- 22 Şubat 2010
- 1.552
- 44
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.501
kızlar,ben daha bebek hazırlıklarına başlamadım erken diye ama heves ediyorum tabi.kendimi tutuyorum bişey almamak için.sizleri görünce de daha bir hevesleniyorum.ama sizin zamanınız az kaldı aceleniz normal.ben şu an sadece düşünme aşamasındayım.en azından bunu yapayım diyorum.ben hiç portbebe kullanmadım ama kış bebekleri için daha uygun gibime geliyor.sanırım 2 tip var biri sadece elde taşımalık diğeri de altına puset monte etmelik.2.daha pahalı tabi.ben sadece elde taşımalık alayım diyorum kış vakti minik bebeği pusetle nereye gezdiricem evden çok çıkamayız yaza doğru normal bir puset alırım diye düşündüm.sizin fikriniz nedir?
kardeşim şeker,sepet ,kapı süsü falan için heves ediyordu ama ben galiba yine cerrahpaşada doğurucam hastane odasında bunlar imkansız.üniversite hastanesinde saçma olur istemem de zaten.oraya durumu iyi olmayan kadıncağızlar geliyor genelde,bizim süsümüz hem komik hem abes olur.yine hevesim kursağımda takılı.fotoğrafçı da ayarlanmaz devlette.tabi bunlar ayrıntı,önemli olan sağlığımız..ama yine de insan istiyor..dün biri konu açmış sezaryene makyajla girse olurmuymuş.hem güldüm hem sinir oldum.ben burada neler düşünüyorum kadın sanki partiye gidecek.o kadar sorunsuz yani.sorun olmsın zaten kimsenin sorunu olmasın herkes bebeğini mutlu mutlu kucağına alsın.ama makyaj yapmak ohaa yani.ayıldıktan sora yap napıyosan ama baygınken çok komik.
kızlar ilk gördüğüm andan beri bebeğim olursa bundan alıcam dediğim bir bebek oturma koltuğu var siz de bir bakın bence çok kullanışlı bişey,inşallah alıp ta kullanmak nasip olur.bumbo bebek koltuğu..
Resmini koysaydin iyi olurdu canim simdi cepten giriyorum useniyorum netten arama yapmaya...
resim koymayı bilmiyorum canım ama şimdi facebookta paylaştım oradan bak istersen çok güzel bişey..
fburakçım faceden sana yolladım canım, oturağı..
Kamesciğim hepimizin duaları seninle, inşallah akşamüstüne doğru bebeğini kucağına almış olacaksın, sağlıklı doğacak kızın ve mıcık mıcık emicek seni :) Narkozun etkisinden çıkar çıkmaz bize kızınla merhaba dersin değil mi :)
Canım marmara forum, ataköy plus, galeria, carousel mothercare mağazalarını aradım, hepsinden cevap geldi, ne yazık ki hiç birinde yatak kalmamış, sipariş verince 1 hafta içinde gelme ihtimali varmış. Sana önerim var, ben yatağın paketini açmadım, gıcır gıcır duruyor ve benim doğumum inşallah Kasım ayında, daha var yani. Son çare, eğer bulamazsanız ben benim yatağı sana kurye ile gönderebilirim canım. Yeter ki sen ve bebeciğin eve sağlıcakla dönün. Seni ve melek kokulu kızını öpüyorum. Kayınvalidem çok tatlı insandır, kimsenin bebeği öpülmez falan demişti, bizde de öyledir, bebek öpmeyiz, ama dedim ki "anne torunun doğsun öpersin güzel güzel ", o da yok kızım öpmem, kıyamam ama yeni doğan bebeklerin kendine has özel bir kokusu varmış,cennet kokusu, ben de sonradan öğrenmiştim, ama kimsenin bebeğini koklayamadım tabii demişti, izin varsa bol bol koklarım demişti :) Sen şimdi koklarsın cennet kokulu bebeğini :)
diğer arkadaşlar için ben koyayım resmini ..Eki Görüntüle 490436
kullanışlı bişeye benziyo işe yarar bencede..
