haftaya kontrolum var o gune kadar devam ederse soylerim dr.bnde rahim buyumesinden diye dusunuyorum ve bebegin esi acaba sol tarafimdanmi rahmimi kapatiyo diyede dusundum.sen nasilsnCanim bebeğin kafası veya ayağa olmasın benimkinin kafası kasikta acayip acıtıyor . Ama bazı bayanlarda seninki gibi ağrı oluyormuş rahim buyudugunden. Çokta şüphelenirsen bi tahlil yaptır enfeksiyon için. aMA muhtemelen rahim genişlemesinden veya kaslarda olabilir.
Ignemizi olduk hep yataktaydik. Rutin bi gündü. Banyo yapaşım var ama yeni kanama geçirdim ya korkuyorum malum yarın kandil. Ne yapsam bilemedim.haftaya kontrolum var o gune kadar devam ederse soylerim dr.bnde rahim buyumesinden diye dusunuyorum ve bebegin esi acaba sol tarafimdanmi rahmimi kapatiyo diyede dusundum.sen nasilsn
hm bnde ayni durumdayim bugun bnyo yapcktim cok sukur bnim bise gelmiyo.gecn kandilde tm kuranimi okudun wc ye gidem demistim bi anda kanamam olmustum o gunden beri kahve rengi akintm vardi iki gundur bise yk ama pisikolojk olarak heran kanama bekliyorum.Ignemizi olduk hep yataktaydik. Rutin bi gündü. Banyo yapaşım var ama yeni kanama geçirdim ya korkuyorum malum yarın kandil. Ne yapsam bilemedim.
Canim ben netten baktım Özüre giriyor diyor ama her siteye de güven olmuyor. Ne yapsam bilemediM. Boy abdesti alaşım var ama yeni kanama geçirdim banyo süresince oturmak veya ayakta durmak sıkıntı olabiliyor. Kanama tekrar başlar diye korkuyorum. Karar veremedim. Yarında en azindan bi yasin okusAydım diyorum . Yarın ola Hayrola diyelim.hm bnde ayni durumdayim bugun bnyo yapcktim cok sukur bnim bise gelmiyo.gecn kandilde tm kuranimi okudun wc ye gidem demistim bi anda kanamam olmustum o gunden beri kahve rengi akintm vardi iki gundur bise yk ama pisikolojk olarak heran kanama bekliyorum.
baska bir gunde ise yine kuran okumustum ve bitirdim lavobaya gittim yine ozamanda aniden kan gelmisti.aca kurani kerim biraz agir o bile agirlikmi yapiyoki diye dusunmustum cunku bn 6 aydan beri bir caydanlik ve surahi bile kaldirmamistim.
bu akintilar devam ederken dua yada kuran okuyabiliyomuyuzki.normalde okunmuyo ama adetliyken bile 10 gun kanama surunce ozure girdigi icin kuran ve namaz kiliniyo diye biliyodum.bizimde malum her ne olcagimiz belli olmuyo durumumuzda belli ve sureside yok.bize hunah olurmu acaba.
Bu arada hakkaten insanın psikolojisi çok bozuluyor her an bişey olacak korkusu berbat bir durum. Allah yardımcımız olsun. Bugunumuzede çok şükür ya Rabbim.Canim ben netten baktım Özüre giriyor diyor ama her siteye de güven olmuyor. Ne yapsam bilemediM. Boy abdesti alaşım var ama yeni kanama geçirdim banyo süresince oturmak veya ayakta durmak sıkıntı olabiliyor. Kanama tekrar başlar diye korkuyorum. Karar veremedim. Yarında en azindan bi yasin okusAydım diyorum . Yarın ola Hayrola diyelim.
bnde ck istiyorum ve korkuyorum bn kurani yatakta ayaklarimi uzatip dizime yastk koyup okuyordum.kendi bukmeden egilmeden okuyordum insallh allh kabul eder.bn yinede yarn deniycem o zaman biraz olsa huzur buluyorum.sanada bise olmaz insallhCanim ben netten baktım Özüre giriyor diyor ama her siteye de güven olmuyor. Ne yapsam bilemediM. Boy abdesti alaşım var ama yeni kanama geçirdim banyo süresince oturmak veya ayakta durmak sıkıntı olabiliyor. Kanama tekrar başlar diye korkuyorum. Karar veremedim. Yarında en azindan bi yasin okusAydım diyorum . Yarın ola Hayrola diyelim.
Inşallah canım. şimdiden hayırlı kandiller.bnde ck istiyorum ve korkuyorum bn kurani yatakta ayaklarimi uzatip dizime yastk koyup okuyordum.kendi bukmeden egilmeden okuyordum insallh allh kabul eder.bn yinede yarn deniycem o zaman biraz olsa huzur buluyorum.sanada bise olmaz insallh
sanada vnm saol dilerim biz ve butun muslumanlarin ne sikintisi varsa insallh rabbim hepsinede yardim eder.Inşallah canım. şimdiden hayırlı kandiller.
Rabbim selametle kurtarsin hepimizi...slm totalis size neler yasatti ??
