Plasenta previa

kızlar,ben daha bebek hazırlıklarına başlamadım erken diye ama heves ediyorum tabi.kendimi tutuyorum bişey almamak için.sizleri görünce de daha bir hevesleniyorum.ama sizin zamanınız az kaldı aceleniz normal.ben şu an sadece düşünme aşamasındayım.en azından bunu yapayım diyorum.ben hiç portbebe kullanmadım ama kış bebekleri için daha uygun gibime geliyor.sanırım 2 tip var biri sadece elde taşımalık diğeri de altına puset monte etmelik.2.daha pahalı tabi.ben sadece elde taşımalık alayım diyorum kış vakti minik bebeği pusetle nereye gezdiricem evden çok çıkamayız yaza doğru normal bir puset alırım diye düşündüm.sizin fikriniz nedir?

kardeşim şeker,sepet ,kapı süsü falan için heves ediyordu ama ben galiba yine cerrahpaşada doğurucam hastane odasında bunlar imkansız.üniversite hastanesinde saçma olur istemem de zaten.oraya durumu iyi olmayan kadıncağızlar geliyor genelde,bizim süsümüz hem komik hem abes olur.yine hevesim kursağımda takılı.fotoğrafçı da ayarlanmaz devlette.tabi bunlar ayrıntı,önemli olan sağlığımız..ama yine de insan istiyor..dün biri konu açmış sezaryene makyajla girse olurmuymuş.hem güldüm hem sinir oldum.ben burada neler düşünüyorum kadın sanki partiye gidecek.o kadar sorunsuz yani.sorun olmsın zaten kimsenin sorunu olmasın herkes bebeğini mutlu mutlu kucağına alsın.ama makyaj yapmak ohaa yani.ayıldıktan sora yap napıyosan ama baygınken çok komik.

kızlar ilk gördüğüm andan beri bebeğim olursa bundan alıcam dediğim bir bebek oturma koltuğu var siz de bir bakın bence çok kullanışlı bişey,inşallah alıp ta kullanmak nasip olur.bumbo bebek koltuğu..

canim benimde cok zamanim var daha... Benim pusetim oldugu icin pusete uyan port bebelerden aldim... Gerci elde tasinan port bebemde var bir arkadasim gecen sene dogum yapti ona hediye gelmis kendide onceden almis kullanmamis bana verdi paketiyle artik hangisi denk gelirse onu kullanirim....
Ben cok kiyafet almadim ihtiyaca gore alicam cok begendiklerimi aldim bide 15 Li hastane cikisi aldim ... Zaten ogluma aldiklarimi giydirememistim boyu uzun geldigi icin.. o yuzden bi hastane cikisim 0.3 ay diger aldiklarim 3. 6 ay... Bide cok hediye geliyor zaten ihtiyaca duyarsam ozaman alicam kilik kiyafet...

Uzayan besigini aldim uykuseti yatagi ile birlikte... Bebek arabamda vardi zaten 2 tane kuvetim vs hepsi vardi.. pek bisey almak istemiyorum daha o yuzden gezmiyorum kendimi biliyorum bisey gorup begenirssem durmam alirim fuzuli masraf ederim...

Sende bence yavastan basla ufak tefek almaya son zamanlara birakma bak kamese suan besik olayi aceleye geldi... Benimde daha cok var ama bu yaramazlara guven olmuyor supriz yapacaklari tutuverir...

Resmini koysaydin iyi olurdu canim simdi cepten giriyorum useniyorum netten arama yapmaya...

resim koymayı bilmiyorum canım ama şimdi facebookta paylaştım oradan bak istersen çok güzel bişey..

Telden facede acmiyorum surekli online gosteriyo beni.. Neyse tembellik yapmayim birazdan otururum pc ye ozaman bakarim canim merakettim nasil biseymis.. Ay hem bisey almicam diyorum hem gorunce dayanamiyorum ne olcak benim bu halim...

diğer arkadaşlar için ben koyayım resmini ..
kullanışlı bişeye benziyo işe yarar bencede..

