- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.901
Pepuke senin bu taraftaki kadın doktor cidden kötü ötesiymiş, bir daha gitme ona yaaa, kendisine güveni yok onun, ona bir şey emanet edilmez. Aynı hastaneye gideceksen bile doktor değiştir. Ateş hoca ne güzel açıklamış her şeyi, neler olabileceğini, en kötü senaryoları v.b.... Canım rahmin alınması yerine orada bol bol kan bulundursanız olmuyor muymuş, kanamayı durduramazlar mıymış? Sonuçta rahmin alınması kanamayı durduramamaktan kaynaklanmıyor mu? Riskleri tam olarak sorsaydın. Tabii bundan sonra çocuk düşünüp düşünmediğini bilmiyorum canım, düşünmüyorsan pek sorun yok, düşünüyorsan biraz daha detaylı konuşursun hocayla, inşallah bu kötü senaryo gerçekleşmez arkadaşım, ki bence (hissettiğim) senin durumun o boyuta gelmeyecek canım. Ama Allah göstermesin kötü durumlarda sana müdahale edecek doktoru (Ateş hoca) bulmana sevindim. En azından için rahat olur, sana ve bebeciğine çok iyi bakacağına, sizi riskli bir duruma sokmayacağına inanıyorum. Alışveriş yaparak çok iyi etmişsin canım, insanın keyfi geliyor vallahi, ben ara sıra kzımın eşyalarına bakıp rahatlıyorum, gözlerimi kapatıp doğurduğumu, onu yıkadığımı, emzirdiğimi hayal ediyorum :) :) Bazen hayalperest olmak iyi oluyor, üstündeki sinir stresi alıyor
Dağcı, canım Mihrimah kızımız ve sen iyisindir umarım, biraz daha iyisindir artık inşallah. İkinizi de çok öpüyorum.
pepuke beni hemen aramayışından tahmin etmiştim moralinin iyi olmadığını.en güzel örnek benim senin için tatlım.hoca ilk muayene de bana da aynı ihtimallerden bahsetmişti.mesane ancak ameliyatta belli oluyor.idrarında kan görmen lazım mesanede sorun varsa canım.ve ağrı vs. olur canım.ben hemn hemen tüm doktorlardan durumumun vehametini duyduğum için ateş hoca sadece güven verdi bana.sen belki daha iyi şeyler duymayı ümid ettiğinden şok olmuşsundur canım.
hayati bir sıkıntı yaşamazsın Allahın izniyle,rahat ol canım.rahimi de takma.kucağına eymenini sağlıkla aldığını düşün,bütün korkuların yok olacak canım.
hastaneden çıkarken yeniden doğmuş gibi hissedeceksin.:)
damarlanmadan bahsetmiş dr.panik yapmıyorsa kendine güveniyordur canım.rahat ol,her derdin bir çaresi var.sağlıkla bitecek senin hamileliğin de.benim arkadaşım da ikiz hamileydi.dr.doğumda görmüş previayı.düşün yani o ana kadar görememiş.
Doktorum artık ateş hoca canım bugün de doktorum programındaydı belki denk gelmişsinizdir.zaten burcudan vazgeçmiştim hastanede yatarken bile kafayı ateş hocaya takmıştım burcuya sadece acilmdurumlar için ve nst için falan devam ediyorum.
Şekerim rahmin alınması yerine kan takviyesi çözüm değil fazla kan kaybı da yerine hemen koyulsa bile çok riskli damardan damla damla kan verilirken rahimden foşur foşur kan geliyor ve kan kaybıyla diğer organlar zarar görebiliyormuş.kendi kan grubum olsa bile dışarıdan çok kan almak vücutta sıkıntı yaratıyormuş.bir daha hamilelik düşünmüyorum canım.dellenip aklımı kaçırmazsam tabi.ama tabi yine de bir organımdan olmak istemezdim,hayatım söz konusu olunca seçme şansım yok.ben de ateş hocaya güveniyorum önce Allaha sonra ona ve ekibine.inşallah 35.haftaya kadar herşey yolunda gider kanamayla hastaneye gitmekten korkuyorum inşallah randevuyla gideriz.herhalde en çok duaya muhtaç olan benim beni unutmayın nolur..
