Plasenta previa

Canim kontrol altina alinirsa sorun yok ama alinmazsa sorun... Tabi bide 2 haftadan fazla olan ileri durumu var tabi ustune fix biber hos benim alt komsum dediki benim oglum 4 hafta ileriydi bisey olmadi korkma diyor....

Ben kiz bebek olsun diye bi cocuk daha yaparim diyordum inan vaz gectim bidaha hic isim olmaz bu hamilelik gettin bana hep problem hep sorun...

Yani suan yatirilma durumumda sekerim kontrol altinda tutulmasi icin Dr oyle demisti...
Aslinda sali gunu gitnem laximda Ben yarin gideyim diyorum

Son düzenleme:

canim benim oglan biraz duygusal bide kucagima bebek alsam hemen kiskanir...
Ondan korkuma cocuk sevemiyorum..
Zaten endiselerim var bu konuda cok dusunuyorum ne yapicami...

Onunda uzulmesini istemiyorum hic kiyamiyorum...

canim benim oglan biraz duygusal bide kucagima bebek alsam hemen kiskanir...
Ondan korkuma cocuk sevemiyorum..
Zaten endiselerim var bu konuda cok dusunuyorum ne yapicami...

Onunda uzulmesini istemiyorum hic kiyamiyorum...

Dusun dusun derler afedersin uzulecek , yapacak bişey yok. Ben bazen kızıma bakıp ağlıyorum walla. İçinde kıyametler kopuyo belli ama ne yapayım öteki de Sürekli memede. Koyuyorum yatağına ağlıyo. Kızımla ilgilenemiyorum. Bugun 20 günlük bebeyle dışarı çıktık kızımı okula götürdüm. İlk defa ağlamaklı oldu orda kalmamı istedi. Ki ilk anaokuluna gittiğinde bile sen kalma hadi git diyen çocuk. Cümleten üzülüp oturuyoruz biz. Baba biraz anlayışlı olsa. O da değil. Akşamları eşimi davranışından dolayı boğasım geliyo. Daha yumuşak olup yaptıklarını alttan almak lazım ama anlatamadım işte.

Enn korktugum olay ikisindede yetememek yetetince ilgilenememek..

Bi sekilde sikintilarimiz olacak Bebegin daha cok ilgiye ihtiyaci olacak suan sizing evdeki durumu cok iyi anliyorum ozellikle o bogulasi koca mevzusunu...

Bu adamlarin genelimi bu sekilde Ben hep cocuga yaptugi davranislardan kendisiyle surekli atisiyorum bide lohosayken daha bi depresif olcak sanirim evde teror estiririm gibime geliyor...

merhaba herkese, bu topiği açıyorum bilgiler edineyim diye fakat öylece kalıyor,rahatsız etmiyorum umarım..Doktorumuz plesenta biraz aşağıda dedi hatta tam mı aşağıda anlamadım çünkü bu durumun ne olduğunu o sıra bilmediğimden sormadım ne kadar aşağıda olduğunu ..28.haftaya kadar yukarı çaıkabilir kontrol edicez dedi..bir dahaki kontrolümde sorıcam bakalım tam aşağıdamı UImarım yukarı çıkar...geçmiş çok uzun bu durumda yaşanan sıkıntıları anlamaya çalışıyorum..
İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza..

Benimde as asagidaydi sonra yukari cikti... Burda var yukari cikanlar... Insallah sizinde yukari cikar..

Butun mesajları okuyup kafanı da karıştırma. Çok çeşidi var. Buyuk olasılıkla çıkacaktır. Yapışıklarla felan karıştırıp şimdiden stres olma boşyere. Takiptesin zaten hamileliğin tadını çıkar kendini zorlama.

