Bende 2012 yılında 39.Haftamda hastanedeyken yaşadım dekolman çok şükür sağlıkla kucağıma aldım bebeğimi hiç küvözde falanda kalmadı bizim şansımız hastanede olmasıydı şimdi 4 yaşında bir oğlum var.30 haftalik hamileyim tekrar ridk altindaymisim umarım bu evladımi da sağlıkla hayırla zamanında kucağıma alırım.
İnşaallah Birşey olmadan ikinci evladını da kucağına alırsın canımm. Peki sana böyle bir riskin var dediler erkenden çocuğu alacağız falan dediler mi? Plasenta dekolmanı 2. 3. Gebeliklerde de tekrarlıyormuş, bende 2. yi istiyorum ama korkuyorum hangi hastanede doğum yaptınız özel miydi yoksa devlet mi? hejaR12
Dualarım sizinle;iyi haberlerinizi bekliyorum inşallah.hiç kötü düşünmeyin lütfen...iyi düşünelim iyi olsun
Sonucunu lütfen bana da haber verir misin bana umut ol gerçekten
Doktorunun seni rahatlatması çok iyi canım beni her gittiğim doktor korkutuyor. 2. Çocuğunu kaç sene arayla yaptın peki merak ettim benim şu an ilk çocuğu kaybedeli 20 ay oldu, 8 aydır da istiyoruz olmuyor doktora başladım şu an klomen kullanıyorum inşaallah bununla hamile kalırım dualarım hep seninle
Bu 39. Haftada bişey var yaaa ben de 39+3 te dekolmandan kaybettim yine hamileyim ve 37 de alırız diyo doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?