- 18 Temmuz 2015
- 200
- 197
- 103
- 33
İnşallah cumlemize nasip etsin Rabbim bu kez yavrularimiza kavuşabilmesiİnşallah sağlıkla sıhhatle alırsınız bebeğinizi kucağınıza;iyi haberlerinizi bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah cumlemize nasip etsin Rabbim bu kez yavrularimiza kavuşabilmesiİnşallah sağlıkla sıhhatle alırsınız bebeğinizi kucağınıza;iyi haberlerinizi bekliyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/hejar12.61606/
Benimde dualarim seninle olucak inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah Rabbim sana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar verir.doğana kadar tam 4 yas olacak benımki lerin arası ama inan ben ikinciye hamile kaldıgıMDA öğrendim dekolmanin bu kadar ciddi bişey olduğunu ve diğer gebelikle ri etkilediğini.bana da çok dr riskli falan dedi inşallah kucağımiza da sağlıkla alırız. Hatta masa da kalırsın dediler bana.. canın şuanda çocuğun yok di mi
Evet canım hamilelerin duası kabul olur bu ay kullandığım klomen fayda vermedi doktor önümüzdeki ay tekrar ilaca başlatacak hayırlısı olur inşaallah..Benimde ilk çocukta oldu dekolman insanın ilk çocuğunu kaybetmesi çok kötü birşey doğmasına 2 hafta vardi öldüğünü duyduğumda hiç inanmak istemedim sonra depresyona girmiştim çok zor toparlamıştım kendimi doktorlar hep olumsuz konuşuyor ama rabbim verdikten sonra herşey bahane belki de ikinci çocuklarimizda hicbir şey olmaz
Bu 39. Haftada bişey var yaaa ben de 39+3 te dekolmandan kaybettim yine hamileyim ve 37 de alırız diyo doktor
.
.
Çok üzüldüm canım bende de 38. Haftada oldu az daha bende ölüyordum bir hafta yoğun bakımda bir Haftada normal odada yatırdılar toplam 15 hastanede yattım, inşaallah ikincisine birşey olmaz rabbime sığın sürekli dua et rabbim bizim gibi olanların yardımcısı olsun tekrarını yaşatmasın inşaallah
HejaR12 inşaallah canım hiç bir sorun yaşamadan yavruna kavuşursun.. 3 hafta çok bir zaman değil mi 32. Haftadan sonra daha ama dikkat etmek gerekiyormus seni her hafta hastaneye çağırması lazım bence
2.gebeliğini sağlıkla geçiren var mı?
Ben ben ben :) tiroit tansiyon çarpıntı çıktı ama kontrol altındaydı hepsi dekolman yaşamadım şükür ikincide
Kaç haftalık doğum yaptınız acaba bir de hangi ılaclari kullandınız bende de tiroid var bu arada Allah bagislasin
Coraspin filan almadınız mi39+2 de doğum yaptım ilaç tiroid ilacı kullandım sadece 50 mg hafta sonlarida 75 mg alıyordum
Dr gerek görmedi hiçCoraspin filan almadınız mi