kızlar,ben daha bebek hazırlıklarına başlamadım erken diye ama heves ediyorum tabi.kendimi tutuyorum bişey almamak için.sizleri görünce de daha bir hevesleniyorum.ama sizin zamanınız az kaldı aceleniz normal.ben şu an sadece düşünme aşamasındayım.en azından bunu yapayım diyorum.ben hiç portbebe kullanmadım ama kış bebekleri için daha uygun gibime geliyor.sanırım 2 tip var biri sadece elde taşımalık diğeri de altına puset monte etmelik.2.daha pahalı tabi.ben sadece elde taşımalık alayım diyorum kış vakti minik bebeği pusetle nereye gezdiricem evden çok çıkamayız yaza doğru normal bir puset alırım diye düşündüm.sizin fikriniz nedir?
kardeşim şeker,sepet ,kapı süsü falan için heves ediyordu ama ben galiba yine cerrahpaşada doğurucam hastane odasında bunlar imkansız.üniversite hastanesinde saçma olur istemem de zaten.oraya durumu iyi olmayan kadıncağızlar geliyor genelde,bizim süsümüz hem komik hem abes olur.yine hevesim kursağımda takılı.fotoğrafçı da ayarlanmaz devlette.tabi bunlar ayrıntı,önemli olan sağlığımız..ama yine de insan istiyor..dün biri konu açmış sezaryene makyajla girse olurmuymuş.hem güldüm hem sinir oldum.ben burada neler düşünüyorum kadın sanki partiye gidecek.o kadar sorunsuz yani.sorun olmsın zaten kimsenin sorunu olmasın herkes bebeğini mutlu mutlu kucağına alsın.ama makyaj yapmak ohaa yani.ayıldıktan sora yap napıyosan ama baygınken çok komik.