Bir aksilik çıkmazsa inşallah normal canım. Doktor hep herşey çok iyi diyor. Ama sonlara geldiğim için mi nedir bilmem ama, hafif endişelerim var. Son 3 seferdir kızımıza ne zaman baksak, yüz kısmında kordon var, doktor olur diyor. Bana da sanki o kordon yüzünden son anda sezeryan yolu gözükecek diye korkuyorum. Korku demek yanlış,olursa da önemli değil ha normal ha sezeryan, sağlıklı olsun yeter, ama yanımda duracak kimse olmayacak diye sezeryan fikri zor geliyor bana. Hayırlısı diyorum :) Otobüsle perpanın orada inince üst geçit yok canım, metrobüs durağında var ama diğer otobüslerin durağında yok, ben de o yolda karşıdan karşıya geçemem, zaten artık yürüyemiyorum gibi birşey. Selin nasıl canım, kocaman olmuştur artık :)
Sorma canım yaa, insanlığını kaybetmiş herkes o gün o otobüsteydi sanki, kabus gibiydi. Bundan sonra önlere oturmam zaten, çünkü öne oturursam ve benzer şey olsa yine aynı şeyi yaparım, durduramam kendimi

Canım ben artık hiç yürüyemiyorum desem yeridir, son 3 gündür penguen gibi yürüyorum

Sizde de böyle olmuş muydu? Doktor normal diyor. Ben ayağımı 1 cm. bile kaldırmakta zorlanıyorum, hafif kaldırsam kasıklarımdaki bağlar kopacakmış gibi hissediyorum. Acayip heyecanlıyım, bir de doğumun ne zaman olacağını bilmemek daha bir heyecanlı yapıyor beni. Hepimizin bebeciği sağlıklı olsun, başka birşey istemem. Canım sen Burcunun dediklerini boş ver, Ateş bey seni ameliyata alacakk, onun dedikleri önemli. Hem bu iğneler sürekli yapılması sağlıklı olmayabilir, bunu da Ateş bey Burcu hanımdan daha iyi bilir bence. Burcuya kalsa senin durum vahim v.s.... üstelik o ameliyatı yapabilecek kapasitede olmadığını biliyoruz, o kadar iyi biliyorsa ameliyatı da yapardı. Ama dediğim gibi endişeni bence Ateş beyle kesinlikle paylaş canım, için rahat şekilde ameliyata gir, kafanda hiiiiç soru işareti bırakma, en sağlıklısı bu bence. Kuş lokumlarını benim yerime ye, yeter bana canım, afiyet bal şeker süt olsun :)
Bu sabah uyandığımda düşündüğüm neydi canım biliyor musun "Aaaa fburak bu hafta salı doğum yaptı, acaba ne oldu, hiç foruma girip bakmadım, nasıl unuttum ben v.s. diye hayıflandım, nasıl üzüldüm anlatamam" sonra düşündüm, kendime dedim ki, ben iyice kafayı çizdim, kız doğum yapmadı ki daha bu hafta doğum yapacak dedim, rahatladım

3 gün sonra paşacığın kucağında olacak canım, heyecanını tahmin edemiyorum, hiiiç stres de yapma, çok rahat bir doğum yapacaksın, bebeğini kollarına alıp güzel güzel emzireceksin, bir yandan Fatihi bir yandan bebeğini öpüp koklayacaksın, ne mutlu sana. Seninle beraber ben de geri sayımdayım, son 3 son 2 ve bir bakmışsın kuzucuğun kollarında.Bir de kafamda hep senden hemen sonra ben doğuracakmışım gibi bir düşünce vardı, ondan da olsa gerek daha bir heyecanlıyım. Bu arada Yaren seni sollamış canım, doğum yapmış ne güzel, bebeği de sağlıklıymış. Darısı önce sana sonra benle Pepukeye. Oğlunun ismi ne olacaktı canım, söylemiş miydin. Biz bu hafta kesinleştirdik, kızımızın adı Öykü olacak.
Otobüs konusunda söylenecek hiç birşey yok canım, insanlığın bittiği nokta. Bir de lafa geldim mi Türk milleti cana yakın, misafirperver, büyüklerine saygıl v.s. v.s. deriz ama laf salatası sadece. Umarım bu duyarsız insanlar ileride yer isteyen amcanın yerinde olurlar ve yer bulamazlar.