Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2.gebelikte de mı dekolman oldunuz acabaPerinatolog takipçi kalmaniz ve cok sıkı takip olmanız lazım bende ilk bebeğimi dekolmandan kaybettim ikincide cok sıkı takip altındaydim kendi doktorum her hafta çağırıyodu bende ayriyeten en ufak bi hareketsizlikte acile gidiyordum cok sukur 2 de başlar başlamaz alındı bebek
Yazinizi okuyunca icim rahatladi.ben de 5 sene evvel dekolman yasadm uzun gozetimde kaldim.hastanede.erken dogum oldu sezaryenle.sukur saglikli evladim.ikinvi cocuk uzun yillae dusunemedm bu yuzdn.5 sene gecti smdi ikinciye hamileym ins benm de sizinki gbi sorunsuz gecer...dualarinizi bekliyorum.Rabbim herkesin yardimcisi olsnÇok gecmis olsun, Rabbil sifa versin insallah, tekrar hamile kalirsaniz insallah sag salim doğar, benim de ilkinde plasenta dekolman oldum ama saglikla dogdu sukur, 4 yil sonra da kardesi oldu onda hic bir problem yasamadik umarım sizde yasamazsiniz
İnşallah sağ salim alırsınız kucağınıza çok şükür sizde benim gibi şanslı kesimdesiniz ki çocuğunuz sağlıkla doğmuş, bunu da sağ salim alacaksınız inşallah jol bol dua edin bende ederim inşallah...Yazinizi okuyunca icim rahatladi.ben de 5 sene evvel dekolman yasadm uzun gozetimde kaldim.hastanede.erken dogum oldu sezaryenle.sukur saglikli evladim.ikinvi cocuk uzun yillae dusunemedm bu yuzdn.5 sene gecti smdi ikinciye hamileym ins benm de sizinki gbi sorunsuz gecer...dualarinizi bekliyorum.Rabbim herkesin yardimcisi olsn
Aynen...cok sagolun aminİnşallah sağ salim alırsınız kucağınıza çok şükür sizde benim gibi şanslı kesimdesiniz ki çocuğunuz sağlıkla doğmuş, bunu da sağ salim alacaksınız inşallah jol bol dua edin bende ederim inşallah...
Merhaba,Perinatolog takipçi kalmaniz ve cok sıkı takip olmanız lazım bende ilk bebeğimi dekolmandan kaybettim ikincide cok sıkı takip altındaydim kendi doktorum her hafta çağırıyodu bende ayriyeten en ufak bi hareketsizlikte acile gidiyordum cok sukur 2 de başlar başlamaz alındı bebek
Merhaba bende 23.haftada dekolman yaşadım ve tekrar hamile kaldım 9.haftada kalbi durdu kürtaj oldum tekrar hamile.kalmak.icin çabalıyorum İnsallah sağlıklı bı şekilde.kucagimiza alırız. Aynı durumları yaşadığımız için yazmak istedimBende olk bebegimde plesena dekolman yasadim 24 haftalikdi melegim 20un yasadi simdide bugun kurtaj oldum 9 haftalik kalbi durmusdu melegimin cok uzgunum kirgin yorgunn..
Merhaba ilk bebegim 26+2 de ikinci bebeğimi 36+6 dogum yaptim 18 ay bekledim ikinci gebeligimde dekolman yaşamadım doktorum daha fazla risk almak istemedi bebegin kendini kurtardığını düşündüğü için doguma alındım cok sukur kuvoze filan girmediMerhaba,
İlk gebeliğiniz kaçıncı haftada dekolman oldu? İkinci gebeliğiniz için ne kadar beklediniz?
İkinci gebeliğiniz kaçıncı haftada başladı dekolman?
Rica etsem süreçleriniz ile ilgili detayları yazabilir misiniz. Şimdiden teşekkürler.
