Plasenta previa

Maasallah cok sukur. :) bizim de 22 gun oldu.
Kesinlikle doğru söylüyorsun. Ben de hep derim ya iyi düşünün iyi olsun diye. Ama kendim de öyle gidemedim. İlk doğumumda çok pozitiftim herşey güzeldi. Felaketleri biraz da biz çağırıyoruz. Her işimiz terstir bizim. Çünkü çok detaycıyız. Ararız ne var diye. Ve her aldığım bi gider değişir. Herşeyde durum böyle yani. Yatak alırım sorunlu olur. Moblya, ayakkabı... Hep de interneten alırım. Artık alıştım gönderip yenisini beklemeye. Migros bile yanlış getirir bana.
Her konuda olumlu olmak yaşam kalitesini yükseltir.
Sen ne dedin ben ne cevap verdim bi migros bi ebebek , bi de ceyodan siparişim var ya gerginim biraz :) ugras dur simdi

internetten siparişlerde olumsuzluk mutlaka oluyor.bir şeyi görüp,dokunarak almakla resimden görmek farklı.
arkadaşım evlendi yeni.netten koltuklarına baktık ve sonra evinde görmüştüm.çok çok farklıydı.
nevresim vsde olduğundan daha parlak gösteriliyor ışıklarla.bir arkadaşım ve yiğenim de süküt-u hayale uğramışlardı.
aldığın üründe sıkıntı olması çok can sıkıcı.insanın hevesi gidiyor bir de değiştirmeyle uğraşıyorsun.

Sahi oldumu okadar? Zaman akiyor gidiyor ama sanki bana hic gecmiyor..

Ben suan dogum olayini dusunemiyorum bile ogun Helsinki catsin bakalim nasil gecicek gorecegiz...

fburak hastaneye gittin mi canım?bu arada gerçek ismin ne?

Canim yok gitmedim benim dr hoca aynizamanda seminerleri varmis yogunmus yokmus cok acil durumlar disinda suan gelmiyormus .... Acil bisey varmi dediler yok dedim...
Dunku bugunku olcumler iyi gidiyor...
Zaten olmazsa kendisini arayip konusurum zaten dahiliyeye sevk edicem diyirdu oda onlar yatiricak diyordu sanirim durumumu anlatan rapor yazmasi lazim galiba oyle ben direk gidemem dahiliyeye...
Sali gununu beklicem canim bende ozaman giderim gerci Pazarteside ordaymis ozamanki duruma gore ogunde gidebilirim...

Adim yeliz canim... Fatih burak oglusumun adi...

Ben bilmediğimi almam. Mutlaka görmüş kullanmış olmam lazım. Bana yanlış gelir :) kirmizi derim mavi gelir, kırık çıkar, eksik gelir vs. Nevresim almam için benim gördüğüm bir modeli internette ucuzagörmem lazım. Emzik, biberon tarzı şeyleri hep internetten söylerim çünkü daha ucuz yakalıyorum. Bi de bilmediğin yerden almaman lazım. Değiştirirken sorun çıkarmamaları lazım
Şimdi çıkıp almak hepten zorlaştı. Uğraşcam artık.

Sahi oldumu okadar? Zaman akiyor gidiyor ama sanki bana hic gecmiyor..

Ben suan dogum olayini dusunemiyorum bile ogun Helsinki catsin bakalim nasil gecicek gorecegiz...

bak hepimize geçmiş.:)
senin de şurda 3 haftan var.
Allah kolaylık versin,güzel gesin inşaALLAH.

bana 10 gün gibi geliyor ameliyatımdan bu yana.evde iş yaptığım için snırım ağrılarım uzun sürdü.hala içten acıyor bazen.

Canim inan hersey olup bittikten sonra okadar rahatlicamki bu yasadiklarimi hic yasamamisim gibi hersey dun gibi gelicek biliyorum ... Yillar sonra bu cektiklerimi unutup amann ne varmiski cocuk dogurmakta bile dicem biliyorum...
Simdi zor geliyor bukadar problem varken...

Biraz once kuzen geldi arkadasiyla arkadasi bile uzuldu durumuma... Onlar yedi Octi Ben baktim oylece...

İyi gidecek görücez : D
Az kaldi gorcez bakalim...
Bende azraa gibi hemen aksam yaxicam size... Ama hangi aksam allah bilir...
Ilki gibi olursa hemen o aksam yazarim... Zaten Muhtemelen hafta arasi olcak 4 gibi anca olurum sezeryanimi artik gece yazarim bende...

İyi gidecek görücez : D
Ilki gibi olursa hemen o aksam yazarim... Zaten Muhtemelen hafta arasi olcak 4 gibi anca olurum sezeryanimi artik gece yazarim bende...

Tembellik yapmayin. Ben agrilarimin içinde hemen yazmiştim : P iyi olun da ertesi gün yazarsin :)
Saat 2 diye iyi uydurmuşum di mi ?

Tembellik yapmayin. Ben agrilarimin içinde hemen yazmiştim : P iyi olun da ertesi gün yazarsin :)
Saat 2 diye iyi uydurmuşum di mi ?

Canim ayin 2 Sini saat 2 yapmissin baglantiyi iyi kurmussun...

