- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.001
kızlar kabus gibi geçen 3 günün ardından evmdeyim ama oğlumu1 kere bile koklayamadan aldılar elimden,sezeryandan çıktığımda odada beni bekliyordu herkes narkozun etkisiyle sarhoş gibiydim,başım dönüyor gözlerim görmüyordu sanki,bebek hemşiresi oğlumu göğsüme yapıştırdı o küçücük dudaklarıyla emmeye çalışıyordu beni aradan 5 dakika geçmemiştiki altımda yoğun bir ıslaklık hissediyordum sezeryandan çıkarken doktorum ameliyatın çok güzel geçti hiç bir sorun yok,plasentan sorunsuz çıktı diyordu bunları hatırlıyorum,sonrasında anne kanamam çok diyorum annemler şimdi çıktın olur diyor,anne su gibi akıyor diyorum hemşire geliyor doktorum giitmiş yoldan çevirdiler kovayla boşalırcasına bacaklarım ıpıslak şorul şorul bir kan boşalıyor,bu arada bebeğim çok ağlamadığı için ciğerlerindeki su boşalmamış ve beni emip ısınamadığndan küvöze ısıtmaya götürüyorlar,neyse başımda hemşireler doktorlar birbirine bakıyor,her tarafımdan fitiller iğneler,kolumda kan takviyeleri doktorum parmağını sokuyor ayrıca hiç durmadan karnımı bastırıp içimi boşaltıyorlar heryer kan,uzun uğraşların sonunda kanamamı durdurdular 13 kanla girdim kanım 9 a düşmüş demir ilacı serumları kanlar iğneler ,derken 48 saati atlatmam gerektiğini söylemiş doktorum bu arada bebeğim hala küvezde neyse sabah oldu çocuk doktorumu eşimi çağırdı ve ambulansla başka bir yere götürülmesi gerektiğini söyledi gittim doktora ağladım yalvaardım enfeksin olmuş anne karnında ya plasentadan iltihap kapmış,yadageçirdiğim gripten,solumu hızlı dedi neyse eşim götürdü bizde dün öğlende çıktık kayınvalidem kaynatam eşim hepsi oğlumuzun yanına belki bizi hisseder diye gittiler hastane bahçesindeler dünden beri eşimden haber bekliyoeum dün sabah aynıydı durumu akşamüstü biraz daha iyi demiş doktorum ne olur dua edin 10 günden önce toparlanmaz demiş serumla besliyorlar ellerini ayklarını bile görmedim daha sadece küvezde 1dakika allah hepinize yardım etsin banada ağlamaktan gözlerim kurudu allahım onu bize baağışlasın lütfen birer ayetel kürsü okuyun mustafa asafıma nufus kağıdı burda kendi yok
kızlar kabus gibi geçen 3 günün ardından evmdeyim ama oğlumu1 kere bile koklayamadan aldılar elimden,sezeryandan çıktığımda odada beni bekliyordu herkes narkozun etkisiyle sarhoş gibiydim,başım dönüyor gözlerim görmüyordu sanki,bebek hemşiresi oğlumu göğsüme yapıştırdı o küçücük dudaklarıyla emmeye çalışıyordu beni aradan 5 dakika geçmemiştiki altımda yoğun bir ıslaklık hissediyordum sezeryandan çıkarken doktorum ameliyatın çok güzel geçti hiç bir sorun yok,plasentan sorunsuz çıktı diyordu bunları hatırlıyorum,sonrasında anne kanamam çok diyorum annemler şimdi çıktın olur diyor,anne su gibi akıyor diyorum hemşire geliyor doktorum giitmiş yoldan çevirdiler kovayla boşalırcasına bacaklarım ıpıslak şorul şorul bir kan boşalıyor,bu arada bebeğim çok ağlamadığı için ciğerlerindeki su boşalmamış ve beni emip ısınamadığndan küvöze ısıtmaya götürüyorlar,neyse başımda hemşireler doktorlar birbirine bakıyor,her tarafımdan fitiller iğneler,kolumda kan takviyeleri doktorum