- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.521
anladım canım valla bakıcam zamanım var zaten içime sineni alıcam ... sepetler buradada aynı fiyatlarda...
kızlar ilk gördüğüm andan beri bebeğim olursa bundan alıcam dediğim bir bebek oturma koltuğu var siz de bir bakın bence çok kullanışlı bişey,inşallah alıp ta kullanmak nasip olur.bumbo bebek koltuğu..
Vakitli vakitli git bak walla. ben agrilarimdan zorlandim. almasanda git kararini ver. Bak bel fitigim azdi,bacagima vurdu gittigim heryere pisman oluyorum. Tikandigim yerde ne varsa onu aliyorum.
canım tarih falan yazdırayım istiyorum ben oyüzden daha erken diye düşünüyorum .. son kontrolümden sonra yaptırıcam inşallh ...
Odunlar altina kendi isimlerini de yazmislar. ben cikarcam hepsini. printerdan basip silikonla tutturcam.tariih zaten belli olmayacagi icin ben hic girmiyorum.o is cok kolay. sen beni dinle begen
karar ver. sonra gider alirsin.o kadar cok ki kalabalikta gezerken bunaliyosun,yoruluyosun.
selam arkadaşlar 27 ağuustosda sezeryan oluorum nasipse..korkuorum..
selam arkadaşlar 27 ağuustosda sezeryan oluorum nasipse..korkuorum..
allah yardımcın olsun canım plasentan ne durumda marjnalmiydi?
A.s Insallah hayirlisiyla sezeryanini olup bebegini kucaklarsin Insallah... Korkma korkucak bisey yok...
Kızlar pepukenin cebi sizde varsa bir mesaj atsanıza, kamesi aramış mı. Kamesin telefonu bende var ama pepuke aradıysa ben de arayıp rahatsız etmek istemiyorum. Pepuke bugün dışarıda olacaktı, kim bilir bilgisayarın başına ne zaman oturur.
çok teşekkür ederim çok destek oldun bana
kızlar şimdi haberini aldım kamesçiğimiz 2 kilo 300 gram minik bir prenses doğurdu.eşiyle konuştum.kames te çok iyiymiş yavaş yavaş ayılıyormuş.ameliyat ta çok rahat geçmiş.hiçbir problem yaşamamış.darısı başımıza inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?