- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.441
Yorgun annişler, nasılsınız :) Selin hanımla Eymen bey annelerini çok yoruyorlar, kolay gelsin kızlar size, işiniz zor valla. Biz de bu çarşamba doktorumuza gittik kızımız büyümüş Allah'a şükür, geçen hafta ölçüm hatası vardı demek ki, o yüzden büyümedi göründü. 37+3 ünde 3100 gr. olmuş kızımız, artık ne kadar doğar Allah bilir, önemli değil. Önemli olan normal doğum yolunda ilerliyor olmamNST de bu hafta da sancı çıkmadı, bakalım haftaya ne olur, her hafta NST ye sokuyor doktor. Şu an için herşey yolunda. Doktora eşimin doğuma girip giremeyeceğini sordum, hastalarımı heyecanlandırıp kaygılandıran babaları almıyorum, psikolojik olarak uygun bulduğum babaları alıyorum dedi, bakalım bizim babayı alacak mı doğum günü göreceğiz
Bu arada idrarda protein değeri için önemli değil dedi, idrarda protein testindeki sınırlar hamileler için de geçerliymiş :) Bizden haberler böyle kızlar, kızım henüz gelmeye niyetli değil gibi, zamanını bekliyor galiba, anne gibi sabırsız değil
Bakalım salı günü nasıl geçecek muayenemiz.
Dağcı, canım sen de iyisindir umarım, Mihrimahımız anneyi üzmüyordur umarım :)
Pepuke, canım sen nerelerdesin, iyi misin, ne yaparsın, senin doğum tarihi belli oldu mu?
Kızlar bu arada yarın kuzenlerim geliyor, temizlik ve etraf toplamaya, ama ben bayramdan önce temizlikçi almıştım, onlara iş kalmasın diyeOnlarla oturup keyif yaparım yarın. Sizleri ve güzel bebeklerinizi öperim :) Aaaa annem eşim, benim ve kayınvalidemin yerine de tavaf yapmış sağolsun, biz de yarı hacı olduk
![]()
![]()
Maasallah canim. Allah gonlune gore versin insallah.kilo felan cok iyi. 37.3 de dogurdum ben de. Seninkide pisti artik bak. Artik rahatsin cok sukur.
Allah kavustursun. Hacilari karsilamak da ayri bi guzellik. Benim anne baba da haci.
Ogun gelsin esin iceri girmek isteyecektir bunun icin de gerekli durumaburunur heralde. :)
Selin'in atesi var biraz. Bana bugece uyku yok. Biraz telas yaptim. Defnem de ates bilmiyorum pek coksukur. Bebekken hic atesi cikmadi. Selin'inbelliydi zaten,butun gun uyudu. Hic uyumayan cocuk simdi uyanmiyo. Insallah artmaz da gece gece hastanelik olmayiz. Acil doktorlarini hic sevmem. Hep 37 nin altindaydi simdi 37.3 e cikti. Biraz indi simdi sanirim. Cadi olcturmuyo. Koltukaltinda kuduruyo, kulaktan elletmiyo. Su alindan olceri kim soracakti doktora. Ben unuttum sormayi. C.tesiyye not aldim bakalim. Sorucam insallah. O kadar cok sey not ettim ki.