parmağını sokuyor ayrıca hiç durmadan karnımı bastırıp içimi boşaltıyorlar heryer kan,uzun uğraşların sonunda kanamamı durdurdular 13 kanla girdim kanım 9 a düşmüş demir ilacı serumları kanlar iğneler ,derken 48 saati atlatmam gerektiğini söylemiş doktorum bu arada bebeğim hala küvezde neyse sabah oldu çocuk doktorumu eşimi çağırdı ve ambulansla başka bir yere götürülmesi gerektiğini söyledi gittim doktora ağladım yalvaardım enfeksin olmuş anne karnında ya plasentadan iltihap kapmış,yadageçirdiğim gripten,solumu hızlı dedi neyse eşim götürdü bizde dün öğlende çıktık kayınvalidem kaynatam eşim hepsi oğlumuzun yanına belki bizi hisseder diye gittiler hastane bahçesindeler dünden beri eşimden haber bekliyoeum dün sabah aynıydı durumu akşamüstü biraz daha iyi demiş doktorum ne olur dua edin 10 günden önce toparlanmaz demiş serumla besliyorlar ellerini ayklarını bile görmedim daha sadece küvezde 1dakika allah hepinize yardım etsin banada ağlamaktan gözlerim kurudu allahım onu bize baağışlasın lütfen birer ayetel kürsü okuyun mustafa asafıma nufus kağıdı burda kendi yok
selam arkadaşlar.çok yazamadığım için belki beni hatırlamazsınız ama ben aslında hep aranızdaydım.paylaşımlarınızı okurdum hep....ama güzel şeyler okumayı umardım hep. benimle aynı durumda olanların varlığı ve tecrübelerini okuyarak bazen rahatlar bazen okuduğum bir paylaşımdan gece uyuyamadığım günler olurdu....
azraaaa ile aynı gün çarşamba günü doğum yaptım plesenta previa acreatalı olarak...tabi doktorum yapışıklıktan emin olmayarak girdi ameliyata.
3. ayda durumu öğrendiğimizden beri günlerimiz kabus gibi ve korku dolu geçti.şükür allahımıza ki kanama görmeden ama ağrılı ve sancılı 8 aydan sonra doğumum gerçekleşt.
4. günde evimize geldik ama benim çok şiddetli ağrılarım var kalkamıyor yürüyemiyorum.
Doğuma zangır zangır titreyerek çaresiz bir şekilde her gördüğümü son kez görecem diyerek yani çok kötü girdim.çıktığımda da durum farklı değildi bittimi diye uyandığım zaman gördüğüm hastabakıcıya rahimi sormya korktum.saati sordum 12 dedi. ben 10 da girmiştim.uzun sürdüğünü duyunca alındı diye düşündüm ama yaşıyor olmama sevindim...takılan kanın bitmesini beklettikleri yerde ağrılarım için çaresizce yardım istedim.odaya çıktığımda oğlumun sağlıklı olduğunu görüp mutlu oldum.rahim alınmamıştı.kurtardık dedi doktor bir kısımda yapışıklık varmış.ama eşinin birkısmı içerde kalmış dikmişler. ağrılarımı ondan mıdır bilmiyyorum...2. günden sonra yerimden kalkamadım.gaz çıkaramadım diyede 2 gün su dahi vermediler bu yüzden 4. günü bekledik çıkmak için.3. günde verdikleri sıvı gıdalardan sonra gaz çıkarabildim.neden vermediler onuda anlamadım....
bu arada 3 ünite kan kulllanılmış ameliyatımda...
bebeğimiz sağlıklı şükürler olsun ama benim hala korkularım devam ediyor.
herkeste aynı olmadığını bilerek yinede arkadaşlar plesenta total olsada rahime yapışık olsada 38. haftaya kadar kanama olmadan gelinebiliyor ve yapışıklığın durumuna görede rahim kurtarılıyor....
ama ben yinede bu zor durumu eş dost sevdiklerimin dualarıyla atlattığımı düşünüyorum.
allah hepimize yardım etsin...