cnm benım okudum burdan cevaplayım bı dahakı kontrol nasıpse 2 hafta sonra herşey yolunda cıktı
bayram olayınada sevındım ıstanbula gıdıcekmış ama olurda denk gelırse gelır yetişırım mutlaka dedı ıcıme su serpıldı
nst olayına gelınce ılerı ıncelemeler yaptı cnm 5 6 faktöre baktı yolu yok dedı tabı beraberınde bıkaç soruda sordu bıkaç soru sordu bunlar yaşanmazsa nst ye gırmıcem
eger suyunda azlık yada cokluk
kalp atışında rıtmık bozukluk
kordonda dolanma yada yerınde problem
bebışın kafasında kanala ınme gıbı bı kaç faktör söz konusu olsaydı nst ye sokucaktı canım
1 2 şey daha saydı hatta
son ayda yalancı sancı tarzı sancılar oldugundan nst de cıkabılıyomuş
tahlıl sonucalrda ıyı cıktı pıhtılaşmayla ılgılı prıoblem yok sukur
bıdaha gıdışımızde anestesı uzmanıyla göruşcez odamı secıcem

kıdycıty magazasından hıc alışverış yaptınmı canım kanzın park yatk alıcam sen arad yapıyosun alışverış guvenılırmıkı

demekki tarzı farklı demekki nst ye hiç giremeden yine doğuma gidicen desene:)) ay ne biliyim şekerim kalp atışını duyuyorsun ya 20 dakikada olsa güzel geliyo pıt pıt pıt 20 dakka nasıl geçiyo anlamıyorum ben nini gibi geliyo o sesler :)

neyseki sorunsuz bi kontrol olmuş haftanız 2 hafta ileriymiş benimde öyleydi ya şuan 2+1 hafta oldu ileri ozaman riskli oluyor dr inşallah atak yapmaz dedi geçen kontrolümde yani daha ilerlemez dedi ( bende bugün şekerim iyi çıktı yarında bi bakayım olmazsa gideyim iyiyse salıyı bekleyeyim diyorum ...
bebişinin kilosunada maşallah boyunu söylemedimi canım boyu nasılmış ?

kıdycıty magazasından hıc alışverış yaptınmı canım kanzın park yatk alıcam sen arad yapıyosun alışverış guvenılırmıkı

yok canım yapmadım hiç ordan ama netten çok alış verişim var ...
hoş artık bişey almıyorum kuzenlerim getirdi bebeklerinin kıyafetini yığdılar eve 10 çocuk büyür onlarla :))

zaten bende baya bişeyler almıştım çok ya yıkılıyor ev :))

ben asansörlü beşik aldım canım park yatak bana göre değil ... genelde nette sorun yaşamadım hiç aldığım şeylerde... umarım sorun yaşamazsın sende..

aynen cnm ya hepsı bı başka fıkırde
cnm ya senın şeker oldugundan ccok ılerı gıtmesı ssakıncalı dımı
ınşalla daha fazla atak yapmaz cnm ya bu durumda şekerın ıyı cıkmasına sevınsım cnm
boyuda 47 dedı ama artık buyudugunden ölçum bıraz daha 5 aşağı 5 yukarı olabılıyomuş
52 gıbı doğar ortalama dedı ama bakalım malum 38 haftada olucak ablamızda 38 de 52 cm di
sen ne zman gıdıyosun cnm

alayım ozman cnm bende dımı ay net dışında ıstedıgım renk bulamadım

neyse canım dr ne diyorsa o canım ..
bu ileri hafta olayının bi sınırı varmış canım +2 _2 yani bunu geçince ister şekerin olsun ister olmasın riskli oluyormuş ...zaten benim şekerim hep ayarlıydı cuma günü başladı sapıtmaya o yüzden şekere bağlamadı ama şimdi düzensiz ya belki etkisi olur bilemiyorum tabi ..

ya o boy ölçümleri biraz değişken oluyor bende anlamadım ondan bişey bakalım bu gittiğimde kaç dicek .. bence son gitiğim ölçümde sorun var gibi :)) 37 cm den bir ayda 47 cm e çıkması biraz garip biyerde bi hata varda ya son ölçümümde yada ondan öncekinde bu gittiğimde detaylı sorayım bakalım nasılmış kaçmış :))şekerim bizim 38 haftamız yani benimki tam 24 unde bitiyor ayın seninde 23 olması lazım 29 ekimde 39 oluyoruz eğer 24 ünde alırsa 38 oluyoruz 25i bayram oluyor ... bence boyu 52 den fazla olcak demişti dersin sonra ...

ben şimdi yarınki durumuma bakıp eğer yarında ölçüm iyi çıkarsa salı gidicem karar verdim .. yada yarın iyi çıkar öbürgün sapıtır vs ona göre değişebilir gidebilirim yani şimdilik bi değişiklik olmazsa ayın 2 sinde gidicem ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…