- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.541
kızlar şimdi haberini aldım kamesçiğimiz 2 kilo 300 gram minik bir prenses doğurdu.eşiyle konuştum.kames te çok iyiymiş yavaş yavaş ayılıyormuş.ameliyat ta çok rahat geçmiş.hiçbir problem yaşamamış.darısı başımıza inşallah..
Aminnn aminnn darisi hepimizin basina Insallah... Cok korkuyordu hakli olarak cok sukur korktugu gibi olmadi... Bu arada bebisin kilosuda iyiymis masallah subhanallah...kızlar dışarıdan şimdi geldim dışarıda da sürekli kamesi aradım hiç açılmadı telefonu daha da tedirgin oldum.eve gelir gelmez yine aradım eşi çıktı Allahtan da hepinize selamları var ben de selamlarınızı gönderdim hepimiz adına tebrik ettim.bebiş 24 saat gözlem altında tutulacak tedbir amaçlı.herşey yolundaymış çok şükür.ameliyattan önce de kamesle konuşmuştum metanetliydi.ayılır ayılmaz bebişin resimlerini yüklicem dedi.bakalım bu akşam olmasa da belki yarın bebiş odaya çıkınca koyar da görürüz fındık kurdumuzu..ay çok sevindim rahatladım yaa ameliyat öncesi kızla konuşuyorum moral vermeye çalışırken ağlamamak için zor tuttum kendimi ama işte hepimizin dualarıyla belki de herşey yolunda gitti ne mutlu.darısı hepimizin başına diyorum aminnn
evet kuzum marjinal bugün muayeneme ameliyata girecek ikinci doktorda girdi..kötü anlamında ellerini salladı..napim ya olacak olana yapabileceğim hiçbirşey yok..
kızlar dışarıdan şimdi geldim dışarıda da sürekli kamesi aradım hiç açılmadı telefonu daha da tedirgin oldum.eve gelir gelmez yine aradım eşi çıktı Allahtan da hepinize selamları var ben de selamlarınızı gönderdim hepimiz adına tebrik ettim.bebiş 24 saat gözlem altında tutulacak tedbir amaçlı.herşey yolundaymış çok şükür.ameliyattan önce de kamesle konuşmuştum metanetliydi.ayılır ayılmaz bebişin resimlerini yüklicem dedi.bakalım bu akşam olmasa da belki yarın bebiş odaya çıkınca koyar da görürüz fındık kurdumuzu..ay çok sevindim rahatladım yaa ameliyat öncesi kızla konuşuyorum moral vermeye çalışırken ağlamamak için zor tuttum kendimi ama işte hepimizin dualarıyla belki de herşey yolunda gitti ne mutlu.darısı hepimizin başına diyorum aminnn
evet kuzum marjinal bugün muayeneme ameliyata girecek ikinci doktorda girdi..kötü anlamında ellerini salladı..napim ya olacak olana yapabileceğim hiçbirşey yok..
neden 2 dktor canım benimde marjinal ucu aşağıda diyordu bu hafta birde damar gördü neyin nesi anlamadım
maşallah arkadaşımıza hadi hayırlısı çok mutlu oldum çokkkkkkkkk
neden 2 dktor canım benimde marjinal ucu aşağıda diyordu bu hafta birde damar gördü neyin nesi anlamadım
maşallah arkadaşımıza hadi hayırlısı çok mutlu oldum çokkkkkkkkk
canım inşallah sen de kames gibi hayırlısıyla yavruna kavuşursun.bak onun durumu senden çok daha riskliydi.totalisti ve kanamayla girdi doğuma ama herşey yolunda gitmiş.senin doktorların marjinal olduğun halde sana niye olumsuz laflar etmişler kızdım doğrusu.bazı doktorlar previayla uğraşmak istemiyor korkuyorlar.hangi hastanede doğuracaksın canım?
inşallah ben de senin gibi 37.haftaları görürüm çok istiyorum valla..
yok cnm allah için benim drum şu ana kadar bana olumsuz tek kelime etmedi....çok memnunum kendisinden allah razı olsun..
hastanemiz echomar ataköy hastanesi...
