kafam karıştı şimdi senin sat kaç canım ... benimki 1 şubat satım 14 şubat yani sevgülüler günü aşılama oldum benimki günü gününe belli :))
zaten dr da bana dediki anneler hep bayılıyo bu ileri giden bebeklere hele bide kilosu varsa ohh değmeyin keyfine diyo ... çok güzel bişey değil diyo hem kilosuna hem ileri gitmesinde tabi 2 haftaya kadar normal kabul ediliyor ... ama kilolu bebek durumundan hiç hoşlanmıyor

( şuan benim bebiş seninkini kilosunu yakalamıştır sanırım 5 haftada biliyosun az almıştı gelişimi kötü giti o ay o haliyle bana dediki zaten kiloluydu şuan bile kilosu fazla dedi 5 haftada alması gerekenin çok altında aldığı halde dedi geçen kontroldede dediki o ay az almasaydı 3 kilonun üstündeydi dedi bu durumda hiç hoşumuza gitmezdi dedi .. bide dediki 13 günde fazla almış dedi ozaman bende ee napıyım dedim siz nederseniz onu yiyorum dedim bi ortasını bulamadık dedim ... ben o yüzden biraz tırsıyorum kilosu fazla olunca

( kilolu olması sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor dedi .. kilolu bebekler doğduktan sonra problem yaşaya bilir dedi.. benim ilk oğlum 4kilo 100 gramdı bunun için en az 5 kilo diyodu ama o yetersiz beslendiği 5 haftadan dolayı 4 civarı olcak diyo aşası olmaz diyo ... oda anlam veremiyo bukadar kilo almasına diyoki şekerin kontrol altında şekere bağlayamıyorum kilosunu diyo genetik olarak alıyo diyo .. bide ben 5.5 kilo doğmuşum annenin kilosuda önemliymiş bunuda yeni öğrendim bıraksak buda olur okadar diyo olmasın diye uğraşıyoruz diyo

( kendimi ozamn bi kötü hissediyorum sorma gitsin sanki suçluymuşum gibi .. halbuki diyetteyim 20. haftamdan buraya ne derlerse onu yiyorum