Plasenta previa

Hani filmlerde esas kizin basina ne gelirse gelsin makyaj bozulmuyor ya, dogumdan sonra oyle olmuyor Gecelik ustune de hos bulmuyorum ama onemli olan kendini nasil hissettigin. iyi hisseden yapar.

bence epiduralle doğuracaksan ve resim çektireceksen hafif bir makyaj uygun olabilir.pudra,allık,kalem ve akmayan rimel.ama genel anestezi de çok mantıksız.ayılınca yap makyajını saçını, çektir resmini mis gibi.lüks hastanelerde doğumdan sonra kuaför hizmeti var.kuzenimi ziyarete gittiğimde dumur olmuştum.sanki birkaç saat önce kesilip biçilen o değilmiş gibi saçlar yapılı full makyajla fotoğrafçıya bebişiyle pozlar veriyordu.ama o normalde de acaip bakımlıydı zaten ben o kadar olamam valla..

Canim tercih meselesi bende yapmam ama kendini oyle iyi hissedecekse yapabilir isteyen...
Ben bu dogumumda bir saclarima fon cektiririm oncesinden diye dusunuyorum...

ben de açık olsam kesin çektiririm.hatta boyatıp kestiririm.gerçi yine inşallah ani birşey olmazsa boyatmayı düşünüyorum sonra gitmem zor olur.

Aman ters bir durum olmasinda... Iyi olmasina sevindim... Sira onda guzel haber verme sirasi...

fon isini ben de istiyorum. gecen defa planli dogum olmadigi icin olmamisti. Bu sefer bakalim. Bi deniycem. planli giderse bi fon cektircem. Esimin profesyonel makinesi var o cekicek zaten resimleri de. Kirisiklik, leke vs. hallediyor sonrasinda da Cok dogal resimler olacak yani

Canim o mama sandalyesinin izellikleri degisken olabilir .. benim 4 ay itibariyle baslaniyorda kac kiloya kadar devamediliyor unuttum onu.
Saclarin hayirli olsun bende dogum oncesi boyatcam Insallah...

yaaa ama ben çok sevmiştim o oturakları.ben yemek yerken değil sadece,yıkanırken,iş yaparken yanımda durması için falan da düşünmüştüm.zaten bebek büyüdükçe içine sığmamaya başlar anneler de biraz dikkatli olsunlar canım.oturakla bebeği masanın üstüne mi koyuyorlar tabiki tehlikeli olabilir bebklerin ne zaman ne yapacakları belli olmazki.çok hareketlenmeye başlayınca oturakta yalnız bırakmamalı herşey için geçerli bu.

asudçum senin doğuma da çok az kaldı kamesten sonra seninkini bekliyoruz canım.resimlerinizi albümüne koy olur mu

Ben epidural istemiyorum ama esim doguma girmek istedigi icin epidural yaptir diyor. Bakalim daha belli degil. Ama ben her ikisinde de makyaj dusunmem gecelik ustune. yuzumun gozumun sisligi olmasin da. Ben normalde de makyaj sevmem. Mecburen ise giderken yapardim. Gunluk yapmam yani.
Ama yakistiran yakistiriyor. Tercih meselesi. Makyaj ayri bir mevzu. Onsuz yapamayanlar, makyajsiz resim cektirmeyenler var. Makyajsiz da bakimli olunur ama ozel gunlerde de istiyor iste.

Canim o mama sandalyesinin izellikleri degisken olabilir .. benim 4 ay itibariyle baslaniyorda kac kiloya kadar devamediliyor unuttum onu.
Saclarin hayirli olsun bende dogum oncesi boyatcam Insallah...

benim ki chicconun arkaya tam yatandan. 3 ayarliydi sanirim. ama ne zamandan itibaren kullandim hatirlamiyorum. unutmusum herseyi. Zaten 4 aydan once bebekler oturtulmuyordu diye animsiyorum.
Hemen kullanmaya baslamamisimdir ben. Yemek,kusma baslayinca cok kullandim ben.kiizm da cok seviyordu. İnsallah bu kizim da sever de zorlanmam.

saol canim. kapattim beyazlari, genclestim.

benimki öyle biliyorum onuda .. abisi gibi erken oturusa buda oturturum :) dr diyo oturtturma benim oğlan kalkıp oturuyo ben yatırıyorum o oturuyo :)) 4 ay aslında destekli oturtulabiliyormuş zaten .. o mama sandalyeleride ona göre yapılıyor diye biliyorum ...

ben çıkıyorum kızlar oğluma bayramlık alcam .. traş ettiricem vs işim var görüşürüz ...

kızlar sitedeki reklamlardan viabonte diye bir parfüm sitesine girdim bazı parfümler indirimli.bir tane sipariş vermeyi düşünüyorum.siz de bir göz atın isterseniz.

kızlar sitedeki reklamlardan viabonte diye bir parfüm sitesine girdim bazı parfümler indirimli.bir tane sipariş vermeyi düşünüyorum.siz de bir göz atın isterseniz.

çok ihtyacım var canım ama benim kücük cadı beni parfümlere küstürdü son 2 yıldır neredeyse iyi bir parfüm almadım aldığım gibi duş alıyor kopay gibi buluyor saklasamda şimdi alayım diyorum ama ne alsam bilemedim geçen market rafında 1 -2 kokladım beğenemedim ne marka alsam acaba ?kokularını bilmedende alamamki aten 2 kokayım 3.yü anlayamıyorum varmı tavsiyesi olan

ben lolita alıcam canım kardeşimde var çok güzel çiçek kokusu.fiyatı da 200den 80e düşmüş.ultaviolet te güzeldir.ne tür koku sevdiğine bağlı.ben şu ara tom ford grey vetiver kullanıyorum kardeşim gümrükten almıştı,bu sitede ne kadar bakmadım.bence indirimlilere bak.

marjinalis kuzum ...
9 günüm kaldı nasipse inş..2 kadın doğumcu girecek ama cerrahım anestezistim kim bilmiorum artık..Allah ehil insanların eliyle bebeklerimize kavuştursun inş..

benimki hiç demedi 2 kişi giricez diye bende sormadım bakalım perşembe randevum var allah sanada yardım etsin inşallah bende marjinalim hiç kanamam olmadı hamd olsun allah göstermesin bende 38.hafta inşallah 24 eyül de 37 günüm var hayırlı haberlerini bekliyoruz bizi ihmal etme ilk bbebeğinmi benim 2.kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…