Caniiiim, sen de ne'er atlatmissin... AMA bak en zor kismi gectikızlar kabus gibi geçen 3 günün ardından evmdeyim ama oğlumu1 kere bile koklayamadan aldılar elimden,sezeryandan çıktığımda odada beni bekliyordu herkes narkozun etkisiyle sarhoş gibiydim,başım dönüyor gözlerim görmüyordu sanki,bebek hemşiresi oğlumu göğsüme yapıştırdı o küçücük dudaklarıyla emmeye çalışıyordu beni aradan 5 dakika geçmemiştiki altımda yoğun bir ıslaklık hissediyordum sezeryandan çıkarken doktorum ameliyatın çok güzel geçti hiç bir sorun yok,plasentan sorunsuz çıktı diyordu bunları hatırlıyorum,sonrasında anne kanamam çok diyorum annemler şimdi çıktın olur diyor,anne su gibi akıyor diyorum hemşire geliyor doktorum giitmiş yoldan çevirdiler kovayla boşalırcasına bacaklarım ıpıslak şorul şorul bir kan boşalıyor,bu arada bebeğim çok ağlamadığı için ciğerlerindeki su boşalmamış ve beni emip ısınamadığndan küvöze ısıtmaya götürüyorlar,neyse başımda hemşireler doktorlar birbirine bakıyor,her tarafımdan fitiller iğneler,kolumda kan takviyeleri doktorum parmağını sokuyor ayrıca hiç durmadan karnımı bastırıp içimi boşaltıyorlar heryer kan,uzun uğraşların sonunda kanamamı durdurdular 13 kanla girdim kanım 9 a düşmüş demir ilacı serumları kanlar iğneler ,derken 48 saati atlatmam gerektiğini söylemiş doktorum bu arada bebeğim hala küvezde neyse sabah oldu çocuk doktorumu eşimi çağırdı ve ambulansla başka bir yere götürülmesi gerektiğini söyledi gittim doktora ağladım yalvaardım enfeksin olmuş anne karnında ya plasentadan iltihap kapmış,yadageçirdiğim gripten,solumu hızlı dedi neyse eşim götürdü bizde dün öğlende çıktık kayınvalidem kaynatam eşim hepsi oğlumuzun yanına belki bizi hisseder diye gittiler hastane bahçesindeler dünden beri eşimden haber bekliyoeum dün sabah aynıydı durumu akşamüstü biraz daha iyi demiş doktorum ne olur dua edin 10 günden önce toparlanmaz demiş serumla besliyorlar ellerini ayklarını bile görmedim daha sadece küvezde 1dakika allah hepinize yardım etsin banada ağlamaktan gözlerim kurudu allahım onu bize baağışlasın lütfen birer ayetel kürsü okuyun mustafa asafıma nufus kağıdı burda kendi yok
selam arkadaşlar.çok yazamadığım için belki beni hatırlamazsınız ama ben aslında hep aranızdaydım.paylaşımlarınızı okurdum hep....ama güzel şeyler okumayı umardım hep. benimle aynı durumda olanların varlığı ve tecrübelerini okuyarak bazen rahatlar bazen okuduğum bir paylaşımdan gece uyuyamadığım günler olurdu....
azraaaa ile aynı gün çarşamba günü doğum yaptım plesenta previa acreatalı olarak...tabi doktorum yapışıklıktan emin olmayarak girdi ameliyata.
3. ayda durumu öğrendiğimizden beri günlerimiz kabus gibi ve korku dolu geçti.şükür allahımıza ki kanama görmeden ama ağrılı ve sancılı 8 aydan sonra doğumum gerçekleşt.
4. günde evimize geldik ama benim çok şiddetli ağrılarım var kalkamıyor yürüyemiyorum.
Doğuma zangır zangır titreyerek çaresiz bir şekilde her gördüğümü son kez görecem diyerek yani çok kötü girdim.çıktığımda da durum farklı değildi bittimi diye uyandığım zaman gördüğüm hastabakıcıya rahimi sormya korktum.saati sordum 12 dedi. ben 10 da girmiştim.uzun sürdüğünü duyunca alındı diye düşündüm ama yaşıyor olmama sevindim...takılan kanın bitmesini beklettikleri yerde ağrılarım için çaresizce yardım istedim.odaya çıktığımda oğlumun sağlıklı olduğunu görüp mutlu oldum.rahim alınmamıştı.kurtardık dedi doktor bir kısımda yapışıklık varmış.ama eşinin birkısmı içerde kalmış dikmişler. ağrılarımı ondan mıdır bilmiyyorum...2. günden sonra yerimden kalkamadım.gaz çıkaramadım diyede 2 gün su dahi vermediler bu yüzden 4. günü bekledik çıkmak için.3. günde verdikleri sıvı gıdalardan sonra gaz çıkarabildim.neden vermediler onuda anlamadım....
herkeste aynı olmadığını bilerek yinede arkadaşlar plesenta total olsada rahime yapışık olsada 38. haftaya kadar kanama olmadan gelinebiliyor ve yapışıklığın durumuna görede rahim kurtarılıyor....