Kamesciğim hepimizin duaları seninle, inşallah akşamüstüne doğru bebeğini kucağına almış olacaksın, sağlıklı doğacak kızın ve mıcık mıcık emicek seni :) Narkozun etkisinden çıkar çıkmaz bize kızınla merhaba dersin değil mi :)

Canım marmara forum, ataköy plus, galeria, carousel mothercare mağazalarını aradım, hepsinden cevap geldi, ne yazık ki hiç birinde yatak kalmamış, sipariş verince 1 hafta içinde gelme ihtimali varmış. Sana önerim var, ben yatağın paketini açmadım, gıcır gıcır duruyor ve benim doğumum inşallah Kasım ayında, daha var yani. Son çare, eğer bulamazsanız ben benim yatağı sana kurye ile gönderebilirim canım. Yeter ki sen ve bebeciğin eve sağlıcakla dönün. Seni ve melek kokulu kızını öpüyorum. Kayınvalidem çok tatlı insandır, kimsenin bebeği öpülmez falan demişti, bizde de öyledir, bebek öpmeyiz, ama dedim ki "anne torunun doğsun öpersin güzel güzel ", o da yok kızım öpmem, kıyamam ama yeni doğan bebeklerin kendine has özel bir kokusu varmış,cennet kokusu, ben de sonradan öğrenmiştim, ama kimsenin bebeğini koklayamadım tabii demişti, izin varsa bol bol koklarım demişti :) Sen şimdi koklarsın cennet kokulu bebeğini :)

kibar kayınvalidenin ben de ellerinden öperim ne kadar da hassas ve düşünceli.izin varsa diyor.bütün kv.lere örnek olsun.inşallah kames te biz de bebeklerimizin cennet kokularını içimize çekeriz.bu arada dağcı nerelerde dün de yoktu inşallah iyidir..

kızlar kamese şimdi ms çektim cepten,aramak istiyorum ama uyuyordur diye rahatsız etmeye çekindim.cevap gelmedi.aramıyım dimi?gece hiç uyumamış belki sızmıştır dedim.

Bence de portbebe kışın en iyi seçenek gibi duruyor. Ben bebek arabası falan almayacağım, kışın arabaya bindirip gezdirilmez ki yeni doğan :) sadece portbebe alacağım. Bir tek arabayla bir yere giderken ne yaparım diye düşünüyorum. Bir de araba koltuğu alırım herhalde. Cerrahpaşada olsa bebek şekeri yapabilirsin canım. Kapı süsü olmaz, ama şeker neden olmasın ki.

Makyaj konusunda bir yorum yapamayacağım canım. Çünkü ben hiç makyaj yapmam gibi bir şey, sevmiyorum, makyajlı halimi de beğenmiyorum ayrıca :) Ama yapıp mutlu olana saygı duyarım. Eğer doğuma girerken kendini daha iyi hissedecekse yapsın tabii. Kimi insan makyajla mutlu, örneğin ablam, makyajsız kesinllikle dolaşmaz.

Canım kapı girişi ya da pencere önü olmaz. Geriye iki yer kalıyor sanırım, biri 4. resimdeki televizyonun sol tarafına (ki kapı açıldıkça rüzgar falan gelebilir orada, evin yönünü falan bilemiyorum) , ya da 2. resimde görünen en baştaki tekli koltuğun olduğu yere. O tekli koltukta televizyonun soluna gidebilir gibi.

Son düzenleme:

Kayınvalidem gerçekten düşünceli bir insan canım, çok tatlı bir insandır. Dağcı 3-4 gündür yok canım yaa, iyidir inşallah.

kızlar kamese şimdi ms çektim cepten,aramak istiyorum ama uyuyordur diye rahatsız etmeye çekindim.cevap gelmedi.aramıyım dimi?gece hiç uyumamış belki sızmıştır dedim.

Bence arama canım, foruma girmediğine göre de ya uyuyor ya da heyecanlı şekilde geziniyor :) Ameliyat 15:30' da. 16:30 da odasına gelse, 17:30- 18:00 gibi ayılır herhalde. Bence saat 6 gibi aramak lazım ama sen bilirsin.

Seker degilde koku aslinda. havuzluhan suslu den aldim.ama tavsiye etmem. Daha ozenli yerler var. pisman oldum. sepet kucuk bisi. 30 tl. sopali sus iki cesit aldim. biri 2.65 digeri 2.15 adedi.
venusten cikolata icin sepet begenmistim 80 tl. Cikolata kilosu 95 di sanirsam. pelite gidemedim daha.

Suslerde fiyatlar cok degisiyor.

anladım canım valla bakıcam zamanım var zaten içime sineni alıcam ... sepetler buradada aynı fiyatlarda...

anladım canım valla bakıcam zamanım var zaten içime sineni alıcam ... sepetler buradada aynı fiyatlarda...

Vakitli vakitli git bak walla. ben agrilarimdan zorlandim. almasanda git kararini ver. Bak bel fitigim azdi,bacagima vurdu gittigim heryere pisman oluyorum. Tikandigim yerde ne varsa onu aliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…