Plasenta previa

Cok guzeller. Tatli tatli kullan insallah.
Bende pasajdan sectim. Duguma yetismedi oyle bisey almistim. Simdi iki kizimada yaptiriyorum. Isimli kapi susu. Cok guzel duruyolar.

canım benim çok sağol güzel dileklerin için ... dediğin gibi yarın çok mutlu olcam inşallah canım.. birileri kavuşurken beklemek zor oluyor canım biliyorum ama sabret sanada çok az kaldı ... azraaa faceye giriyoda burya uğramıyor hayırsız çıktı :))
ben sizi bırakmam kızlar mutlaka gelirim.. sizinle daha paylaşıcak çok şeyimz var . paylaşılmışlıklarımız var öyle kolaymı bırakıp gitmek :))

al basmasını duymuştum ama ilktede takmadım bunda seni dinlicem alıcam yarın giderken ..
inşallh çabucacık haberlerimi yazmak kısmet olur sizlere..

bu açıcan topic plesentası yukarı çıkanlarıda kapsıyomu şekerim :))

Ne demek hayatim... Plesantadan cekenler ve bebeleri derik :)

he yani canım az değil 20. haftama kadar yatırdı beni kanamayla onla bunla .. tabi sonra nasıl ettiyse azda yukarı çıkayım dedi :)) yaramaz plesentam

birazdan kahvaltımı edip son hazırlıklarıma girişicem .. saat 13: 00 da hastanede olmam lazım .. hepinizin kurban bayramını şimdiden kutluyorum..
dualarınızı bekliyorum ..
umarım bayram sabahı bu çıktığım kapıdan bebeğimle geri girmek nasip olur ... ozaman bayramların en güzelini yaşarım sanırım ..

Senin de bayramın kutlu olsun canım, bayram şekerinle beraber eve döneceksin ne güzel kendini ilk iyi hissettiğinde bize yaz olur mu, merakta bırakma bizi :)

Kis ne kahvaltisi o. Bize 12 saat yedirmediler. Dogurduk gene yedirmediler. Bak simdiden ayricaliklisin.
Simdiden bayramlasma yok. Kuzunu kucagina al, bayramlasiriz :)
Dualarim seninle canim.ALlaha emanet olun.
Yakin degilsin ki coluk cocuk hastaneye gelip 1-2 saat laflayalim.

canım allah yar ve yardımcın olsun hayırlı haberlerle geleceksin bebeğin kucağında,bütün dualarım seninle..........

kızlar herkesin bayramı şimdiden mübarek olsun

Eveet, saat 15:30, fburak şu an ameliyatta sanırım, ameliyat 15-20 dk. sürüyor olsa, en geç 1 saat sonra bebeğini kucağına alacak hayırlısıyla. Dualarımız seninle canım.

Pepukeciğim geriye sen ve ben kaldık, inşallah biz de bebeklerimizi sağlıcaklarıyla kucağımıza alacağız yakın zamanda. Mızıkçılık yok, önce ben sonra sen

Kizlar kavustum minnosuma cok sukurr rabbime... Biz iyiyiz agrim var ama cok mutluyum... Hepinizi opuyorum... Guzel dikekleriniz ve dualariniz icin Allah sizden razi olsun...

Kizlar kavustum minnosuma cok sukurr rabbime... Biz iyiyiz agrim var ama cok mutluyum... Hepinizi opuyorum... Guzel dikekleriniz ve dualariniz icin Allah sizden razi olsun...

Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı güzel günlerde ailecek mutlu olun canım, çok sevindim. Ben de önce buraya bir bakayım, fburaktan halen ses seda yoksa mesaj atayım diyordum, merakta bırakmadığın için sağol. Ağrıların inşallah azalır canım.

canım benim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin oğluma arkadaş geldi

pepuke meresenne allah sizede yardımcı olsun bebeğimle beraber bugün 27.gün bitti ve saatlere bakmaktan gözlerim şaşı oldu 2 saate bir emzirme işlemi ve gaz çıkarma tam 1,5 saatimi alıyor yarım saat dinleme süresi oluyor fırsat kalırsa uzanıyorum hepinizi çok özledim kusura bakmayın giremiyorum hamd olsun iyiyiz evimizdeyiz büyük bir zevk allah herkese yaşatsın amin

Fburakcığım canım, gözün Aydın tatlım çooook sevindim. Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canım inşallah ağrıların bir an önce diner. artık evinizde eşinle çifte Bayram kutlarsınız canım. Allah'a emanet olun. Darısı bekleyen herkesin başına olsun inşallah

Oh bee sonunda,senin adına çok sevindim rahatladım canım maşallah size..gece senin için çok dua ettim.dağcıyla bugün konuştum o da kuran okumuş senin için...işte 9 aylık zorlu maceran bitti şimdi seni farklı bir maraton bekliyor..darısı mersenne ve bana sonra tüm bebek isteyenlere başta tobeguka inşallah...

Canım sen nasılsın, kontrolün ne zaman, Ateş hoca ile ciğer geliştirici konusunu bir daha konuşabildin mi? Soru bombardımanına tuttum galiba :)

ASUD - DAĞCI
Kızlar hastane çantama 15 tane bebek bezi koydum yeterli mi, hiçbir fikrim yok :) Kendime de 3 tane iç çamaşırı koydum

Sonracığıma
Kızıma 6 adet eldiven, 3 adet şapka, 2 adet battaniye, 2 adet hastane çıkış seti, 3 adet çorap, 4 adet ağız mendili

Bir yorum yazsanıza bakıyım, deneyimli, taze annişler :)

Canlarim Hepinize cok cok Tesekkur ediyorum.. iyiki varsiniz....
Ameliyattan uyandigimda o an cok agrim vardi suan cok iyiyim... Dualarinizin cok etkisi oldu hepinizden Allah razi olsun...

Bebegim cok uykucu bide sut gelmedi daha insallah onuda asicam...

Dr um gazimi cikartirsam yarin evime gidebilicegimi soyledi .. veeee gazimda coktan cikti halada cikiyor .. yarin evdeyim Insallah...

Okadar zorluklardan sonra suan okadar rahatim ki kus gibi hafif huzurlu... Yavrum yanimda ona dokuna biliyor olmak onu koklamak cok buyuk bir nigmet .. cok sukur rabbime bugunu bana yasattigi icinn ..

Mersennem pepukecigim umarim sizlerinde dogumunuz benimki kadar hatta bebimkinden daha sq guzel gecer....

Asudcun canim benim kanamaya mesane pedi bile kar etmedi .. basedemediler altima hasta bezi koydular... Sasirdik dediler boyle kanama gormemisler daha once .. oluk oluk akti yerler batti kan golune giti heraraf...

Tobegukcum canim benim rabbim bu mutlulugu sanada yasamayi nasip etsin Insallah...

Dagciyada benim adima cok Tesekkur et Mersenne cigim...

Simdilik opuyorum hepinizi... Saglicakla kalin...

3. Cevabim.durmadan gitti.
Bana 3 camasir yetmemisti canim. onlem olarak 4-5 gotur bence. bebek bezi yeter. 2 gunde bebegin 3 kere ustunu degistirdiler. birini icerde islatmislar biz degistirdik.
2gecelik bana yetti. Sabahlik mutlaka gotur kalinindan.eldiven cok. qogus kremini de unutma.

Canim benim cok cok gecmis olsun.hersey yoluna gircek insallah.
Bussury yazmistim gitti.
Sutunle kal sekerim.

Canim benim cok cok gecmis olsun.hersey yoluna gircek insallah.
Bussury yazmistim gitti.
Sutunle kal sekerim.

Sagol canimcim... Bugun Dr cum cikmama uzun verdi... Gazim ciktigindan sanirim karnim okadar cok acimiyor... Aksami 4 gozle bekliyorum ins evinde olcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…