ama ben yinede bu zor durumu eş dost sevdiklerimin dualarıyla atlattığımı düşünüyorum.
gozun aydin darisi biz bekleyenlerin basina Insallah... Rabbim anali babali buyumeyi nasip etsin insallah..selam arkadaşlar.çok yazamadığım için belki beni hatırlamazsınız ama ben aslında hep aranızdaydım.paylaşımlarınızı okurdum hep....ama güzel şeyler okumayı umardım hep. benimle aynı durumda olanların varlığı ve tecrübelerini okuyarak bazen rahatlar bazen okuduğum bir paylaşımdan gece uyuyamadığım günler olurdu....
Canım benim sen ve bebeğin en zoru atlattıınız ya çok şükür hiiç tasalanma Allahın izniyle yavrun tamamen iyileşip evine kollarına dönecek.doğumdan sonra büyük tehlike atlatmışsın kanaman durmasaydı rahmini alabilirlerdi.zor şeyler yaşamışsın ama herşey geride kaldı canım şimdi başka bir maraton başladı.inşallah Mustafa Asaf kısa sürede iyi olacak ben inanıyorum.gönlünü ferah tut canım.sana gözün aydın ve geçmiş olsun diyorum.yavrunu güle güle büyüt annesi.kızlar kabus gibi geçen 3 günün ardından evmdeyim ama oğlumu1 kere bile koklayamadan aldılar elimden,sezeryandan çıktığımda odada beni bekliyordu herkes narkozun etkisiyle sarhoş gibiydim,başım dönüyor gözlerim görmüyordu sanki,bebek hemşiresi oğlumu göğsüme yapıştırdı o küçücük dudaklarıyla emmeye çalışıyordu beni aradan 5 dakika geçmemiştiki altımda yoğun bir ıslaklık hissediyordum sezeryandan çıkarken doktorum ameliyatın çok güzel geçti hiç bir sorun yok,plasentan sorunsuz çıktı diyordu bunları hatırlıyorum,sonrasında anne kanamam çok diyorum annemler şimdi çıktın olur diyor,anne su gibi akıyor diyorum hemşire geliyor doktorum giitmiş yoldan çevirdiler kovayla boşalırcasına bacaklarım ıpıslak şorul şorul bir kan boşalıyor,bu arada bebeğim çok ağlamadığı için ciğerlerindeki su boşalmamış ve beni emip ısınamadığndan küvöze ısıtmaya götürüyorlar,neyse başımda hemşireler doktorlar birbirine bakıyor,her tarafımdan fitiller iğneler,kolumda kan takviyeleri doktorum parmağını sokuyor ayrıca hiç durmadan karnımı bastırıp içimi boşaltıyorlar heryer kan,uzun uğraşların sonunda kanamamı durdurdular 13 kanla girdim kanım 9 a düşmüş demir ilacı serumları kanlar iğneler ,derken 48 saati atlatmam gerektiğini söylemiş doktorum bu arada bebeğim hala küvezde neyse sabah oldu çocuk doktorumu eşimi çağırdı ve ambulansla başka bir yere götürülmesi gerektiğini söyledi gittim doktora ağladım yalvaardım enfeksin olmuş anne karnında ya plasentadan iltihap kapmış,yadageçirdiğim gripten,solumu hızlı dedi neyse eşim götürdü bizde dün öğlende çıktık kayınvalidem kaynatam eşim hepsi oğlumuzun yanına belki bizi hisseder diye gittiler hastane bahçesindeler dünden beri eşimden haber bekliyoeum dün sabah aynıydı durumu akşamüstü biraz daha iyi demiş doktorum ne olur dua edin 10 günden önce toparlanmaz demiş serumla besliyorlar ellerini ayklarını bile görmedim daha sadece küvezde 1dakika allah hepinize yardım etsin banada ağlamaktan gözlerim kurudu allahım onu bize baağışlasın lütfen birer ayetel kürsü okuyun mustafa asafıma nufus kağıdı burda kendi yok
Azracim kusura bakma yanlis smile basmisim
Pepukecigim nasilsin?..
