- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.941
Ccanim bende bartolşn vs oldum. Canli dikiş yemek zorunda kaldim. Tirnak çektirdim ve altindaki tümörü yaktirdim. Emzirdiğimden ilaç verilemedi. Lokal tutmadi dayandim. Ama inan bu başkaymiş. İçinde bebek olunca heyecan korku tavan yapıyomuş. Ben sonrasinda tırstım zaten. Ellerİ hissediyosun bacakyok. Sevmedim ben ne bileyim. Sonrasını bilmeden pişman oldum.[/QUOTE
Aug canim sende masallah cekmedigin kalmamis.. tabi burdan yorum yapmsk kolay denemedim bilmiyorum ama daha tam vaz gecmedim tecrube ediyim ozaman yazarim dusuncelerimi... Sonraki agri olayindan tirsiyorum oda olmasa baliklama atlicam...
ben düşünemiyorum bile o anı,iyi dayanmışsın korka korka.
Allah korusun canım benim.bu yıl ki hamilelikler ne böyle ömrümüzden ömür gidiyor.
bu kadar riskli olduğunu bilmiyordum.hepimiz paronayak olduk.
doktora yarın mı gidiyorsun canım?
Bu konuya ayrı değineyim dedim : D
Benim kız hiç yapmadı şimdi gece altına işiyo. Nerdeyse her gece.
Meme istiyo,biberon istiyo, emekliyo. ...
Melek kızım gitti yerine gelen pek fena. Herşeye ağlıyo. Ne yapsak olmuyo. Dünyayı etrafında döndürsek de olmayacak. Yaş kasımda 5. Dahası aklıma gelmedi şimdi ama ötesi var yani : D kork bence. Kız kadar olur mu bilmem. Hani daha duygusal mı ki kızlar? Artık sen anlatırsın farkını : )
canim benim oglan biraz duygusal bide kucagima bebek alsam hemen kiskanir...
Ondan korkuma cocuk sevemiyorum..
Zaten endiselerim var bu konuda cok dusunuyorum ne yapicami...
Onunda uzulmesini istemiyorum hic kiyamiyorum...
Dusun dusun derler afedersinuzulecek , yapacak bişey yok. Ben bazen kızıma bakıp ağlıyorum walla. İçinde kıyametler kopuyo belli ama ne yapayım öteki de Sürekli memede. Koyuyorum yatağına ağlıyo. Kızımla ilgilenemiyorum. Bugun 20 günlük bebeyle dışarı çıktık kızımı okula götürdüm. İlk defa ağlamaklı oldu orda kalmamı istedi. Ki ilk anaokuluna gittiğinde bile sen kalma hadi git diyen çocuk. Cümleten üzülüp oturuyoruz biz. Baba biraz anlayışlı olsa. O da değil. Akşamları eşimi davranışından dolayı boğasım geliyo. Daha yumuşak olup yaptıklarını alttan almak lazım ama anlatamadım işte.
merhaba herkese, bu topiği açıyorum bilgiler edineyim diye fakat öylece kalıyor,rahatsız etmiyorum umarım..Doktorumuz plesenta biraz aşağıda dedihatta tam mı aşağıda anlamadım çünkü bu durumun ne olduğunu o sıra bilmediğimden sormadım ne kadar aşağıda olduğunu ..28.haftaya kadar yukarı çaıkabilir kontrol edicez dedi..bir dahaki kontrolümde sorıcam bakalım tam aşağıdamı UImarım yukarı çıkar...geçmiş çok uzun bu durumda yaşanan sıkıntıları anlamaya çalışıyorum..
İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza..
merhaba herkese, bu topiği açıyorum bilgiler edineyim diye fakat öylece kalıyor,rahatsız etmiyorum umarım..Doktorumuz plesenta biraz aşağıda dedihatta tam mı aşağıda anlamadım çünkü bu durumun ne olduğunu o sıra bilmediğimden sormadım ne kadar aşağıda olduğunu ..28.haftaya kadar yukarı çaıkabilir kontrol edicez dedi..bir dahaki kontrolümde sorıcam bakalım tam aşağıdamı UImarım yukarı çıkar...geçmiş çok uzun bu durumda yaşanan sıkıntıları anlamaya çalışıyorum..
İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza..
fburak merhaba cnm nasılsın
canım iyiym sana kasım annelerinden yazmıştım görmedinmi? şimdik burdan bidaha aynı şeyleri yazmıyım dimi ama
hemen bakıyorum tatlım cavabı buraya yazarım
oke şekerim :)) nadiren pc ye oturdum anlardan birindeyim şuan istedin yerden yazabilirsin :) telden girince zor oluyor takip olayı :))
cnm benım okudum burdan cevaplayım bı dahakı kontrol nasıpse 2 hafta sonra herşey yolunda cıktı
bayram olayınada sevındım ıstanbula gıdıcekmış ama olurda denk gelırse gelır yetişırım mutlaka dedı ıcıme su serpıldı
nst olayına gelınce ılerı ıncelemeler yaptı cnm 5 6 faktöre baktı yolu yok dedı tabı beraberınde bıkaç soruda sordu bıkaç soru sordu bunlar yaşanmazsa nst ye gırmıcem
eger suyunda azlık yada cokluk
kalp atışında rıtmık bozukluk
kordonda dolanma yada yerınde problem
bebışın kafasında kanala ınme gıbı bı kaç faktör söz konusu olsaydı nst ye sokucaktı canım
1 2 şey daha saydı hatta
son ayda yalancı sancı tarzı sancılar oldugundan nst de cıkabılıyomuş
tahlıl sonucalrda ıyı cıktı pıhtılaşmayla ılgılı prıoblem yok sukur
bıdaha gıdışımızde anestesı uzmanıyla göruşcez odamı secıcem
kıdycıty magazasından hıc alışverış yaptınmı canım kanzın park yatk alıcam sen arad yapıyosun alışverış guvenılırmıkı
demekki tarzı farklı demekki nst ye hiç giremeden yine doğuma gidicen desene:)) ay ne biliyim şekerim kalp atışını duyuyorsun ya 20 dakikada olsa güzel geliyo pıt pıt pıt 20 dakka nasıl geçiyo anlamıyorum ben nini gibi geliyo o sesler :)
neyseki sorunsuz bi kontrol olmuş haftanız 2 hafta ileriymiş benimde öyleydi ya şuan 2+1 hafta oldu ileri ozaman riskli oluyor dr inşallah atak yapmaz dedi geçen kontrolümde yani daha ilerlemez dedi( bende bugün şekerim iyi çıktı yarında bi bakayım olmazsa gideyim iyiyse salıyı bekleyeyim diyorum ...
bebişinin kilosunada maşallah boyunu söylemedimi canım boyu nasılmış ?
yok canım yapmadım hiç ordan ama netten çok alış verişim var ...
hoş artık bişey almıyorum kuzenlerim getirdi bebeklerinin kıyafetini yığdılar eve 10 çocuk büyür onlarla :))
zaten bende baya bişeyler almıştım çok ya yıkılıyor ev :))
ben asansörlü beşik aldım canım park yatak bana göre değil ... genelde nette sorun yaşamadım hiç aldığım şeylerde... umarım sorun yaşamazsın sende..
neyse canım dr ne diyorsa o canım ..aynen cnm ya hepsı bı başka fıkırde
cnm ya senın şeker oldugundan ccok ılerı gıtmesı ssakıncalı dımı
ınşalla daha fazla atak yapmaz cnm ya bu durumda şekerın ıyı cıkmasına sevınsım cnm
boyuda 47 dedı ama artık buyudugunden ölçum bıraz daha 5 aşağı 5 yukarı olabılıyomuş
52 gıbı doğar ortalama dedı ama bakalım malum 38 haftada olucak ablamızda 38 de 52 cm di
sen ne zman gıdıyosun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?