Plasenta previa

Ayyy gozlerim doldu birden tutamadim kendimi... Cok sukur yarabbim guzel haberlerini almak nasip oldu... Darisi bizlerin basina Insallah...
Cok sagol bize bu guzel haberi verdigin icin...

Son düzenleme:
Aminnn aminnn darisi hepimizin basina Insallah... Cok korkuyordu hakli olarak cok sukur korktugu gibi olmadi... Bu arada bebisin kilosuda iyiymis masallah subhanallah...

evet kuzum marjinal bugün muayeneme ameliyata girecek ikinci doktorda girdi..kötü anlamında ellerini salladı..napim ya olacak olana yapabileceğim hiçbirşey yok..

neden 2 dktor canım benimde marjinal ucu aşağıda diyordu bu hafta birde damar gördü neyin nesi anlamadım
maşallah arkadaşımıza hadi hayırlısı çok mutlu oldum çokkkkkkkkk

Gerçekten süper, darısı hepimizin başına kızlar. İnşallah 24 saat sonra kızı kollarında olacak, çok iyi, çok sevindim. Kendim doğum yapsam bu kadar rahatlarım herhalde. Kızın hamileliği hastanelerde geçti, kanamalarla. Allah bir daha sıkıntı vermesin onlara.

evet kuzum marjinal bugün muayeneme ameliyata girecek ikinci doktorda girdi..kötü anlamında ellerini salladı..napim ya olacak olana yapabileceğim hiçbirşey yok..

canım inşallah sen de kames gibi hayırlısıyla yavruna kavuşursun.bak onun durumu senden çok daha riskliydi.totalisti ve kanamayla girdi doğuma ama herşey yolunda gitmiş.senin doktorların marjinal olduğun halde sana niye olumsuz laflar etmişler kızdım doğrusu.bazı doktorlar previayla uğraşmak istemiyor korkuyorlar.hangi hastanede doğuracaksın canım?

inşallah ben de senin gibi 37.haftaları görürüm çok istiyorum valla..

neden 2 dktor canım benimde marjinal ucu aşağıda diyordu bu hafta birde damar gördü neyin nesi anlamadım
maşallah arkadaşımıza hadi hayırlısı çok mutlu oldum çokkkkkkkkk

previada birkaç dr giriyor canım.kamese de dışarıdan bir doç. geldi.dağcıya ürolog da girecek.mesane durumları yüzünden..

yok cnm allah için benim drum şu ana kadar bana olumsuz tek kelime etmedi....çok memnunum kendisinden allah razı olsun..
hastanemiz echomar ataköy hastanesi...

yok cnm allah için benim drum şu ana kadar bana olumsuz tek kelime etmedi....çok memnunum kendisinden allah razı olsun..
hastanemiz echomar ataköy hastanesi...

iyi bari canım inşallah kazasız belasız atlatırsın.artık sonuna gelmişsin maşallah.darısı başımıza artık

çok sevindim..allah analı babalı büyütsün inşallah..darısı bizlerin başına

Kendi acilinca yazar muhtemelen. cok da rahatsiz etmemek daha iyi olabilir.yarin bebis de gozetimfen ciksun keyiflenince yaxar sanirsam.agrilari artmistir simdi.

merhabalar
kames adna çok sevindim hayırla sonuçlanmış doğumu rabbim bizlerede nasip etsin o günleri görmeyi inşallah

gelelim bana
bu gün yine kontrolüm vardı
zaten 2 haftada bir çağırıyor
benim plesanta yukarı çıkabirlir cinsten değilmiş seninki çıkmaz dedi hatta ilerleyen aylarda damarlanma yapabilir dedi son 3 ayın sıkıntılı geçebilir dedi
rabbim yardımcım olsun inşallah hayırla tamamlamayı nasip etsin en azından 35 haftayı
bebeklerimin gelişimleri çok şükür iyiymiş 16 haftayı doldurmuşuz

bebeklerine maşallah canım.doktorun biraz umutsuz konuşmuş neden acaba?henüz 16.haftandasın ve detaylı usg bile yaptırmadın.bence şimdiden böyle umutsuz konuşması yanlış.acaba başka bir doktora daha görünsen mi?
doktorunun kim olduğunu bilmiyorum ama birriskli gebelik uzmanına gitmen daha iyi olacaktır bence.ben perinatolog bir profesöre gidiyorum mesela.şimdilik te memnunum.bakırköy acıbademde rıza madazlı.

inşallah sen de bebişlerinle 30lu haftaları görürsün.kendini yorma iş güç yapma canım..

ama ama bende sezeryana makyajlı gırmıştım

inşallah pepuke
seni gördüğüm iyi oldu bana yannış anlamadıysan parsilyasın dedi
aslında korkmam gereken bişey olmadığını filan söyledi
ben kayseri acıbadem hastanesine gidiyorum doktorum turgut aydın tüp bebek doktorum
ben geçem hafta başka bir kadın doğumcuyada gittim ada pek olumlu konuşmamıştı ma ne riskli gebelikuzmanıydı nede perinatologtu
ben mecbur kalmadıkça bir başka doktora daha gitmeyi düşünmüyorum artık sizin yazılarınızdan başka hiç bir şeklde araştırmıyorumda çünkü çok kötü etkileniyorum moralim çok bozuluyor
geçenlerde gittiğim normal doktor moralini yüksek tut bu hepsinden önemli dedi bebek için
aslında hep istiraat halindeydim
yarın bayramı geçirmek için bir saatlık bir yolculuk yapıp yapamıycamı sordum gide bilirsin dedi inşallah sıkıntısız bir şekilde gidip dönebilirm

ama ama bende sezeryana makyajlı gırmıştım

Ayyy supersin ya nerden aklina geldi oyle bisey... Dr Izin verdi yani makyajli girmene.. benim oyle dertlerim yok ablam guzellik uzmani cikinca yapi veriyo makyajimi...

Son düzenleme:
Ayyy supersin ya nerden aklina geldi oyle bisey... Dr Izin verdi yani makyajli girmene.. benim oyle dertlerim yok ablam guzellik uzmani cikinca yapi veriyo makyajimi...

yok dr um okadar pozıtıf gırmemden oldukca memnundu zaten amelıytaada cok neşelı gırdım ay ne guzel ablanın guzellık uzmanı olası
şimdi kafama tek takılan lensle amelıyata gırılebılıyomu cıktıktan sonra hareket kısıtlı oldugundan takamma zor olur

himmn hem makyaj hem lens bide ameliyatta bilnemki onu Dr a sor canim... Hic aklima hayalime gelmezdi boyle seyler Ben cikinca yaptirani duydumda girmeden yaptirana denk gelmemistim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…