Sana ne kadar teşekkür etsem azdır canım dün beni hiç yalnız bırakmadın,doktorun sekreterini bile aradın Allah razı olsun senden cznım benim.verdiğin moral için destek için..git gel duygular içindeyim o yüzden ağlamalarım falan..çok hassas bir dönemdeyim ve çok normal biliyorum..inşallah benim için de bugünler geçecek herşey insanlar için,bugün daha güçlüyüm iyiyim.evde yalnızım bazen annem içimi bayıyor bikaç gün tek kalıyım sakin sakin.kızım 3te geliyor zaten bir işe yaradığı pek yok ama olsun su falan getirir kapı açar..rahmi çok takmamaya çalışıyorum canım sondayı mesaneyi ve dikişi falan takıyorum biraz inşallah bende de sondayı hemen çıkarırlar.
benimde var o centiklenmeden dr'uma dedim bu ne oluyor diye tek tarafın direnci düşük ama öbür taraf iyi olduğu için hiç sorun değil dedi iki taraflı olunca problem olurmuş...
ay demek sendede varaynı durum ve maşallah bebeğinin gelişimi iyi
inşallah bende bir sıkıntı yaşamam
Daha haberler gelmeye başlamamış. Bizim gibi düşünceli değiller tabiinşallah kısa zamanda iyi haberleri gelir.
Canım bana onu 20. Haftamda doppler sonucum sonrası orda yazan centik olayını sormamdan sonra dr açıkladı önemli olmadığını söyledi hatta çift taraflı olduğunu fizyolojik olarak kapandığını ama bir tarafın direncinin biraz düşük olduğunu diğer tarafinsa gayet ıyi oldugunu söylemişti...
Bebeğin gelişimi kilo boy gayet iyi dedi ozaman...
Seninde eminimki bebeklerinin gelişimi iyidir ikizdiler yanlış hatirlamiyorsam...
Gelisimleri normalse hic takılma bunlara sen ben hiç takmadim dr açıkladiktan sonra... Bi sorun olsaydı bu haftaya kadar zaten olurdu... Son kontrolumdede gayet iyiydi dr hem boylu hem tombis 4 kilodan aşağı beklemiyorum dedi...
maşallah
evet ikiz yavrularım kendi doktorumda arada bir kontrol olduğum başka bir kadındoğum dr.da haftasına göre gelişimlerinin iyi olduğunu söyledi
ama sıkıntı birdeğilki
previa
kasılmalarım var ilaç kullanıyorum
bide bu çentik çıktı
rabbim beterinden esirgesin inşallah vakti saatinde hayırla kavuşmak nasip olur hepimize
Benimde problemli başından beri.. ilk düşük riski yok kanama alanı vs dendi çok yattim 20. Haftama kadar previa vardı oda 20 de yukarı çıktı şimdi şekerle uğraşıyorum ölçümler yüksek çıktı cumagununden buyana sanırım hastaneye yaticam öyle gibi görünüyor....
Anlican bu topicte sorunsuz hamile yok ben bi oh diyemedim plesentam yukarı çıkınca bile...
Bu haftaya geldim ite kaka ışte rabbim tamamına erdirir inşallah..
Kaç haftalikti canim bebislerin?
Benimde problemli başından beri.. ilk düşük riski yok kanama alanı vs dendi çok yattim 20. Haftama kadar previa vardı oda 20 de yukarı çıktı şimdi şekerle uğraşıyorum ölçümler yüksek çıktı cumagununden buyana sanırım hastaneye yaticam öyle gibi görünüyor....
Anlican bu topicte sorunsuz hamile yok ben bi oh diyemedim plesentam yukarı çıkınca bile...
Bu haftaya geldim ite kaka ışte rabbim tamamına erdirir inşallah..
Kaç haftalikti canim bebislerin?
cnm merhaba ölçumler yuksekmı cıktı ne zman gıdıyosun dr a uzuldum ya
Meb canım sorma cuma akşam bi basladi yüksek çıkmaya 140 in altında degerim yok gibi.. aslında bugün gidiyim dedim dr'a öğlen ayağımı yaktım çok acidi çıkamadım zaten yatis yapacağını önceden söylemişti durum bu şekle dönerse başka çare yok demişti... Bugun ayagimdan çıkıp gitmedim yarinda ordami bilmiyorum olmadı cuma gidicem kontrolum normalde salı günü ama beklemek istemiyorum saliyi ben gidiyim diyorum.. zaten dahiliyeye yollayacak o yatiricak beni...
allah kolaylık versin
hastne ortamını hiç sevmiyorum inşallah yatmak zorunda kalmazsın
22 haftalıklar bu günümüze şükür
hadı ya öncelıkle gecmış olsun cnm nasıl yaktınkı kıyamam cok acıyomu
yatışada uzuldum ne guzel yolundaydı bu hafat nıey böle olduku
Kızlar ekim annelerinde azraaa nin eşi yazmış...
Azraanin çok kanaması olmuş 1 ünite kan vermişler bebeğin cigerlerine süt kaçmış oda kuvezdeymis 2 gün gözetim altında kalicaklarmis anne oğul...
Orda okudum burayada merakedenler için yazayım dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?