• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plasenta previa

yok dr um okadar pozıtıf gırmemden oldukca memnundu zaten amelıytaada cok neşelı gırdım ay ne guzel ablanın guzellık uzmanı olası
şimdi kafama tek takılan lensle amelıyata gırılebılıyomu cıktıktan sonra hareket kısıtlı oldugundan takamma zor olur

Alemsin canım :1::1: Her ne kadar buraya fazla takılmasanda seni bu topiğin süslüsü ilan ettim :52: :52::52:

himmn hem makyaj hem lens bide ameliyatta bilnemki onu Dr a sor canim... Hic aklima hayalime gelmezdi boyle seyler Ben cikinca yaptirani duydumda girmeden yaptirana denk gelmemistim....

cnm makyaja bışey demedı yaptıranda cok var ama ben masum bışekılde kendım yaptım hahaha bıde kamera cekımı yapıldı kaynım tarafından ılerıde öle bakımsız gözukmek ıstemezdım cnm benım cok suslu degılımdır ama yınedensevmem pek makyajsız cıkmayı dışarıda

Kızlar saat 23:00 gibi Kamesle cepten mesajlaştık. Kızını görmüş yoğun bakımda sağlığı iyiymiş, kendisinde de sancılar varmış, yürüyüş yaptırıyorlarmış. Herhalde sezeryandan sonra olan gaz sancıları bunlar değil mi? Ablamın karnı doğumdan sonra 9 aylık hamile gibi şişmişti, gaz sancısından duramıyordu. Kendini iyi hisseder hissetmez, gelip bize detayları anlatacak. Uyuma ihtimali var, rahatsız etmiyim diye telefonla aramadım, o yüzden detaylı bilgim yok, ama sağlıkları yerinde bir de kızı yoğun bakımdan çıksın çok mutlu olacak o zaman tabii ki. Hepinize iyi ve tatlı geceler.

Alemsin canım :1::1: Her ne kadar buraya fazla takılmasanda seni bu topiğin süslüsü ilan ettim :52: :52::52:

hahaha valla susulu olayından sonra gecelerı burdayım cnm benım ay ben yıne kendım yaptım bı arkadaşım fön cektırdı bıde makyaj yaptırdı doğum agırmeden benımkı daha masum kaldı yanında

Kızlar saat 23:00 gibi Kamesle cepten mesajlaştık. Kızını görmüş yoğun bakımda sağlığı iyiymiş, kendisinde de sancılar varmış, yürüyüş yaptırıyorlarmış. Herhalde sezeryandan sonra olan gaz sancıları bunlar değil mi? Ablamın karnı doğumdan sonra 9 aylık hamile gibi şişmişti, gaz sancısından duramıyordu. Kendini iyi hisseder hissetmez, gelip bize detayları anlatacak. Uyuma ihtimali var, rahatsız etmiyim diye telefonla aramadım, o yüzden detaylı bilgim yok, ama sağlıkları yerinde bir de kızı yoğun bakımdan çıksın çok mutlu olacak o zaman tabii ki. Hepinize iyi ve tatlı geceler.

oh canım benım ya maşalla ona bebegıne rabbım uzun ömurler versın cnm hafıf sancılar normal ben hıc gaz sancısı cekmedım dr lağmadan sonra ne kadar gec wc ye gıdersen ona göre gaz problemın olmaz demıştı sukur olmadı da

hahaha valla susulu olayından sonra gecelerı burdayım cnm benım ay ben yıne kendım yaptım bı arkadaşım fön cektırdı bıde makyaj yaptırdı doğum agırmeden benımkı daha masum kaldı yanında

Benim makyajla pek aram yok, yakıştıramıyorum kendime ya da beceremiyorum :) Ama doğumdan sonra belki ben de fön çektiririm. Hastanenin hizmeti, kendimi iyi hissedersem olabilir :)

oh canım benım ya maşalla ona bebegıne rabbım uzun ömurler versın cnm hafıf sancılar normal ben hıc gaz sancısı cekmedım dr lağmadan sonra ne kadar gec wc ye gıdersen ona göre gaz problemın olmaz demıştı sukur olmadı da

