olmasına rağmen bakışları büyüktü.ben nerelerden geldim diyor.doğmasına ihtimal bile vermiyordu kimse.........
çok şükür geçti.
Kireclenme herkeste oluyo canim.durdukca artiyo. benim kizim da 10 kasim dogumlu. pek akrep 41. Hafta digurmusum.son gune kadar hergun en az 1-1,5 saat yurudum. neymis,yuruyusun faydasi yokmus... insallah normal olur canim.
Sanada iyi bayramlar...
ben de 11 kasım doğumluyum.:)
büyük çocuk olayı da ayrı efor istiyor.benim oğlan sürekli öpüp yanaklarını ellemek istiyor ve uyandırıyor.kızmadan idare edeyim diyorum ama bir yandan da dağıttıklarını toparlıyorum.tam oturacağım bebek ciyaklıyor.gece de uyuyamadıysam gergin oluyorum.az önce anlatmaya çalıştım;seninle oynamak istiyorum ama kardeşinnle uğraşınca çok yoruluyorum diye.
alışacağız inşaALLAH hepimiz......
cnım sen fburakla aynı haftadaydın sanırım.hayırlı olsun canım.sağlıkla atlatmanız çok güzel.

Canim nasilsiniz. Uyuycam numarasina devam ediyodur senin bonus junior.inanma yakinda kendine gelir.umarim sutun gelmistir seker.kendinize iyi bakin.

Sutunle kal.

( butun annelere )

Canim nasilsiniz. Uyuycam numarasina devam ediyodur senin bonus junior.inanma yakinda kendine gelir.umarim sutun gelmistir seker.kendinize iyi bakin.

Sutunle kal.

( butun annelere )

Canim sorma gecen gece sabahi sabah ettik...
Hastanede hic sutum gelmedi mama basladilar haliyle... Eve cikinca banyo yaptim masaj vs derken .. oydu buydu sut artirici cayi icecegi derken gelmeye basladi.. bende inatlastim mama vernemek icin.. sabaha kadar bi o meme bir bu meme ugrastim durdum.. dikis yerlerim agrimaya basladi... Sabah artik pes ettim verdim mamayi yattik uyuduk...
Dun aksama kadar yine saatlerce memeden memeye dolastik... Gece yine mamyi mecbur verdim... Bugun suana kadar mamasiz geldik gibi bakalim nolacak...

Fatih suan sadece eymeni seviyorum sizle isim yok diyor... Zaman be gosterir bilinmez...

Senin sut savasin ne alemde canim?

Son düzenleme:

Canım süte kafayı takma daha erken,gelecek inşallah..seninki de eymen dimi?benim eymenime de kavuşmama 15 gün kaldı inşallah.umarım seninki gibi rahat bir operasyon geçiririm..

Canım süte kafayı takma daha erken,gelecek inşallah..seninki de eymen dimi?benim eymenime de kavuşmama 15 gün kaldı inşallah.umarım seninki gibi rahat bir operasyon geçiririm..

Yok canim yok takmadim savas actim sanirim ben galip geldim bu saat oldu daha vermedim mama insallah vernemde. 4 saat emzirdim sabirla yine...

Evet canim yavuz eynenu adi ama eymeni daha cok kulaniyoruz abisi yavuz denmesini istemiyor...

As kaldi canim bak hayalimiz 30 Lu haftalardi 35 leri gectin cok sukur...

Saglicakka al kucagina eymenini insallah...
Umarim adasi guclu kuvvetli bir bebek olur oda...
Umarim en az benim kadar rahat gecer dogumun ve sonrasi... Kimse inanmiyor sez. Olduguma benim...

Insallah benim gibi hemen gazin cikar rahat edersin... Sezeryan agrisinin cogunun sebebi gazmis bunu anladim .. fatihte cok zor cikarttim gazimi sonrada cok gaz sorunum oldu... Cok sikintili gecti ozaman... Suan biraz yorulunca karnim aciyor eh 4 saat ayni pozisyonda meme verisen oda normal sanirim...

Senin guzel haberlerini 4 gozle bekliyorum... Dualarimiz seninle...
Inanki o gun burda hepimiz cok mutlu olacagiz.. 2. Bayramimizi kutlayacagiz..

fburak Allah artırsın canım.bir kaç güne normale döner süt işi.

pepuke
34.hafta yazısını imzanda görünce o geceki heyecanımı hissettim.
sen 36yı da göreceksin eminim.totalistler de olabiliyor ki herkes de olmadı biliyorsun.

biz de bugün sahile indik.en son temmuz başında gitmiştim.orda bebekleri arabalarında gezdiren anneleri görünce iç geçirmiştim ben de böyle bebeğimi gezdirebilecek miyim,sağlıkla doğacak mı diye.
çok uzak bir şeydi bu benim için.Rabbimin yardımıyla okara günler geçti.özellikle 30ları görmek umut oldu bana.
zor günler geçmek bilmiyor.pepukeyi çok çok iyi anlıyorum.
kızım doğalı 9 hafta bitecek neredeyse.ama nasıl geçti anlamadım.şimdi sadece bebekle ilgili sohbetlerimiz.previayı tarihe gömdüm
bu topik ve özellikle bizim gurupta gördük ki previa bir kabus değil.en ileri seviye bile doğru doktoru bulununca güzel sonuçlanıyor.

dün kardeşim ve eşi geldiler.bir kızları var 6 yaşında.yeni bebek bekliyormuş eşi.çok sevindim.bir ay önce de hamile lafı duymak bile istemiyorum diyordum.insanoğlu ne kadar değişkenmiş bizzat gördüm.

buraya taşınmadan önce oturduğum semtteki arkadaşım aradı.10 yaşında bir kızı vardı.geçen yıl bir kızı daha olmuştu.2 ay sonra da süpriz olarak gelen oğlu doğacakmış.çok şaşırdım ve sevindim.beraberken ikimizin de birer kızı vardı ve ben çalışmıyordum.

