Plasenta previa

alayım ozman cnm bende dımı ay net dışında ıstedıgım renk bulamadım

canım bazen netetn aldığın şey güzel çıkmayabilir .. bilinen bi markanın sa eğer al yoksa alma.. ben bi çok şey aldım inanki hepsi sansıma çok güzel çıktı ...

aldığım beişiğin aynısı nette 100 tl daha ucuzdu almadım gittim mağazadan aldım netten alınca kurulumu kendin yapıyomuşsun benim adamda kurarmı kurmazmı delirtir beni diye gitim 100 tl fazla bayıldım .. yani göze alamadım sorun çıkarsa diye korktum..

Son düzenleme:

cnm dr da senın dedıgın gıbı dedı boy olayı hafta ılerledıkce ölcum sapıtabılıyomuş
cnm benım 38+6 olucak sata göre ama benım bebış gec döllenme normalde 11 kasım dı bızım beklenen tarıh perıyod benım uzun ama bebış diğer kontrolde haftayısını yakalayınca 6 kasımı baz aldık takvımıde ona göre yaptım
cnm ya ınşalla tahlıllerın yolunda gıder herşeyı olması gerektıgı gıbı ılerler normalde hanı bbeiş gelışımı ılerde olunca svınılır ama ben normal olsun dıye dua edıyorum sana

evet cn her urunde alınamyabılır benım eşimişnde pek elınden gelmez parkyatak zaten kurulumu kolay doıye duşunuyorum ama olmadı kaynım bu işlerde usta
marka kanz cnm hanı guvenırım ınşalla sansım ada guzel cıkar ay okadar magaza gezdım hep cırt renkler oda benı bozar

kafam karıştı şimdi senin sat kaç canım ... benimki 1 şubat satım 14 şubat yani sevgülüler günü aşılama oldum benimki günü gününe belli :))

zaten dr da bana dediki anneler hep bayılıyo bu ileri giden bebeklere hele bide kilosu varsa ohh değmeyin keyfine diyo ... çok güzel bişey değil diyo hem kilosuna hem ileri gitmesinde tabi 2 haftaya kadar normal kabul ediliyor ... ama kilolu bebek durumundan hiç hoşlanmıyor ( şuan benim bebiş seninkini kilosunu yakalamıştır sanırım 5 haftada biliyosun az almıştı gelişimi kötü giti o ay o haliyle bana dediki zaten kiloluydu şuan bile kilosu fazla dedi 5 haftada alması gerekenin çok altında aldığı halde dedi geçen kontroldede dediki o ay az almasaydı 3 kilonun üstündeydi dedi bu durumda hiç hoşumuza gitmezdi dedi .. bide dediki 13 günde fazla almış dedi ozaman bende ee napıyım dedim siz nederseniz onu yiyorum dedim bi ortasını bulamadık dedim ... ben o yüzden biraz tırsıyorum kilosu fazla olunca ( kilolu olması sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor dedi .. kilolu bebekler doğduktan sonra problem yaşaya bilir dedi.. benim ilk oğlum 4kilo 100 gramdı bunun için en az 5 kilo diyodu ama o yetersiz beslendiği 5 haftadan dolayı 4 civarı olcak diyo aşası olmaz diyo ... oda anlam veremiyo bukadar kilo almasına diyoki şekerin kontrol altında şekere bağlayamıyorum kilosunu diyo genetik olarak alıyo diyo .. bide ben 5.5 kilo doğmuşum annenin kilosuda önemliymiş bunuda yeni öğrendim bıraksak buda olur okadar diyo olmasın diye uğraşıyoruz diyo ( kendimi ozamn bi kötü hissediyorum sorma gitsin sanki suçluymuşum gibi .. halbuki diyetteyim 20. haftamdan buraya ne derlerse onu yiyorum

kanz güzel marka ürünleride güzel kaliteli oluyor canım ... onun kurulumu basit canım beşikler heleki uzayan asansörlü beşiklerin kurulumu zormuş ... adam geldi 1 saat uğraştı amma ıncık cıncık işi varmış sorma ... ozxaman dedim iyiki netten almamışım benim adam hiç kuramazmış bunu dedim ...

