Plasenta previa

hadı ya pekala evde tedavı yokmu mecburmu yada ne kadar yatcan

Inan bende ekim ennelerinde yazmis esi ayni o yazdigim gibi fazla detay yazmamis... Kizlar merakediyor diye bende buraya yazdim... Muhtemelen emerken kacmistir nasil oldugu hakkinda hic bir fikrimde yok inanki...

Valla hic bi fikrim Yok gecen biri doguma kadar yatmis belki kontrol altina alana kadar yatirirlar insulin baslancak cunku...

Sen yarin gidiceksin degilmi dr'a

evet cnm ya tahlıllerım var amelyata gırıcem ya pıhtılaşma ıcın dunde kansızlık ıcın olanı verdım yarın alcam sağlık ocagından

evet cnm ya tahlıllerım var amelyata gırıcem ya pıhtılaşma ıcın dunde kansızlık ıcın olanı verdım yarın alcam sağlık ocagından

Anladim canim ins iyi cikar testlerin... Yarin haberlerini bekliyorum canim ... Ben cikiyorum simdi cok opting seni k.i.b byyy canim...

fburak çok geçmiş olsun canım.görünmez kaza işte.yanıktan ben de çok korkarım.
şekerin de yükselmiş yine.sağlığına kavuş da sayılı gün tekrar evine dönersin canım.
oğlunu özlersin tabi.

azra ve bebeği yarın sağlıklı bir şekilde çıkarlar inşaALLAH.bana 2 ünite kan vermişlerdi.hoca bir litre kan kaybetiğimi söylemişti ama öyle çok falan dememişti.mihrimah da kan yuttuğu için iki gün yoğun bakımda kalmıştı,midesi yıkanmıştı iki kez.sonra çok şükür çıkmıştı.

mustafa asafın ciğerlerine kaçmış süt,inşaALLAH çabucak toparlar kuzu.

sorma canım görünmez kaza tavadan cosss diye kızgın yağ sıçradı ayağıma nasıl şişti anlatamam (

canım şeker için mutlaka gitmem lazım biliyosunki gebelikte şeker ve tansiyon çok çok tehlikeli bi durum mutlaka kontrol altına alınması şart..

azranın bebişi inşallh atlatıcak o durumu .. bu ciğerlere süt kaçması geç kalınırsa biraz tehlikeli bi durum olabiliyor ama zaten onlar hastanede oldukları için hemen müdahale edilmiştir o yüzden bi sorun olacağını düşünmüyorum allahın izniyle ...

canım ne bliyim işte çok kan kaybetti falan demişki dr'u eşide öyle yazmış canım .. zaten normalde sezeryanda 1 litre kan kaybediliyor diye biliyorum belki onun üstüne fazladan 1 litre dah kaybettiyse bilemiyorumki ..
hem sen daha tehlikeli bi operasyon geçirdin çok şükürde atlattın hem bebişin hemde sen sağlıklı bi şekilde evinize çıktınız...

şuanda inanki previam ortadan kalktı ama bu şekerde tehlike bakımından malesef ondan aşağı bi olay değil sonuçları vahim olabiliyor malesef.. oyüzden zaten her gebede şekere bakılıyor o yüzden dr' um beni bukadar sık boğaz ediyor( çok bunalmış durumdayım aslında zamanda azaldı ama sanki heran bişey olacakmış gibi geliyor (

ah canım benim,zaman azaldıkça insan daha tedirgin oluyor bebeğe bir şey olacak diye.
şeker de erken doğum tehlikesi var biliyorsun canım.hayırlısıyla şu 3 haftayı da geçirsen 38 de alır belki doktorun.zaten normal sezaryen o haftalarda oluyor.
hem açsın,hem riskli.bazen insan stresini yiyerek atıyor.şu zor dönemi de atlatırsan rahatlayacaksın canım.

azranın kanamasının doğumdan sonra olması kötü olmuş.sezaryende pek kanama olmuyor.plesantasıyla ilgili değildir inşaALLAH.

bugün ben de tam zihin beyin olmuş vaziyetteyim.balık hafızalı oldum iyice.sabah bitkinlikten bayılacaktım neredeyse.vücut direncim düştü iyice.

Benim de cok kanamam oldu canim. Ayrıca kan vermediler ama. Ben ayıktım ya sonrasinda da ugrastılar bayağa.
Genel de de simdi de ,sonrasinda cok kanamam oldu. Surekli temizlemeye geldiler beni.kanamam daha yeni azaliyo sanki. Bembeyaz geziyorum hortlak gibi.

Erken dogum olayini bilmiyorumda canim burdan sonra dogsada cok sorun olmaz ama bebekte sorun olabiliyormus normal dogumda Anne bebek olumune sebebiyet verebiliyormus .. Ani bebek olumu bi diger riskler arasinda... Canim benim 38 haftam tam bayrama denk geliyor orda biraz sorun bakalim ne olcak ozamana kadar... Zaten bayram oncesi son kontrolum olcak duruma gote bayram bitimi 29 ekimde sezeryan olcak 39 Haftamda yani ama doktorum ozaman karar vericek birakip birakmama olayina...

Azranin dogumdami sonrami oldu kanama olayi bilmiyorumki dogumda olmus gibi yazmis esi...

Neyse kendi geldiginde daha detayli anlatir durumu...