kızlar,ben daha bebek hazırlıklarına başlamadım erken diye ama heves ediyorum tabi.kendimi tutuyorum bişey almamak için.sizleri görünce de daha bir hevesleniyorum.ama sizin zamanınız az kaldı aceleniz normal.ben şu an sadece düşünme aşamasındayım.en azından bunu yapayım diyorum.ben hiç portbebe kullanmadım ama kış bebekleri için daha uygun gibime geliyor.sanırım 2 tip var biri sadece elde taşımalık diğeri de altına puset monte etmelik.2.daha pahalı tabi.ben sadece elde taşımalık alayım diyorum kış vakti minik bebeği pusetle nereye gezdiricem evden çok çıkamayız yaza doğru normal bir puset alırım diye düşündüm.sizin fikriniz nedir?
kardeşim şeker,sepet ,kapı süsü falan için heves ediyordu ama ben galiba yine cerrahpaşada doğurucam hastane odasında bunlar imkansız.üniversite hastanesinde saçma olur istemem de zaten.oraya durumu iyi olmayan kadıncağızlar geliyor genelde,bizim süsümüz hem komik hem abes olur.yine hevesim kursağımda takılı.fotoğrafçı da ayarlanmaz devlette.tabi bunlar ayrıntı,önemli olan sağlığımız..ama yine de insan istiyor..dün biri konu açmış sezaryene makyajla girse olurmuymuş.hem güldüm hem sinir oldum.ben burada neler düşünüyorum kadın sanki partiye gidecek.o kadar sorunsuz yani.sorun olmsın zaten kimsenin sorunu olmasın herkes bebeğini mutlu mutlu kucağına alsın.ama makyaj yapmak ohaa yani.ayıldıktan sora yap napıyosan ama baygınken çok komik.
Eki Görüntüle 490431 Eki Görüntüle 490432 Eki Görüntüle 490433 Eki Görüntüle 490434
sizce odanın neresine koyabiliirim beşiği:26:
sağol canım sanırım jokerde satılıyormuş 130tl.
kibar kayınvalidenin ben de ellerinden öperim ne kadar da hassas ve düşünceli.izin varsa diyor.bütün kv.lere örnek olsun.inşallah kames te biz de bebeklerimizin cennet kokularını içimize çekeriz.bu arada dağcı nerelerde dün de yoktu inşallah iyidir..
kızlar kamese şimdi ms çektim cepten,aramak istiyorum ama uyuyordur diye rahatsız etmeye çekindim.cevap gelmedi.aramıyım dimi?gece hiç uyumamış belki sızmıştır dedim.
canim anneminde evi uzak degil cok ama ne biliyim biz kalabalik seviyoruz... Benim babam yok annem bi basins yanliz kardesimin biri isi yuzunden tekirdagda yasiyor ablaminda isi bana yakin oda bekar zaten evli degil.... Biz hep bu sekil kaliyoruz sorun yasamiyoruz ... Yoksa bende sevmem oyle cok gelip gideni kalani... Insan rahat edemiyor evinde...
Sen sekerleri nerden ve kaca aldin... Sepet fiyatlarinida yazarsan sevinirim... Benim bi eksigim suan onlar kaldi onlarida eylul sonu gibi halletmeyi dusunuyorum...hem tam kesinlesmis olur benim sezeryan gunum... Gerci dr 19 ekim dedi ama ben biraz daha gec istiyorum.. gerci Oki turlude bayrama geliyor bende kendimi kurbanlik koyun ayyy koyun az kalir Dana gibi hissediyorum.
Seker degilde koku aslinda. havuzluhan suslu den aldim.ama tavsiye etmem. Daha ozenli yerler var. pisman oldum. sepet kucuk bisi. 30 tl. sopali sus iki cesit aldim. biri 2.65 digeri 2.15 adedi.
venusten cikolata icin sepet begenmistim 80 tl. Cikolata kilosu 95 di sanirsam. pelite gidemedim daha.
Suslerde fiyatlar cok degisiyor.
anladım canım valla bakıcam zamanım var zaten içime sineni alıcam ... sepetler buradada aynı fiyatlarda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?