Daha da bol gelir insallah canim.en son mesajda kazandim yazmisin.cok sukur maasallah.
Benim savas devam.yoruldum ama biberon almiyo.
Bizde kayinvalideye gitmistik corlu ya yeni geldik.dinlemediler usuttuler cocugu.ugrasiyorum simdi.dsha yeni girdim iceri.ikisi de agliyodu anca susturdum.
Bu gece uzun olacak besbellli....diye bi sarki mi vardi

amin canim.. bugun iyi gittik ama saatlerdir bogusuyoruz.. yine yenik dustum mama vericez mecburen.. saatlerdir memedeyiz kolum sirtim tutuldu valla...

Sorma canim aksam 7 den beri memedeyiz... Aksama kadar iyi gittik yine basa sardik... Demin verdim teyzesine mama veriyoruz yine...
Insallah duzelcek bu durum sabir sadece..
Bebekler cabuk hasta oluyor Malesef canim cok gecmis olsun....
Sanirim sabahlarsin bu gece... Bende sabahlaya bilirim.. biraz bi dinleneyim gece meme mrsaisine baslarim tekrardan...

Bize kolay gelsin o zaman.ben de bi humanalayim.nasilsa memede.
Hic birakmadilar kucaktan iki gundur. gorumvem buradaydi da dunde. Simdi inmiyo kucaktan.

Bize kolay gelsin o zaman.ben de bi humanalayim.nasilsa memede.
Hic birakmadilar kucaktan iki gundur. gorumvem buradaydi da dunde. Simdi inmiyo kucaktan.

Aynen canim isimiz cok zor... Ben zaten daha onceden antremanli oldum icin senin halin canlaniyordu gozumde...
Zaten ben bunlara hep bastan hazirlikliydim.. sut artiricilarimida onceden hazir etmistim... Biberonlar falan steril vaziyette hali hazirda hastanedeydik...

Inanirmisin sezeryan yerimden cok kocaman kalmis gobegim aciyor iki kat iki buklum saatlerdir emzirmekten..
Bunlarda gecicek Insallah...

Dun aksam gobegimiz dustu .. bugun ilk banyomuzu yaptik missler gibi yatiyoruz suan...

Ben Helen gidenin pek kucagina vermiyorum.. bir tek akrabalarima veriyorum oda kisa sureli.. alisirsa kucaga zaten yandihimizin resmidir...

Teuzesinden zaten kimseye dusmuyor mama verme gaz cikartmayi ona verdim... Daha emzirirken ak baba gibi basima dikiliyor kiziyorum sinirleniyorum nafile... Dayanamiyorum diyo.. isten 50 kere beni ariyor bunaltiyor... Birikmis izinleri varmis yaza sakliyormus tatil icin onlari kullanicakmis .. yandigimin resmidir anlican isim var ablamla... Aklim fikrim onda diyor calisamiyormus... Simdi huzur vermicek bana bunuda kucaga alistiricak iyice .. cik isin icinden cikabilirsen..

En. Basta vermedik bizde kucaga ama simdi 1,5 aylik. Alma denmiyo. Tam da aliscagi zaman.surekli kucakta gezdirdiler sallaya sallaya. Simdi oturmuyor. Kucaktaydi kizim ama oturuyoduk. Iyidir hepsi severim ama dinlemiyolar iste.
Hayirli olsun.erken dusmus sizinde iyi olmus.bizimde 4. Gun dustu. 1-2 gun sonra kanadi korkmustuk.
Cok canim sıkılıyo bugun.

Bu arada fiskirtarak kusmalar basladi. 3 sene yeri gogu temizledim, bu sefer olmaz diye dusunmustum nedense. Daha erken basladi reflu. Insallah en azindan erken biter.

Bu kucak mevzuuu sikuntili biraz canim.. hic bir isini yapamazsin surekli huysuzlanir durur..
Hele o sallama olayi yokmu odaha vagina...

Benim buyuk 4. Gun dusurdu buda 5 gunde erkenciler masallah...

Banyo yapti uykuya vurdu kendini zorla uyandiriyorum valla...
Benimde canim daraluyor disari cikasim var annem yollamiyor... Neymis lohosaymisim sezeryaliymusim vs...
zaten ayin birinde ikimizinde kontrolleri var .. bide Bebegin isitme testi vs varmis ogun yine cikicaz ozamanda lohosa oluyorum dedim bugun yok cikma dedi azbi 30 dakka ciksaydim parka bahceye cok bunaldim evde..

Bu arada fiskirtarak kusmalar basladi. 3 sene yeri gogu temizledim, bu sefer olmaz diye dusunmustum nedense. Daha erken basladi reflu. Insallah en azindan erken biter.

Insallah biter neden oluyor bu reflu bebeklerde peki canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…