- 31 Ocak 2018
- 224
- 79
Kilo verin, insulin direncini düzeltin. Büyük oranda iyilesirsiniz.selamlar... bu dertten muzdarip olunca düştüm buralara.Kızlar ben fazla kiloluyum ve küçüklüğümden beri pcosum , yaklaşık dört aya yakındır adet olmuyyorum son bir aydır kahverengi kanla karışık akıntım oluyor.Doktora gittim tahlil falan verdim bakalım..Var mı başına böyle bişey gelen benim ilk kez oldu ve korkuyorum doktor enfeksiyon da olabilir dedi ama bakalım.
Diyete başladım zaten de pcos yüzünden mi oluyor böyle daha önce hiç başıma gelmemişfiKilo verin, insulin direncini düzeltin. Büyük oranda iyilesirsiniz.
benim de pcosum var benim de ilişki sonrası kanamam oluyordu sonrasında ara kanamam oluyordu ben doktora gittim polip var dedi muayenede gördü. Yoksa da pcos da sebep oluyor maalesefselamlar... bu dertten muzdarip olunca düştüm buralara.Kızlar ben fazla kiloluyum ve küçüklüğümden beri pcosum , yaklaşık dört aya yakındır adet olmuyyorum son bir aydır kahverengi kanla karışık akıntım oluyor.Doktora gittim tahlil falan verdim bakalım..Var mı başına böyle bişey gelen benim ilk kez oldu ve korkuyorum doktor enfeksiyon da olabilir dedi ama bakalım.
Ne illet bişey bu ya. Allahım hepimizi kurtarsın bu sıkıntıdanbenim de pcosum var benim de ilişki sonrası kanamam oluyordu sonrasında ara kanamam oluyordu ben doktora gittim polip var dedi muayenede gördü. Yoksa da pcos da sebep oluyor maalesef
canım kilo verince düzeliyor merak etme ben de kilo verdim insülin direncim düştü reglim düzene girdi. pcosta beslenme kilo çok önemliNe illet bişey bu ya. Allahım hepimizi kurtarsın bu sıkıntıdan
Bebek düşünüyor muydunuzcanım kilo verince düzeliyor merak etme ben de kilo verdim insülin direncim düştü reglim düzene girdi. pcosta beslenme kilo çok önemli
Merhaba, umarım ciddi bir şey değildir. Ben de pkosum kilom yok ama eskiden düzensizlik olurdu 2,5 3 ay olmadığım olurdu. Sonrasında karbonhidrat yerine tam buğdaylı makarna ve ekmeğe geçtim. Şekeri azalttım minimumda ve adetim düzene girdi. Bir de kist olurdu bazen artık o da olmuyor. Size de tavsiyem sadece yediklerinize dikkat etmeniz ve bol su. Sonrasında siz de hemen fark edeceksiniz çünkü çok çabuk fark ediyor.selamlar... bu dertten muzdarip olunca düştüm buralara.Kızlar ben fazla kiloluyum ve küçüklüğümden beri pcosum , yaklaşık dört aya yakındır adet olmuyyorum son bir aydır kahverengi kanla karışık akıntım oluyor.Doktora gittim tahlil falan verdim bakalım..Var mı başına böyle bişey gelen benim ilk kez oldu ve korkuyorum doktor enfeksiyon da olabilir dedi ama bakalım.
şuan evli değilim bilmiyorum bu yüzden ben zaten zayıftım boyuma gore ama 7 kilo verdimBebek düşünüyor muydunuz
Umarım. Bugün itibariyle başladım inşaAllah iyi sonuçlar alırımMerhaba, umarım ciddi bir şey değildir. Ben de pkosum kilom yok ama eskiden düzensizlik olurdu 2,5 3 ay olmadığım olurdu. Sonrasında karbonhidrat yerine tam buğdaylı makarna ve ekmeğe geçtim. Şekeri azalttım minimumda ve adetim düzene girdi. Bir de kist olurdu bazen artık o da olmuyor. Size de tavsiyem sadece yediklerinize dikkat etmeniz ve bol su. Sonrasında siz de hemen fark edeceksiniz çünkü çok çabuk fark ediyor.
Ben beyaz unu kestim dediğim gibi yukarıda tam buğday ekmeğe geçtim onun dışında da şekeri zaten çok yemezdim iyice azalttım. Boş su içtim. Adetim de düzene girdi… Şuan 4 aylık hamileyim.Merhaba herkese, ben de pcos olduğumu yeni öğrendim. Beslenme ve hayat düzenimde değişim hedefliyordum ki bu içeriğe denk geldim. Uzun uzun da yazılmış her şey çok güzel. Yazanın eline sağlık..
Bu başlıktan sonra pcos olup burada yazılan beslenme, egzersiz, takviyeleri aynen uygulayıp çocuk sahibi olan arkadaşlar var mı?
Yaa çok tebrik ederim. Sizin adınıza çok sevindim kendi adıma da umut doldum teşekkür ederimBen beyaz unu kestim dediğim gibi yukarıda tam buğday ekmeğe geçtim onun dışında da şekeri zaten çok yemezdim iyice azalttım. Boş su içtim. Adetim de düzene girdi… Şuan 4 aylık hamileyim.
Teşekkür ederim darısı başınızaYaa çok tebrik ederim. Sizin adınıza çok sevindim kendi adıma da umut doldum teşekkür ederimbenim çok kilom yok 2-3kg falan ama aralık-şubat dönemi çok kötü beslendim, uyku düzeni vs hiç kalmamıştı, gece gündüz yer değiştirdi. O zamandan beri adetim şaştı. Muhtemelen bu şekilde hormonlarım bozuldu. Marttan itibaren düzenimi değiştirmiştim her anlamda, pcosu öğrenince iyice şart oldu
Yaa ben yaptım bana yaramadı o ay nedense. Çok şifalı şifa bulmanıza çok sevindimsoğan kürünü uyguladıgım ay hamile kaldım ilaç falan etki etmemişti
Saraçoğlunun program yayını var yazıp ordan izleyinetkili oluyor mu pcos olduğu için yumurta çatlama günlerini hesaplayamıyorum soğan kürü kullanırken nasıl hesaplayacağım