Canim agri sizi biyanada cok kalabalik oluyor ilk gun ozellikle... Yani ilkte oyle oldu gelen giden ozaman sabah erken olmustum saat aksamin 9 una kadar gelen giden hic durmadi... Bende bunalmistim ogun oyle olursa zor yazamam... Gelen bitti arayan bitmedi cok yorulmustum ogun...

Duruma gore zaten yazarim hemen...

Son düzenleme:

canım ya içim sızladı.

ne söylesek seni teselli edemeyiz.son zamanlarını kolaylıkla geçirebilmen tek duamız.

ben midem bulandığı dönemde yaşadıklarımı düşününce çok dehşet geliyor.o an anladım ki rahatça yiyip içmek ne büyüüüük nimetmiş.su bile içememek........
Allah sonrasını güzel eylesin tatlım.hepimize duam,hamileyken çektiklerimizle kalsın.

pepukeye mesaj attım cevap vermemiş.haberdar olan var mı kızlar?
inşaALLAH bir sıkıntı yoktur.
belki kendini daha iyi hissetmek için alışverişe vermiştir kendini nette.:)

ahh canım benim ya milletede dert oluyorum zaten onlarında boğazına dizildi (
az bi parça bari ye diyolar ( yiyemem tabi zaten diken üstünde duruyorum..
inan bende aç insanların halini okadar iyi anlıyorumki hem açım hem bi çok şeyden mahrum kalıyorum (

inan pepukeden hiç haberim yok iyidir inşallah oda ...
azradan hala haber yok eve çıkmadımı acaba (

Bi umit ekim Anneleri topic' ine girdim belki azraaa dan bir haber varsa diye umut dunyasi iste...
Ordada bir haber yok Malesef... Bugun eve cikmasi lazimdi eve ciksa yazardi diye dusunuyorum ...

Azranin nosu varmi kimsede?

kızlar kabus gibi geçen 3 günün ardından evmdeyim ama oğlumu1 kere bile koklayamadan aldılar elimden,sezeryandan çıktığımda odada beni bekliyordu herkes narkozun etkisiyle sarhoş gibiydim,başım dönüyor gözlerim görmüyordu sanki,bebek hemşiresi oğlumu göğsüme yapıştırdı o küçücük dudaklarıyla emmeye çalışıyordu beni aradan 5 dakika geçmemiştiki altımda yoğun bir ıslaklık hissediyordum sezeryandan çıkarken doktorum ameliyatın çok güzel geçti hiç bir sorun yok,plasentan sorunsuz çıktı diyordu bunları hatırlıyorum,sonrasında anne kanamam çok diyorum annemler şimdi çıktın olur diyor,anne su gibi akıyor diyorum hemşire geliyor doktorum giitmiş yoldan çevirdiler kovayla boşalırcasına bacaklarım ıpıslak şorul şorul bir kan boşalıyor,bu arada bebeğim çok ağlamadığı için ciğerlerindeki su boşalmamış ve beni emip ısınamadığndan küvöze ısıtmaya götürüyorlar,neyse başımda hemşireler doktorlar birbirine bakıyor,her tarafımdan fitiller iğneler,kolumda kan takviyeleri doktorum parmağını sokuyor ayrıca hiç durmadan karnımı bastırıp içimi boşaltıyorlar heryer kan,uzun uğraşların sonunda kanamamı durdurdular 13 kanla girdim kanım 9 a düşmüş demir ilacı serumları kanlar iğneler ,derken 48 saati atlatmam gerektiğini söylemiş doktorum bu arada bebeğim hala küvezde neyse sabah oldu çocuk doktorumu eşimi çağırdı ve ambulansla başka bir yere götürülmesi gerektiğini söyledi gittim doktora ağladım yalvaardım enfeksin olmuş anne karnında ya plasentadan iltihap kapmış,yadageçirdiğim gripten,solumu hızlı dedi neyse eşim götürdü bizde dün öğlende çıktık kayınvalidem kaynatam eşim hepsi oğlumuzun yanına belki bizi hisseder diye gittiler hastane bahçesindeler dünden beri eşimden haber bekliyoeum dün sabah aynıydı durumu akşamüstü biraz daha iyi demiş doktorum ne olur dua edin 10 günden önce toparlanmaz demiş serumla besliyorlar ellerini ayklarını bile görmedim daha sadece küvezde 1dakika allah hepinize yardım etsin banada ağlamaktan gözlerim kurudu allahım onu bize baağışlasın lütfen birer ayetel kürsü okuyun mustafa asafıma nufus kağıdı burda kendi yok

hay allah neler gelmis basiniza... Rabbim daha beterinden esirgesin...
Insallah 10 gun sonra saglicakla kavusursun bebegine...
Biliyirum cok zor bir durum yasiyorsun ama elden sabretmek ve sukretmekten baska bisey gelmiyor canim...

Insallah bunlarda gecicek bunlarda atlatilacak...

azracığım çok çok geçmiş olsun.kuzun da sağlık,sıhhatle evine dönecek inşaALLAH.ayrı kalmak çok zor ama geçecek bu sayılı günler de canım.
kanamadan çok korkuyordun.ameliyattan sonra yaşaman çok kötü olmuş.ameliyatta görmüyorsun en azından benim gibi.
nedenini söyledi mi doktorun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…