Senin iyiymiş canım. Kamesin ağrısı, sancısı neden bilemiyorum işin aslı, kızı rahatsız etmemek için mesajları uzatmadım ama ağrım var diyince niyeyse gaz sancısı aklıma geldi. Acaba dikişleri mi ağrıyor, ama gazı olmasa sadece dikiş ağrısı olsa yürütmezler diye düşündüm. Ama ben ne anlarım, daha ilk defa doğum yapacağım :)

Benim makyajla pek aram yok, yakıştıramıyorum kendime ya da beceremiyorum :) Ama doğumdan sonra belki ben de fön çektiririm. Hastanenin hizmeti, kendimi iyi hissedersem olabilir :)

oo oda guzelmış hastane hızmetı olması cnm benım öle şansım yok ben kapalıyım makyajsız cıkmam ama öle far falan sevmıyorum sadece fazla beyazım ve makyazsız yuzum renksız alık oluyo ozman da mutlu olmuyorum cıplak yuzle

Senin iyiymiş canım. Kamesin ağrısı, sancısı neden bilemiyorum işin aslı, kızı rahatsız etmemek için mesajları uzatmadım ama ağrım var diyince niyeyse gaz sancısı aklıma geldi. Acaba dikişleri mi ağrıyor, ama gazı olmasa sadece dikiş ağrısı olsa yürütmezler diye düşündüm. Ama ben ne anlarım, daha ilk defa doğum yapacağım :)

cnm ne kadar cok yururse okadar cabuk toparlanır onun gazda olabılır tabıkı ama ben yaşamadım 3 saat sonra ayaklandım dr um amerkan bezı sardı gögus atından legen kemıge kadar gercekten okadar rahat ve acıyı azaltan bışeykı tavsıye ederım

oo oda guzelmış hastane hızmetı olması cnm benım öle şansım yok ben kapalıyım makyajsız cıkmam ama öle far falan sevmıyorum sadece fazla beyazım ve makyazsız yuzum renksız alık oluyo ozman da mutlu olmuyorum cıplak yuzle

Bak onu arada sırada ben de yapıyorum, yüzüm bembeyaz, bir de sivilce kapama olayı var tabii, 34 yaşındayım ama halen ergen sivilcelerinden kurtulamadım :52: Far, kalem v.s. ben de hiç sevmiyorum, gözler öcü gibi oluyor :52::52:

cnm ne kadar cok yururse okadar cabuk toparlanır onun gazda olabılır tabıkı ama ben yaşamadım 3 saat sonra ayaklandım dr um amerkan bezı sardı gögus atından legen kemıge kadar gercekten okadar rahat ve acıyı azaltan bışeykı tavsıye ederım

Aklımda olsun, bir nevi korse yapmış. Ben normal doğum istiyorum ama kader kısmet, inşallah her şey yolunda gider de ıkına ıkına alırım kızımı kucağıma :52:

Bak onu arada sırada ben de yapıyorum, yüzüm bembeyaz, bir de sivilce kapama olayı var tabii, 34 yaşındayım ama halen ergen sivilcelerinden kurtulamadım :52: Far, kalem v.s. ben de hiç sevmiyorum, gözler öcü gibi oluyor :52::52:

cnm ya benım öle sıvılce olayım yoktu ama ben hamılelgımı tam tersı yaşıyorum mesela kıımda bebk gıbı cıldım vardı ama oğlumda fena oldu bozuldu cıldım ama gececek ınşalla ben de far kullanmıyorum ama sıyah kale cekeyım sevıyorum

cnm ya benım öle sıvılce olayım yoktu ama ben hamılelgımı tam tersı yaşıyorum mesela kıımda bebk gıbı cıldım vardı ama oğlumda fena oldu bozuldu cıldım ama gececek ınşalla ben de far kullanmıyorum ama sıyah kale cekeyım sevıyorum

ınşalla tatlım benım gönlune göre olur hepımızın ne zaman bdt

Daha çooook var, ben de kasım annesiyim. 18 Kasım inşallah. İlk başlarda kasım annelerine takıldım sonra previa olayı derken kendimi burada buldum :) 20. haftamda plasenta yukarıya çıktı ama buradan kopamadım, buradaki herkes doğum yapınca istifa ederim :) Kasım anneleri topiğini ara sıra okuyorum ama o kadar hızlılar ki onlara yetişmek imkansız, bir de artık akraba olmuşsunuz :52:

Daha çooook var, ben de kasım annesiyim. 18 Kasım inşallah. İlk başlarda kasım annelerine takıldım sonra previa olayı derken kendimi burada buldum :) 20. haftamda plasenta yukarıya çıktı ama buradan kopamadım, buradaki herkes doğum yapınca istifa ederim :) Kasım anneleri topiğini ara sıra okuyorum ama o kadar hızlılar ki onlara yetişmek imkansız, bir de artık akraba olmuşsunuz :52:

evet cnm ya ben başlarda orda cok göruyodum senı aslında gunduz burada pek kımse olmuyo gecede orda
ama buradakı arkadaşlıklarda cok saglam olmuş ortak noktada cok olunca ne kadar guzel

kazara ilk dogumumda makyajli olsaydim var ya korkuluk gibi olurdum sezeryan oncesi. Zaten sancili girdim sonradan sezeryana dondu. E operasyon sonrasi duygusal bir ortamdi. Aglayinca hepten akan bir makyaj :D
Gene makyaj yapmam ama esim sonra resimlerin uzerinden bi gecer. Kendisi grafiker. Biraz zor oluyor ama sonunda resimleri ayarliyor.
Bu sefer planli olursa en azndan bi oncesinde fon cektirmek istiyorum sacima. Bugun boyaya gidicem zaten en bitkiselinden. En azindan su beyazlari kapattirayim.
YArin Amerikan'da randevum vardi iptal ettim. Sıkıldım artik ayri doktorlar, ayri fikirler. Memoriala Cihangir Bey'e devam edicem. Tanimiyorum tabi daha 2 kere gittim ama 15 yıllik doktorum guvenimi sarsti. 2. cerrahtan felan da bahsetmiyor bakalim.Gerekirse koca memorial birsuru cerrah vardir. Son 20 gunumu saglam gecirmeye calisicam.Arad bir agri giriyo kivraniyorum bi de farkkli doktor ugrasamiycam. YArin bi de ikea ya gidebilirsem supper olur. Bayramdan sonra tum hazirligimizi da bitiricem ve beklemeye basliycaaaam. :)
Zaten Amerikandakini begensem ne olacak. 14000 TL doguma mi vericem? GErekirse verilir ama ben o kadar vahim bir durumda oldugumu sanmiyorum.Marjinal, biraz da damarlanma var. Sonuc ikisinde de ayni olacak.

Bu arada sezeryanda dikis yeri agrir. Bu cok normal. Kames'in ki de budur. Gaz sancisi da agri yapabilir ama veriyolar iki fitil gaz felan kalmiyor. Biraz da dogrulduysa felan agri daha cok olur. En basta ilaclarin etkisinden anlasilmiyor o kadar cok. Ama sonra artar. Sonucta dikis var. Dayanilmayacak birsey degil sonucta. İkinci sezeryan daha agrili oluyomus diye duydum. Benim bi de ayni yerden acilamiycak. Neyse test edince soylerim. :D Benim ilkinde gaz sancisi felan da olmamisti bakalim bunda ne olacak. karnim hemen inmisti. Ama su an karnima bakiyorum da inmez bu kolay kolay.

cnm makyaja bışey demedı yaptıranda cok var ama ben masum bışekılde kendım yaptım hahaha bıde kamera cekımı yapıldı kaynım tarafından ılerıde öle bakımsız gözukmek ıstemezdım cnm benım cok suslu degılımdır ama yınedensevmem pek makyajsız cıkmayı dışarıda

Canim valla ilkde yapmadim bundada dusunmuyorum... Dedimya ablam guzellik uzmani yapiverir en alasini makyajin aman Ben daha bilemiyorum yapsammi yapmasammi... Onceki dogumda fotolarda dogal bi guzellik cokmus yuzume murky bir ifade yanliz goz altlarim mordu tek... Ben makyajdan rahatsiz olanlardanim o yuzden cok nadir yaparim oda goze bi kalem rimel yanaga allik seklinde..

Back
X