Teşekkür ederim, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.Merhaba ilk bebegim 26+2 de ikinci bebeğimi 36+6 dogum yaptim 18 ay bekledim ikinci gebeligimde dekolman yaşamadım doktorum daha fazla risk almak istemedi bebegin kendini kurtardığını düşündüğü için doguma alındım cok sukur kuvoze filan girmedi
Amin ins Rabbim size de saglikla nasip etsin iyi bir perinatolog bulun ins Rabbim kolaylastirsinTeşekkür ederim, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Merhabalar bişey sormak istiyorum ikinci bebeğinizde de dekolmasyon yaşadınız mıPerinatolog takipçi kalmaniz ve cok sıkı takip olmanız lazım bende ilk bebeğimi dekolmandan kaybettim ikincide cok sıkı takip altındaydim kendi doktorum her hafta çağırıyodu bende ayriyeten en ufak bi hareketsizlikte acile gidiyordum cok sukur 2 de başlar başlamaz alındı bebek
Normalde hedef 37 38 di ama doktorum 36 da aldı bana birsey söylemedi belki başlamıştı yineMerhabalar bişey sormak istiyorum ikinci bebeğinizde de dekolmasyon yaşadınız mı
Merhaba, nasılsınız. Merak ettim acaba bir sıkıntı oldu mu doğumda ben de 22 gün önce yaşadım bu sorunu bebeğim sağlıklı çok şükür neler yaşadınız merak ettim sonraki doğumdaBende 2012 yılında 39.Haftamda hastanedeyken yaşadım dekolman çok şükür sağlıkla kucağıma aldım bebeğimi hiç küvözde falanda kalmadı bizim şansımız hastanede olmasıydı şimdi 4 yaşında bir oğlum var.30 haftalik hamileyim tekrar ridk altindaymisim umarım bu evladımi da sağlıkla hayırla zamanında kucağıma alırım.
Merhaba, iyiyim çok şükür. İkinci doğumunda hiç yaşamadım çok şükür, dekolman yaşamadım hiç, ilk doğumda oldu sadece,kimse yaşamaz inşallahMerhaba, nasılsınız. Merak ettim acaba bir sıkıntı oldu mu doğumda ben de 22 gün önce yaşadım bu sorunu bebeğim sağlıklı çok şükür neler yaşadınız merak ettim sonraki doğumda
İnşallah,,,, peki neler yaptınız nasıl takip edildiniz neler yaşadınız çok merak ediyorum biraz anlatır mısınız Rica etsemMerhaba, iyiyim çok şükür. İkinci doğumunda hiç yaşamadım çok şükür, dekolman yaşamadım hiç, ilk doğumda oldu sadece,kimse yaşamaz inşallah
Hamileliğim normal geçti, takiplerimde normal gebelik takipleri gibi devam etti, 7.aydan itibaren kontrollerim 2 haftada 1 e düştü, çok şükür hiç bir problem yaşamadık, sağ salim vaktinde doğum yaptım sezeryan ile, hiç bir ilaç da kullanmadım, sadece gebelik trioidim vardı, onun ilacını kullandım düzenli, doktorum vitamin bile kullandırtmadıİnşallah,,,, peki neler yaptınız nasıl takip edildiniz neler yaşadınız çok merak ediyorum biraz anlatır mısınız Rica etsem
Çok sevindim Allah acılarını göstermesin..Ben de bebeğim de sağlıklı şükür.. 2.bebeğim zaten şükür.. Ama bir tane daha düşünüyordum şimdi rüyalarında kurtulamıyorum bir daha olsa ya ölürsem diye çok kötüyüm.....Hamileliğim normal geçti, takiplerimde normal gebelik takipleri gibi devam etti, 7.aydan itibaren kontrollerim 2 haftada 1 e düştü, çok şükür hiç bir problem yaşamadık, sağ salim vaktinde doğum yaptım sezeryan ile, hiç bir ilaç da kullanmadım, sadece gebelik trioidim vardı, onun ilacını kullandım düzenli, doktorum vitamin bile kullandırtmadı
Amin amin bence biraz pozitiflik de önemli ve mümkün olduğunca araştırma yapma, ben o zaman hiç araştırma yapmamıştım tabii o zamanlar İnternet her an elimizde değildi onunda etkisi var, bebek kaybetmek çok zor onu da iki defa yaşadım, Rabbim kimseye göstermesin, kayıplarımın dekolman ile alakası yok, sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah vakitliceÇok sevindim Allah acılarını göstermesin..Ben de bebeğim de sağlıklı şükür.. 2.bebeğim zaten şükür.. Ama bir tane daha düşünüyordum şimdi rüyalarında kurtulamıyorum bir daha olsa ya ölürsem diye çok kötüyüm.....
Çok geçmiş olsun ne mutlu size ki yavrunuza sağ sağlim kavuşabilmişsiniz..Kacinci haftada yaşadınız dekolmanıÇok sevindim Allah acılarını göstermesin..Ben de bebeğim de sağlıklı şükür.. 2.bebeğim zaten şükür.. Ama bir tane daha düşünüyordum şimdi rüyalarında kurtulamıyorum bir daha olsa ya ölürsem diye çok kötüyüm.....