kızlar şimdi haberini aldım kamesçiğimiz 2 kilo 300 gram minik bir prenses doğurdu.eşiyle konuştum.kames te çok iyiymiş yavaş yavaş ayılıyormuş.ameliyat ta çok rahat geçmiş.hiçbir problem yaşamamış.darısı başımıza inşallah..
merhabalar
kames adna çok sevindim hayırla sonuçlanmış doğumu rabbim bizlerede nasip etsin o günleri görmeyi inşallah
gelelim bana
bu gün yine kontrolüm vardı
zaten 2 haftada bir çağırıyor
benim plesanta yukarı çıkabirlir cinsten değilmiş seninki çıkmaz dedi hatta ilerleyen aylarda damarlanma yapabilir dedi son 3 ayın sıkıntılı geçebilir dedi
rabbim yardımcım olsun inşallah hayırla tamamlamayı nasip etsin en azından 35 haftayı
bebeklerimin gelişimleri çok şükür iyiymiş 16 haftayı doldurmuşuz
kızlar,ben daha bebek hazırlıklarına başlamadım erken diye ama heves ediyorum tabi.kendimi tutuyorum bişey almamak için.sizleri görünce de daha bir hevesleniyorum.ama sizin zamanınız az kaldı aceleniz normal.ben şu an sadece düşünme aşamasındayım.en azından bunu yapayım diyorum.ben hiç portbebe kullanmadım ama kış bebekleri için daha uygun gibime geliyor.sanırım 2 tip var biri sadece elde taşımalık diğeri de altına puset monte etmelik.2.daha pahalı tabi.ben sadece elde taşımalık alayım diyorum kış vakti minik bebeği pusetle nereye gezdiricem evden çok çıkamayız yaza doğru normal bir puset alırım diye düşündüm.sizin fikriniz nedir?
kardeşim şeker,sepet ,kapı süsü falan için heves ediyordu ama ben galiba yine cerrahpaşada doğurucam hastane odasında bunlar imkansız.üniversite hastanesinde saçma olur istemem de zaten.oraya durumu iyi olmayan kadıncağızlar geliyor genelde,bizim süsümüz hem komik hem abes olur.yine hevesim kursağımda takılı.fotoğrafçı da ayarlanmaz devlette.tabi bunlar ayrıntı,önemli olan sağlığımız..ama yine de insan istiyor..dün biri konu açmış sezaryene makyajla girse olurmuymuş.hem güldüm hem sinir oldum.ben burada neler düşünüyorum kadın sanki partiye gidecek.o kadar sorunsuz yani.sorun olmsın zaten kimsenin sorunu olmasın herkes bebeğini mutlu mutlu kucağına alsın.ama makyaj yapmak ohaa yani.ayıldıktan sora yap napıyosan ama baygınken çok komik.
bebeklerine maşallah canım.doktorun biraz umutsuz konuşmuş neden acaba?henüz 16.haftandasın ve detaylı usg bile yaptırmadın.bence şimdiden böyle umutsuz konuşması yanlış.acaba başka bir doktora daha görünsen mi?
doktorunun kim olduğunu bilmiyorum ama birriskli gebelik uzmanına gitmen daha iyi olacaktır bence.ben perinatolog bir profesöre gidiyorum mesela.şimdilik te memnunum.bakırköy acıbademde rıza madazlı.
inşallah sen de bebişlerinle 30lu haftaları görürsün.kendini yorma iş güç yapma canım..
ama ama bende sezeryana makyajlı gırmıştım
Ayyy supersin ya nerden aklina geldi oyle bisey... Dr Izin verdi yani makyajli girmene.. benim oyle dertlerim yok ablam guzellik uzmani cikinca yapi veriyo makyajimi...
himmn hem makyaj hem lens bide ameliyatta bilnemki onu Dr a sor canim... Hic aklima hayalime gelmezdi boyle seyler Ben cikinca yaptirani duydumda girmeden yaptirana denk gelmemistim....yok dr um okadar pozıtıf gırmemden oldukca memnundu zaten amelıytaada cok neşelı gırdım ay ne guzel ablanın guzellık uzmanı olası
şimdi kafama tek takılan lensle amelıyata gırılebılıyomu cıktıktan sonra hareket kısıtlı oldugundan takamma zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?