Plasenta dekolmanı ile bebeğini kucağına;sağlıkla alanlar.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/hejar12.61606/
Benimde dualarim seninle olucak inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah Rabbim sana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar verir.doğana kadar tam 4 yas olacak benımki lerin arası ama inan ben ikinciye hamile kaldıgıMDA öğrendim dekolmanin bu kadar ciddi bişey olduğunu ve diğer gebelikle ri etkilediğini.bana da çok dr riskli falan dedi inşallah kucağımiza da sağlıkla alırız. Hatta masa da kalırsın dediler bana.. canın şuanda çocuğun yok di mi
Evet canım hamilelerin duası kabul olur bu ay kullandığım klomen fayda vermedi doktor önümüzdeki ay tekrar ilaca başlatacak hayırlısı olur inşaallah..Benimde ilk çocukta oldu dekolman insanın ilk çocuğunu kaybetmesi çok kötü birşey doğmasına 2 hafta vardi öldüğünü duyduğumda hiç inanmak istemedim sonra depresyona girmiştim çok zor toparlamıştım kendimi doktorlar hep olumsuz konuşuyor ama rabbim verdikten sonra herşey bahane belki de ikinci çocuklarimizda hicbir şey olmaz

Bu 39. Haftada bişey var yaaa ben de 39+3 te dekolmandan kaybettim yine hamileyim ve 37 de alırız diyo doktor
.
.
Çok üzüldüm canım bende de 38. Haftada oldu az daha bende ölüyordum bir hafta yoğun bakımda bir Haftada normal odada yatırdılar toplam 15 hastanede yattım, inşaallah ikincisine birşey olmaz rabbime sığın sürekli dua et rabbim bizim gibi olanların yardımcısı olsun tekrarını yaşatmasın inşaallah

Amin canım bu dekolman çok sinsi çok tehlikeli bisey ama takdiri ilahi ışte bebegimiz ölürken biz hayatta kalıyoruz birçok anne kaybedilebiliyo bu yüzden ama bizim ömrümüz varmış demek.. rabbim ikinci üçüncü evlatlar nasip etsin inşallah burdaki herkese dua ediyorum ancak canı yanan anlar içten dua eder

defneyapragimm dün kontrolüm vardı şimdilik hersey yolunda şükür 32+3 olduk 3 hafta sonraya çağırdı tekrar

HejaR12 inşaallah canım hiç bir sorun yaşamadan yavruna kavuşursun.. 3 hafta çok bir zaman değil mi 32. Haftadan sonra daha ama dikkat etmek gerekiyormus seni her hafta hastaneye çağırması lazım bence

HejaR12 inşaallah canım hiç bir sorun yaşamadan yavruna kavuşursun.. 3 hafta çok bir zaman değil mi 32. Haftadan sonra daha ama dikkat etmek gerekiyormus seni her hafta hastaneye çağırması lazım bence

Canım kontrolüm 31 mayısta ondan sonraki kontroller hafta da 1 olucak mis canım

Gittiğim hastanede doktorun kapısında tesadüfen bir bayanla tanıştım hamileydi 6 aylık ve başladı anlatmaya ilk çocuğu 7 buçuk aylıkken plesenta dekolmanı olmuş karnında ölmüş benim gibi aynı şeyleri yaşamışız bir sene sonra şimdi ikinciye hamile ve çok sorunsuz geçiyor dedi inşaallah oda sağlıkla doğum yapar HejaR12

Merhaba... bende rahim ağzı yetmezliği vardı. 19. Haftada eahim ağzına dikiş atıldı ve sürekli evde geçirdim. 5 sene zaten bebek sahibi olamamıştık
Eşimde sperm yavaşlığı vardı bende poliksitik over. Tüp bebek parası toplarken hamile kaldım ben.
19. Haftadan sonra dikiş açılır yada bebek erken doğar tehlikesini iliklerimize kadar korkarak yaşadık. 28.haftada ohh be dedik. Sonra 32 ye geldik biraz daha şükrettik ve ilk alışverişi 32Haftada yaptık. Derken 35+5e de geldik ve aniden bebek hareketi azaldı. Karnım taş gibi oldu. Apar topar hastaneye gittik. Tansiyonum 18 e yükselmiş ve sancım 80 lerde.... dr. Geldi ve plasenta dekolmanı dedi apar topar sezeryana alındım. Bebeğim doğdu ancak oksijensiz kaldığı için 10 gün küvezde kaldı. şimdi 3 aylık oldu.... yaşatan Allah yaşatıyor... bakın her iki olumsuzluğu bir anda yaşadım ben hamilelikte. Ve buna rağmen Allah bana bağışladı. Allaha şükür olsun. Sizlere umut olsun diye paylaşmak istedim...

Kaç haftalık doğum yaptınız acaba bir de hangi ılaclari kullandınız bende de tiroid var bu arada Allah bagislasin
Ben ben ben :) tiroit tansiyon çarpıntı çıktı ama kontrol altındaydı hepsi dekolman yaşamadım şükür ikincide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…