Allah kurtarsın sağlıkla. Rabbim bizlerede 37 38 hatta 39 40. Haftaları sağlıkla görmeyi sağlıklı doğum yapmayı nasip eylesin.Rabbim selametle kurtarsin hepimizi...
Bende bisey olmadi şükür ALLAHIMA...
35+5 im bugun 10 gun sonra sezaryen olucam
37+1 oluyor o zaman...
Sanci giriyor bazen yorulmamaya calisiyorum evden cikmiyorum
Agir is yspmiyorum
ALLAHA sukur hic kanama yapmadı
Mr cekildi yapisma da yapmamış
10 gun daha dursun insaallah az kaldi...
sezeryana girmeden yapişik olup olmadigi belli oluyormuydu bn bilmiyordum.sen bil digimiz mr a mi girdin zararli deilmi normalde.bnde surekli yatiyorum hic bise yapmiyorum zaten yapisik olmayinca pek tehlikeli olmuyo.ve birde istirat etmessek ozamanda riskli oluyo.bnim 3 aydan beri ara ara kanamalarim oluyo..ni.bebegini erken almiyolarmi yoksa o aftadada zaman yeterli oluyomu bebegin gelisimi icin.Rabbim selametle kurtarsin hepimizi...
Bende bisey olmadi şükür ALLAHIMA...
35+5 im bugun 10 gun sonra sezaryen olucam
37+1 oluyor o zaman...
Sanci giriyor bazen yorulmamaya calisiyorum evden cikmiyorum
Agir is yspmiyorum
ALLAHA sukur hic kanama yapmadı
Mr cekildi yapisma da yapmamış
10 gun daha dursun insaallah az kaldi...
insallh saglikli bi sekilde kucagimiza aliri bebeklerimizi.sezeryana girmeden yapişik olup olmadigi belli oluyormuydu bn bilmiyordum.sen bil digimiz mr a mi girdin zararli deilmi normalde.bnde surekli yatiyorum hic bise yapmiyorum zaten yapisik olmayinca pek tehlikeli olmuyo.ve birde istirat etmessek ozamanda riskli oluyo.bnim 3 aydan beri ara ara kanamalarim oluyo..ni.bebegini erken almiyolarmi yoksa o aftadada zaman yeterli oluyomu bebegin gelisimi icin.
slm dun gece bebegmi sezeryanla liyorlardi.ck korktum.feci sekilde kanamam oldu.allhtan durdurdular ve bebegimde iyi.ama hastanem bni baska hastaneye sevketti..hastaneye yatirmadilar kanamam durdugu icin.ck korktum hala sokuna atlatamadi.kuran okuyayim dedim oturdugum yerde egilmeden bile namaz kilayim dedim sonrasinda olan oldu.gecenlerdede kuran okuduktan sora biraz kanama oluyodu ama bu sefer anlatilcak gibi deil.dr lar bile ck korktu hemen ambulansla capaya sevkettiler.pazartesi tekrar istedi capa.cok korktum.Herkese Günaydın. Bugunde güneşi gördük çok şükür.
Ilk dogumu sezaryen olanlarda yapisma riski cok yuksek...sezeryana girmeden yapişik olup olmadigi belli oluyormuydu bn bilmiyordum.sen bil digimiz mr a mi girdin zararli deilmi normalde.bnde surekli yatiyorum hic bise yapmiyorum zaten yapisik olmayinca pek tehlikeli olmuyo.ve birde istirat etmessek ozamanda riskli oluyo.bnim 3 aydan beri ara ara kanamalarim oluyo..ni.bebegini erken almiyolarmi yoksa o aftadada zaman yeterli oluyomu bebegin gelisimi icin.
yinede ck korkuyorum gece nerdeyse bebegimi aliyolardi sezeryanla allahima ckIlk dogumu sezaryen olanlarda yapisma riski cok yuksek...
Iyi bir perinatolog usgde anliyor zaten yapisma olup olmadığını
Rahim ile plasenta kan akisini takip ediyor
Prof dr sefa kelekci ve ekibinin takibindeyim
Previa konusunda dunyaca basarilara imza atmislar
Mr a gerek duymadilar ben israr ettim
mr in bir sakincasi yok gebelikte
Rontgen sakincali
37. Hafta kanama olmadığı surece gebelikte dogum icin en uygun gorulen zaman
Plasentam benim hem totalis hem de on karin duvarinda yani sezaryen kesisinin yapildigi yere yerlesmis
Kesiyi biraz daha yukaridan yapacaklarini soylediler
Hepsi bu
Sıkıntı stres yapmayin
Artik cok ilerledi tip
Benim dr ve ekibi bu alanda gecen mart ayinda dunyaca taktir edilen bir yontem daha gelistirdiler
Tum drlar yeni metodlar bulundukca bu alanda daha basarili oluyorlar
Sadece iyi bir perinatolog gozetiminde olun ve ALLAHA tevekkul edin...
