- 2 Temmuz 2018
- 18
- 6
- 1
- 37
herkese merhaba.ben 31 yasında ıkı senelik evlıyım.esımlede cok ıyıyız hıcbır maddı sıkıntımız ve sevgı problemımız yok. hayatım boyunca hep ıkı senem dolsun çocuk ıstyrum ıstıorum. 2008 yılından berı donem donem aksıyete yasadıgım zamanalr oldu.antıdeprasan kullanıyorudum ama her zaman degıl.3 5 ay kullanıp bırakırdım cok sıddetlı yasamazdım. son 10 aydırda ılacsız devam edıyordum. hemen olmaz dıye dusunurken ıkıncı denemede hamıle kaldım.hamıle olduğumu öğrenmeden 3 gun once aksıyetem başladı ve ben bır sure tedavı gorup 5 6 ay sonra dusunmeye baslarım dedıgım anda hamıle kaldım. ve ılacı kestım. 11+3 günlük hamlıeyım. fakat cok zorlanıroum. gunelr gecmıyor sankı. sabah uyanır uyanmaz ben hamılemıyım dıyıp ınanamıyorum. yasayacagım zorluklardan korkuorum. karnım sısıcek nefesımı zorluycak dıe korkuorum.ben nefes nefese kaldığında bıle panık olan bırıyım. kendımı cok suçlu hıssedıorum hamılelgımı mutlu yasayamıyorum dıe. dıger kadınalr cok mutlu hamıleyken ben neden keyıfısım .hamıle olduğumu ogrendıgım günden berı hayattan keyıf almıorum sankı. hazırlıksız yakalandım . bu cocugu cok ıstyrum ama hamılelık surecınde yasayacagım zorluklar gozumu korkutuo. yoksa doğunca bakarım. hıc sorun degıl esımde çocuk ıcın delırıo. amaa ben keyıflı gecsın ıstyrum bebegım ıcın heycanlanıyım . heveslı olıyım ıstyrumm.BU DURUMU YASAYAN VARMI.BEBEGIM ICIN MUTLU OLMAK ISTYRUM. NOLUR KOTU HIKAYELERDEN ORNEKLER PAYLASMAYIN BU SEFERDE ACABA BENIMDEMI BASIMA GELCIEK DIE BIDE ONA KAFAYI TAKIORUMDENEYIMLI TECRUBELI ANNELER SIZE COK IHTYCM VAR.SU AN PSIKOTERAPI GORUORUM YAKLASIK BIR AYDIR. BEBEBGIM ICIN IYI OLMAYA IHTYCM VAR .DRUM UC AY DOLUCNA COK ZORLANIRSAM DUSUK DOZLU BI ANTIDEPRASAN ICEBICLEGIMI SOLEDI. DESTEKELRINIZI BEKLIYORUM.BU ARADA ALLAHA SUKREDIORUM BANA BUNU NASIP ETTGI ICIN .TUM ISTEYNLEREEDE NASIP ETSIN INSALLAH BENIM SORUNUM BEBEGI ISTEMEMEK DEGIL.PSIKOLJIK OLARAK SURECIN BENI KORKUTMASI.