PKO'yu yenmek isteyenler buyrun içeriye!

Evet stresi atmak zor. Bende zor attım kolay süreçler değildi. Hem maddi hem manevi anlamda..
Aynen canım artık takmıyorum diyorum her birlikte olunca acaba bu ay bir mucize olur mu demeye başlıyorum yaptığım gebelik testlerindeki net tek çizgiden sonra üzüntüye değinmiyorum peki bunca şeyden sonra hiç birşey yapmadanmı kaldın birde şu ayakları havaya kaldırma muhabbetini uyguladın mı

Adetle atılmayabilir ama yinede gözükmelisin bence
Adetim bitsin başka doktor bulcam bu son zamanlarda içime sinmio. Bu doktora klomenden önce gitmiştim temizdi. Klomen yapmış olabilir bu şüphe var zaten aklımda pko olduum için adetim bitsin baktırcam başka doktora bişey var mı temizlenmiş mi diye sonrası klomensiz gebelik inş

Hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa sürede kavuş yavruna

Klomeni ben de 2 3 gun kullanmistim agridan oluyorum sandim alt karin kasik agrisi cok feciydi sonra dahiliyeyle alakali baska ilaclar kullanmam gerekince doktor bu ay korun verdigim ilaclari da kullanma dedi

Bir sey soracagim size. Pcos oldugunuzu nasil teshis ettiler ? Bir doktor sadece ultrasonla bakarak hafif bir pcos gorunumu var dedi baska bir doktora gittim sordum o da ultrasonla bakti. Pcos ultrasonla belli olmaz hormon testlerine bakilir oyle teshis edilir dedi ozel bir hastanenin bashekimiydi kendisi.

tam buğday ile normal beyaz ekmeğin bir farkı yok demişti Canan Karatay. ikisinde de şeker var

Bana önce hormon testi yapıldı yüksek çıkınca antiandrojen tedavisine başladım adetlerim düzenli sadece tüylenme ve sivilce sorunum vardı sonra ultrasonda sol överse taç şeklinde pcos tanımlıdır yazmış doktor sonra doktorum biley demedi 1 ay daha ilaca devam edip kontrole gelmemi istedi.

anladim sifa bulursunuz insallah . Kilonuz nasil peki normalin ustu, alti, normal?

anladim sifa bulursunuz insallah . Kilonuz nasil peki normalin ustu, alti, normal?
Ben küçüklüğümden beri zayıf bir çocuktum ergenlikten itibaren de normal kilodayım sınav zamanı 12 kilo galan aldım sonra 1 yok içinde verdim ve halen normal kilodayım inşallah böyle de gider tatlı yemeyi seven ve düşkünlüğüm var

Merhabalar, bende de pcos ve hashimato var. Hashimatoyla tanısalı bir kaç oldu ancak pcos yıllardır benimle. Bu ay bebek için mücadeleye başladım. İnşallah hepimizin mücadelesi hızlıca güzdl sonuçlar verir.arı sütü tsh değerlenirinizi arttırdı mı acaba, bende bir karışım aldım polen arı sütü bal vs var. Doktorum cok onaylamadı hashimaoto olduğu için

Merhaba benim tsh değerim ilaç kullandıktan sonra normal değere döndü uzun süre ilaç kullanmadım ama şu an gebelik düşündüğüm için tsh değerinin 2.50 altında olması isteniyor o yüzden tekrar başladı doktorum yani değerlerin normal sınırlarda olması polen etkisi mi bilmiyorum çünkü sağlıklı beslenmeye de çalışıyorum

Merhaba saç dökülmeniz genel miydi yoksa sadece tepe bölgesinde mi? Bir de östrojen seviyeniz kaçtı acaba? Zaman zaman benim de 35-40 gün arası oluyor adetim.

Merhaba saç dökülmeniz genel miydi yoksa sadece tepe bölgesinde mi? Bir de östrojen seviyeniz kaçtı acaba? Zaman zaman benim de 35-40 gün arası oluyor adetim.
Merhaba saç dökülmem erkek tipi dökülme tepe ve yan kısımlarda ostrojenim de düşük en son 13tü diye hatırlıyorum

selamlar... bu dertten muzdarip olunca düştüm buralara.Kızlar ben fazla kiloluyum ve küçüklüğümden beri pcosum , yaklaşık dört aya yakındır adet olmuyyorum son bir aydır kahverengi kanla karışık akıntım oluyor.Doktora gittim tahlil falan verdim bakalım..Var mı başına böyle bişey gelen benim ilk kez oldu ve korkuyorum doktor enfeksiyon da olabilir dedi ama bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…