- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.581
Kızlar saat 23:00 gibi Kamesle cepten mesajlaştık. Kızını görmüş yoğun bakımda sağlığı iyiymiş, kendisinde de sancılar varmış, yürüyüş yaptırıyorlarmış. Herhalde sezeryandan sonra olan gaz sancıları bunlar değil mi? Ablamın karnı doğumdan sonra 9 aylık hamile gibi şişmişti, gaz sancısından duramıyordu. Kendini iyi hisseder hissetmez, gelip bize detayları anlatacak. Uyuma ihtimali var, rahatsız etmiyim diye telefonla aramadım, o yüzden detaylı bilgim yok, ama sağlıkları yerinde bir de kızı yoğun bakımdan çıksın çok mutlu olacak o zaman tabii ki. Hepinize iyi ve tatlı geceler.
Canim gazdan degildir agrilari sonucta orada bir kesin bolgesi var ve rahim temizleniyor elle normal dogumda kendi temizleniyor sezeryanda dr lar temizliyor...rahim bebek icin buyudu haliyle simdide. Kendini toparlayacak gazida cabasi zaten fazla sorunu olan benim gibi birinin durumunu dusun bide.. sezeryandan ciktim dumduzdu karnim beni giydirirkrn hic karnin kalmamis dediler aksama kadar bir sistimki sorma davul gibi. Bol bol yurudum tabi gazimi cikarttim gazi cikaramayani 3 gun tutuyolar hastanede neyseki cikartmistim... Ben bi yataktan kalkarken zorlaniyordum kalkincada sezeryan olduguma inanmiyorlardi 4 gun sonra bana bir nazar etti gelen giden bir ates bir agri yataklara dustum resmen..
Kameste kizida cok iyi cok sukur..
Buarada simdide dagci kayipppp nerde bu dagci ... Onada moral olurdu kamesin durumu.. dagcinin numarasi kinder varsa arasin Su hatunu simdide onu merakettim...
Kizicam artik size ya kaybolup dutuyordunuz 40 tilki dolaniyor beynimde biseymi oldu diye sonucta riskli gebelersiniz.. bizede yazik ya niye habersiz birakiyorsunuz bizi...