• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plasenta previa

anladım canım valla bakıcam zamanım var zaten içime sineni alıcam ... sepetler buradada aynı fiyatlarda...

Vakitli vakitli git bak walla. ben agrilarimdan zorlandim. almasanda git kararini ver. Bak bel fitigim azdi,bacagima vurdu gittigim heryere pisman oluyorum. Tikandigim yerde ne varsa onu aliyorum.

kızlar ilk gördüğüm andan beri bebeğim olursa bundan alıcam dediğim bir bebek oturma koltuğu var siz de bir bakın bence çok kullanışlı bişey,inşallah alıp ta kullanmak nasip olur.bumbo bebek koltuğu..

Hareketlendikten sonra zor olur onda oturtman. bebek icin konforlu gorunmedi ama yakindan bakmak lazim.ben chicco mama sandalyesini cok mutlu kullandim.rahat oldugu icin kizim da oturuyodu. Emniyeti de guzeldi. reflusu vardi cok kusuyodu,onunicin de iyiydi. ayrica zor yiyen bebekler icin de iyi oluyor.
Gerci kullanim maksatinda onemli. ihtiyacini karsilayacaksa gorunum vs. guzel.icinde kalmadin.
Portbebe de kullanisli gelmiyor bana.pusete ve arabaya baglananlar super. hem oto koltugu,hem tasima,hem pusete iyi oluyor.portbebe tasimasi zor biraz buyuyunce. bez olmasida dezavantaj ,alttan tutmak zor oluyomus.
Herkesin rahat ettigi sey degisiyo aslinda.ben ilk aylarda kanguru kullancam.cok rahat ediyorum.vucudumda usumuyo da :)

Vakitli vakitli git bak walla. ben agrilarimdan zorlandim. almasanda git kararini ver. Bak bel fitigim azdi,bacagima vurdu gittigim heryere pisman oluyorum. Tikandigim yerde ne varsa onu aliyorum.

canım tarih falan yazdırayım istiyorum ben oyüzden daha erken diye düşünüyorum .. son kontrolümden sonra yaptırıcam inşallh ...

canım tarih falan yazdırayım istiyorum ben oyüzden daha erken diye düşünüyorum .. son kontrolümden sonra yaptırıcam inşallh ...

Odunlar altina kendi isimlerini de yazmislar. ben cikarcam hepsini. printerdan basip silikonla tutturcam.tariih zaten belli olmayacagi icin ben hic girmiyorum.o is cok kolay. sen beni dinle begen
karar ver. sonra gider alirsin.o kadar cok ki kalabalikta gezerken bunaliyosun,yoruluyosun.

Odunlar altina kendi isimlerini de yazmislar. ben cikarcam hepsini. printerdan basip silikonla tutturcam.tariih zaten belli olmayacagi icin ben hic girmiyorum.o is cok kolay. sen beni dinle begen
karar ver. sonra gider alirsin.o kadar cok ki kalabalikta gezerken bunaliyosun,yoruluyosun.

Canim bakicam karar vericem zaten her gittigim yer bir hafta oncedinden siparis vermen yeterli diyor.. isime gelenlerin kartini aldim hastanenin orda var bitane eminonu uymazsa sanirim ordan yaptiririm baska biyerden delete begendim belki onu alirim.... Su eminonune bi gitsem kuzene dedim gecen gidelim diye benim Adam cok yogun calisiyor tekte gidemem...

Kızlar pepukenin cebi sizde varsa bir mesaj atsanıza, kamesi aramış mı. Kamesin telefonu bende var ama pepuke aradıysa ben de arayıp rahatsız etmek istemiyorum. Pepuke bugün dışarıda olacaktı, kim bilir bilgisayarın başına ne zaman oturur.

:62::62::62::62::62::64::64::64::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar şimdi haberini aldım kamesçiğimiz 2 kilo 300 gram minik bir prenses doğurdu.eşiyle konuştum.kames te çok iyiymiş yavaş yavaş ayılıyormuş.ameliyat ta çok rahat geçmiş.hiçbir problem yaşamamış.darısı başımıza inşallah..:46::46::46::46::46:

Kızlar pepukenin cebi sizde varsa bir mesaj atsanıza, kamesi aramış mı. Kamesin telefonu bende var ama pepuke aradıysa ben de arayıp rahatsız etmek istemiyorum. Pepuke bugün dışarıda olacaktı, kim bilir bilgisayarın başına ne zaman oturur.

Nosu varsa arasana canim valla catlicaz burda meraktan... Rahatsizlik vermezsin eminonu ol canim hadiii ara olduk olduk dirildik...

:62::62::62::62::62::64::64::64::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar şimdi haberini aldım kamesçiğimiz 2 kilo 300 gram minik bir prenses doğurdu.eşiyle konuştum.kames te çok iyiymiş yavaş yavaş ayılıyormuş.ameliyat ta çok rahat geçmiş.hiçbir problem yaşamamış.darısı başımıza inşallah..:46::46::46::46::46:

Nerdesin be güzelim meraktan çatladık. Çok şükür ikisi de iyi :46::46::46::52::52::52: Allah analı babalı, sağlıcakla, mutlulukla büyütsün prensesi. Canım küveze girmiş mi acaba biliyor musun. İnşallah uyandığında kızını yanında görür de tüm sıkıntıları bir anda unutur.

Son düzenleme:
kızlar dışarıdan şimdi geldim dışarıda da sürekli kamesi aradım hiç açılmadı telefonu daha da tedirgin oldum.eve gelir gelmez yine aradım eşi çıktı Allahtan da hepinize selamları var ben de selamlarınızı gönderdim hepimiz adına tebrik ettim.bebiş 24 saat gözlem altında tutulacak tedbir amaçlı.herşey yolundaymış çok şükür.ameliyattan önce de kamesle konuşmuştum metanetliydi.ayılır ayılmaz bebişin resimlerini yüklicem dedi.bakalım bu akşam olmasa da belki yarın bebiş odaya çıkınca koyar da görürüz fındık kurdumuzu..ay çok sevindim rahatladım yaa ameliyat öncesi kızla konuşuyorum moral vermeye çalışırken ağlamamak için zor tuttum kendimi ama işte hepimizin dualarıyla belki de herşey yolunda gitti ne mutlu.darısı hepimizin başına diyorum aminnn:nazar:

Back
X