- 22 Şubat 2010
- 1.552
- 44
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.601
Hani filmlerde esas kizin basina ne gelirse gelsin makyaj bozulmuyor ya, dogumdan sonra oyle olmuyorGecelik ustune de hos bulmuyorum ama onemli olan kendini nasil hissettigin. iyi hisseden yapar.
Canim tercih meselesi bende yapmam ama kendini oyle iyi hissedecekse yapabilir isteyen...
Ben bu dogumumda bir saclarima fon cektiririm oncesinden diye dusunuyorum...
kızlar çok şükür dağcı iyi.internet bozulmuş,cebi de suya düşmüş,inek dağa kaçmış vs vsneticede can sıkıntısından ve ameliyatı düşünmekten başka derdi yok.kamesin haberlerini verdim.çok sevindi.o da merak ediyormuş neler oldu diye.bayramdan sonra Ateş hocaya gidecekmiş kontrolden sonra tekrar sezaryen günü kararlaştıracaklar.hayırlısı olsun inşallah.hepinize çok selamı var.ben de selamlarınızı söyledim..
walla oyle yaziyor sabah'ta. Benim kiz da kesin duserdi bundan :) geleni bilmem. mama sandalyeleri belli aya kadar cok emniyetli. Ama o belli ayi da hatirlamiyorum walla. Ben bu sene yasadiklarimla paranoyak oldum zaten. ekstra kemerlerle oturturum heralde artik.
sacimi boyattim neden hala kendimi cok iyi hissetmiyorum acaba.
walla oyle yaziyor sabah'ta. Benim kiz da kesin duserdi bundan :) geleni bilmem. mama sandalyeleri belli aya kadar cok emniyetli. Ama o belli ayi da hatirlamiyorum walla. Ben bu sene yasadiklarimla paranoyak oldum zaten. ekstra kemerlerle oturturum heralde artik.
sacimi boyattim neden hala kendimi cok iyi hissetmiyorum acaba.
fon isini ben de istiyorum. gecen defa planli dogum olmadigi icin olmamisti. Bu sefer bakalim. Bi deniycem. planli giderse bi fon cektircem. Esimin profesyonel makinesi var o cekicek zaten resimleri de. Kirisiklik, leke vs. hallediyor sonrasinda daCok dogal resimler olacak yani
bence epiduralle doğuracaksan ve resim çektireceksen hafif bir makyaj uygun olabilir.pudra,allık,kalem ve akmayan rimel.ama genel anestezi de çok mantıksız.ayılınca yap makyajını saçını, çektir resmini mis gibi.lüks hastanelerde doğumdan sonra kuaför hizmeti var.kuzenimi ziyarete gittiğimde dumur olmuştum.sanki birkaç saat önce kesilip biçilen o değilmiş gibi saçlar yapılı full makyajla fotoğrafçıya bebişiyle pozlar veriyordu.ama o normalde de acaip bakımlıydı zaten ben o kadar olamam valla..
Canim o mama sandalyesinin izellikleri degisken olabilir .. benim 4 ay itibariyle baslaniyorda kac kiloya kadar devamediliyor unuttum onu.
Saclarin hayirli olsun bende dogum oncesi boyatcam Insallah...
asudçum senin doğuma da çok az kaldı kamesten sonra seninkini bekliyoruz canım.resimlerinizi albümüne koy olur mu
ben de açık olsam kesin çektiririm.hatta boyatıp kestiririm.gerçi yine inşallah ani birşey olmazsa boyatmayı düşünüyorum sonra gitmem zor olur.
benim ki chicconun arkaya tam yatandan. 3 ayarliydi sanirim. ama ne zamandan itibaren kullandim hatirlamiyorum. unutmusum herseyi. Zaten 4 aydan once bebekler oturtulmuyordu diye animsiyorum.
Hemen kullanmaya baslamamisimdir ben. Yemek,kusma baslayinca cok kullandim ben.kiizm da cok seviyordu. İnsallah bu kizim da sever de zorlanmam.
saol canim. kapattim beyazlari, genclestim.
kızlar sitedeki reklamlardan viabonte diye bir parfüm sitesine girdim bazı parfümler indirimli.bir tane sipariş vermeyi düşünüyorum.siz de bir göz atın isterseniz.
çok ihtyacım var canım ama benim kücük cadı beni parfümlere küstürdü son 2 yıldır neredeyse iyi bir parfüm almadım aldığım gibi duş alıyor kopay gibi buluyor saklasamda şimdi alayım diyorum ama ne alsam bilemedim geçen market rafında 1 -2 kokladım beğenemedim ne marka alsam acaba ?kokularını bilmedende alamamki aten 2 kokayım 3.yü anlayamıyorum varmı tavsiyesi olan
Selam herkese..
şafak 9
hadi allah kurtarsın canım çok heyecanlandım senin durumun neydi ben çok unuturum da
marjinalis kuzum ...
9 günüm kaldı nasipse inş..2 kadın doğumcu girecek ama cerrahım anestezistim kim bilmiorum artık..Allah ehil insanların eliyle bebeklerimize kavuştursun inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?