Gözün aydın canım tebrik ederim yavrunu güle güle büyüt inşallah.size nasıl özeniyorum anlatamam.maşallah korkulanı atlattınız.benim için hiç zaman geçmiyor.gaz sancılarını dikiş acılarını çok iyi bilirim.ve üçüncü kez beni bekliyorlar dört gözle.bu da güzel o ağrıları çekiyorsam yaşıyorsam demektir.bazen çok olumsuz düşünüyorum az ömrüm kaldı diyorum ne yapayım kendime söz geçiremiyorum.kimse bana bakıp moral bozmasın herkesin yaşadığı kendine.bu benim ikinci previa vakam çünkü.beni nelerin beklediğini iyi biliyorum bu yüzden daha çok korkuyorum.bana da dua edin ne olur çok ihtiyacım varselam arkadaşlar.çok yazamadığım için belki beni hatırlamazsınız ama ben aslında hep aranızdaydım.paylaşımlarınızı okurdum hep....ama güzel şeyler okumayı umardım hep. benimle aynı durumda olanların varlığı ve tecrübelerini okuyarak bazen rahatlar bazen okuduğum bir paylaşımdan gece uyuyamadığım günler olurdu....
Sağol canım idare ediyorum yatıyorum oturuyorum öyle zaman geçiriyorum sen nasılsın?
Iyi sayilirim canim. Meme kanseri degilmisim AMA diger memede nur topu Gibi bir tumorum daha olmus. Bir de gutr cikticanim ona Sikkin biraz... Gebelikte Sorun olur mu bilmiyorum... Senin yapisiklik Kesin mi? Yoksa olabilir mi dendi? Gecen Sefer ameliyat a alirlarken beni emin olamamislardi bir turlu. Belki sende de yaniliyorladir..
allah daha iyi etsin canım benim inşallah diğer tümör de problem çıkarmaz.guatrın hamilelik için sorun olmadığını biliyorum ama doktor daha iyi bilir tabi.benim durum vahim gibi canım rahmim alınacak yüzde doksan.aman alınsın ne yapayım bebek ve ben iyi olalım da zaten bir daha hamileliğin hesini duymak istemiyorum.tek korkum kanamam olması.doktor 35.haftada alacağını söyledi.erken doğum olacak malesef her halükarda.
Iyi sayilirim canim. Meme kanseri degilmisim AMA diger memede nur topu Gibi bir tumorum daha olmus. Bir de gutr cikticanim ona Sikkin biraz... Gebelikte Sorun olur mu bilmiyorum... Senin yapisiklik Kesin mi? Yoksa olabilir mi dendi? Gecen Sefer ameliyat a alirlarken beni emin olamamislardi bir turlu. Belki sende de yaniliyorladir..
Canim Boyle umutsuz konusma yaaaaa!!!!
allah daha iyi etsin canım benim inşallah diğer tümör de problem çıkarmaz.guatrın hamilelik için sorun olmadığını biliyorum ama doktor daha iyi bilir tabi.benim durum vahim gibi canım rahmim alınacak yüzde doksan.aman alınsın ne yapayım bebek ve ben iyi olalım da zaten bir daha hamileliğin hesini duymak istemiyorum.tek korkum kanamam olması.doktor 35.haftada alacağını söyledi.erken doğum olacak malesef her halükarda.
doğum çantan hayırlı olsun canım..evet dr risk almamak için 35.haftada alacağını söyledi.buna üzülüyorum kuvöze girer diye.belki doğumdan önce hastaneye yatarım orada biraz daha beklerim eşim öyle diyor doktor da olabilir dedi.bir gün bir gündür bebiş için.nasıl olsa rahmimi alacaksa bari bebek büyümüş olsun elden geldiğince.hastane evime aşırı uzak sadece bu sorun şimdilik.ani bir kanamam olursa ne halt ederiz bilmiyorum valla.şu ekim ayı da bir bitse hayırlısıyla sağ salim..Ne sessiz bir pazar...
Sonunda dogum cantami hazirladim herseyi koydum bi tek dis fircam macunum ve sac fircam kaldi onlarida son gun koycam Insallah....
Asudcum o senin dedigin pedlerden aldim canim... Eczaci sordu napcan onu diye .. bende dedimki dogum sonrasi kullancam .. oda dediki hasta bezi al daha iyi bende onlada zaten rahat edemicemi soyledim... Kadina bunun daha fazla emici oldugunu soyledi ilk defa dogum icin isteyen oldu dedi nerden aklina geldi dedi... Bende bi arkadas kullanmis memnun kalmis dedim... Sizdirmaz dedi bunlar kolay kolay insallah dedim...