Korkmayin Rabbim kerimdir...
bn hic rahat olamiyorum dun gece az kalsin sezeryanla bebegimi aliyolardi.asiri kanamayla hastaneye gittim drlar hemen ambulansla capaya gonderdiler.allah ima ck sukur kanamami durdurdular.bn bole kanama gormedim saniyesinde felaket oldum sanki idrarimi yapar gibi geldi.hala sokunu atlatamadim.bakalim pazartesi bida kontrole istediler.bebegim daha 24 haftalik o yuzden bise yapmadilar ileriki haftalarda olsaydi alacaklardi ve kanama durmasaydida alacaklardi.bn 4 sene once beyin ameliyati oldugum icin dr lar bise olcak diye onunda telasina girdiler.ama beynimdeki ameliyatin biseye etki etmeyecegini hem sozle hem imzayla belirmisti dr um ama yinede dr lar riske girmk istemiyolar.senin hastane ve dr nerde ozelmi.nerde oturuyosun.Ilk dogumu sezaryen olanlarda yapisma riski cok yuksek...
Iyi bir perinatolog usgde anliyor zaten yapisma olup olmadığını
Rahim ile plasenta kan akisini takip ediyor
Prof dr sefa kelekci ve ekibinin takibindeyim
Previa konusunda dunyaca basarilara imza atmislar
Mr a gerek duymadilar ben israr ettim
mr in bir sakincasi yok gebelikte
Rontgen sakincali
37. Hafta kanama olmadığı surece gebelikte dogum icin en uygun gorulen zaman
Plasentam benim hem totalis hem de on karin duvarinda yani sezaryen kesisinin yapildigi yere yerlesmis
Kesiyi biraz daha yukaridan yapacaklarini soylediler
Hepsi bu
Sıkıntı stres yapmayin
Artik cok ilerledi tip
Benim dr ve ekibi bu alanda gecen mart ayinda dunyaca taktir edilen bir yontem daha gelistirdiler
Tum drlar yeni metodlar bulundukca bu alanda daha basarili oluyorlar
Sadece iyi bir perinatolog gozetiminde olun ve ALLAHA tevekkul edin...
Korkmayin Rabbim kerimdir...
Canim geçmiş olsun evde misin hastanede miyinede ck korkuyorum gece nerdeyse bebegimi aliyolardi sezeryanla allahima ck
bn hic rahat olamiyorum dun gece az kalsin sezeryanla bebegimi aliyolardi.asiri kanamayla hastaneye gittim drlar hemen ambulansla capaya gonderdiler.allah ima ck sukur kanamami durdurdular.bn bole kanama gormedim saniyesinde felaket oldum sanki idrarimi yapar gibi geldi.hala sokunu atlatamadim.bakalim pazartesi bida kontrole istediler.bebegim daha 24 haftalik o yuzden bise yapmadilar ileriki haftalarda olsaydi alacaklardi ve kanama durmasaydida alacaklardi.bn 4 sene once beyin ameliyati oldugum icin dr lar bise olcak diye onunda telasina girdiler.ama beynimdeki ameliyatin biseye etki etmeyecegini hem sozle hem imzayla belirmisti dr um ama yinede dr lar riske girmk istemiyolar.senin hastane ve dr nerde ozelmi.nerde oturuyosun.
evdeyim kanamam durdugu icin agrim olmadigi icin geldm normalde mushadede bekletiyolardi bnde evde bekleyim dedim.agri kanams olunca gel dediler..saol cnm dun gece omrumrunden omur gitti korkudan.senle konusmustum kuran okuduktan sota kanamam oluyodu diye ama bu kadar olmamisti dun okuyayim dedim belki bise olmaz dedim olan oldu buyuk ihtimal kitap elime agir geliyo.normalde bn okar agirlikta bile bise kaldirmiyordum ama allhima ck sukur yinede oonun sevabi kurtarmistir.Canim geçmiş olsun evde misin hastanede mi
Canim benim ya valla üzüldüm kuzum ama sen cesaretini yitirme başarıcaz Allahın izniyle başarıcaz. Dayanmaliyiz bebeklerimiz için bu da bizim sınavımiz demekki. Bende o gün korka korka banyo yaptım yatarak yasin okudum. Ama inan hala korkuyorum . Psikolojimız bozuluyor her kanamada biraz ara verince insan toparlaniyor ama tekrar edince yine aynı. Ama bu da bitecek ömür bitiyor degilmi bugünler bitmesin. Sonra bugunlerimizi konuşup geçmişi hatırlarıZ. O günlerde gelecek Allah in izniyle.evdeyim kanamam durdugu icin agrim olmadigi icin geldm normalde mushadede bekletiyolardi bnde evde bekleyim dedim.agri kanams olunca gel dediler..saol cnm dun gece omrumrunden omur gitti korkudan.senle konusmustum kuran okuduktan sota kanamam oluyodu diye ama bu kadar olmamisti dun okuyayim dedim belki bise olmaz dedim olan oldu buyuk ihtimal kitap elime agir geliyo.normalde bn okar agirlikta bile bise kaldirmiyordum ama allhima ck sukur yinede oonun sevabi kurtarmistir.