Sende canim okadar sey atlattinki suanki durumun yorgunluktan ruhen bedenen yoruldun haliyle...

senin cesaretine hayran kaldığımı söyleyeyim,ben asla cesaret edemem o ortama.:18:
benim diğer doğumlarda pek kanamam olmamıştı.bunda zaten toptan gidince kanama olayı da olmadı.
duyduğuma göre normalde kanama daha fazla olmalıymış.
sen de baya çektin ya doğumdan sonra.bacakların nasıl oldu,kızarıklıklar,ağrılar,şişler.......
işini iyi yapan insanlarla karşılaştırsın Allah.onların bir hatası nelere yol açtı.

canım beim Allah göstermesin.duymamıştım bunu,doktorun mu söyledi?
bayram ne zaman bilmiyorum canım ya.
gelişimine göre doktor eğer sorun olmazsa bir iki hafta erken alsın.riske girme bence.
hayırlısıyla sen de bebeğine bir kavuştuğunu duyarız inşaALLAH canım.
çok yıprandın,olumsuz şeyler düşünme.fazla bir zamanın da kalmadı çok şükür.

eşim evdeydi bugün.kızımın okuluna gittim öğlen.
dışarı çıkmak iyi geldi.sürekli evde olmak da bir süre sonra bayıyor.kimse de yok.

Tam olarak gecmedi canım ama daha iyiyim şimdi. Halime şükür ne diim. Bilemiyosun ne yazik ki? Yaptiği işi hakkıyla yapan, kazandığımı hakedeyim diyen kaç kişi kaldı bilmiyorum ama ben pek karşılaşmıyorum.
Aslında benimki cesaretten değil sonucu biran önce görme isteğinden. Laf aramizda , kesildikten bebeğimi görene kadar dudaklarımın titremesini durduramadım. Korkudan. Eşime dudaklarmı tut demişim kollarım bağlı ya.

Aslinda benim dr' um cok felaket tellali degildirde bikere inatlastim bi konuda onunda sabrini zorladim ozaman bana dedigi Aynen suydu seker bebege kilo aldiriyor bu durum Dan organlarinin gelisimini etkiliyor drdiklerime uymazsan senide bebegide kaybede biliriz dedi onu sanirim normal dogum olayi icin soyledi ama bebek icin dogdugu zaman bi cok ciddi problem olabilecegini anlatti sonrasinda bir riskte Bebegin suyunun fazlalasmasi buda iyi bir durum degil dedi zaten her gittigimde suyuna bakiyor oncelikle...

Bide benim soyle bir riskli durumum var bebegin haftasi ileri gidiyor bu 2 haftaya kadar normal yani 14 gun ileri olmasi bende bu durum son kontrolde 15 gundu ileri 2 hafta 1 gun bunun bi atak yapmazsa suan cok buyuk bir sorun olmadigini ama atak yapabilecegini sekere bagli tabi buda ozaman Bebegin riske girecegini soyledi...

Bi arkadasim vardi benim baya eski uzun zaman sonra karsilastik seker varmis ondada diyetine uymamis dr'a ra sanirim cok baski yapmamis bebegini kaybetmis sekerden dolayi... Oda bunu anlatinca iyice urktum zaten..

Son kontrolde Dr bebegin hareketletini cok dikkatli takip et bi yavaslama falan olursa gel hemeb dedi bende surekli hareket takibi yapiyorum paranoyak oldum iyice... Bide son zamanda hep bisey olcak diye dusunmekten psikolojimde bozuldu tetikte duruyorum anlican... Bi atlatsam Su zamani allahin izniyle baska hic bisey istemiyorum...

Canim disari cikmak bazen insana iyi geliyor gercekten heleki boyle zamanlarda...

Kardesleri kiskaniyormu mihrimah sultani canim?

Canim Ben cok cesaretliyim okonularda niyeyse...

Burnum ve gozumun alt kismindan gayet gozum gore gore kesilip dikildim gayet saline bisekilde... Bide on disten dis kokunden bi operasyon gecirdim oydukca oydular en cok alet sesi rahatsiz ediyor insani...

Ben senden sonra vaz gectim spinal veya epiduralden .. yoksa korkmam ben oyle kolay kolay...

Insallah toparlanicaksin sende canim ...

Ccanim bende bartolşn vs oldum. Canli dikiş yemek zorunda kaldim. Tirnak çektirdim ve altindaki tümörü yaktirdim. Emzirdiğimden ilaç verilemedi. Lokal tutmadi dayandim. Ama inan bu başkaymiş. İçinde bebek olunca heyecan korku tavan yapıyomuş. Ben sonrasinda tırstım zaten. Ellerİ hissediyosun bacakyok. Sevmedim ben ne bileyim. Sonrasını bilmeden pişman oldum.

ben düşünemiyorum bile o anı,iyi dayanmışsın korka korka.

Allah korusun canım benim.bu yıl ki hamilelikler ne böyle ömrümüzden ömür gidiyor.
bu kadar riskli olduğunu bilmiyordum.hepimiz paronayak olduk.
doktora yarın mı gidiyorsun canım?

Bu konuya ayrı değineyim dedim : D
Benim kız hiç yapmadı şimdi gece altına işiyo. Nerdeyse her gece.
Meme istiyo,biberon istiyo, emekliyo. ...
Melek kızım gitti yerine gelen pek fena. Herşeye ağlıyo. Ne yapsak olmuyo. Dünyayı etrafında döndürsek de olmayacak. Yaş kasımda 5. Dahası aklıma gelmedi şimdi ama ötesi var yani : D kork bence. Kız kadar olur mu bilmem. Hani daha duygusal mı ki kızlar? Artık sen anlatırsın farkını : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…