Bunun bi normali bide large var dedi onlarda large varmis sari paketti senin dedigin gibi bende o buyugunden aldim...
Kadin diyoki normal dogum yapanlarda kanama daha cok olur sen sezeryan olcan okadar olmaz dedi... Ben ilk dogumumda sezeryan Di led yetistirenedim dedim biliyorum kendimi dedim..
Bebek sekerim kaldi bi tek onuda Insallah doktora gidicem gun halledicem oda hazir olsun dursun kenarda...
Benim karnim baya asagi indi bu aralar zorluyor beni...
Pepukecim demek 35 haftanda alicak bebisini ozaman hemen hemen ayni gibi olcaz senle...
Mersenne de senden sonraya kalicak onun sirayi kaptin desene...
Bu arada beklenen dogum tarihin cok afilli gonul isterdiki o gunlere gelmek nasip olsun ...
Azraaa cim oglundan bi haber varmi canim? Bizide mutlaka haberdar et umarim iyidir mustafa asaf' in guzel haberlerini bekliyiruz canim...
doğum çantan hayırlı olsun canım..evet dr risk almamak için 35.haftada alacağını söyledi.buna üzülüyorum kuvöze girer diye.belki doğumdan önce hastaneye yatarım orada biraz daha beklerim eşim öyle diyor doktor da olabilir dedi.bir gün bir gündür bebiş için.nasıl olsa rahmimi alacaksa bari bebek büyümüş olsun elden geldiğince.hastane evime aşırı uzak sadece bu sorun şimdilik.ani bir kanamam olursa ne halt ederiz bilmiyorum valla.şu ekim ayı da bir bitse hayırlısıyla sağ salim..
saatlerdir nette geziniyorum alışveriş yapıyorum çılgınlar gibi.kendime ve bebişe.novabazar ve hepsiburada.comdan sipariş verdim.kremler,şampuanlar,meme kremi,kova,önlük,bir de milkway markasının süt arttırıcı meyvesuyundan.çok yorum yapılmış herkes övmüş.gerçi kızımda hiç özel bişey yiyip içmedim 2 yıl emzirmiştim sütüm çoktu ama bu sefer erken doğum stres ne olur bilmem.
relaxmodedan da pijama söyledim.yüzde 50 indirim var ve çok kaliteli aklında bulunsun canım.2 tane daha önceden almıştım çok beğendim ama kalıpları geniş.bir tanesi xlargeydi eşime oldu çok büyüktü.
kardeşim de dün mothercareden 370 tllik prematüre kıyafetler almış sağolsun ama çok abartmış.inşallah hepimiz aldıklarımızı ağız tadıyla kullanırız.
Ne sessiz bir pazar...
Sonunda dogum cantami hazirladim herseyi koydum bi tek dis fircam macunum ve sac fircam kaldi onlarida son gun koycam Insallah....
Asudcum o senin dedigin pedlerden aldim canim... Eczaci sordu napcan onu diye .. bende dedimki dogum sonrasi kullancam .. oda dediki hasta bezi al daha iyi bende onlada zaten rahat edemicemi soyledim... Kadina bunun daha fazla emici oldugunu soyledi ilk defa dogum icin isteyen oldu dedi nerden aklina geldi dedi... Bende bi arkadas kullanmis memnun kalmis dedim... Sizdirmaz dedi bunlar kolay kolay insallah dedim...
Bunun bi normali bide large var dedi onlarda large varmis sari paketti senin dedigin gibi bende o buyugunden aldim...
Kadin diyoki normal dogum yapanlarda kanama daha cok olur sen sezeryan olcan okadar olmaz dedi... Ben ilk dogumumda sezeryan Di led yetistirenedim dedim biliyorum kendimi dedim..
Bebek sekerim kaldi bi tek onuda Insallah doktora gidicem gun halledicem oda hazir olsun dursun kenarda...
Benim karnim baya asagi indi bu aralar zorluyor beni...
Pepukecim demek 35 haftanda alicak bebisini ozaman hemen hemen ayni gibi olcaz senle...
Mersenne de senden sonraya kalicak onun sirayi kaptin desene...
Bu arada beklenen dogum tarihin cok afilli gonul isterdiki o gunlere gelmek nasip olsun ...
Azraaa cim oglundan bi haber varmi canim? Bizide mutlaka haberdar et umarim iyidir mustafa asaf' in guzel haberlerini bekliyiruz canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?