cnm benım sat 29 ocak ama ben ortalama 34 gunde oluyorum bıde ateş tablomda vardı 14.gunde degılde 19.gunde yumurtladım öle duşun
ama sonradan 28 gunluk perıyodu yakaladı ondan devam ettık
cnm şekerden zıyade gercekten genetık bu tarz olaylar
cnm sen dr un ne dese yapıyosun daha ne yapcan dımı ama bence genetıkten kaynaklanıyo ama şekerde oldugundan dr hemen ona yönlenıyo oysakı genetıgınde olup kg lı doğuran cok

ay al bendende okar hıc elınden gelmez eşimin yarenınkını hatırlıyorum baya buzun surmuştu
eşimin yok cıx elınede yakışmıyo

canım benim dr dedi zaten bana genetik dedi boyu kilosu ... şekerin kontrol altında dedi şekerden etkilenme olayı değil dedi...

ilk oğlumdada bana diyet yaptırmıştı baktı yok yine bebek boylu kilolu ozaman bana demiştiki sülalede varmı uzun boylu babada sende boylu değilsiniz dedi :))

senin doğum kilon kaç falan dedi ilk ... yani büyükte benim öyle diyetle falan o kiloda doğdu 54 küsür cm di yani ... zaten ben onun daha önceden hastası oldum için biliyo tabi kaydımda var bana şimdi dediği buda abisine çekmiş :)) çektiricek kimse yok çünkü boy oranı sülalede ortalama ama ayaklar amca ya çekmiş 45 numara amcanın ayak benim oğlanın şuan 31 numara ayakkabı olduramıyorum ayağına bide taraklı (

ay al bendende okar hıc elınden gelmez eşimin yarenınkını hatırlıyorum baya buzun surmuştu
eşimin yok cıx elınede yakışmıyo

ya zaten bi vukaatı var bizim adamın .. bi çalışma masası aldı onun kurulumuda kolaydı hani.. çok uğraştı kurdu kapağı ters gelmiş tutma yeri alta bakıyor ..
50 kere dedim nerden aldıysan bi nosu bişeyi vardır ara doğru dürüst yollasınlar ... sonuç ne oldu biliyomusun kapak hala ters .. adam arayıp uğraşmadı bile ... yani bebeğin beşiğini ona güvenip alsam kesin bi sorun çıksa uğraşömazdıki durdun oda öyle olsun vs çıldırtırdı beni .. . bazen diyorumki ona seni gece uyurken boğasım geliyor :))

dımı cnm bızmde baabamızz 45 numara gıyıyo bızımde bıraz cekcek sanırım

dımı cnm bızmde baabamızz 45 numara gıyıyo bızımde bıraz cekcek sanırım

ayy deme çeker ozaman kesin ... oğlanın ayakları tombişti doğduğunda garibimin tırnakları bide gömük ikide bi batıyordu dr dediki tombişlikten batıyor.. evde hep bactroban merhem olurdu antibiyotikli sürerdim çok acırdı ayacıkları (

ah cnm benım kıyamam ya

Azraaa Dan yine sea yok...
Bugun bi aksilik olmazsa eve cikmasi lazim...
Gel bi an once merakettik seni azraaaa...

İnşallah iyidirler ve çıkmışlardır. Çok fazla telaşlıydı aazzrraa. Hep kötü düşünüyordu. Umarım herşey yoluna girmiştir.

evet canım öyleydi biraz.. bende hep iyidir çıkmıştır diye düşünmüştüm ogün eşi yazana kadar ( şimdi haliyle merakediyorum ..

merhaba kızlar,bugün çok şükür bir ayımız doldu.nasıl geçti anlamadım yorgunluktan ama geçti işte.
aşı olduk geldik.

azradan güzel,sevinçli haberler alırız inşaALLAH.

geçen bir yerde okumuştum,doğumu kafamızda nasıl düşünüyorsak öyle geçermiş.ben ilk doğumdan önce çok korkuyordum ve berbat bir sezaryen ve sonrasını yaşadım.psikolojinin etkisi olduğunu düşünüyorum kendi tecrübeme dayanarak.

doğumu bekleyen tüm hamişlerimiz stresli geçse de olumsuz şeyleri düşünmemeye çalışalım.

pepuke nerelerde acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…