- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.561
yok dr um okadar pozıtıf gırmemden oldukca memnundu zaten amelıytaada cok neşelı gırdım ay ne guzel ablanın guzellık uzmanı olası
şimdi kafama tek takılan lensle amelıyata gırılebılıyomu cıktıktan sonra hareket kısıtlı oldugundan takamma zor olur
himmn hem makyaj hem lens bide ameliyatta bilnemki onu Dr a sor canim... Hic aklima hayalime gelmezdi boyle seyler Ben cikinca yaptirani duydumda girmeden yaptirana denk gelmemistim....
Alemsin canımHer ne kadar buraya fazla takılmasanda seni bu topiğin süslüsü ilan ettim
Kızlar saat 23:00 gibi Kamesle cepten mesajlaştık. Kızını görmüş yoğun bakımda sağlığı iyiymiş, kendisinde de sancılar varmış, yürüyüş yaptırıyorlarmış. Herhalde sezeryandan sonra olan gaz sancıları bunlar değil mi? Ablamın karnı doğumdan sonra 9 aylık hamile gibi şişmişti, gaz sancısından duramıyordu. Kendini iyi hisseder hissetmez, gelip bize detayları anlatacak. Uyuma ihtimali var, rahatsız etmiyim diye telefonla aramadım, o yüzden detaylı bilgim yok, ama sağlıkları yerinde bir de kızı yoğun bakımdan çıksın çok mutlu olacak o zaman tabii ki. Hepinize iyi ve tatlı geceler.
hahaha valla susulu olayından sonra gecelerı burdayım cnm benım ay ben yıne kendım yaptım bı arkadaşım fön cektırdı bıde makyaj yaptırdı doğum agırmeden benımkı daha masum kaldı yanında
oh canım benım ya maşalla ona bebegıne rabbım uzun ömurler versın cnm hafıf sancılar normal ben hıc gaz sancısı cekmedım dr lağmadan sonra ne kadar gec wc ye gıdersen ona göre gaz problemın olmaz demıştı sukur olmadı da
Benim makyajla pek aram yok, yakıştıramıyorum kendime ya da beceremiyorum :) Ama doğumdan sonra belki ben de fön çektiririm. Hastanenin hizmeti, kendimi iyi hissedersem olabilir :)
Senin iyiymiş canım. Kamesin ağrısı, sancısı neden bilemiyorum işin aslı, kızı rahatsız etmemek için mesajları uzatmadım ama ağrım var diyince niyeyse gaz sancısı aklıma geldi. Acaba dikişleri mi ağrıyor, ama gazı olmasa sadece dikiş ağrısı olsa yürütmezler diye düşündüm. Ama ben ne anlarım, daha ilk defa doğum yapacağım :)
oo oda guzelmış hastane hızmetı olması cnm benım öle şansım yok ben kapalıyım makyajsız cıkmam ama öle far falan sevmıyorum sadece fazla beyazım ve makyazsız yuzum renksız alık oluyo ozman da mutlu olmuyorum cıplak yuzle
cnm ne kadar cok yururse okadar cabuk toparlanır onun gazda olabılır tabıkı ama ben yaşamadım 3 saat sonra ayaklandım dr um amerkan bezı sardı gögus atından legen kemıge kadar gercekten okadar rahat ve acıyı azaltan bışeykı tavsıye ederım
Bak onu arada sırada ben de yapıyorum, yüzüm bembeyaz, bir de sivilce kapama olayı var tabii, 34 yaşındayım ama halen ergen sivilcelerinden kurtulamadımFar, kalem v.s. ben de hiç sevmiyorum, gözler öcü gibi oluyor
Bak onu arada sırada ben de yapıyorum, yüzüm bembeyaz, bir de sivilce kapama olayı var tabii, 34 yaşındayım ama halen ergen sivilcelerinden kurtulamadımFar, kalem v.s. ben de hiç sevmiyorum, gözler öcü gibi oluyor
Aklımda olsun, bir nevi korse yapmış. Ben normal doğum istiyorum ama kader kısmet, inşallah her şey yolunda gider de ıkına ıkına alırım kızımı kucağıma
ınşalla tatlım benım gönlune göre olur hepımızın ne zaman bdt
Daha çooook var, ben de kasım annesiyim. 18 Kasım inşallah. İlk başlarda kasım annelerine takıldım sonra previa olayı derken kendimi burada buldum :) 20. haftamda plasenta yukarıya çıktı ama buradan kopamadım, buradaki herkes doğum yapınca istifa ederim :) Kasım anneleri topiğini ara sıra okuyorum ama o kadar hızlılar ki onlara yetişmek imkansız, bir de artık akraba olmuşsunuz
cnm makyaja bışey demedı yaptıranda cok var ama ben masum bışekılde kendım yaptım hahaha bıde kamera cekımı yapıldı kaynım tarafından ılerıde öle bakımsız gözukmek ıstemezdım cnm benım cok suslu degılımdır ama yınedensevmem pek makyajsız cıkmayı dışarıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?